Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیویورک- ایرنا- وزیر خارجه آمریکا به وجود اختلاف نظر با مشاور امنیت ملی ترامپ درباره ایران اعتراف کرد اما تلاش کرد تفاوت نظر مقامات عالی را امری طبیعی جلوه دهد.

مایک پمپئو روز پنج شنبه در گفت وگو با شبکه خیری سی ان بی سی این مطلب را در پاسخ به سوالی که آیا با جان بولتون درباره ایران هم نظرید، مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: ممکن من و جان به طور کامل با همدیگر موافق نباشیم اما درباره چشم انداز تهدیدهای جهانی به طور کامل در یک راستا هستیم.
وزیر خارجه آمریکا ادامه داد: من و بولتون در این زمینه هم نظر هستیم. اما هر مقام ارشد می تواند نظرات متفاوتی داشته باشد. ترامپ می خواهد مقامات، منعکس کننده نظرات او باشند که بر اساس واقعیت هایی است که می بیند؛ از این رو من و جان هم این کار را انجام می دهیم.
پمپئو در پاسخ به این سوال که شما موافق مذاکره هستید اما جان به طور کامل با آن مخالف است، گفت: این مساله را رئیس جمهوری به طور کامل روشن کرده است که اکنون زمان مناسب مذاکره است.
وی افزود: آنچه که برای من و جان جالب بود، این است که رئیس جمهوری آن را بسیار مهم دانست و گفت که برای مذاکره آماده است هرگاه که جمع بندی ایرانی ها این باشد که بهترین منافعشان در مذاکره است. ما برای دریافت تماسشان آماده ایم.
وزیر خارجه آمریکا درباره تاثیر تحریم های نفتی ایران بر بازار جهانی هم مدعی شد دولت ترامپ اقداماتی را برای جلوگیری از افزایش قیمت نفت انجام داده است.
پمپئو اطمینان داد که مطمئن هستیم که ما کار سختی را انجام داده ایم تا مطمئن شویم که بازار به خوبی عرضه می شود و من امیدوارم بتوانیم این کار را ادامه دهیم و من فکر می کنم که می توانیم.
وزیر خارجه آمریکا درباره نشست روز سه شنبه خود با اعضای کنگره آمریکا هم گفت فکر می کنم تقریبا هر عضو، دموکرات و جمهوری خواه به طور یکسان از آن اتاق بیرون آمدند و تهدیداتی که ما در حال بحث در مورد آن هستیم را درک کردند.
پمپئو مدعی شد آنها فهمیدند که تصمیم رئیس جمهوری ترامپ برای جلوگیری از تهدید و محافظت از نیروهای ما، کاملا توجیه و منطقی بود.
اظهارات وزیر خارجه آمریکا درشرایطی مطرح می شود که دموکرات های کنگره پس از این نشست به صراحت گفتند که ترامپ و مقاماتش باید بدانند که هیچ مجوزی برای جنگ با ایران ندارند.
آنها خروج آمریکا از برجام، اعمال تحریم های شدید و رفتارهای تحریک آمیز را باعث تشدید تنش با ایران دانستند.
خبر در حال تکمیل است
اروپام*1429

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي پمپئو ايران بولتون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۹۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توهین جدید ترامپ به بایدن؛ او بدترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا است

ترامپ، بار دیگر بایدن را «بدترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا» خواند و گفت که جیمی کارتر در مقایسه با بایدن ریاست جمهوری «درخشانی» داشته است.

به گزارش ایسنا به نقل از به نیوزویک، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا به خبرنگاران گفت: بایدن بدترین رئیس‌جمهور تاریخ کشور ما است. از جیمی کارتر هم بدتر است.»

نامزد ۷۷ ساله احتمالی جمهوری‌خواهان برای ریاست جمهوری گفت: بایدن کشور ما را ویران کرد؛ جیمی کارتر اکنون خوشحال است، زیرا دوره ریاست جمهوری او در مقایسه با بایدن فوق‌العاده شده است.

او افزود: جنگ‌ها در سراسر جهان در حال وقوع هستند. در نظرسنجی‌ها خیلی جلوتر از بایدن هستیم.

کارتر ۹۹ ساله دموکرات از سال ۱۹۷۷ تا ۱۹۸۱ یک دوره در کاخ سفید رئیس‌جمهور بود. مانند دوران بایدن، ریاست جمهوری کارتر با افزایش قیمت‌ها، تنش‌های دیپلماتیک با ایران، تهاجم روسیه و ناآرامی در افغانستان همراه بود. متوسط نرخ تورم سالانه در دوران کارتر حدود ۱۰ درصد بود - که ناشی از قیمت‌های بالای انرژی بود - که دولت او با افزایش نرخ بهره به بیش از ۱۷ درصد منجر به رکود اقتصادی شد.

در دوران بایدن، در حالی که تورم در سال ۲۰۲۲ به بالاترین میزان در ۴۱ سال گذشته یعنی ۹.۱ درصد رسید، کمتر از اوج ۱۳.۵ درصدی در آخرین سال ریاست جمهوری کارتر بود.

کارتر پس از تهاجم اتحاد جماهیر شوروی به افغانستان، به المپیکی‌های آمریکا اجازه شرکت در بازی‌های ۱۹۸۰ مسکو را نداد. در پاسخ به تهاجم، دولت کارتر به طور مخفیانه مبارزان را در افغانستان مسلح کرد تا با شوروی مقابله کنند. اسامه بن لادن، بنیانگذار القاعده و خالد شیخ محمد، مغز متفکر ۱۱ سپتامبر، از جمله اعضای رادیکال این مبارزان مورد حمایت کارتر بودند.

دیگر خبرها

  • خودسوزی یک فرد مقابل دادگاه ترامپ
  • محدودیت‌های آمریکا برای حضور مقامات ایرانی در نیویورک
  • زیباکلام: تهران و واشنگتن مستقیم مذاکره کنند
  • توهین جدید ترامپ به بایدن؛ او بدترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا است
  • ترامپ: بایدن کشور ما را ویران کرده و بدترین رئیس جمهور تاریخ آمریکاست/ ما باید از شر بایدن خلاص شویم (فیلم)
  • اعتراف ترامپ درباره هزینه‌های آمریکا برای جنگ در خاورمیانه (فیلم)
  • زیباکلام : با توجه به اختلاف نظر بایدن و نتانیاهو در باره جنگ ایران و اسرائیل، باید تهران و واشنگتن مستقیم مذاکره کنند
  • حرکت جدید و عجیب ترامپ برای بردن در انتخابات آمریکا
  • رحیم‌پور ازغدی: ترامپ یقه طرف را می‌گیره می‌خواد تجاوز کنه!
  • پولتیکو: اوکراین احتمالاً بدلیل مشکلات روحی امسال شکست می‌خورد