Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-25@07:28:44 GMT

دیپلماسی در نروژ

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۶۸۶۲۰

دیپلماسی در نروژ

بیشتر کسانی که در آن روز در کنار او در پایگاه هوایی حضور داشتند یا در زندانند یا به سفارتخانه‌های خارجی پناهنده شده‌اند. سربازان هم مدام مانور نظامی داده و رژه می‌روند تا به مجمع ملی نشان دهند که مادورو رهبرشان است. معترضانی که درحمایت از گوایدو خیابان‌ها را «قُرق» کرده بودند تعدادشان آب رفته و همگی به‌خاطر تورم وحشتناک اقتصادی، کمبود غذا و دارو و سوخت درگیر تامین نیازهای اولیه زندگی خود شده‌اند و دیگر ریسک اعتراض را به جان نمی‌خرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«آناتولی کورمانائف» در گزارش ۲۱ مه ‌برای نیویورک‌تایمز می‌نویسد پس از هفته‌ها ناتوانی برای به سرانجام رساندن بحران‌های سیاسی، گوایدو سرانجام خواستار مذاکره با مادورو شده است. هر دو نمایندگانی را برای مذاکره به نروژ فرستاده‌اند؛ امتیازی که گوایدو پیش از این منکر آن شده بود.این تغییر یک نقطه عطف برای اپوزیسیون است آن هم در لحظه‌ای که هر دو طرف درحال یارکشی خیابانی و یارکشی در جامعه بین‌المللی برای جذب هوادار بیشتر هستند.

اگرچه اقتصاد کشور سقوط کرده اما مادورو همچنان قدرت را در دست گرفته است. در انظار عمومی گوایدو شادمان اما مردد است. در تظاهرات همواره حامیان را تشویق می‌کند که تظاهرات و حضور در خیابان‌ها را ادامه دهند اما طی یک مصاحبهپذیرفت که ظرفیت اپوزیسیون برای عملیات روزبه‌روز درحال افول است. او در یکی از مصاحبه‌هایش در یکی از خانه‌های امن گفت: «مخالفان مادورو و خودم آزاردیده و تحت پیگرد شدید بوده ایم.» اگرچه ۵۰ کشور مشروعیت او را پذیرفته‌اند و گوایدو را به‌عنوان رئیس‌جمهور به رسمیت شناخته‌اند اما مادورو همچنان با قدرت تمام بر قدرت چنبره انداخته است. چند کشور که مدافع گوایدو بودند اکنون به صرافت افتاده‌اند تا راهی برای برون‌رفت از بحران بیابند و بیشتر این کشورها رویکردی انعطاف‌پذیر در پیش گرفته‌اند.  الیوت آبرامز، نماینده ویژه ترامپ در امور ونزوئلا در مصاحبه‌ای در ماه آوریل گفت برای اینکه گذار دموکراتیک در این کشور محقق شود تمام ونزوئلایی‌ها باید بخشی از آن باشند از جمله کسانی که به مادورو وفادارند. او افزود: «آنها بخشی از صحنه سیاسی در این کشور هستند.

می‌خواهیم روشن کنیم که خواهان یک ونزوئلای دموکرات هستیم. ما درحال انتخاب برنده نیستیم.» ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اکنون توجه خود را به سوی ایران معطوف داشته تا امیدی برای برون‌رفت در تحولات ونزوئلا پیدا شود. گزارشگر نیویورک‌تایمز می‌افزاید: متحدان اروپایی گوایدو هم تلاش‌های خود را دو برابر کرده‌اند تا مذاکراتی میان اپوزیسیون و دولتشکل گیرد و تلاش دارند تا جبهه اصلی در نبرد سیاسی ونزوئلا را به حوزه‌های دیپلماتیک وارد کنند. برخی مقام‌های دولتی و اپوزیسیون می‌گویند نمایندگانی از سوی مادورو و گوایدو به نروژ رفته‌اند تا مذاکرات مقدماتی را از سر بگیرند. ظاهرا هیاتی دیگر هم عازم آمریکا شده است. یکی از نمایندگان اپوزیسیون ونزوئلا در سفر به آمریکا گفته که با مقام‌هایی از پنتاگون و وزارت‌خارجه آمریکا دیدار کرده و درباره بحران در این کشور آمریکای لاتین نیز گفت‌وگو داشته است. کارلوس وچیو، فرستاده اپوزیسیون ونزوئلا در آمریکا، در پیامی در توییتر نوشت که این گفت‌وگوها در وزارت‌خارجه آمریکا بسیار مثبت بود اما جزئیات آن را اعلام نکرد. وزارت‌خارجه آمریکا هم اعلام کرده بود: «هدف از برگزاری دیدار روز دوشنبه میان فرستاده اپوزیسیون بررسی نقش گذشته و آتی وزارت‌خارجه در ارسال کمک‌های بشردوستانه و حمایت‌های منطقه‌ای است.»

با این حال، هفته گذشته هم گوایدو با دیپلمات‌های اروپایی دیدار کرد. همگی در پی برگزاری انتخاباتی جدید در این کشور هستند. همگی می‌کوشند زمینه‌هایی مشترک میان حامیان مادورو بیابند. چنین بود که وزیرخارجه کانادا به کوبا رفت و وزیرخارجه آمریکا به روسیه. به نوشته گزارشگر نیویورک‌تایمز، مادورو به‌خاطر تظاهرات خیابانی گوایدو تضعیف شده است. رئیس سیستم اطلاعاتی او فراری شده و آمریکا مدعی است که مقام‌های عالی‌رتبه از جمله وزیر دفاع و دادگستری در این توطئه نقش دارند. رهبران مخالفان از درون خانه‌های امن و سفارتخانه‌های خارجی می‌گویند خواسته‌شان کنار رفتن مادورو و برقراری یک دولت انتقالی است. مخالفان می‌گویند اکنون هدف‌شان این نیست «که به شهید سیاسی تبدیل شوند». «خوآن آندره مجیا»، قانون‌گذار حامی گوایدو، می‌گوید: «هدف ما یک دولت انتقالی است. می‌خواهیم تضمین کنیم که کارمان متوقف نخواهد شد.»

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۸۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیانت و وطن فروشی علنی در مقابل دوربین + فیلم

امیر عباس فخرآور فعال اپوزیسیون می‌گوید: وظیفه ما در اپوزیسیون این است که به ارتش اسرائیل گرای ایران را بدهیم و به یاری دوست و یاور خود بشتابیم!

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • نروژ: کشور‌ها کمک رسانی به آنروا را از سر بگیرند
  • مادورو: آمریکا به توافقنامه امضا شده احترام نمی‌گذارد
  • تأکید قاطع «مادورو» بر مخالفت با قیمومیت آمریکا و تحریم‌های جدید
  • خیانت و وطن فروشی علنی در مقابل دوربین + فیلم
  • کنعانی: آمریکا زیر میز دیپلماسی زد نه ایران | اقدام ایذایی در اصفهان، بی‌ارزش بود
  • حمله ایذائی اسرائیل ارزش چندانی نداشت و مسئولیت آن را هم نپذیرفتند/ کسی که زیر میز دیپلماسی زد، آمریکا بود و نه ایران
  • حمله ایزائی اسرائیل ارزش چندانی نداشت و مسئولیت آن را هم نپذیرفتند/ کسی که زیر میز دیپلماسی زد آمریکا بود و نه ایران
  • حمله اسرائیل ارزش چندانی نداشت و مسئولیت آن را هم نپذیرفتند/ کسی که زیر میز دیپلماسی زد آمریکا بود و نه ایران
  • کنعانی: در برجام آمریکا زیر میز دیپلماسی زد نه ایران/ اقدام ایذایی در اصفهان اقدامی بی‌ارزش بود
  • کنعانی: اقدام نظامی ایران علیه رژیم صهیونیستی قانونی و در جهت ایجاد بازدارندگی بود / آمریکا زیر میز دیپلماسی زده نه ایران + فیلم