Web Analytics Made Easy - Statcounter

مومنی زاده با اشاره به عقب‌ماندگی شهرستان رشت در جذب تسهیلات اشتغال گفت: درصد جذب برخی دستگاه‌ها قابل قبول نیست و باید مورد بررسی قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «میرشمس مومنی‌زاده» امروز(پنج‌شنبه، 2 خرداد) در جلسه کارگروه اشتغال شهرستان رشت با اشاره به عدم رضایت از جلسات این کارگروه به‌واسطه تکراری بودن مباحث بدون نتیجه مطلوب گفت: ساماندهی مسائل اقتصادی و معیشتی اولویت نظام و به تبع آن استان است که رونق تولید لازمه تحقق این مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرماندار شهرستان رشت حمایت از تولیدکننده، کارآفرین و سرمایه‌گذار را گامی مهم در رونق تولید عنوان و اعلام کرد: باید سرمایه‌گذاری در ابعاد مختلف صنعت، کشاورزی و گردشگری را در استان افزایش دهیم.

 

وی خواستار شناسایی فرصت‌های سرمایه‌گذاری توسط دستگاه‌های اجرایی و فراهم کردن بسترهای لازم در این خصوص شد و بیان کرد: باید از تسهیلات اشتغال‌زایی که در این شرایط سخت توسط دولت فراهم شده نهایت بهره را داشته باشیم.

 

مومنی‌زاده با تاکید بر اینکه سرمایه‌گذاری باید به ایجاد اشتغال منجر شود تصریح کرد: متاسفانه موفقیت چندانی به علت عدم اهتمام کافی مسئولان شهرستان در این خصوص نداشتیم.

 

وی خواستار شتاب دستگاه‌ها در جذب تسهیلات اشتغال شد و گفت: درصد جذب برخی دستگاه‌ها قابل قبول نیست و باید مورد بررسی قرار گیرد.

 

فرماندار رشت با تاکید بر بررسی نقاط ضعف و قوت تسهیلات پرداختی اشتغال افزود: همه دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها و بخشداران گزارش عملکرد خود را مجزا تهیه و به فرمانداری ارسال کنند.

 

وی بر شناسایی مشکلات و موانع اشتغال در شهرستان رشت تاکید کرد و عنوان داشت: عقب‌ماندگی در جذب تسهیلات اشتغال به کم کاری مدیران شهرستان برمی‌گردد.

 

پایان پیام/84

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه رمضان جشن روزه اولی ها مجلس مسجد ماه مبارک رمضان خراسان جنوبي روزه اولی ها کانون های مساجد دختران روزه اولی اردبیل تسهیلات اشتغال اشتغال روستایی فرصت های سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۷۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ درصد تسهیلات اشتغال به فارغ‌التحصیلان بیکار اعطا می‌شود

مدیر‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان از تخصیص ۴۲ درصدی تسهیلات اشتغالزا به حوزه فارغ‌التحصیلان بیکار این استان خبر داد. - اخبار استانها -

یوسف شعبانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار‌ داشت: از آنجا که درصد زیادی از بیکاران استان همدان قشر تحصیلکرده هستند، بنابراین 42 درصد از تسهیلات اشتغال امسال در استان همدان به این بخش اختصاص داده شده است.

وی افزود: باتوجه به دستور استاندار و ابتکار عمل معاون اقتصادی استان همدان برنامه امسال این اداره کل برای ایجاد اشتغال فراهم کردن زمینه اشتغال فارغ‌التحصیلان و ورود آن‌ها به بازار کار است.

مدیر‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با بیان اینکه سهم جمعیت بیکار فارغ التحصیل آموزش عالی از کل بیکاران حدود 80 درصد است، بیان کرد: در حوزه فعالیت‌های دانش‌بنیان با پارک‌های علم و فناوری و پیوند صنعت و دانشگاه گفت‌وگوها و تعاملات طولانی و گسترده‌ای صورت گرفته و به جد تمرکز استان بر فراهم کردن زمینه اشتغال جوانان به ویژه قشر تحصیلکرده است.

شعبانی با اشاره به تحقق 118 درصدی تعهد ایجاد اشتغال استان همدان در سال گذشته، تاکید کرد: از میزان تعهد اشتغال‌زایی امسال استان که 17670 نفر است بیش از 7000 نفر به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و بیش از 10 هزار نفر به افراد دیپلم و کمتر تعلق دارد.

وی با بیان اینکه اولویت بعدی ما امسال ایجاد طرح‌های کار‌آفرین در استان همدان است، گفت: دولت سیزدهم به طرح‌های کارفرمایی و اشتغال‌آفرین تا سقف 4 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت می‌کند.

مدیر‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با اشاره به طرح‌های تشویقی دولت در حمایت از اشتغال، عنوان کرد: این طرح‌های تشویقی دولت شامل یارانه دستمزد، مشوق‌های بیمه‌ای و طرح‌های کارورزی است که از دستگاه‌های اجرایی انتظار می‌رود در این زمینه اطلاع‌رسانی کنند.

شعبانی تاکید کرد: به طور قطع اگر کارفرمایان و صاحبان طرح‌های تولیدی و خدماتی از این طرح‌های تشویقی مطلع باشند قطعاً با انگیزه بیشتر در مسیر اشتغال و کارآفرینی گام بر می‌دارند و زمینه جهش تولید با مشارکت مردم در استان همدان بیش از پیش محقق می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رتبه اول و دوم استان مرکزی در جذب تسهیلات و اشتغال‌زایی
  • اختصاص ۲۰۰ میلیاردتومان تسهیلات اشتغال مددجویان مازندران
  • ۱۲ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال به مددجویان شاهرودی پرداخت شد
  • تحقق ۱۵۰ درصدی تعهد اشتغال در شهرستان خوروبیابانک
  • تسهیلات اشتغال برای رهاشدگان از دام اعتیاد
  • راه‌اندازی صندوق «ضمانت» تسهیلات اشتغال مددجویان در سال جاری
  • پرداخت ۵۶۷ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال و تولید در استان
  • صندوق کارآفرینی امید مهاباد ۲۲۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرد
  • اداراتِ دارای پروژه حفاری، نباید موجب نارضایتی مردم شوند
  • ۴۲ درصد تسهیلات اشتغال به فارغ‌التحصیلان بیکار اعطا می‌شود