Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - همدان- ايرنا- مديرکل بنياد مسکن انقلاب اسلامي همدان گفت: با تصويب هيات وزيران 2 هزار و 100 ميليارد ريال کمک بلاعوض براي جبران خسارت و بازسازي واحدهاي مسکوني خسارت ديده ناشي از سيل اين استان اختصاص يافت.

حسن ظفري روز پنجشنبه در جلسه بررسي آسيب هاي سيلاب در استان همدان افزود: 29 هزار و 137 ميليارد ريال کمک بلاعوض به سيل زدگان کشور مصوب شد که 2 هزار و 100 ميليارد ريال آن در اختيار استان همدان قرار مي گيرد و با رعايت مسائل اداري به حساب افراد خسارت ديده واريز مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به اينکه اين ميزان اعتبار براي استان، شامل 9 درصد کل اعتبار در نظر گرفته شده کشور است، اظهار داشت: گزارش آسيب هاي سيل در زمان مقرر در اختيار مسئولان استان و وزارت کشور قرار داده شد و بر اساس آن اين اعتبارات تعيين شده است.
ظفري با اشاره به اينکه در کنار کمک هاي بلاعوض تسهيلات کم بهره نيز در اختيار خسارت ديدگان قرار داده مي شود، ادامه داد: در بخش کمک هاي بلاعوض، به ازاي هر واحد شهري تخريب شده 120 ميليون ريال، هر واحد روستايي 100 ميليون ريال و واحد هاي آسيب ديده 50 ميليون ريال پرداخت مي شود.
وي ادامه داد: به خانواده هاي روستايي که در چادر و يا مکان هاي موقتي اسکان داده شدند نيز 60 ميليون ريال و خانواده هاي شهري 120 ميليون ريال کمک بلاعوض پرداخت مي شود.
مديرکل بنياد مسکن انقلاب اسلامي همدان با اشاره به اينکه تسهيلات بانکي با کارمزد چهار درصد براي بازسازي واحد هاي آسيب ديده در نظر گرفته شده است، عنوان کرد: در مرحله نخست 25 هزار ميليارد ريال تسهيلات براي بازسازي کل واحدهاي آسيب ديده کشور تخصيص يافته است.
وي ادامه داد: به منظور بازسازي واحدهاي شهري 500 ميليون ريال، واحدهاي روستايي 400 ميليون ريال و تسهيلات ترميم واحدهاي شهري و روستايي 150 ميليون ريال، با ضمانت زنجيره اي، از سوي بانک هاي عامل تعيين شده است.
ظفري تاکيد کرد: در استان همدان هفت هزار و 794 واحد روستايي آسيب ديد که پس از لرستان، بيشترين خسارت به واحد هاي روستايي در اين استان رخ داد.
وي ادامه داد: پس از لرستان، همدان از لحاظ کمي در بخش ساخت، تعمير و نگه داري دچار آسيب شده است که با توجه به اين آسيب ها اعتبارات تعيين شده است.
مديرکل بنياد مسکن انقلاب اسلامي همدان با اشاره به اينکه شدت بارش در زمان کوتاه، در همدان بيشتر از لرستان بود، اضافه کرد: همدان نسبت به خوزستان بافت قديمي بيشتري دارد و شدت بارش باعث تخريب واحد هاي مسکوني فرسوده شهري و روستايي در اين استان شد.
وي افزود: در خوزستان حدود هزار و 500 واحد، و در همدان هشت هزار و 750 واحد شهري و روستايي نياز به بازسازي دارند.
ظفري اظهار داشت: در بخش اعتبارات تملک دارايي سرمايه اي نيز 800 ميليارد ريال به استان همدان اختصاص يافت که پس از لرستان و خوزستان جايگاه سوم را دارد.
وي عنوان کرد: تا امروز بيش از 210 ميليارد ريال تسهيلات در قالب يک هزار و 800 فقره سهميه به استان همدان ابلاغ شده است که شامل 700 فقره تسهيلات تعميري، 500 فقره تسهيلات معيشتي و 600 فقره کمک بلاعوض مي شود.
مديرکل بنياد مسکن انقلاب اسلامي همدان گفت: تا کنون سه هزار 678 فقره پرونده براي ساخت و تعمير واحد هاي شهري و روستايي تشکيل داده شده است.
وي تاکيد کرد: در مجموع 16 هزار و 757 پرونده بايد تشکيل شود تا در زماني کوتاه، عمليات بازسازي و تعمير واحد هاي آسيب ديده استان آغاز شود.
9904/2090
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۵۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸ هزار میلیارد برای اصلاح مسیل و شبکه فاضلاب ایلام اختصاص یافته است

استاندار ایلام گفت: در نشستی مشترک با حضور معاون اول رئیس‌جمهور و وزیر نیرو، مصوب شد تا ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل‌ها و شبکه آب و فاضلاب استان ایلام اختصاص پیدا کند که این اعتبار به‌صورت مشترک و برابر، بین سازمان برنامه و بودجه و وزارت نیرو تامین می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، حسن بهرام‌نیا امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در دیدار با معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور اظهار کرد: سازمان‌های امدادرسان همچون سازمان مدیریت بحران و هلال‌احمر همواره در مواقع بحران در کمک‌رسانی به مردم نقش‌آفرین بودند.

وی افزود: استان ایلام ۶۳ درصد کوهپایه و کوهستانی و ۳۷ درصد دشت است که در مقایسه با سایر استان‌های کشور شرایط خاص خود را دارد.

استاندار ایلام خاطرنشان کرد: امسال از نظر میزان نزولات جوی با سال ۹۸ برابر و حتی میزان بارش بیشتر بود که در سال ۹۸ خسارات جانی و زیرساختی و مالی زیادی وارد شد، اما امسال با نگاه فنی و کارشناسی و با تدابیر پیشگیرانه، پاک‌سازی و لایروبی و گابیون‌بندی امسال با وجود افزایش نزولات جوی، تلفات و خسارت نداشتیم.

بهرام‌نیا خاطرنشان کرد: وزیر کشور به تازگی در نشست شورای راهبردی تصادفات و ستاد سفرهای نوروزی که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد از مدیریت سیل در استان ایلام قدردانی کرد.

شبکه آب و فاضلاب ایلام فرسوده است

وی با اشاره به فرسودگی شبکه آب و فاضلاب و مسیل‌ها در استان ایلام عنوان کرد: در نشستی مشترک با حضور معاون اول رئیس‌جمهور و وزیر نیرو مصوب شد که ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل‌ها و شبکه آب و فاضلاب استان ایلام اختصاص پیدا کند که این اعتبار به‌صورت مشترک و برابر بین سازمان برنامه و بودجه و وزارت نیرو تأمین می‌شود.

بهرام‌نیا با اشاره به صدای توأم با لرزش زمین در شهرستان چرداول، تصریح کرد: این صداها ناشی از حرکت و فعل و انفعالات صفحات و لایه‌های زیرین زمین است که تحقیقات این موضوع توسط دو تیم زمین‌شناسی و لرزه نگاری در حال بررسی است و امیدواریم اعتبارات این موضوع به طور کامل تأمین شود.

وی از رئیس سازمان مدیریت بحران کشور خواست تا تجهیزات و امکانات خاص و ماشین‌آلات مورد نیاز استان، در اختیار هلال احمر و نهادهای خدمات‌رسان قرار گیرد.

استاندار ایلام ادامه داد: انتظار داریم که خسارت‌های ناشی از سیل و دیگر بحران‌ها در موعد مقرر پرداخت و ضرورت دارد خسارات ناشی از سیل سال ۹۸، به خسارت‌دیدگان پرداخت شود.

بهرام‌نیا با اشاره به نزولات جوی و خسارت به محصولات کشاورزی در شهرستان دهلران، گفت: بیش از ۱۰ هزار هکتار از اراضی بخش مرکزی، موسیان و دشت‌عباس در شهرستان دهلران در بارندگی‌های اخیر دچار خسارت شد که انتظار می‌رود در قالب تسهیلات قرض‌الحسنه و به شیوه‌های دیگری به این کشاورزان کمک شود.

استاندار ایلام اضافه کرد: برای ایجاد ۱۰۰ سازه سنگی و ملاتی آبخیزداری، بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که درخواست تأمین این مبلغ اعتبار داریم.

کد خبر 747806

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد
  • ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب و فاضلاب شهر ایلام اختصاص یافت
  • ۱۰ راه روستایی در شهرستان بم مسدود شد
  • آبگرفتگی ۱۰ مسکن در سوادکوه/ ۷ سردهنه در بابل آسیب دید
  • ۱۸ هزار میلیارد برای اصلاح مسیل و شبکه فاضلاب ایلام اختصاص یافته است
  • اختصاص ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب ایلام
  • اختصاص یک هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های عمرانی نیر
  • آسیب بارندگی‌ها به ۷۰ واحد مسکونی در کاشان
  • شناسایی بیش از ۴ هزار انشعاب غیر مجاز آب در همدان
  • اعتبارات جبران خسارت‌های سیلاب ۹۸ در حوزه راه پرداخت نشده است