Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-19@06:51:29 GMT

دلایل رد گزینه جنگ ایران با آمریکا

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۶۵۲۰۹

دلایل رد گزینه جنگ ایران با آمریکا

به گزارش ایکنا از مازندران محمد اکبرزاده معاون سیاسی سپاه کربلا مازندران در یادداشت خود با عنوان مذاکره یا اقتصاد مقاومتی چنین آورده است. تجربه نشان داد که نظام جمهوری اسلامی تقریبا هر 10 سال دچار چالش می‌شود و فتنه براندازی را تجربه می کند. آنچه از شواهد پیداست در سال 98 هم فتنه‌ای در  بحث مذاکره و معیشت را نظام سلطه در دست دارد که نظام را به یک دوگانگی دچار کرده و آن را سردو راهی قرار دهد که مردم بر اساس آن  فشارهای اقتصادی که اواخر سال 96 بویژه در سال 97  توسط  نظام سلطه ایجاد شده  برسر معیشت و مذاکره تصمیم بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مثل بحث دوگانه برجام و مقاومت. در آن زمان می گفتند یا مذاکره یا اقتصاد مقاومتی در برابر نظام سلطه. ولی عده‌ای می‌گفتند تا کجا قرار است مقاومت کنیم و برای خارج شدن از فشارها مذاکره کنیم؟ مذاکره کردیم و برجام را پذیرفتیم اما هیچ اتفاقی هم نیفتاد. نظامی که چهل سال تحت فشار و تحریم هاست و از میخ به موشک رسید قطعا اگر ترحیم‌ها برداشته شود دیگر قابل مهار نخواهد بود.پس اساساً دوقطبی کردن غلط است.   این حربه مستلزم این بود که رژیم صهیونیستی، آل سعود و آمریکا در کنار هم با هم‌افزایی سایه جنگ را به روی مردم ایران بگسترانند و به مردم تحت این سایه اینگونه القاء بشود قطعاً جنگی در راه است.   بگفته کارشناسان شخصیت ترامپ یک شخصیت اقتصادی است و معمولا نباید اهل جنگ باشد برعکس دموکرات‌ها  که اهل جنگ هستند اما جمهوری خواه‌ها مانع جنگ هستند و معتقدند جنگ به ضرر آمریکاست. قاعدتا ترامپ به شخصه اهل جنگ نیست چرا که چند روز پیش هم گفته بود ما جنگ نظامی با ایران نداریم و  جنگ ما اقتصادی است.    نظام سلطه این دوگانه جنگ و معیشت را بعد از فشار اقتصادی و سناریوی که در سال 97 در نظام اجرا و  تحمیل شد حتی بحث صفر کردن فروش نفت یا چالش‌های صنفی بوجود آمد و اینکه گفتندایران چهل سالگی خود را نخواهد دید و جشن پیروزی را در 22 بهمن شاهد نیستیم ، نتیجه این فشارها معطوف شد به یک تبلیغات رسانه‌ای عظیم  که به افکار عمومی  القاء شد که آمریکا به گزینه جنگ فکر کرده و با ایران وارد جنگ نظامی می شود. گزینه جنگ به چند دلیل رد است. اولین دلیل وجود رژیم صهیونیستی که قلب آمریکاست و در همسایگی ما قرار دارد و ما از چند جهت این قابلیت را داریم که بالاترین خسارت را به رژیم غاصب اسرائیل بزنیم و این رژیم در تیررس ما است. دوم اینکه 18  میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز ترانزیت می شود اگر سهمی برای ما قائل نشوند این گذرگاه را مین گذاری کرده و می‌بندیم. آمریکایی‌ها اذعان کردند اگر همه «مین روب ها» وارد تنگه هرمز شوند شش ماه طول می کشد و طبیعتا این شش ماه حیات اقتصادی آمریکا را به خطر می‌اندازد.  همچنین وجود بیش از 30 پایگاه نظامی در اطراف ما که همگی در تیررس ماست. تحلیل صهیونیست‌ها این بود که اگر یک درصد مردم ایران پای حرف رهبرشان باشند می‌شود 800 هزار نفر و اگر جنگی رخ دهد معلوم نیست که چه اتفاقی برای رژیم صهیونیستی، سعودی‌ها و آمریکا می‌افتد. آمریکایی‌ها به اپوریسیون داخل ایران امید بسته است   جنگ نظامی آمریکا علیه ایران یک جنگ تبلیغاتی رسانه‌ای است. آمریکایی‌ها به جریانی که در داخل ایران است امید بستند که مدافع حقوق آنها هستند. آنها در تلاشند اپوزیسیون را قوی کنند تا مردم را در یک تصمیم گیری قرار بدهند که ما تا کی باید بی ثباتی در بازار داشته باشیم تا کجا بیکاری، گرانی و ...پس راه حلش مذاکره با کدخداست. اگر این کار را نکنیم ترامپ دیوانه است و با ما وارد جنگ می شود.   ما سخنان رهبرمعظم انقلاب را باورداریم و اعتقاد قلبی ماست که جنگی نخواهد شد و آمریکا در حال افول است تحلیل‌ها و معادلات هم نشان می‌دهد که این جنگ برای هژمونی آمریکا خسارت محض است. انتهای پیام

 

منبع: ایکنا

کلیدواژه: گزینه جنگ در آمریکا سپاه کربلا مازندران مذاکره اقتصاد مقاومتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۵۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلاح‌ها و گزینه‌های کمکی

  این مسأله افزایش نگرانی آمریکا را نشان می‌دهد که نبرد مرگباربین حماس واسرائیل می‌تواندبه یک درگیری منطقه‌ای خطرناک‌تر تبدیل شود؛ بنابراین مأموریت اصلی آن کشتی‌ها و هواپیماهای جنگی در حال حاضر ایجاد نیرویی است که حزب‌ا...، ایران یا دیگران را از سوء‌استفاده از موقعیت بازدارد. 
   
تسلیحات و نیروهای عملیات ویژه 
آمریکا تعدادی پرسنل و مهمات بسیار مورد نیاز را در اختیار اسرائیل قرار می‌دهد. لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا اعلام کرد که یک هسته کوچک از نیروهای عملیات ویژه اکنون با اطلاعات و برنامه‌ریزی به اسرائیل کمک می‌کند. یک مقام دفاعی گفت که آنها برخلاف برخی گزارش‌ها وظیفه رهایی گروگان‌ها را برعهده نگرفته‌اند اما اگر از آنها خواسته شود، می‌توانند این کار را انجام دهند.  آمریکا همچنین از شرکت‌های دفاعی آمریکا خواسته تا سفارش‌های تسلیحاتی توسط اسرائیل را که قبلا ثبت شده بود، تسریع بخشند؛ یکی از مهم‌ترین آنها دریافت مهمات برای سیستم دفاع هوایی گنبد آهنین اسرائیل است. جو بایدن پس از عملیات هفت اکتبر بیان کرده بود که تأمین مجدد مهمات گنبد آهنین و سیستم‌های دفاع هوایی یک اولویت فوری است. همچنین بایدن گفته بود: «ما در حال افزایش کمک‌های نظامی از جمله مهمات و رهگیرها برای تقویت گنبد آهنین هستیم. ما مطمئن خواهیم شد که اسرائیل از این دارایی‌های حیاتی برای دفاع از شهرها و شهروندانش بی‌بهره نخواهد ماند.» موشک‌های گنبد آهنین راکت‌هایی را هدف قرار می‌دهند که به یکی از شهرهای تحت پوشش آن نزدیک می‌شوند. طبق گزارش Raytheon، اسرائیل ۱۰سیستم گنبد آهنین برای محافظت از شهرهای خود دارد. به گفته نیروهای دفاعی اسرائیل، از آغاز حمله، حماس بیش از هزاران راکت به سمت اسرائیل شلیک کرده است که این سامانه توانسته است بیشتر آنها را رهگیری کند؛ بیشتر اجزای موشک Iron Dome در آمریکا تولید می‌شود و ارتش اسرائیل دارای دو سیستم Iron Dome در انبار خود است. 
   
کشتی‌ها و هواپیماهای نیروی دریایی 
یکی از بارزترین نمونه‌های واکنش آمریکا، اعلامیه پنتاگون برای هدایت گروه حمله ناو هواپیمابر جرالد آر. فورد به سمت اسرائیل بود. به این ناو و خدمه ۵۰۰۰ نفری او که به‌تازگی یک عملیات تمرینی را با نیروی دریایی ایتالیا به پایان رسانده بودند، دستور داده شد تا به سرعت به سمت شرق مدیترانه حرکت کنند. در این حرکت اپراتور مجموعه‌ای از گزینه‌ها را ارائه می‌دهد؛ در واقع این یک مرکز عملیات فرماندهی و کنترل اولیه محسوب می‌شود و می‌تواند جنگ اطلاعاتی را انجام دهد. این هواپیما می‌تواند هواپیماهای تجسسی E۲-Hawkeye را که توسط رادار دیسکی شکل با قطر ۲۴ فوت (۷متر) شناسایی می‌شود، پرتاب و بازیابی کند. این هواپیماها هشدارهای اولیه را در مورد پرتاب موشک ارائه می‌دهند، نظارت انجام می‌دهند و حریم هوایی را مدیریت می‌کنند و نه‌فقط هواپیماهای دشمن را شناسایی می‌کنند، بلکه تحرکات آمریکا را نیز هدایت می‌کنند؛ همچنین فورد جت‌های جنگنده F-۱۸ را حمل می‌کند که می‌تواند اهداف را رهگیری یا به آنها حمله کند. 

هواپیماهای جنگی نیروی هوایی 
پنتاگون برای تأمین هواپیماهای جنگی اضافی برای تقویت اسکادران‌های موجود، به اسکادران‌های A-۱۰،F-۱۵ و F-۱۶ در پایگاه‌های سراسرخاورمیانه سفارش داده است ودرصورت نیاز آماده است تا هواپیماهای بیشتری را به تعداد آنها اضافه کند. فرانک کندال، فرمانده نیروی هوایی در یک رویداد در شورای آتلانتیک گفت که این خدمات با هدایت واحدهایی که در شرف بازگشت به خانه بودند تا در محل خودباقی بمانند وهمراه باجایگزین‌های‌شان درآنجا بمانند، دوبرابرمی‌شود. نیروی هوایی آمریکا درحال حاضر دارای قدرت هوایی قابل‌توجهی درمنطقه برای انجام عملیات‌های سرنشین‌دار وبدون‌سرنشین است.در مجموع باید گفت نسل‌کشی در غزه بدون حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی و انفعال سازمان‌های بین‌المللی،حتی یک روز هم دوام نمی‌آورد. آمریکا مشوق و شریک اصلی جنایاتی است‌که صهیونیست‌ها درغزه انجام‌می‌دهند. درحقیقت،بدون حمایت آمریکا،موجودیتی به نام رژیم‌صهیونیستی قابل دوام نخواهد بود. سفرهای پی در پی مقامات آمریکا از جمله وزیر خارجه، وزیر دفاع و رئیس‌جمهور به فلسطین اشغالی آن هم در بحبوحه تهاجم به غزه و شرکت آنها در جلسات شورای جنگ رژیم‌صهیونیستی که در ۷۵ سال گذشته بی‌سابقه بوده‌است، به‌خوبی نشان‌دهنده نقش برجسته و مشارکت قاطع آمریکا در جنگ غزه است؛ چنان‌که روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارانوت با انتشار گزارشی نوشته است: «واشنگتن بر‌اساس منافعش در منطقه به جای تل‌آویو فرماندهی جنگ کنونی در غزه را بر‌عهده دارد.» علاوه بر این، کارشناسان واستراتژیست‌های نظامی آمریکا هم شبانه‌روز به شکل حضوری و غیر‌حضوری در اتاق جنگ رژیم‌صهیونیستی و میدان حضور دارند و به ارائه مشاوره‌های جنگی به کابینه جنگی نتانیاهو ادامه می‌دهند. در این مدت کوتاه، کاخ سفید حدود ۱۰میلیارد دلار کمک مالی هم در اختیار تل‌آویو قرار داده است. در کنار حمایت‌های بی‌دریغ سیاسی، دیپلماتیک، رسانه‌ای و مالی آمریکا کمک‌های نظامی،امنیتی ودفاعی هم عامل اصلی روشن ماندن موتور کشتار جنایتکاران صهیونیستی در نوارغزه است.

دیگر خبرها

  • بحران یعنی باقی‌ماندن نتانیاهو در قدرت | تهران باید مستقیم با واشنگتن مذاکره کند
  • زیباکلام: تهران و واشنگتن مستقیم مذاکره کنند
  • ایجنت ناگلزمان: بله، با بایرن در حال مذاکره‌ایم
  • زیباکلام : با توجه به اختلاف نظر بایدن و نتانیاهو در باره جنگ ایران و اسرائیل، باید تهران و واشنگتن مستقیم مذاکره کنند
  • بازی با گزینه «تحریم نفتی»/ آمریکا در تقابل با ایران روی چه گزینه‌هایی مانور می‌دهد؟
  • انتظار تازه آمریکا از پاسخ اسرائیلی‌ها؛ اقدام در خارج از ایران در دستور است؟
  • ان‌بی‌سی: انتظار آمریکا از پاسخ اسرائیل، حمله‌ای محدود در خارج از ایران است
  • سلاح‌ها و گزینه‌های کمکی
  • رویترز: بایدن تحریم نفتی را از لیست گزینه‌های پاسخ به ایران خط زده است
  • واکنش تراکتور به مذاکره با مجیدی و گل‌محمدی