Web Analytics Made Easy - Statcounter

سالاری همفکری را برای توسعه استان بسیار مهم دانست و گفت: وفاق و همدلی گسترده با نگاهی علمی و راهبردی برای جذب نظرات و افکار عمومی گامی موثر در مسیر پیشرفت گیلان است.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری گیلان؛ دکتر «مصطفی سالاری» در دیدار با هیئت امنا و نمایندگان دانشگاه‌های عضو اندیشکده مطالعات راهبردی گیلان به وجود ظرفیت‌های متنوع و ارزشمند در استان گیلان اشاره کرد و افزود: هر اقدامی که در این استان در بخش‌های کشاورزی، اقتصادی، گردشگری ابتدا منافعش به مردم گیلان می‌رسد و این نسبت به استان‌های دیگر یک مزیت محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار گیلان بر ضرورت استفاده از ظرفیت های موجود در جهت افزایش منافع مردم تاکید و تصریح کرد: در شرایط کنونی با توجه به تمایل کشورهای همجوار با گیلان برای توسعه روابط بین‌المللی با کمترین محدودیت ها مواجه هستیم.

 

نماینده عالی دولت در گیلان به رشد ۷۰ درصدی مبادلات تجاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته اشاره و خاطرنشان کرد: زمینه‌سازی برای صادرات محصولات کشاورزی پشتیبان خوبی برای کشاورز گیلانی است.

 

وی با تاکید بر آینده نگری در جهت افزایش سطح رضایتمندی کشاورزان خاطرنشان کرد: با استفاده از تکنولوژی های موجود می توانیم میزان بهره‌وری در کشاورزی را چند برابر کنیم.

 

استاندار به افزایش قیمت محصولات تولیدی گیلان همچون برنج و چای اشاره کرد و اظهار داشت: تدابیری برای حفظ این قیمت در ماه‌های آینده صورت گرفته است تا کشاورزان شاهد افزایش میزان درآمد خود باشند.

 

وی تحقق اهداف کلی نظام در بخش صادرات و واردات را در سایه گسترش روابط با کشورهای همسایه دانست و اظهار داشت: در بخش‌های مختلف برنامه وجود دارد و ممکن است نواقصی داشته باشد که با تعیین راهبردها برای هریک از محصولات گیلان می‌توانیم مقدمات مورد نیاز در جهت تحقق آن را فراهم کنیم.

 

استاندار گیلان شرایط مطلوب طبیعی و آب و هوایی گیلان را عاملی برای مهاجرت‌های بی‌برنامه و بی‌ضابطه عنوان کرد و گفت: مهاجرت‌ بی‌ضابطه غیربومیان به بهره‌برداری از فرصت‌ها و استعدادهای گیلان آسیب می‌رساند.

 

وی به همجواری گیلان با جمعیتی بالغ بر ۲۰ میلیون نفر در فاصله کوتاه زمانی اشاره کرد و افزود: این حجم عظیم جمعیتی می‌تواند ظرفیت خوبی برای بازار استان گیلان باشد.

 

سالاری با بیان اینکه در گیلان از ظرفیت‌های گردشگری نسبت به حجم بالای تعداد مسافران ورودی به این استان استفاده درستی نشده است، افزود: باید با ارائه خدمات مطلوب و متنوع مورد نیاز گردشگران در سطوح قیمتی مختلف برای گیلانیان ایجاد درآمد و اشتغال‌زایی کنیم.

 

وی همفکری برای توسعه استان را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: اجرای پروژه های عمرانی و زیرساختی باید بر زندگی مردم اثر مثبت داشته باشد.

 

نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه ظرفیت راه آهن را نباید فقط محدود به مسافرت مردم استان کنیم افزود: از ظرفیت تورهای گردشگری برای سفر هدفمند مسافران، توسعه حمل و نقل کالا و درآمدهای ترانزیتی با اتصال راه آهن به انزلی و آستارا برای رونق بخش ریلی گیلان باید بهره بگیریم. 

 

وی به تصویب بالغ بر دو هزار میلیارد تومان اعتبار برای پروژه‌های مختلف عمرانی گیلان در سفر اخیر رییس‌جمهور به گیلان اشاره کرد و افزود: تصویب این میزان از اعتبار در سفرهای استانی رییس‌جمهور در ادوار مختلف کم نظیر است که یک فرصت برای گیلان محسوب می‌شود.

 

استاندار گیلان اظهار داشت: مردم باید در جریان امورات استان در عرصه‌های مختلف قرار گیرند و در این مسیر بتوانند پیشنهادهای سازنده خود را ارائه کنند تا شاهد بهره‌وری بهتر از اعتبارات عمرانی منطبق با نظر آنان باشیم.

 

وی به پروژه‌های مختلف اقتصادی در دست اجرای استان اشاره کرد و گفت: در مسیر تدوین شیوه‌نامه‌های مختلف با استفاده از خرد جمعی دستگاه‌های اجرایی، قضایی و نظارتی در مجمع مشترک توسعه اقتصادی استان گام‌های موثری در جهت اشتغالزایی و ایجاد درآمد برای مردم برداشته می‌شود.

 

سالاری به تدوین و ابلاغ شیوه‌نامه های ساماندهی آب بندان‌ها اشاره کرد و افزود: با لایروبی آب‌بندان‌ها می توانیم بدون هزینه از اعتبارات دولتی به آب‌رسانی کشاورزی و نیز رونق گردشگری، آبزی پروری و ورزش‌های آبی کمک کنیم.

 

وی به ابلاغ شیوه‌نامه کنترل سیلاب و ساماندهی رودخانه‌های استان در آذرماه سال گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: این شیوه‌نامه قبل از وقوع سیل اخیر و همراهی افکار عمومی با آزادسازی حریم رودخانه‌ها و لایروبی آن تدوین، ابلاغ و عملیاتی شد.

 

نماینده عالی دولت در گیلان به تصویب شیوه‌نامه احداث شناگاه‌ها در جلسه اخیر مجمع مشترک توسعه اقتصادی استان نیز اشاره کرد و گفت: در این شیوه‌نامه بر استفاده از خدمات با محوریت سازه های چوبی قابل حمل، حفظ محیط زیست و ارائه خدمات به گردشگران تاکید شده است.

 

وی طرح گیل پارک را نیز یکی دیگر از برنامه‌های در دست اقدام با هدف تامین نیازهای ضروری مردم در مسیرهای بین جاده‌ای عنوان کرد و اظهار داشت: در این مراکز بین راهی به معرفی ظرفیت‌های گردشگری و واحدهای اقامتی بوم گردی نیز پرداخته می‌شود.

 

استاندار گیلان افزود: استفاده از ظرفیت تولید گیاهان دارویی، احداث دهکده‌های جنگلی با هدف رونق گردشگری و کنترل ساخت و سازهای بی رویه با نظارت دقیق در روستاها از برنامه‌های دیگر در دست اقدام است.

 

وی با اشاره به اهمیت توجه به مسائل فرهنگی در جامعه اظهار داشت: توسعه ورزش همگانی با اجرای طرح هزار روستا؛ هزار ورزشگاه، برگزاری جشنواره های مختلف هنری و فرهنگی در راستای توجه به مقوله فرهنگ در جامعه است.

 

وی اصلاح رفتارهای اداری را نیز بسیاری ضروری دانست و گفت: براین اساس بخشنامه هایی تحت عناوین ساماندهی جلسات اداری، سفر هفتگی مدیران کل به شهرستان‌ها، تشریفات‌زدایی اداری، کاهش نصب بنرها و تردد خودروهای مسوولین و ساماندهی ماموریت های اداری مدیران صادر و ابلاغ شد.

 

سالاری خاطرنشان کرد: ابلاغ این بخشنامه ها با هدف ایجاد انضباط مالی، اقتصادی و اداری در سطح ادارات و دسترسی و نظارت بیشتر مردم به مدیران تدوین و اجرایی شده است.

 

وی به تدوین بخشنامه نظارت مردم بر دولت از طریق سمن ها با هدف افزایش سطح پاسخگویی مدیران به افکار عمومی اشاره کرد و گفت: مردم رفتار مدیران را رصد می کنند و افزایش روحیه صرفه جویی و جلوگیری از اسراف توسط کارگزاران در میزان رضایتمندی مردم بسیار اثرگذار است.

 

سالاری با بیان اینکه بخشنامه‌ها و شیوه‌نامه ها را در منظر عموم مردم قرار می دهیم تا نظرات آنان را دریافت و اعمال کنیم، گفت: مردم باید در تصمیم گیری ها مشارکت کنند تا آن چیزی که موردنظر آنان است در جهت توسعه استان بکارگرفته شود.

پایان پیام/84

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه رمضان مجلس جشن روزه اولی ها مسجد ماه مبارک رمضان خراسان جنوبي اردبیل روزه اولی ها دختران روزه اولی کانون های مساجد توسعه گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۹۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲۴ پروژه آموزشی در سیستان و بلوچستان به بهره برداری رسید

میثم لک زایی  اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ با حمایت و توجه ویژه دولت و با هم افزایی ایجاد شده بین مسئولین استانی، نهادهای و مجموعه های انقلابی و خیریه ها و همچنین اجرای مسوولیت های اجتماعی شرکت ها، تعداد ۴۲۴ پروژه آموزشی در قالب یک هزار و ۵۰۳ کلاس درس استاندارد با اعتبار بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

وی با بیان اینکه در این مدت بیش از ۱۵۰ هزار مترمربع به فضاهای آموزشی سیستان و بلوچستان افزوده شده است، تصریح کرد: استان رتبه اول را در تعداد پروژه آموزشی و تحویل کلاس درس در کشور از آن خود کرده است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان عنوان کرد: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون یک هزار و ۲۰۰ پروژه آموزشی با تعداد چهار هزار و ۳۶۳ کلاس درس استاندارد و زیربنای ۳۷۸ هزار و ۶۱۸ مترمربع و اعتباری بیش از ۲۵ هزار میلیارد ریال احداث شده است.

وی خاطرنشان کرد: ۴۵۵ پروژه آموزشی با تعداد یک هزار و ۲۳۳ کلاس درس بصورت مردمی و ۵۰۳ پروژه آموزشی با تعداد ۲ هزار و ۱۰۹ کلاس درس بصورت مشارکتی و بقیه به صورت دولتی احداث و تکمیل شده است.

لک زائی در خصوص پروژه های در حال اجرا در سیستان و بلوچستان نیز افزود: تعداد یک‌هزار و ۶۳۷ کلاس درس در قالب ۳۴۴ پروژه آموزشی در استان در حال احداث است.

وی با قدردانی از حضور پررنگ و اثربخش خیرین مدرسه ساز در استان، گفت: تعهد خیرین نیک اندیش در سال ۱۴۰۲ به میزان ۱۴ هزار و ۴۵۷ میلیارد ریال بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱ ، رشد سه برابری داشته است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان گفت: یش از ۲۱۰ هزار مترمربع از پشت بام مدارس سطح استان ایزوگام شد که در سیل اخیر جنوب استان یکی از مواردی که سبب شده آسیب کمتری به مدارس وارد شود، اقدامات پیشگیرانه نوسازی مدارس بوده است.

وی بیان کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۰، ۲۶۰ هزار مترمربع آسفالت محوطه مدارس در سطح استان انجام شده است.

لک زائی یکی دیگر از اقدامات مهم دولت سیزدهم را آغاز پروژه های طرح محرومیت زدائی دانست و بیان کرد: از این محل ۵۹ پروژه با تعداد ۴۳۸ کلاس درس در حال احداث است که در ماه های پایانی سال ۱۴۰۲ تعدادی از آنها به بهره برداری رسید.

وی به اشاره به احداث و اجرای شبکه موتورخانه مرکزی در مدارس جهت استاندارد سازی سیستم های سرمایشی و گرمایشی کلاس درس، اظهار داشت: علاوه بر آن، بیش از هفت هزار و ۵۰۰ دستگاه اسپیلیت و کولر گازی جهت نصب و راه اندازی در تمام نقاط استان از محل اعتبارات ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ تا کنون تهیه و در کلاس درس نصب شده است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستاند ر خصوص هنرستان ها و شبانه روزی ها نیز گفت: ۳۰۷ کلاس درس همسو با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و فراگیری حرفه و گسترش عدالت آموزشی در سطح استان در حال احداث است.

وی با اشاره به اینکه این اداره کل متناسب با برنامه های ابلاغی و در راستای شاداب سازی و نشاط دانش آموزان، سالن های ورزشی و استخر نیز ساخته است، بیان کرد: در حال حاضر ۳۵ سالن های ورزشی و استخرهای در دست ساخت داریم.

لک زایی در خصوص توزیع تجهیزات آموزشی، کمک آموزشی در بین مدارس نیز گفت: ۵۹ هزار نفر دانش آموز تجهیزات آموزشی و کمک آموزشی با اعتباری بیش از یک‌هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال تجهیزات در سال ۱۴۰۲ توزیع شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • گاز‌های مشعل میادین کارون جمع‌آوری می‌شوند
  • بهره برداری از روشنایی بلوار شهید یبلویی
  • بهره برداری از فاز اول پایگاه پرتاب فضایی چابهار در سال جدید
  • ۱۴۷ طرح کشاورزی استان اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
  • ۴۲۴ پروژه آموزشی در سیستان و بلوچستان به بهره برداری رسید
  • عضویت ۴۰ هزار نفر در کتابخانه‌های لرستان
  • تدبیر اهالی رسانه برای برگزاری هر چه باشکوهتر روز قدس
  • خیز بلند سازمان جهاد کشاورزی اردبیل برای تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم
  • بزودی: بهره برداری از مرکزمعاینه فنی خودرو‌های سبک در اسدآباد
  • بهره برداری از مرکزمعاینه فنی خودرو‌های سبک در اسدآباد