Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا از ایلام؛ حیدر نعمتی روز چهارشنبه در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان اظهار داشت: کمیته نظارت در شهرستان ها و استان توسط مدیران دستگاه های تخصصی باید فعال و کمیته نظارت بر بانک ها با جدیت پیگیر تسهیلات پرداخت شده اشتغال روستایی باشد تا طرح به سرانجام برسد و انحراف نداشته باشد.

وی ادامه داد: فلسفه پرداخت تسهیلات روستایی از محل صندوق توسعه ملی ایجاد اشتغال مولد در روستا، جلوگیری از مهاجرت به شهر، تکمیل زنجیره ارزش افزوده و رونق اقتصادی در روستاهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری ایلام افزود: خوشبختانه ایلام جزو سه استان برتر کشور از نظر جذب تسهیلات مصوب اشتغال روستایی بوده که این امر حاصل تلاش و پیگیری و هم افزایی مدیران دستگاه های تخصصی و بانک هاست.

نعمتی اضافه کرد: ساز و کارهای نظارتی خوبی در نظر گرفته شده که قبل، حین و پس از دریافت تسهیلات بر روند اجرای آن نظارت می شود و به خاطر فلسفه ایجادی این طرح و دغدغه ها به خاطر فرد تسهیلات گیرنده به دنبال این هستیم که فرد بیکار به جوان بدهکار تبدیل نشود بلکه با کمک این تسهیلات بتواند اشتغال مناسبی برای خود ایجاد کند.

وی با تاکید بر نظارت مستمر بر طرح ها گفت: اهتمام همه باید نظارت بر طرح هایی باشد که به بهره برداری رسیده اند زیرا بیشترین انحراف پس از این مرحله است به همین خاطر باید نظارت ها مستمر و جدی در دستور کار قرار گیرد.

سرپرست معاونت اقتصادی استاندار ایلام یادآور شد: همچنین با بررسی انحراف از تسهیلات پرداخت شده باید رسته ها آسیب شناسی شوند تا در تصمیم گیری های بعدی شاهد تایید و پرداخت تسهیلات به این قبیل طرح ها نباشیم.

نعمتی اضافه کرد: با توجه به گزارش هیات نظارت، 82 طرح با اعتبار 79 هزار و 167 میلیون ریال دارای انحراف شناسایی شده اند که پیگیری های بعدی مبنی بر دین حال کردن تسهیلات در دستور کار است و طرح های جایگزین برای این اعتبار معرفی خواهد شد.

وی از روسای بانک ها، فرمانداران و مدیران دستگاه های تخصصی خواست در کنار فرد وام گیرنده بوده و با آموزش، مشاوره و حمایت کمک کنند به سمت تکمیل زنجیره ارزش حرکت و اشتغال مولد و پایداری برای فرد ایجاد شود.

نعمتی گفت: نباید از افراد سرمایه بر حمایت کنیم زیرا فلسفه پرداخت این تسهیلات ارزان قیمت ایجاد اشتغال و رونق تولید است.

وی اظهار داشت: باید به سمت ایجاد طرح های متوسط که اشتغالزایی بیشتری دارند حرکت کنیم و طرح هایی که با افزایش قیمت دچار مشکل شده اند را شناسایی و برای تکمیل آنها کمک کنیم.

مسئول کمیته نظارت استان نیز در این نشست گزارشی از وضعیت نظارت بر طرح های اشتغال روستایی ارایه کرد و گفت: از 2 هزار و 748 طرح یک هزار و 125 طرح مورد بررسی قرار گرفته اند که 82 طرح آنها دارای انحراف بوده اند.

امیرحسین بهرامی ادامه داد: مصادیق انحراف شامل عدم اجرای طرح، عدم اجرا متناسب با تسهیلات، انتقال محل طرح از روستا به شهر، عدم ایجاد اشتغال تعهد شده، تغییر ماهیت طرح، اجرای ناقص و اجرای سوری طرح بوده است.

وی افزود: پس از شناسایی طرح دارای انحراف ابتدا به مجری مهلت داده می شود که موارد تخلف را اصلاح کند در غیر این صورت در کمیته نظارت مطرح و قرارداد فسخ و سود و جریمه بر اساس نرخ شورای پول و اعتبار اخذ می شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اشتغال ایجاد اشتغال سرمایه شورای پول و اعتبار مهاجرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۷۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه اول و دوم استان مرکزی در جذب تسهیلات و اشتغال‌زایی

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: این استان در جذب تسهیلات و اشتغال‌زایی رتبه اول و دوم را کسب کرده است و امید می‌رود این روند همچنان ادامه داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، جمشید امیدی صبح امروز _سه شنبه چهارم اردیبهشت_ به مناسبت هفته کار و کارگر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: روند اشتغال‌زایی در استان مرکزی از سال ۱۴۰۰ صعودی بوده است، به نحوی که تا سال گذشته ۱۵ هزار و ۷۲۰ شاغل به شمار شاغلین استان اضافه شده است.

وی افزود: امسال میزان تعهد ایجاد اشتغال در استان مرکزی ۱۱ هزار و ۶۲۴ فرصت شغلی است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی خاطرنشان کرد: این استان در جذب تسهیلات و اشتغال‌زایی رتبه اول و دوم را کسب کرده است و امید می‌رود این روند همچنان ادامه داشته باشد.

امیدی ادامه داد: هفته کار و کارگر امسال با شعار «مشارکت کارگر، جهش تولید و ایران قوی» از پنجم اردیبهشت آغاز می‌شود و تا یازدهم اردیبهشت ادامه دارد.

وی با بیان اینکه دیدار کارگران با رهبر معظم انقلاب و تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل از مهمترین برنامه‌های این هفته است، تاکید کرد: امشب ۴۲ نفر از کارگران استان مرکزی برای دیدار با رهبری به تهران اعزام می‌شوند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی از برگزاری بیش از ۴۰۰ برنامه در این هفته خبر داد و تصریح کرد: گلباران قبور مطهر شهدا، دیدار با خانواده‌های شهدای کارگری، حضور در نماز جمعه‌، برگزاری همایش پیاده‌روی جامعه کار و تولید، برگزاری میز خدمت، همایش ایمنی و بهداشت، نشست تشکل‌های کارگری و کارفرمایی، بازدید از بیمارستان تأمین اجتماعی، بازدید دانش‌آموزان از واحدهای تولیدی و برگزاری دوره آموزشی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی از برنامه‌های هفته کار و کارگر است.

امیدی اضافه کرد: بازدید از مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای تولیدی، برگزاری مسابقات ورزشی، بازدید دانش‌آموزان از شرکت‌ها و واحدهای تولیدی، نواخته شدن ورزش صبحگاهی برای کارخانه‌ها، قدردانی از کارگران و گروه‌های نمونه واحدهای تولیدی از دیگر برنامه‌های این هفته است.

وی تاکید کرد: از دهم مهر تا یکم آذر سال گذشته، فراخوان برگزاری جشنواره امتنان استان مرکزی برگزار شد و تا اول آذر ادامه پیدا کرد که به ثبت‌نام ۴۴۰ کارگر، ۵۹ گروه کار و ۱۲۱ واحد در این سامانه منجر و ۱۰۸ بازدید میدانی توسط کمیته ارزیابی انجام شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی افزود: در این هفته بر اساس ارزیابی صورت گرفته از هشت واحد نمونه از جمله سه کارگر و دو کارگروه نمونه به تعداد هشت نفر، قدردانی می‌شود.

امیدی با بیان اینکه در سال‌های گذشته کارگر نخبه ملی نداشتیم اما امسال یک کارگر نخبه ملی و واحد نمونه ملی از استان مرکزی انتخاب شده است، گفت: مهمترین شاخص مورد ارزیابی در جشنواره امتنان، اختراع و نوآوری، ارزآوری، بهره‌وری، میزان اشتغال، مسائل زیست‌محیطی و انتقال فناوری و بومی‌سازی است.

وی اضافه کرد: نرخ بیکاری استان مرکزی از ۷.۸ درصد در سال ۱۴۰۰ به هفت درصد در سال ۱۴۰۲ رسیده و نرخ مشارکت اقتصادی استان هم در سال ۱۴۰۰، ۳۶.۶ درصد بوده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: این نرخ بر اساس میانگین‌گیری صورت گرفته در سال گذشته به ۳۶.۳ درصد رسیده است.

امیدی یکی از دلایل پایین بودن نرخ مشارکت را خروج زودتر از موعد کارگران از محیط کار به دلیل سخت و زیان آور بودن شغل آن‌ها دانست و ادامه داد: ضریب پوشش بیمه تأمین اجتماعی استان ۶.۵۶ درصد نسبت به سال ۹۹ رشد داشته است.

وی اظهار کرد: شمار بیمه‌شدگان اجباری در پایان بهمن سال گذشته نسبت به پایان بهمن سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۷.۱۷ درصد افزایش داشته است و در این مدت ۱۰ هزار نفر بازنشسته شده‌اند.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی خاطرنشان کرد: در پایان بهمن سال گذشته تعداد کارگاه‌های فعال استان نسبت به پایان بهمن ۱۴۰۱ به میزان ۶.۲۵ درصد معادل هزار و ۴۸۲ کارگاه افزایش داشته است.

امیدی با بیان اینکه ۴۵۶۵ نفر در سال ۹۹ بیمه بیکاری دریافت می‌کرده‌اند، گفت: این میزان در پایان سال گذشته به دو هزار و ۹۴۲ نفر رسیده است.

وی افزود: آخرین فرصت ثبت اشتغال ایجاد شده سال گذشته دستگاه‌های اجرایی استان مرکزی در سامانه رصد همزمان با کشور، ۳۱ فروردین‌ماه امسال بود و از شنبه اول اردیبهشت‌ماه جاری، این سامانه برای ثبت اشتغال‌های سال جاری باز شده است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی با بیان اینکه استان مرکزی در بهار ۱۴۰۲ رتبه نخست پایش محیط کسب و کار را کسب کرده است، گفت: استان‌های زنجان و آذربایجان غربی در رتبه‌های دوم و سوم قرار گرفته‌اند.

کد خبر 747201

دیگر خبرها

  • تحقق ۱۱۴ درصدی تعهد اشتغال در شهرستان بهار
  • طرح هادی در ۶۰ درصد روستاهای ایجرود اجرا شد
  • رتبه اول و دوم استان مرکزی در جذب تسهیلات و اشتغال‌زایی
  • بانک‌های استان سمنان تخصیص بیشتر تسهیلات تبصره ۱۸ را افزایش دهند
  • اختصاص ۲۰۰ میلیاردتومان تسهیلات اشتغال مددجویان مازندران
  • ۱۲ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال به مددجویان شاهرودی پرداخت شد
  • لزوم هدفگذاری و تدوین برنامه جامع اشتغال در دشت آزادگان
  • تسهیلات اشتغال برای رهاشدگان از دام اعتیاد
  • راه‌اندازی صندوق «ضمانت» تسهیلات اشتغال مددجویان در سال جاری
  • از تعطیلی پلی‌اکریل تا خیاطی در منزل؛ داده‌های اشتغال‌زایی گمرا‌ه‌کننده‌اند