Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-25@15:20:47 GMT

هشدار رسانه چینی نسبت به جنگ احتمالی با آمریکا

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۶۹۹۴۲

روزنامه دولتی چین نوشت حضور کشتی‌های جنگی آمریکا در دریای جنوب چین، می‌تواند به جرقه‌ای برای درگیری مستقیم میان دو کشور تبدیل شود. آفتاب‌‌نیوز : دو ناو نیروی دریایی آمریکا روز چهارشنبه از آبراه حساس و راهبردی تنگه تایوان عبور کردند تا بار دیگر پکن را به عنوان غول اقتصادی رقیب واشنگتن، به خشم آورند.
به نوشته خبرگزاری «رویترز»، تایوان به یکی از مراکز تنش میان آمریکا و چین تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم‌چنان که ناوهای آمریکایی بیشتری با ادعای آزادی ناوبری در دریای جنوب چین تردد می‌کنند، پکن ژست نظامی قوی‌تری را از خود به نمایش می‌گذارد.
این اقدام آمریکا از سوی تایوان به منزله تضمینی بر حمایت ترامپ از «تایپه» در برابر چین است.
«کلی داس» سخنگوی ناوگان هفتم ارتش آمریکا در این خصوص گفت ناوشکن «پریبل» و تانکر نفتی نیروی دریایی با نام «والتر اس دیل» از تنگه تایوان عبور کرده‌اند.
داس گفت: «عبور کشتی‌ها از تنگه تایوان نشانگر تعهد ایالات متحده به باز بودن مسیر اقیانوس هند و آرام و آزادی تردد در آن است». به ادعای او، تمام این اقدامات به‌صورت بی‌خطر و حرفه‌ای انجام شده است.
وزیر دفاع تایوان نیز عبور دو کشتی ارتش آمریکا از طریق تنگه تایوان به سمت شمال را تأیید کرد و آن را حرکتی عادی دانست.
از آغاز سال جاری میلادی، حداقل ماهی یک کشتی جنگی آمریکایی از این تنگه عبور کرده است. آمریکا این ترددها را از ماه جولای سال گذشته میلادی (تیر-مرداد ۱۳۹۷) از سر گرفت.
آمریکا و تایوان روابط رسمی ندارند اما واشنگتن متعهد است در تأمین امنیت این جزیره و نیروی نظامی آن همکاری کند.
به گفته «پنتاگون»، آمریکا از سال ۲۰۱۰، بیش از ۱۵ میلیارد دلار سلاح و تجهیزات نظامی به تایوان فروخته است.
چین معتقد است تایوان یکی از استان‌های این کشور است و باید به‌صورت داوطلبانه یا با زور به آن ملحق شود.
ارتش چین بارها طی رزمایش‌های نظامی، تایوان را به‌وسیله هواپیما و کشتی‌های نظامی دور زده و به‌دنبال منزوی کردن این کشور در مجامع جهانی است.
آژانس اطلاعاتی وزارت دفاع آمریکا در گزارشی، تایوان را «محرک اصلی» مدرن‌سازی در ارتش چین و پیشرفت عظیم آن طی سال‌های اخیر می‌داند.
کشتی پریبل روز یک‌شنبه از نزدیکی جزیره تحت مناقشه «اسکاربورو» عبور کرد و خشم چین را برانگیخت.
روزنامه دولتی «چاینا دیلی» روز چهارشنبه در واکنش به این اقدام نوشت، چین «بیشترین خویشتن‌داری را در قبال تحریکات آمریکا» از خود نشان داد.
این روزنامه نوشت: «با افزایش تنش میان دو کشور، ضمانتی وجود ندارد که حضور کشتی‌های جنگی آمریکا مقابل درهای چین، جرقه‌ای برای درگیری مستقیم بین دو ارتش نباشد».
در هفته‌ای که گذشت، دریاسالار «جان ریچاردسن»  فرمانده عملیات نیروی دریایی آمریکا در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران که از طریق تلفن صورت گرفت،  اظهار داشت: «حدود یک سوم از تجارت جهان از طریق دریای چین جنوبی صورت می‌گیرد. ایالات متحده کشوری با تردد‌های دریایی است. ما منافع زیادی در آب‌های این منطقه داریم. بنابراین، به طور پیوسته در آنجا حضور خواهیم داشت. »
در هفته‌های گذشته چین از آزمایش یک موشک فراصوت ضد کشتی خبر داد. این موشک جدید و مرموز چینی‌ها که «وای جی ایکس ایکس»  نام دارد، قادر به نابود ساختن سامانه‌های دفاع موشکی کشتی‌های جنگی آمریکاست.
نسخه اولیه این موشک پیشرفته، در جدیدترین ناوشکن‌های موشک انداز چین که «۰۰۵۵» نام دارد، مورد آزمایش قرار گرفته است. این ناوشکن موشک انداز با استقرار موشک جدید ضد کشتی فراصوت می‌تواند به طور قابل توجهی برد عملیاتی و قدرت آتش نیروی دریایی چین را در مرکز اقیانوس آرام افزایش دهد.
منبع: فارس

منبع: آفتاب

کلیدواژه: آمریکا چین آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۹۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازماندهی ۴۹۰ تیم عملیاتی و امدادی برای مقابله با حوادث احتمالی سامانه بارشی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، ملک زاده درارتباط با شبکه خبر گفت: در ده شهرستان استان یزد بارش‌ها رگباری و بهاری را شاهد بوده ایم که عمده بارش‌ها در ارتفاعات مرکز استان و شهرستان بهاباد رخ داده است. 
وی ادامه داد: بارش‌ها و ورود رواناب در شش محور یزد-طبس، یزد –دربید، یزد- خضرآباد، اردکان –هامانه، بهاباد-بنستان، ببروئیه –ده جمال موجب شد تا برای حفظ ایمنی شهروندان مسدودی مسیر اعلام شود تا رواناب‌ها فروکش کنند. 

مدیرکل مدیریت بحران استان یزد با اشاره به اینکه در دو سال گذشته تغییر اقلیم وبارش‌های فرا نرمال را در استان یزد داشته ایم، افزود: در سال ۱۴۰۱ نیزاین بارش‌ها و سیلابی شدن مسیر بالغ بر شش هزار میلیارد تومان به زیرساخت‌های کشاورزی، مسکونی و راه‌ها خسارت وارد کرد.
ملک زاده ادامه داد: در سالجاری نیز براساس آموزش‌ها و تدابیر لازم آمادگی دستگاه‌ها را داشته ا یم که با هماهنگی و هم افزایی دستگاه‌های اجرایی خسارت‌ها بسیار کمتر شده وتاکنون نیز بیشترین بارش‌ها مربوط به تفت با ۵۹ میلیمتر و رودخانه فصلی این شهرستان با دبی ۷۰ متر برثانیه حجم عبور رواناب داشت و این حجم عبور آب پدیده شگفتی است که به خوبی مدیریت شد. 
وی افزود: دوهزار سازه آبی -خاکی برای حفاظت ایمنی شهر‌ها و بخشی برای تقویت قنوات و آبرسانی ایجاد شده است والبته در برخی محور‌ها شاهد واژگونی خودرو‌ها بوده ایم که با امدادرسانی سریع، خوشبختانه مشکل خاصی در این زمینه نداشته ایم. 
مدیرکل مدیریت بحران با اشاره به تداوم فعالیت این سامانه تا فردا گفت: بیش از ۴۹۰ تیم امدادی و خدماتی در دستگاه‌های مختلف سازماندهی شده اند که گروه‌های جهادی نیز هم در کنار این تیم‌ها در حال آماده باش و خدمت رسانی به همشهریان هستند.

دیگر خبرها

  • جو بایدن به زودی می‌میرد | دلیل پیروزی احتمالی ترامپ مشخص شد
  • آمریکا عملیات پهپادی و موشکی یمن علیه کشتی هایش را تایید کرد
  • (ویدیو) استقبال سرد چینی‌ها از بلینکن
  • استقبال سرد چینی‌ها از بلینکن
  • هشدار جدی مدیر اف.بی.آی درباره حمله احتمالی تروریستی در خاک آمریکا
  • سازماندهی ۴۹۰ تیم عملیاتی و امدادی برای مقابله با حوادث احتمالی سامانه بارشی
  • بازدارندگی ایران، استیصال غرب
  • بازدارندگی ایران استیصال غرب
  • حمله پهپاد‌ها از لبنان به هدفی نظامی در ساحل اراضی اشغالی برای اولین بار
  • (ویدیو) فوجیان؛ بزرگ‌ترین و پیشرفته‌ترین کشتی جنگی چین