Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-28@21:10:16 GMT

تاکید رئیس جمهوری بر مشورت با بخش خصوصی است

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۶۵۲۲۳

تاکید رئیس جمهوری بر مشورت با بخش خصوصی است

تهران- ایرنا- نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: تاکید رئیس جمهوری بر این است که دولتمردان با بخش خصوصی مشورت کرده و پس از آن تصمیم بگیرند.

«محمدرضا انصاری» چهارشنبه شب در حاشیه دیدار رئیس‌جمهوری با کارآفرینان و فعالان اقتصادی در محل سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: این مشورت بسیار خوب است و دو طرف را به هم نزدیک می کند زیرا هر دوی آنان حسن نیت داشته و به معیشت مردم فکر می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: دیدار مسئولان عالی رتبه کشور با فعالان اقتصادی می‌تواند بسیار مفید باشد، زیرا دولت و تصمیم گیرندگان را در تماس با صاحب نظرانی که درک واقعی از مسائل اقتصادی دارند، قرار می دهد.
به گفته وی، این جلسات به ویژه زمانی که با رئیس جمهوری تشکیل می شود بسیار لازم است، زیرا در 40 سال‌ گذشته و حتی قبل از انقلاب که دولت از درآمدهای نفتی برخوردار بود به تصمیم گیری بدون مشورت با بخش خصوصی عادت کرده بود.
رئیس شورای هماهنگی تشکل‌های فنی، حرفه‌ای و مهندسی کشور یادآور شد: گاهی اوقات دولت فکر می کند بخش خصوصی فقط به فکر جیب خودش است، این در حالی است که با رونق اقتصادی کشور، وضعیت بخش خصوصی نیز بهبود یافته و بهبود معاش مردم از همین طریق فراهم می شود.
وی ادامه داد: چنین تماس‌هایی سبب می‌شود این تفاهم از مبنا شکل بگیرد، به ویژه در شرایط حساس کنونی و مواجهه با تحریم‌ها این سرمایه عظیم اجتماعی، انسانی و سازمانی که به صورت بنگاه ها و شرکت ها در کشور وجود دارد، بهترین ابزار دولت برای رفع تنگناهای موجود است.
نائب رئیس اتاق ایران خاطرنشان کرد: در این جلسات نباید فهرست بلند بالایی از مسائل و مشکلات عنوان شود، زیرا فرصت رسیدگی به همه آنها به وجود نمی آید.
وی تاکید کرد: مهمترین مسئله این است که بین دولت و بخش خصوصی به ویژه اتاق‌های بازرگانی که مجمع فعالان بخش خصوصی است، ارتباط و دیالوگ وجود داشته باشد.
به گفته این فعال اقتصادی، کارنامه اتاق های بازرگانی در سال گذشته روشن بود و در بسیاری موارد نظرها و آرایی را ابراز کردند که امروز حقانیت آنها به اثبات رسیده است، وقتی دولت این موضوع را مشاهده می کند، می‌تواند بهتر به بخش خصوصی اعتماد کرده و این ارتباط دو جانبه بیشتر شود.
انصاری اظهار داشت: رفع تنگناهای امروز جامعه نیازمند ورود بیشتر ارز به کشور است، باید هرچه بیشتر به صادرکنندگان تکیه کرده و به آنها میدان داده، اعتماد کرده و پشتیبانی کنیم تا به رفع مشکلات بپردازند.
وی ادامه داد: فعالان اقتصادی به صورت منفرد قادر به حل مشکلات و عبور از تحریم ها هستند، موضوعی که در دوره گذشته تحریم‌ها نیز به روشنی ثابت شد و محدودیت‌های بین‌المللی مانع حرکت آنان نشد، اما در عین حال باید حمایت شوند.
نائب رئیس اتاق ایران ابراز امیدواری کرد در شرایط کنونی تحریم، دولتمردان به تسهیل شرایط برای صادرکنندگان بپردازند زیرا آنان بیرون از کشور گرفتار مشکلات تحریم ها هستند، اما در داخل نیز گرفتار برخی کنترل ها شده اند.
انصاری اضافه کرد: این مشکلات و کنترل ها سبب شد در سال گذشته صادرات و ورودی ارز به کشور کاهش یابد، امروز نیاز داریم از اقدامات اشتباه گذشته درس گرفته و با ایجاد گشایش هایی، در راستای توسعه اقتصادی کشور حرکت کنیم.
وی تاکید کرد: در 50 سال گذشته بسیاری اقتصادها نشان دادند که با تکیه بر صادرات می توان از بحران های اقتصادی خارج شد زیرا امکان رونق تولید را ایجاد می‌کند.
اقتصام**3065**1883

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد تجارت سرمايه گذاري اتاق ايران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۵۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیس‌جمهور بر ضرورت رفع موانع مردمی‌سازی و مشارکت عمومی در امور خیر

 سید ابراهیم رئیسی در شب میلاد با سعادت امام حسن مجتبی، کریم اهل بیت (ع) میزبان جمعی از خیرین کشور بود و در نشستی صمیمی ضمن شنیدن سخنان آنان، جهت رفع مشکلات و دغدغه‌های مطرح شده نکاتی بیان کرد.

رئیس جمهور در این دیدار خیرین را شریکی راهبردی برای دولت دانست و با بیان اینکه دولت خود را موظف به حمایت از خیرین می‌داند، بر تسهیل مسیر انجام کار‌های خیر از سوی همه دستگاه‌های اجرایی تاکید کرد.

رئیسی فرهنگ دینی و قرآنی مردم و بهره‌مندی از سیره اهل بیت (ع) را عامل توجه سطح وسیعی از جامعه به امور خیر و کمک به نیازمندان و مستمندان در دوران‌های مختلف دانست و گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز که اساس و فلسفه وقوع آن توجه به مردم بوده، راهبرد محرومیت‌زدایی و توانمندسازی نیازمندان در دستور کار قرار گرفت و براساس آن نهاد‌هایی از جمله کمیته امداد امام خمینی ایجاد شد و توانست با اقدامات خود در جهت حمایت از محرومان اعتماد مردم را کسب کند.

رئیس جمهور با اشاره به کارکرد‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مراکز خیریه، بر ضرورت آماده‌سازی زمینه افزایش مشارکت مردم در کار‌های خیر و رفع موانع مردمی‌سازی و مشارکت عمومی در این زمینه تاکید کرد و از تدوین و ابلاغ آیین‌نامه‌های لازم برای حمایت دولت از خیرین در اسرع وقت خبر داد.

رئیسی در ادامه این جلسه ناظر به سخنان تعدادی از خیرین بر «ضرورت انجام تعهدات دولت در کار‌های مشترک با خیرین»، «برگزاری جلسه مشترک وزیر بهداشت با خیرین حوزه سلامت با هدف رفع موانع درمان بیماران صعب‌العلاج و نیازمند»، «رفع مشکل پزشکان و پرستاران شاغل در بیمارستان‌های خیریه»، «برگزاری جلسه مشترک وزیر آموزش و پرورش با خیرین مدرسه‌ساز و رفع موانع پیش‌روی آنان»، «ایجاد شعبه ویژه امور مالیاتی برای خیرین در وزارت امور اقتصادی و دارایی»، «فراهم کردن زمینه مشارکت ایرانیان خارج از کشور در مسائل اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی»، «تجلیل از مقام و جایگاه خیرین در ایام ولادت امام حسن مجتبی (ع) در تقویم برنامه‌های رسمی کشور» و «استفاده از ظرفیت خیرین جهان اسلام برای بازسازی غزه» تأکید کرد.

رئیس جمهور در پایان همچنین به تحولات غزه و استمرار جنایتگری و تجاوزکاری رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: بدون تردید با مقاومت جانانه مردم مقاوم، مظلوم و مقتدر غزه، پیروزی از آن مردم فلسطین و شکست و نابودی سرنوشت جنایتکاران صهیونیست خواهد بود.

پیش از سخنان رئیس جمهور، سید احمد عبودتیان دستیار رئیس جمهور در امور مردمی‌سازی دولت گزارشی از اقدامات صورت گرفته در راستای توسعه ظرفیت‌های مردمی و ریل‌گذاری فرصت‌های حضور مردم در مشارکت با دولت ارائه کرد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی نیز در گزارشی از تسهیل امور خیرین و افزایش تعداد مؤسسات خیریه مشمول مزیت مالیاتی در دولت مردمی به تعداد همه این مؤسسات در دولت‌های قبل خبر داد.

همچنین محمدصالح طیب‌نیا مدیرعامل بنیاد خیریه آلاء، محمدحسین رضایی پیشکسوت امر خیر، حبیب‌الله بوربور رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین کشور، احمد اثنی عشران مدیر بنیاد خیرین ام‌الیتامی حضرت خدیجه (س)، ناصر قفلی رئیس هیئت مدیره خیرین مدرسه‌ساز کشور، جمال جعفریان خیر حوزه سلامت، اکبر اخوان مقدم مدیر موسسه نذر اشتغال امام حسین (ع)، محمدرضا امامی فعال در عرصه مدرسه‌سازی، سیدمحمدحسین حسینی سیرجانی عضو مؤسس و هیئت مدیره مجمع خیرین اشتغال، محمدمهدی جعفری مدیرعامل بنیاد تعالی زندگی و خانم دکتر غفاری رئیس انجمن اوتیسم ایران به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود در زمینه نگرش راهبردی به اقتصاد امر خیر، استفاده از ظرفیت ستاد هم‌افزایی خیرین در مسائل زیرساختی، نذر تخصص و بانک زمان، استفاده از ظرفیت‌های مردمی و موسسات خیریه در کمک به مردم غزه، موانع و مشکلات پیش‌روی اشتغال‌های خرد، استفاده از ظرفیت خیرین خارج از کشور، لزوم ایجاد، تثبیت و تحکیم اشتغال، مأموریت‌سپاری به دستگاه‌ها و احیا و تقویت دفاتر یا ستاد‌های خیرین دستگاه‌ها، توجه به نوسازی مدارس و فضا‌های آموزشی، به روزرسانی تجهیزات و نوسازی ساختمان‌های بیمارستان‌های خیریه، هم‌افزایی در حمایت از بازماندگان از تحصیل، اعتبارسنجی و رتبه‌بندی تشکل‌های مردمی و مؤسسات خیریه و تنظیم سند اوتیسم و حمایت دولت و خیرین در ایجاد مرکز جامع الگوی کشوری اوتیسم پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • دیدار امیرعبداللهیان با وزیرخارجه و رئیس جمهور ترکمنستان
  • دعوت رئیس جمهور ترکمنستان از شرکت‌های ایرانی
  • دعوت رئیس‌جمهور ترکمنستان از شرکت‌های ایرانی برای فعالیت بیشتر در این کشور
  • موضع گیری جدید پوتین درباره جنگ با ناتو
  • دولت حضور بخش خصوصی خالص در عرصه‌های اقتصادی را تسهیل کند
  • شاخص‌های اقتصادی بیانگر جهت‌گیری صحیح فعالیت‌های دولت در کردستان است 
  • تاکید رئیس جمهور بر فراهم کردن بستر افزایش نشاط اجتماعی
  • برای حل بسیاری از چالش‌های اقتصادی باید تولید در کشور افزایش یابد
  • تاکید رئیس‌جمهور بر ضرورت رفع موانع مردمی‌سازی و مشارکت عمومی در امور خیر
  • مروری بر مهمترین تحولات سیاسی «مهر ماه» سال گذشته