Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-24@23:32:19 GMT

خطرناک‌ترین لپ‌تاپ جهان به حراج گذاشته شد

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۶۸۸۴۰

خطرناک‌ترین لپ‌تاپ جهان به حراج گذاشته شد

در ابتدای سال میلادی جاری یک موسسه امنیت سایبری موسوم به Deep Instinct یک لپ‌تاپ قدیمی سامسونگ را که بیش از ۱۰ سال از عمر آن می‌گذشت در اختیار یک هنرمند آنلاین به نام «گو او دونگ» قرار داد تا آن را به خطرناک‌ترین لپ‌تاپ جهان تبدیل کند.
برای این منظور ۶ مورد از خطرناک‌ترین ویروس‌های کامپیوتری جهان روی این لپ‌تاپ مدل ۲۰۰۸ نصب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هزینه انجام این کار حدود ۱۰ هزار دلار بود که بخش عمده آن صرف نصب دیوار آتش و جدا سازی این لپ‌تاپ از سایر کامپیوتر‌ها و شبکه‌های کامپیوتری شد تا ویروس‌های موجود در آن امکان انتشار در شبکه‌های غیرایمن مانند اینترنت را نداشته باشند.
درون این لپ‌تاپ ویروس‌هایی نصب شده‌اند که روی هم بیش از ۹۵ میلیارد دلار خسارت در جهان به بار آوردند. این ویروس‌ها عبارتند از:
۱- ویروس I. Love You که از طریق ایمیل منتشر شده و ۱۵ میلیارد دلار خسارت ایجاد کرد.
۲- ویروس MyDoom که توسط هرزنامه‌نویسان روسی منتشر شد و ۳۸ میلیارد دلار خسارت وارد کرد.
۳- ویروس SoBig که در واقع یک کرم و تروجان است که از طریق ایمیل منتشر شد و ۳۷ میلیارد دلار خسارت به همراه داشت.
۴- ویروس WannaCry که یک باج‌افزار بسیار خطرناک است که در مجموع ۴ میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار خسارت در ۱۵۰ کشور ایجاد کرد.
۵- ویروس DarkTequila که عموما کاربران آمریکای لاتین را تحت تاثیر قرار داد و اطلاعات حساب‌های بانکی آن‌ها را به سرقت برد. این ویروس میلیون‌ها دلار خسارت ایجاد کرد.
۶- ویروس BlackEnergy که در یک حمله سایبری در سال ۲۰۱۵ میلادی موجب قطع برق در مقیاس وسیع در کشور اوکراین شد.
با توجه به خطراتی که این ویروس‌ها برای شبکه‌های کامپیوتری و کاربران دارند، این لپ‌تاپ خطرناک با شرایط ویژه‌ای به فروش می‌رسد. بر اساس اعلامیه فروش این لپ‌تاپ، استفاده از ویروس‌های موجود در آن در خاک آمریکا ممنوع است، خریدار از وجود خطرات امنیتی بالقوه این ابزار اطلاع کامل دارد و با ارائه پیشنهاد موافقت می‌کند که آن را به عنوان یک اثر هنری یا برای مقاصد آموزشی و آکادمیک خریداری می‌کند و قصد انتشار هیچ‌یک از ویروس‌ها را ندارد.
در هنگام ارسال لپ تاپ برای خریدار، تمامی قابلیت‌های اتصال به اینترنت و پورت‌های موجود در لپ‌تاپ به طور موثر مسدود خواهد شد.
به گفته متخصصان با وجود اینکه می‌توان این لپ تاپ را مجددا برای حمله‌های سایبری به شبکه‌ها و انتشار ویرورس‌ها آماده‌سازی کرد، شرایط فروش آن با مقررات فعلی کاملا انطباق دارد.
اکنون این لپ‌تاپ که با عنوان «پایداری هرج و مرج» برچسب‌گذاری شده، در یک حراج آنلاین در نیویورک برای فروش تا روز دوشنبه عرضه و صد‌ها پیشنهاد خرید برای آن ارائه شده است و اکنون بالاترین قیمت پیشنهادی برای این لپ‌تاپ به بیش از ۱.۱ میلیون دلار رسیده است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: حراج ویروس کامپیوتری امنیت سایبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۸۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیر بندر ایلات: هر ماه میلیون‌ها دلار خسارت می‌دهیم

مدیر اجرایی بندر اشغالی ایلات (ام الرشراش) در جنوب سرزمین های اشغالی گفت: شرکت های حمل و نقل به ائتلاف آمریکایی در دریای سرخ اعتماد ندارند و ما هر ماه میلیون ها دلار خسارت متحمل می شویم.

به گزارش مشرق، «گدعون گالبر» افزود: ائتلاف آمریکا نشان داد که در مقابل تهدیدهای یمنی ها ناتوان است و ترس از درگیری با یمنی ها، به تعطیلی کامل بندر ایلات منجر شده است.

وی اضافه کرد: از پایان نوامبر۲۰۲۳ تا امروز فقط ۲ تا ۳ کشتی وارد بندر ایلات شده است و تقریبا کاری در بندر انجام نمی شود.

گالبر گفت: اسرائیل و کشورهای عضو ائتلاف دریایی، ثابت کرده اند که می ترسند و ضعیف هستند به همین خاطر یمنی ها هر روز با افتخار بیشتری به عملیات خود ادامه می دهند.

وی درباره میزان خسارت های بندر اسلات تصریح کرد: هر ماه متحمل خسارتی درحدود ۱۰ میلیون شِکِل(۲.۷ میلیون دلار) می شویم.

مدیر اجرایی بندر اشغالی ایلات گفت: اگر روزی در شمال با حزب الله وارد جنگ شویم و فرودگاه بن گورین بسته شود و موشک ها به بنادر «حیفا» و «اشدود» برسد، اسرائیل در محاصره کامل قرار می گیرد، پس از هم اکنون باید برای بازگشایی مسیر به سمت ایلات کاری کنیم.

گالبر افزود: شرکت بهره بردار بندر ایلات، برای ماه های نوامبر و دسامبر مقداری کمک دریافت کرده است ولی این کمک ها، حقوق کارکنان را نیز پوشش نمی دهد.

نیروهای مسلح یمن در ماه‌های گذشته در حمایت از مردم غزه، چند کشتی رژیم صهیونیستی یا کشتی‌های حامل کالا برای این رژیم را که در دریای سرخ، اقیانوس هند و تنگه باب‌المندب عازم سرزمین‌های اشغالی بودند، هدف قرار داده است.

نیروهای مسلح یمن متعهد شده‌اند تا زمانی که رژیم اسرائیل حملات خود به نوار غزه و کشتار مردم این منطقه را متوقف نکند، حملات به کشتی‌های این رژیم یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی و کشتی نیروهای ائتلاف حامی رژیم اسرائیل را در دریای سرخ ادامه خواهند داد.

آمریکا و انگلیس چند نوبت به بهانه صیانت از کشتیرانی بین‌المللی علیه مواضع نیروهای یمنی حمله کردند، اما این اقدامات به گواه کارشناسان بین‌المللی نتوانسته تا حملات علیه کشتی‌های وابسته به رژیم صهیونیستی در دریای سرخ را مهار و بازدارندگی ایجاد کند.

اتحادیه اروپا نیز یک ماموریت دریایی در دریای سرخ موسوم به «آسپیدس» تشکیل داده و مدعی شده که هدف از این عملیات، فقط دفاعی خواهد بود.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • شایعات خطرناک درباره جلال‌الدین ماشاریپوف؛ بوی پیراهن قرمز!
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • ابعاد ورشکستگی رژیم صهیونیستی در نتیجه جنگ غزه
  • حراج ۶ میلیون دلاری ساعت های مایکل شوماخر
  • هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)
  • بورل: کل خسارت مادی به غزه بیش از ۹۰ میلیارد دلار است
  • مدیر بندر ایلات: هر ماه میلیون‌ها دلار خسارت می‌دهیم
  • چین کمر تسلا را شکست/ حراج خودروهای تسلا برای ماندن در بازار
  • خطر نادیده انگاری پاندمی‌های جدید
  • خطر نادیده انگاری پاندمی های جدید