Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@23:30:02 GMT

معاون فرماندار: تونل سبز فومن، اثر میراث طبیعی است

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۶۶۸۵۳

معاون فرماندار: تونل سبز فومن، اثر میراث طبیعی است

رشت - ایرنا - معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرماندار شهرستان فومن ، تونل سبز این شهر را یک اثر میراث طبیعی خواند و بر ضرورت فرهنگ سازی برای حفاظت از محیط زیست تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا شاهین علیزاده روز پنجشنبه در نشست هماهنگی نحوه حفظ و نگهداری تونل سبز فومن ، با اشاره به منظره زیبای تونل سبز و ایجاد فضای روحیه بخش و نشاط آور اظهار داشت: هدف ما این است که با انتخاب یک متولی تونل سبز را حفظ و زنده نگه داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه بحث ثبت تونل سبز به عنوان یک اثر میراث طبیعی همواره مطرح بوده ، یادآور شد: با انتخاب متولی شرح وظایف هر دستگاه مشخص خواهد شد و مطمئنا دلسوزانی در این شهر و شهرستان هستند که از هیچ تلاشی برای نگهداری این اثر زیبای طبیعی دریغ نورزند.
معاون فرماندار فومن با بیان اینکه طبق اظهار نظر کارشناس جهاد کشاورزی کمبود آب و مواد مغذی درخصوص این درختان محسوس است، تصریح کرد: از سوی دیگر تخلیه زباله ها در پای این درختان توسط مردم سبب خشک شدن درختان شده است.
علیزاده با تاکید بر لزوم فرهنگسازی در زمینه حفظ محیط زیست با اشاره به گلایه دهیاران مبنی بر عدم توانایی مالی لازم جهت جمع آوری زباله یادآور شد: همه چیز را نباید به گردن مشکلات مالی و کمبود اعتبار بگذاریم، اگر فرهنگ سازی صورت گیرد یک مغازه دار هرگز به خودش اجازه نمی‌دهد که زباله ها را پای درختان تخلیه کند.
وی خواستار تذکر محیط زیست به متخلفان در این زمینه شد و گفت: دهیاران نیز در جمع آوری زباله باید همکاری لازم را داشته باشند.
معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرماندار شهرستان فومن با اشاره به چشم انداز زیبای تونل سبز فومن گفت: در اوج گرمای تابستان دمای این منطقه پنج درجه کمتر از سایر نقاط است و علاوه بر دلربایی در روحیه و شادابی مردم نیز اثرگذار است.
داوری کارشناس جهاد کشاورزی فومن نیز با اشاره به هجوم آفت پروانه سفید به درختان و نباتان اظهار کرد: هم اکنون بخش کوچکی از درختان تونل سبز دچار این بیماری شده اند و مشکل اصلی درختان این مسیر کمبود آب، نبود زهکش مناسب و همچنین کمبود مواد غذایی است.
وی با بیان اینکه آفت پروانه سفید از سال 81 در گیلان مشاهده شده ، افزود: از سال 86 نیز در فومن این آفت مشاهده شد و هم اکنون از درختان تغذیه می‌کند که می توان با هرس و همچنین استفاده از سموم به مقابله با آن پرداخت.
حسینی نسب رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان فومن نیز با اشاره به چشم انداز زیبای تونل سبز فومن گفت: همواره این اختلاف نظر با راهداری برای قطع درختان مسیر وجود داشته اما اگر به این نتیجه رسیدیم که این منطقه باید حفظ و حراست شود همه باید به وظایف خود عمل کنند.
وی افزود: می توان با ایجاد فضای مکث و همچنین پیاده راه، به گونه ای عمل کرد که مردم بیشتر از مواهب تونل سبز بهره مند شوند.
حسینی نسب با اشاره به طرح ثبت این اثر به عنوان میراث طبیعی گفت: اگرچه درختان مسیر دست کاشت محسوب می شوند، اما نظر مثبت کارشناسان میراث در تهران در این زمینه کسب شده و تنها مشکل، نبود متولی برای حفظ تونل سبز و همچنین مخالفت اداره راهداری است.
تونل سبز بلوار ورودی شهر فومن با داشتن بیش از چهار هزار درخت تنومند و قدیمی از گونه چنار، بیش از 50 سال قدمت دارد و تراکم رویش این درختان چنان است که منظره زیبا و بی بدیلی را ایجاد کرده که به جاده بهشت هم معروف شده است.
فومن در غرب استان گیلان قرار دارد.
7294/2007/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي فومن گيلان تونل سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۶۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتصاب مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان

سید عزت‌الله ضرغامی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، در حکمی امیر کرم‌زاده را به‌عنوان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان منصوب کرد. 

در حکم ضرغامی خطاب به کرم‌زاده آمده است:

بنا به پیشنهاد معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها و نظر به‌مراتب تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی، به‌موجب این حکم به‌عنوان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان، منصوب می‌شوید.

انتظار دارد با تکیه بر ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی، اجتماعی، سیاسی و دینی استان اصفهان، در اجرای راهبرد‌های کلان وزارتخانه مبتنی بر تغییر، تحول، توسعه و فناوری و تحقق اهداف و مأموریت‌های ذیل اهتمام جدی داشته باشید.

حفاظت و صیانت از میراث فرهنگی، تاریخی و احیا و حفظ بنا‌های تاریخی، پایگاه‌ها و موزه‌ها، فرهنگ‌سازی عمومی در جامعه در حوزه میراث‌فرهنگی از طریق معرفی، ترویج و اشاعه ظرفیت‌های تمدنی، تاریخی، فرهنگی، مذهبی و آئینی، به‌کارگیری روش‌های نوین و خلاقانه مدیریتی در راستای مرجعیت یافتن آن مرکز در حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، تحول و دگرگونی شایسته در گردشگری و جذب توریست با ایجاد ظرفیت‌های جدید، مشارکت واقعی و مؤثر بخش خصوصی، تقویت بوم‌گردی‌ها، تور‌های گردشگری، افزایش کمیت خدمات‌دهی هتل‌ها و رستوران‌های سنتی و بین‌راهی، نظارت مستمر و کارآمد بر حوزه گردشگری، برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های نو و مبتکرانه در راستای رونق کسب و کار، حمایت از تولید و صنایع‌دستی، ایجاد و احداث بازارچه‌ها و فروشگاه‌ها و آموزش و پرورش هنرمندان بااستعداد، تعامل و ارتباط مؤثر، کارآمد و مستمر با مسؤولان و سازمان‌های دولتی و انقلابی و سازمان‌های مردم‌نهاد، تشکل‌ها، صنوف و انجمن‌های مردمی و غیردولتی، گسترش، همبستگی و انسجام درون‌سازمانی میان همکاران و مدیران در راستای افزایش انگیزه برای خدمت صادقانه به مردم و ارتقای بهره‌وری، طراحی نظام کارآمد، درآمدزایی صرفه‌جو و چابک بر اساس سیاست‌ها و دستورالعمل‌های ابلاغی و حفظ و مراقبت از بیت‌المال، پاکدستی و فسادستیزی، تسهیل دسترسی مردم به مسؤولان و پاسخ‌گویی به افکار عمومی و شفافیت در همه کار‌ها را مورد تأکید قرار می‌دهم.

از سوابق کرم‌زاده، مدیرکلی میراث‌فرهنگی استان سمنان، مدیرکل توسعه و ترویج صنایع‌دستی کشور، سرپرست مجموعه فرهنگی و تاریخی سعد آباد تهران، معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری صندوق حفظ و احیا بنا‌های تاریخی کشور، معاون شرکت توسعه ایران‌گردی و جهان‌گردی کشور، معاون دفتر تسهیلات و تامین منابع وزارت میراث‌فرهنگی، معاون دفتر مطالعات و آموزش گردشگری کشور، مشاور اقتصادی معاونت صنایع‌دستی کشور، معاون سرمایه‌گذاری میراث‌فرهنگی استان زنجان، دو سال پیاپی کسب عنوان مدیر نمونه و رتبه اول جشنواره شهید رجایی استان سمنان در حوزه دستگاه‌های فرهنگی، علمی و آموزشی و کسب رتبه اول اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان سمنان در ارزیابی‌های سازمان استخدامی کشوری در بین ادارات کل میراث‌فرهنگی استان‌ها را می‌توان نام برد.

کرم‌زاده دانش آموخته مدیریت بازرگانی و مدیریت صنعتی در مقطع دکتری است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • آیین نامه طبیعت‌گردی ابلاغ شد/ آفرودسواران ساماندهی می‌شوند
  • آیین‌نامه طبیعت‌گردی ابلاغ شد/ آفرودسواران ساماندهی می‌شوند
  • عملیات حفاری تونل گردنه الماس سرعت می‌گیرد
  • ضرورت تجهیز دهیاری‌های دره‌شهر به تجهیزات اطفای حریق
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار می‌شود
  • ۴۰ درصد معادن نیشابور فعال است
  • رفع تصرف پنج هکتار عرصه ملی شهرستان بویراحمد از سودجویان
  • ماجرای قطع درختان جنگل روستای انارجار چیست؟
  • جدال بر سر صنوبرها؛ ماجرای قطع درختان جنگل روستای انارجار
  • انتصاب مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان