Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیرجند - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی نهبندان گفت: امسال 470 هکتار سامانه نوین آبیاری در این شهرستان در دست اجرا است.

به گزارش ایرنا محمد مالکی روز پنجشنبه در دیدار با فرماندار نهبندان افزود: از سال 92 تاکنون سامانه نوین آبیاری در 2 هزار و 400 هکتار از اراضی کشاورزی نهبندان اجرا شده و جهش خوبی در زمینه اجرای این سامانه ها در شهرستان رخ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: قبل از سال 1392 فقط 299 هکتار سامانه نوین آبیاری در شهرستان اجرا شده بود.
مدیر جهاد کشاورزی نهبندان بیان کرد: نهبندان از جمله شهرستان های پیشرو در زمینه اجرای اولین طرح مشارکتی از محل تسهیلات دفتر مناطق محروم ریاست جمهوری در استان است و از محل این تسهیلات یک کارخانه خوارک دام و طیور و یک مجتمع 300 نفری شتر در شهرستان راه اندازی شده است.
وی افزود: سال گذشته 67 طرح اشتغال از محل تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری در شهرستان اجرا و در زمینه اجرای این طرح ها 10 میلیارد و 600 میلیون تومان تسهیلات به متقاضیان پرداخت شد.
مالکی اظهار داشت: با نظارت های جدی کمترین میزان هدررفت را در تسهیلات پرداختی داشته ایم و اکنون 14 صندوق خرد زنان روستایی در شهرستان فعال است.
وی با اشاره به اینکه 60 درصد جمعیت شهرستان نهبندان در بخش کشاورزی فعالیت دارند گفت: بیش از 10 هزار هکتار سطح زیرکشت محصولات باغی و زراعی شهرستان است و نهبندان نخستین تولید کننده محصول زیتون و دومین تولید کننده محصول خرما در استان است.
وی اظهار داشت: 312 حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق، 936 رشته قنات و چشمه در نهبندان وجود دارد که سالانه 138 میلیون مترمکعب آب از این منابع آبی استحصال می شود.
مالکی گفت: مردم شهرستان 450 هزار واحد دامی را پرورش می دهند که از این تعداد 222 هزار راس دام سبک، 17 هزار نفر شتر و 2 هزار و 400 راس گاو و گوساله است.
وی کاهش درصد تخصیص اعتبارات بخش کشاورزی را یکی از مشکلات ذکر کرد و گفت: باید پیگیری ها به گونه ای صورت گیرد که اعتبارات مصوب بخش کشاورزی به صورت کامل اختصاص یابد تا برای خدمت بهتر به مردم دچار مشکل نشویم.
شهر نهبندان در 200 کیلومتری جنوب بیرجند قرار دارد.
7556*3028

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد كشاورزي آبياري سامانه نوين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۸۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک هزار و ۱۱۷ هکتار اراضی استان قزوین رفع تداخل شد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین عطایی اظهار کرد: در نشست کمیسیون رفع تداخل اراضی استان قزوین ۱۱ هزار و ۱۱۷ هکتار از اراضی استان قزوین در قالب ۵ پلاک روز سه شنبه در کمیسیون جهاد کشاورزی رفع تداخل شد.

وی افزود: در این کمیسیون پلاک‌های کارندچال، کش رود و قدیم آباد در شهرستان قزوین و حاجی آباد لیاء و دانسفهان در شهرستان بوئین زهرا پس از اتمام کار کارشناسی و اتخاذ آرا مراحل رفع تداخل آن‌ها به پایان رسید.

رئیس جهاد کشاورزی قزوین تاکید کرد: از مجموع یک هزار و ۲۰۲ پلاک در استان قزوین ۱۹۰ پلاک مستثنیات بوده و یک هزار و ۱۲ پلاک مشمول رفع تداخل است که تاکنون کار کارشناسی ۹۱۴ پلاک به پایان رسیده است.

کد خبر 6086505

دیگر خبرها

  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری
  • پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین
  • طرح ملی زراعت چوب در لالی اجرا شد
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار از اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • اجرای آبیاری قطره‌ای زیرسطحی در تاکستان‌های شیروان
  • معرفی 14 میلیارد تسهیلات توسعه باغ در ساری