Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، علی سنبلی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه سهند در این نشست با انتقاد از کسانی که مانع برگزاری نشست خصوصی سازی در مقابل کارخانه ماشین‌سازی شدند، اظهار داشت: در مراسم راه پیمایی ۲۲ بهمن بجای کارهای معمولی و روزمره، لباس کارگری پوشیدیم و به حمایت از کارگران پرداختیم در حالی که آنجا نیز عده‌ای با حضور در غرفه، از این اقدامات ناراحت شده و گفتند رسالت جنبش دانشجویی به پیگیری مشکلات کارگران نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سنبلی با انتقاد از برخی تشکل‌های دانشجویی و عدم تاثیرگذاری آن‌ها در عرصه زندگی تاکید داشت: در محیط دانشجویی با افرادی روبه‌رو هستیم که به کنج عزلت رفته و کاری به مبارزه با فساد ندارد. در قضیه اوقاف تبریز یکی از دانشگاه‌های مطرح استان اصلا در جریان قضیه نبود و هنگامی که خواستار واکنش شدیم، به هیچ وجه اقدامی نکرد.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه سهند با بیان اینکه در هیچ جای جهان شرکت‌های مادر را به بخش خصوصی واگذار نمی‌کنند، گفت: شرکت ماشین سازی یکی از کارخانه‌های مادر در صنایع سنگین و نظامی ماست در همین جا خصوصی سازی این کارخانه جای بحث و شبهه است.

وی افزود: سیاست خصوصی سازی در کشور برای رونق تولید و پیشرفت صنعت بود اما امروز چنین موضوعی رخ نداده است.

سنبلی با اشاره به دیدار اخیر دانشجویان با ریاست قوه قضاییه و حضورش در آن دیدار عنوان داشت: در دیدار اخیر با رئیس قوه قضاییه، آیت الله رئیسی واگذاری‌های انجام شده را فاجعه نامید و شدیدا قول پیگیری این موضوع را داد.

در بخش دیگری از این نشست، ترکمان از دانشجویان دانشگاه صنعتی سهند و پیگیر قضایای خصوصی سازی ماشین سازی تبریز با بیان اینکه واگذاری ماشین‌سازی خیانت است، اظهار داشت: پس از تحقیقات فراوان به این نتیجه رسیده‌ایم که روند واگذاری ماشین سازی عادی نیست و بحث خیانت مطرح است.

وی با اشاره به رفتار رئیس سازمان خصوصی سازی کشور در پاسخگویی به موضوع ماشین سازی، گفت: با انتشار نامه‌ای، خواستار شفاف سازی موضوع توسط آقای پوری حسینی شدیم اما ایشان با خوی متکبرانه‌ای از پاسخ خودداری کردند.

ترکمان با بیان اینکه بیش از ۹ ماه نسبت به واگذاری ماشین سازی تبریز کار مطالعاتی کرده‌اند، تاکید کرد: فردی یک شبه و بدون اطلاع مسئولان استان صاحب ماشین سازی شد و بعد از چند ماه وی را دستگیر کردند!

وی افزود: به گفته بسیاری از کارکنان کارخانه و صاحب نظران، قربانعلی فرخزاد توانایی اداره ماشین سازی را نداشت.

مسئول سیاسی دانشگاه سهند تبریز با اشاره به تجمع اعتراضی دی ماه سال گذشته مقابل سازمان خصوصی سازی عنوان داشت: این تجمع نقطه عطفی در بحث پیگیری‌ها بود و موجب شد تا ماشین‌سازی مجددا واگذار نشود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۰۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خاندوزی: عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است

وزیر اقتصاد با اشاره به عزم جدی دولت برای واگذاری دو تیم پرسپولیس و استقلال، عنوان کرد این مسیر ادامه پیدا می کند و در اینده ای نردیک یک معدن و همچنین پالایشگاه ستاره خلیج فارس در بورس عرضه خواهند شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد، در آیین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی با اشاره به عزم جدی دولت برای واگذاری این دو تیم از همان ابتدای اغاز بکار گفت: همکاری ملی و همیاری ملی رمز غلبه بر موانع غیر قابل حل است. روح همدلی که در فضای ورزش ایران است سرایت کرد و خودش را در دل یک اقدام سیاستی و یک تدبیر ملی نشان داد و اتفاق به ظاهر ناشدنی 20 سال گذشته امروز تحقق یافته است.
وی ادامه داد: در موضوع انتقال پرسپولیس و استقلال خیلی ها به دولت میگفتند که این حرف ها نشدنی هستند و دولت ها در ایران اراده واگذاری این دو تیم را ندارند. اما امروز در اردیبهشت 1403 با یک همت جمعی این امر محقق شد.
خاندوزی گفت: در پروژه های مختلف شما شاهد این موضوع بودید که دولت سیزدهم دولت خاتمه ی پروژه های نیمه تمام است و امروز هم این اتفاق افتاد. اما 4 موضوع است که باید به ان اشاره شود:
1- در اصل مشارکت طلبیدن مردم و بخش غیر دولتی اراده ی جدی وجود دارد. در اسفند 1400 موضوع بورسی شدن این دو باشگاه و افرایش سرمایه ان ها و مشارکت چند صد هزار نفری مردم برای در اختیار گرفتن سهم 10 درصدی دو باشگاه که خروجی ان شفافیت در عملکرد است، گام اول دولت برای خصوصی سازی بود. در همین راستا مذاکرات مفصلی با وزارت نفت و وزارت صمت صورت گرفته تا پالایشگاه بزرگ ستاره خلیج فارس و همچنین برخی از پروژه های جذاب معدنی کشور را  
2- اهلیت و تخصص نکته دیگری است که تاکید داریم تا واگذاری مبتنی بر آن صورت گیرد. یکی از نکاتی که در دولت سیزدهم واگذاری چندان زیادی نداشته ایم، دقت بر اهلیت و تخصص خریداران و چشم انداز بلند مدت برای این واگذاری ها را داشته باشیم.
3- چشم انداز منابع پایدار درامدی این دوباشگاه نکته سوم است. ما همچنان کمک ورزش خواهیم بود چه از طریق پیگیری حق پخش و …..
4- ما به دنبال این هستیم که از ظرفیت مدیریتی بخش های غیر دولتی، برای مدیریت این باشگاه ها استفاده کنیم تا این موضوع ارام ارام به سایر بخش ها سرایت پیدا کند.
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واگذاری استقلال و پرسپولیس نقطه عطفی در فوتبال ایران خواهد بود
  • بازیان: امروز روز پیشرفت فوتبال ایران خواهد بود
  • خاندوزی: عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است
  • سرخآبی‌ها خصوصی شدند
  • آیین واگذاری «استقلال» و «پرسپولیس» آغاز شد
  • اقتصاد فوتبال ایران رونق می‌گیرد؟
  • امیدواریم پنجم اردیبهشت سرآغاز پیشرفت فوتبال ایران باشد
  • سرخآبی‌ها رسماً واگذار شدند
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس شش ساله است
  • قرارداد واگذاری شش ساله برای پرسپولیس و استقلال