Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعیدی گفت: در سال ۹۵، استاندار اسبق همدان وعده اعطای ۲۵۰ میلیون تومان اعتبار به مجموعه قرآنی استان در راستای اجرای سند راهبردی فعالیت‌های قرآنی استان داد که اکنون با گذشت حدود ۴ سال، آن وعده تحقق نیافته است

به گزارش خبرگزاری شبستان در همدان، «جواد سعیدی»، در دیدار فعالین قرآنی استان همدان با امام جمعه همدان گفت: همانگونه که امام علی(ع) فرموده‌اند: «برکت همنشینی با قرآن فزاینده و کاهنده است».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عضو هیئت مدیره اتحادیه قرآنی کشور افزود: فزاینده از آن جهت که موجب افزایش معرفت انسان در حوزه قرآن و کاهنده از آن باب که همنشینی با قرآن جهل و نادانی را از آدمی دور می‌کند، «در انس با قرآن، قلب انسان ظرف قرآن است» و در مقابل، قلبی که تهی از قرآن باشد خرابه است.

 

وی با بیان اینکه جامعه ما باید آراسته به قرآن باشد ابراز کرد: مسئولین باید بدانند که شما قرآنیان چه جایگاه والایی در نزد خداوند دارید به گونه‌ای که امام علی(ع) می‌فرمایند: «حاملان قرآن، پرچم داران اسلام هستند».

 

سعیدی با بیان اینکه متأسفانه ضمن دعوت بسیاری از مدیران دستگاه‌های متولی در حوزه قرآن، از حضور در این مراسم سر با زده‌اند اشاره‌ای به مطالبات جامعه قرآنی استان داشت.

 

وی اشاره‌ای به بد قولی‌های استاندار داشت و گقت: در سال ۹۵، استاندار اسبق همدان وعده اعطای ۲۵۰ میلیون تومان اعتبار به مجموعه قرآنی استان در راستای اجرای سند راهبردی فعالیت‌های قرآنی استان داد.

 

سعیدی ادامه داد: نه تنها این مبلغ تخصیص نیافت بلکه در سیری نزولی به 100 میلیون تومان در قالب اوراق و در نهایت به 30 میلیون تومان کاهش یافت که با گذشت 4 سال از آن زمان، ریالی از آن تحقق نیافته است این در حالی است که از بودجه‌های پس از سال 95 هیچ حرفی در میان نیست!!

عضو هیئت مدیره اتحادیه قرآنی کشور ابراز کرد: اگر جامعه ما و جوانان این مرز و بوم قرآنی نشوند و سبک زندگی آنان بر اساس قرآن و آموزه‌های دین نباشد بی‌شک آسیب‌های بسیاری آنها را به گمراهی تهدید خواهد کرد.

 

وی ابراز کرد: بسیاری از موسسات و تشکلات قرآنی استان با وجود سابقه بالا در انجام برنامه‌های قرآنی فضای مستقلی برای فعالیت خود ندارند و غالب خادمان و هیئت امنای حسینیه‌ها نیز اجازه فعالیت این مجموعه‌های قرآنی را در حسینیه نمی‌دهند.

 

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مدغم قرآنی استان ادامه داد: در سطح شهرداری، اوقاف، شورای شهر، میراث فرهنگی و برخی دیگر از دستگاه‌ها فضای بسیاری برای انجام فعالیت‌های قرآنی وجود دارد اما متأسفانه اجازه فعالیت قرآنی در این اماکن وجود ندارد.

 

عضو هیئت مدیره اتحادیه قرآنی کشور با بیان اینکه مسئولین به داد قرآن برسند عنوان کرد: در استان همدان پتانسیل، ظرفیت و نیرو انسانی توانمند و فعال در عرصه قرآن بسیار وجود دارد اما متأسفانه آنگونه که باید مورد توجه نیستند.

 

وی ضمن ابراز تأسف از به کار گیری معلمان قرآن در آموزش و پرورش ادامه داد: حدود 6 سال پیش تعدادی از معلمان قرآن جذب شده در آموزش و پرورش، به عنوان مربیان پرورشی به شهرستان‌ها انتقال یافته و در آن مجموعه مشغول به کار شدند.

 

رئیس اتحادیه موسسات قرآنی استان ضمن گله از سکوت نمایندگان استان همدان در مجلس با کاهش بودجه‌های قرآن از آنان خواست تا در امر قرآن و توجه به فعالیت‌های قرآنی استان اهتمام دشته باشند.

 

سعیدی با تأکید بر اینکه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در ردیف‌ بودجه خود، اعتباری برای فعالیت‌های قرآنی اختصاص دهد گفت: در سال 95 مقرر گردید که 42 میلیون تومان به شورای قرآن استان جهت انجام فعالیت‌های قرآنی داده شود که متأسفانه آن نیز محقق نشد.

 

 وی افزود: برای تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن و بیانیه گام دوم انقلاب، باید از خود شروع کرد، مسئولین و فعالان قرآنی دست به دست هم دهند تا موجب تحقق سخنان رهبری شوند.

پایان پیام/580

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه رمضان جشن روزه اولی ها ماه مبارک رمضان دختران روزه اولی کانون های فرهنگی هنری مساجد مجلس روزه اولی ها اردبیل قرآن مسجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۶۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره قرآنی «حیات» در مشهد برگزار می‌شود

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، محمد بابایی؛ مسئول مرکز قرآن و عترت سازمان بسیج دانشجویی با اشاره به اینکه مرحله استانی نخستین جشنواره قرآنی «حیات» به انجام رسیده است، گفت: از این مرحله ۵۷۰ منتخب به مرحله کشوری این دوره راه پیدا کرده‌اند.
 
وی ادامه داد: مرحله کشوری نخستین جشنواره قرآنی «حیات» در سه بخش آوایی، شفاهی و کتبی و در ۱۴ رشته هم برای آقایان و هم برای بانوان، ۲۲ اردیبهشت در مشهد مقدس برگزار می شود و تا ۲۵ اردیبهشت نیز ادامه خواهد داشت. 
 
بابایی تصریح کرد: از جمله برنامه‌های ما در خلال برگزاری این جشنواره، رونمایی از طرح راویان قرآن در قالب جشنواره «حیات» است که به این منظور یک مجموعه نمایشگاهی نیز برپا می‌کنیم و نشان راوی قرآن را نیز به روایتگران برتر اعطا خواهیم کرد.
 
مسئول مرکز قرآن و عترت سازمان بسیج دانشجویی با اشاره به اینکه منتخبان شرکت‌کننده در مرحله کشوری این جشنواره از ۳۲ استان کشور به این مرحله راه یافته‌اند، گفت: راهیابی به این مرحله از دو طریق بوده است؛ در بخش‌های غیر هنری رقابت استانی ملاک انتخاب برای این بخش بوده و در بخش هنری، علاقه‌مندان به شرکت در این جشنواره، آثار هنری خود را در قالب پوستر، کلیپ، فیلم کوتاه، خوشنویسی، عکاسی و پادکست مستقیم به دبیرخانه جشنواره فرستاده که ارزیابی برای انتخاب برگزیدگان در مرحله کشوری انجام خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمک ۳ میلیاردی شورای شهر قزوین برای بازسازی مهد قرآن کریم
  • قرآن همه چیز ماست
  • توجه به قرآن، بسیاری از مشکلات امروز ما را حل می‌کند
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • برای احقاق حقابه سیستان از همه اهرم‌ها باید استفاده شود
  • ۲۰ هزار حافظ قرآن در خراسان رضوی
  • برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد
  • سرچشمه عرفان وحیانی و اخلاق قرآنی یکی است
  • امام جمعه زاهدان: برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد
  • جشنواره قرآنی «حیات» در مشهد برگزار می‌شود