Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-25@10:25:47 GMT

نکات طلایی برای حل مشکلات عاطفی

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۶۶۴۳۶

نکات طلایی برای حل مشکلات عاطفی

دوستی و رابطه عاطفی به همان اندازه که می‌تواند به زندگی ما هیجان دهد، قادر است که منبع غم و غصه‌های ما نیز باشد. قانون ثابتی برای روابط بین آدم‌ها وضع نشده، اما روانشناسان با تحقیقات گسترده‌ای که در این زمینه کرده اند، به رایج‌ترین مشکلاتی که افراد در روابطشان تجربه می‌کنند پی برده‌اند.
دوستی و رابطه عاطفی به همان اندازه که می تواند به زندگی ما هیجان دهد، قادر است که منبع غم و غصه های ما نیز باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قانون ثابتی برای روابط بین آدمها وضع نشده اما روانشناسان با تحقیقات گسترده ای که در این زمینه کرده اند، به رایج ترین مشکلاتی که افراد در روابط شان تجربه می کنند پی برده اند. در این مطلب ما نه تنها به مشکلات رایج در روابط عاطفی بلکه به راهکارهایی آن نیز اشاره کرده ایم تا این بار که با آنها مواجه می شوید، راه حل شان را نیز بدانید.

دوست تان بدقولی کرده است

حتما برای شما هم پیش آمده که دوست تان در لحظه آخر برنامه ای را کنسل کند یا این که در یکی از میهمانی هایی که شما ترتیب دادید، حضور نیابد. در آن لحظه چه حسی به شما دست می دهد؟ مطمئنا از او دلسرد و به تبع عصبانی می شوید. طبیعی ست، زیرا شما روی حرف دوست تان حساب باز کرده بودید و حال او خیلی راحت برنامه های شما را کنسل کرده است. اصلا اگر از شما در مورد خصوصیات یک دوست ایده آل بپرسند، چه جوابی می دهید؟ مطمئنا خوش قولی یکی از آنها خواهد بود. بنابراین اگر می خواهید که دوست تان به حرف های شما در هر شرایطی اعتماد کند، بهتر است که بدقول نباشید.

احساس می کنید که رابطه تان تعادل ندارد

اگر احساس می کنید که در رابطه عاطفی تان، این شمایید که همیشه در مورد جزییات زندگی تان حرف می زنید و دردودل می کنید اما طرف مقابل تان تنها شنونده است، ناراحت نشوید. قرار نیست که تعادل همیشه در رابطه شما برقرار باشد. ممکن است گاهی دوست شما از موضوعی ناراحت بوده و به جای حرف زدن به شنیدن نیاز داشته باشد یا این که گاهی بخواهد تنها سکوت کند... این رفتار می تواند در موضوعات دیگر نیز رخ ده؛ بنابراین واجب است که شما هر از گاهی در مورد خواسته هایی که دوست تان دارد، از او سوال کنید.

یا حتی اگر خواسته ای از او دارید، به زبان آورید. مثلا به او بگویید: «من همیشه از زندگی ام برای تو می گویم، دوست دارم که یک بار هم داستان زندگی تو را بشنوم.» این موارد در هر رابطه ای طبیعی ست و جای نگرانی ندارد. بنابراین صادق باشید و حرف دلتان را رو در رو به او بزنید، قبل از آنکه سوتفاهم شما را از هم دور کند.

احساس پس زدگی می کنید

آیا تا به حال برایتان پیش آمده که پس از قرار ملاقات با دوستی، ناگهان او غیب اش بزند و حتی پیغام های شما را بی جواب بگذارد؟ در این شرایط، مطمئنا حس بدی به شما دست می دهد و احساس می کنید که طرف مقابل از شما خوشش نیامده یا این که بعد خداحافظی، سرش جای دیگری گرم است. اگر این احساس ادامه دار شود، شما را عصبی و ناامید نیز خواهد کرد.

اگر چه سخت است اما بهتر است که دست از این افکار منفی بردارید. همانطور که شما حق دارید طرف مقابل تان را انتخاب کنید، او نیز این حق را دارد که اگر به هر دلیلی با شما احساس راحتی نکرد، به رابطه اش ادامه ندهد. اما این نباید باعث شود که شما خودتان را دست کم بگیرید. اصلا شاید او به دلایل شخصی خودش کنار کشیده است. آنچه روانشناسان در این شرایط پیشنهاد می دهند این است که به دنبال دلیل رفتار طرف مقابل تان نگردید. هر چه بیشتر فکر کنید، بیشتر گیج و عصبی خواهید شد، بنابراین آنچه اتفاق افتاده را فراموش کنید و به دنبال روابط دیگر باشید.

حس حسادت تان برانگیخته شده است

اگر شما مجردید و دوست تان ازدواج کرده است، اگر او همیشه در حال گشت و گزار است و شما همش در خانه نشسته اید با هر رفتار دیگری... ممکن است که حس حسادت شما برانگیزد. اما به جای این که حسادت، شما را نابود کند، از آن برای پیشرفت تان کمک بگیرید. به عنوان مثال به جای این که در خانه بنشینید و غصه بخورید، شما هم گروهی را پیدا کنید و با آنها به سفر بروید یا این که در کارتان بیشتر تلاش کنید تا به موقعیتی مانند او دست یابید. در این شرایط نه تنها حس تان را سرکوب کرده اید، بلکه تجربه های جدیدی را کسب می کنید که به پیشرفت تان در زندگی کمک خواهد کرد. گاهی نمی توان جلوی حس حسادت را گرفت، اما می توان آن را در مسیر درستی قرار داد.

دلتنگ گذشته تان هستید

اگر به گذشته تان نگاه کنید، افرادی را می بینید که روزی در زندگی تان بوده اند اما اکنون نیستند. ممکن است که همین مرور خاطرات موجب ناراحتی و دلتنگی شما شود، اما این امری طبیعی ست، بنابراین آنچه شما باید انجام دهید، کنترل این احساسات است. اگر خیلی روی گذشته تان تمرکز کنید، قادر به برقراری روابط جدید نخواهید بود و همین احساس باعث می شود که شما به مرور تنها و تنهاتر شوید. بنابراین واجب است که تا حدودی میان گذشته و حال تان تعادل برقرار کنید. درهای قلب تان را به روی دیگران باز کنید تا کم کم جای خالی افرادی که از زندگی تان رفته اند، پر شود.

دچار یکنواختی در رابطه شده اید

رابطه به خودی خود نمی تواند زنده بماند، این شمایید که باید به آن زندگی دهید. اگر شما رابطه تان را رها کنید، او نیز پس از مدتی هیجان خود را از دست می دهد و برایتان کسل کننده می شود. اما چگونه می توان این هیجان را حفظ کرد؟ خیلی ساده! شما با تجربه های جدید می توانید رابطه تان را از حالت یکنواختی خارج کنید. مثلا اگر همیشه با دوست تان به تنهایی بیرون می روید، سعی کنید که جمع تان را بزرگ تر کنید یا این که به جای در خانه نشستن و تلویزیون دیدن، به سینما یا تئاتر بروید... اگر چه این تجربه ها کوچک اند اما تاثیر زیادی بر رابطه تان خواهند گذاشت.

احساس تنهایی می کنید

شما ساعت های زیادی را در شبکه های اجتماعی می گذرانید و احساس می کنید که دوستان زیادی در آن فضا دارید اما همین که اتصال تان از دنیای مجازی قطع می شود و به واقعیت باز می گردید، می بینید که تنهای تنها هستید و همه آن افراد سایه هایی بیش نبودند، متوجه می شوید که حتی برای خوردن یک فنجان قهوه یا تماشای یک فیلم هم کسی به درخواست شما پاسخ مثبت نمی دهد.

همین موضوع می تواند شما را تبدیل به آدمی افسرده کند. برای رهایی از این شرایط، باید برای خودتان برنامه ای منظم ترتیب دهید. به عنوان مثال در کلاسی ثبت کنید و هر هفته در جمعی قرار بگیرید، همین همنشینی کم کم دامنه دوستان تان را زیاد خواهد کرد. پس به جای غرق شدن در فضای مجازی، حضور خود را در جمع های مختلف بیشتر کنید.


منبع:برترینها

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مشکلات عاطفی عشق روابط زناشویی افسردگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۶۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نکات مهم در طراحی بنر‌های تبلیغاتی!

آفتاب‌‌نیوز :

بنر‌های تبلیغاتی یکی از ابزار‌های قدرتمند و قدیمی در صنعت تبلیغات از قدیم تا به امروز بوده است و صاحبین کسب و کار با انواع بنر‌های تبلیغاتی در انواع تبلیغات خود سر و کار دارند. امروز در این مطلب قصد داریم تا نکات مهم در طراحی بنر‌های تبلیغاتی که رعایت کردن آن‌ها باعث حرفه‌ای‌تر شدن و همچنین افزایش بازدهی تبلیغات شما خواهد شد را معرفی کنیم.

بنر تبلیغاتی چیست؟

بنر تبلیغاتی چیست؟ ابتدا در پاسخ به این سوال باید بگوییم که بنر‌های تبلیغاتی دارای انواع مختلفی می‌باشند که هر کدام با توجه به نوع استفاده دارای فرمت و سایز متفاوتی می‌باشند. از بنر‌های تبلیغاتی جهت افزایش آگاهی از برند، تبلیغات محصول یا خدمات و... در فضای وب سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌شود.

بنر متحرک گیف، بنر تبلیغاتی ثابت برای تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی، بنر‌های اسلایدر و دسته‌بندی‌های وب سایت‌ها و... انواع مختلف بنر‌های تبلیغاتی می‌باشند. اصلی‌ترین و مهم‌ترین هدف بنر‌های تبلیغاتی جلب توجه هرچه بیشتر مخاطب هدف به سمت محصول یا خدمات شما می‌باشد.

در طراحی انواع بنر‌های تبلیغاتی، تفاوتی ندارد که برای تبلیغات استفاده شود یا برای معرفی در سایت و شبکه‌های اجتماعی باید نکات مهمی رعایت شود که در ادامه به معرفی و توضیح در مورد هر کدام خواهیم پرداخت، با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید!

حجم استاندارد بنر تبلیغاتی

یکی از مهم‌ترین موضوعات در طراحی و تهیه انواع بنر‌های تبلیغاتی، حجم استاندارد آن می‌باشد. هر بنر تبلیغاتی نسبت به نوع آن می‌تواند حجم متفاوتی داشته باشد، ولی بهینه بودن و پایین بودن حجم بنر تبلیغاتی شما باعث بارگزاری سریع آن و در نتیجه بیشتر دیده شدن آن خواهد شد. برای مثال در طراحی بنر گیف که به صورت تخصصی در سایت بنرساز انجام می‌شود، محدودیت حجمی ۱۵۰Kb برای همه بنر‌های لحاظ می‌شود.

لازم به ذکر است که برخی سایت‌ها بنر‌هایی با حجم +۱۰۰kb را برای تبلیغ قبول نمی‌کنند. هر چقدر حجم بنر تبلیغاتی شما کمتر باشد، زودتر به نمایش در خواهد آمد و این باعث افزایش بازدهی و در نتیجه افزایش نرخ کلیک خواهد شد.

طراحی بنر گیف توسط بنرساز

استفاده از فراخوانی به اقدام (Call to action)

دکمه‌های کال تو اکشن یا فراخواهی به اقدام یکی دیگر از نکات مهمی است که در طراحی بنر‌های تبلیغاتی باید به آن توجه کنید تا نرخ کلیک و بازدهی شما را در تبلیغات بهبود دهد. استفاده از این نوع دکمه‌ها در بنر تبلیغاتی کاربر و مخاطب هدف را بیشتر ترغیب می‌کند تا روی بنر شما کلیک کنند. برخی از پرطرفدارترین دکمه‌های کال تو اکشن عبارت‌اند از:

کلیک کنید

مشاوره رایگان

خرید کنید

سفارش آنلاین

ادامه مطلب

و...

با استفاده یک دکمه Call to action خلاقانه در بنر تبلیغاتی، بازدهی تبلیغاتی خود را تا چندین برابر می‌توانید افزایش دهید.

برندسازی و اشاره به برند

یکی از اهداف هر نوع تبلیغ، برندسازی در بلند مدت می‌باشد. در طراحی همه بنر‌های تبلیغاتی خود باید به برند خود اشاره کنید تا در بلند مدت برند کسب و کار شما در ذهن مخاطب خود ماندگار شود. از جمله کار‌های کلیدی برای برند سازی استفاده از لوگو، رنگبندی سازمانی و فونت سازمانی در همه طرح‌ها می‌باشد. در ادامه به توضیح مختصر در مورد هر ۳ خواهیم پرداخت:

استفاده از لوگو در بنر تبلیغاتی

بدون شک و هیچ نوع تردیدی یکی از ملزومات و محتوا‌هایی که باید در همه بنر‌های تبلیغاتی استفاده شود، لوگو می‌باشد. حتما برای برند خود لوگو اختصاصی حرفه‌ای داشته باشید و آن را در طرح‌های مختلف مخصوصا در بنر‌های تبلیغاتی باید استفاده کنید.

یک لوگوی حرفه‌ای در چندین مدل مختلف قابل عرضه می‌باشد، عمودی، افقی، انگلیسی، فارسی، آیکون و... که نسبت به هر طرح و بنر یکی از آن‌ها در طرح استفاده می‌شود. حتما در هنگام ثبت سفارش بنر تبلیغاتی همه سایز‌ها و ابعاد لوگو خود را در اختیار طراح گرافیک بگذارید.

رنگبندی سازمانی در طراحی بنر

داشتن رنگبندی سازمانی، دومین قدم برای برندسازی می‌باشد. حتما برای کسب و کار خود یک رنگبندی سازمانی ثابت داشته باشید و همه طراحی‌های خود از طراحی UI/UX وب سایت گرفته تا کارت ویزیت و بنر‌های تبلیغاتی، همه طرح‌ها پیرو آن رنگبندی سازمانی باشند.

داشتن یک رنگبندی سازمانی یک نظم خاص و حس اعتماد به مشتریان شما در بلند مدت القا خواهد کرد.

فونت سازمانی در طراحی بنر

سومین قدم در برندسازی، داشتن یک فونت سازمانی مناسب با کسب و کار شما می‌باشد. علاوه بر لوگو و رنگبندی سازمانی، شما می‌بایست فونت سازمانی خود را در وزن‌های مختلف نیز در اختیار طراح بنر تبلیغاتی خود قرار دهید. داشتن یک فونت سازمانی حرفه‌ای در وزن‌های مختلف می‌تواند بنر تبلیغاتی شما را چند پله بالاتر از رقیب هایتان قرار دهد.

استفاده از لوگو و رنگبندی سازمانی در طراحی بنر

استفاده از تصاویر و المان‌های با کیفیت

تصاویر و المان‌های با کیفیت یکی دیگر از نکات مهم در طراحی بنر‌های تبلیغاتی می‌باشد که باید رعایت شود. استفاده از تصاویر خلاقانه و جذاب در طراحی بنر‌های تبلیغاتی می‌تواند بازدهی تبلیغات را به صورت قابل ملاحظه‌ای افزایش دهد. امروز در سال ۲۰۲۴ دیگر استفاده از فونت‌های درشت و سه بعدی هیچ جذابیتی برای مخاطب ندارد.

برای داشتن یک طرح خلاقانه و پر جذب، باید از تصویر سازی استفاده کنید، در نگاه اول مخاطب باید به تصویر یا المان در بنر تبلیغاتی شما جذب شود و در مرحله بعد می‌توانید با یک شعار تبلیغاتی مخاطب را روی بنر خود میخکوب کنید!

سفارش طراحی بنر حرفه‌ای

در نهایت یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مدیران کسب و کار‌ها یا بخش‌های تبلیغات هر بیزینس، داشتن بنر و محتوای تبلیغاتی حرفه‌ای می‌باشد. برای سفارش طراحی بنر حرفه‌ای می‌توانید از سایت بنرساز و خدمات آنلاین طراحی آن استفاده کنید. استفاده از یک تیم طراحی حرفه‌ای و مسلط به بحث‌های فروش و بازاریابی و همچنین با نظم و سرعت عمل بالا، می‌تواند در بحث تبلیغات شما را زودتر به سمت هدف و فروش بالا همراهی کند.

تیم طراحی بنرساز به آدرس www.Bannersaaz.ir به صورت تخصصی در زمینه طراحی بنر گیف متحرک، بنر‌های تبلیغاتی، بنر‌های سایت UI / UX و... فعالیت می‌کند. برای ثبت سفارش طراحی می‌توانید وارد سایت این شرکت شده و از طریق فرم سفارش آنلاین، سفارش طراحی خود را ثبت کنید.

دیگر خبرها

  • وابستگی عاطفی کاربران به دستیارهای هوش مصنوعی
  • هشدار محققان گوگل: کاربران ممکن است به دستیار‌های هوش مصنوعی وابستگی عاطفی پیدا کنند
  • خودت دوست خودت باش: راز طلایی موفقیت (فیلم)
  • سندروم مسئله با پدر در کمین دختران
  • سندروم «مسئله با پدر» در کمین دختران
  • سندروم «مسئله با پدر» در کمین دختران
  • الکترود جوشکاری co2 و نکات  مهم خرید سیم جوش co2
  • مرا ببوس برای اولین بار/ بوسه‌ای که سانسور نشد
  • ◄ استخدام فوری 10 هزار راننده با فراخوان سازمان راهداری و نکات مهمی درباره آن
  • نکات مهم در طراحی بنر‌های تبلیغاتی!