Web Analytics Made Easy - Statcounter

لوییس همیلتون در جلسه تمرینی دوم گرندپری موناکو، بالاتر از والتری بوتاس و سباستین فتل قرار گرفت.

طرفداری - یک-دو رانندگان مرسدس بنز در تمرین دوم گرندپری 2019 موناکو با غلبه همیلتون بر والتری بوتاس در یک رقابت نزدیک به دست آمد. سباسیت فتل نیز موفق شد سومین زمان برتر را ثبت کند.

رانندگان تیم مرسدس بنز در ابتدای جلسه تمرینی دوم، در حالی که از لاستیک‌های مدیوم استفاده می‌کردند موفق شدند سریع‌ترین زمان‌ها را ثبت کنند، اما پس از آن، سباستین فتل با استفاده از دومین مجموعه لاستیک‌های سافت خود موفق شد پیکان‌ها نقره‌ای را با اختلاف 45 هزارم ثانیه پشت سر بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرسدس جزو آخرین تیم‌های تمرین دوم بود که رانندگان خود را با لاستیک سافت به منظور ثبت دورهای سریع وارد پیست کرد. در این بخش از FP2، بوتاس توانست با ثبت زمان 1:11.597 رتبه اول را مجددا به دست بیاورد. راننده فنلاندی، در ادامه زمان خود را به 1:11.275 ارتقا داد، اما این همیلتون بود که با ثبت زمان 1:11.245 موفق شد از هم‌تیمی خود جلو بزند. جدال بین رانندگان مرسدس پایان نداشت، پس از قفل شدن ترمز‌های همیلتون در پیچ سان دیووت، بوتاس به رتبه نخست بازگشت، اما در نهایت، این راننده انگلیسی بود که توانست در دهمین دور خود بر روی لاستیک‌های سافت، با زمان 1:11.118 سریع‌ترین دور را در تمرین دوم ثبت کند.

سباستین فتل که او نیز مثل همیلتون در پیج سان دیووت دچار مشکل شده بود، در جلسه تمرینی دوم، سومین زمان برتر را به خود اختصاص داد. قرار گرفتن پیر گزلی و الکسندر البون در رده‌های چهارم و پنجم از نکات جالب توجه FP2 بود. مکس ورشتپن که بیشتر زمان تمرین دوم را به علت مشکل نشتی آب در گاراژ سپری کرد، رتبه‌ی ششم را به دست آورد. چارلز لکلرک اما در مقابل دیدگان هموطنانش نتوانست رتبه‌ای بهتر از دهم را کسب کند. لکلرک جوان از همان ابتدای FP2 با ترمزهای فراری SF-90 درگیر بود. در ادامه جدول رده‌بندی رانندگان و زمان‌های آنها در تمرین دوم گرندپری موناکو را مشاهده می‌کنید:

 

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۱۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ قدم تا آرامش؛ ترفندهای طلایی برای پایان دادن به اختلافات و درگیری های زناشویی

مطالعه‌ای در سال ۲۰۲۴ که در مجله علمی Personal Relationships منتشر شد، نشان داد که در جریان مشاجره‌هایی که در رابطه رخ می‌دهد، درنگ برای تفکر در مورد موقعیت موجود می‌تواند ناراحتی و تنش را به طور قابل‌توجهی کاهش داده و «خودکارآمدی» یا باور فرد به توانایی مدیریت مناسب تعارض را افزایش دهد. خودکارآمدی بالاتر، یا ایمان شخص به توانایی خود، به نوبه خود، رضایت از رابطه و رفتارهای سازنده در مشاجره‌ها را افزایش می‌دهد.

به گزارش روزیاتو، نویسندگان این مطالعه بر این باورند که اغلب افراد می‌دانند که کدام رفتارها برای حل تعارض‌ها مفیدند و صرفاً به زمانی برای تامل در آن نیاز دارند.

آنها به شرکت‌کنندگان در مطالعه تحقیقاتی خود یک تمرین فکری دادند تا با یادآوری یک درگیری اخیر و چشمگیر با شریک زندگی خود، در شش سوال زیر تامل کنند.

۱. در مورد علت وقوع درگیری فکر کنید.

۲. در مورد نحوه‌ای که باید با درگیری برخورد می‌شد فکر کنید.

۳. به این فکر کنید که به‌طور کلی چطور باید با تعارضات برخورد کرد.

۴. به این فکر کنید که مردم به‌طور کلی چگونه باید به درگیری‌ها در روابط خود واکنش نشان دهند.

۵. فکر کنید که چرا این نوع واکنش منطقی است.

۶. به این فکر کنید که برای برخورد با تعارضات آینده چه چیزی مفیدتر خواهد بود.

محققان دریافتند که این تمرین شرکت‌کنندگان را تشویق می‌کند تا درگیر خوداندیشی عمدی و سازنده شوند، نسبت به پاسخ‌های خود در درگیری‌ها و تعارضات منصف‌تر و آگاه‌تر شده و درک بهتری از نحوه هدایت چنین موقعیت‌هایی در آینده داشته باشند.

چرا ذهن‌آگاهی رابطه یک ابزار قدرتمند حل تعارضات است؟

محققان توضیح می‌دهند: «حتی زمانی که افراد دانش و مهارت لازم برای حل مؤثر مشکلات را در روابط خود دارند، ناراحتی شدید از شریک زندگی یا داشتن کارایی پایین در توانایی حل تعارضات ممکن است مانع از توانایی آنها در به خدمت‌ گرفتن مؤثر آن دانش و مهارت شود».

تمرین تأملی محققان به زوج‌ها اجازه می‌دهد تا با به کار گرفتن برداشت درونی خود متوجه شوند در چنین لحظاتی، رویکرد سودمند چیست و این دانش را به کار بگیرند، نه اینکه در هنگام تشدید احساسات پاسخ‌های تکانشی بیشتری بدهند.

محققان می‌افزایند: «یافته‌های ما نشان می‌دهد که وقتی افراد حتی ۱۰ دقیقه به تعارض‌های رابطه‌ خود فکر می‌کنند، آمادگی‌شان برای برخورد با تعارض‌های آینده بهبود معناداری پیدا می‌کند».

به جای پرهیز از تعارض و احساسات ناخوشایند مرتبط با آن – که اغلب برای روابط مضر است – این گونه تمرین‌ها به افراد اجازه می‌دهند به سمت یکدیگر برگردند و تعارض را به عنوان واسطه‌ای ببینند که باید به آن رسیدگی شود. این موضوع طرز فکر «من در مقابل تو» را مهار می‌کند و احساس «تیم بودن» را حتی در میانه درگیری افزایش می‌دهد.

به‌طور کلی پروش آگاهی رابطه و در آغوش کشیدن آن، زوج‌ها را قادر می‌سازد تا به‌طور مداوم با یکدیگر تکامل داشته باشند، بر چالش‌ها به‌صورت اشتراکی غلبه کنند و تعارضات را به عنوان فرصتی برای رشد و ارتباط تلقی کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • یوکوهاما مارینوس ژاپن فینالیست لیگ قهرمانان آسیا شد
  • «یوکوهاما مارینوس» ژاپن راهی فینال لیگ قهرمانان شد
  • پایان جنجال و نگرانی بزرگ نکونام در استقلال
  • اینتر 2_1 میلان / قهرمانی با پیروزی در دربی دلامدونینا
  • قهرمانی تاریخی اینتر در ایتالیا؛ فتح بیستمین اسکودتو با شکست میلان
  • بوکس بین‌المللی بیشکک؛ پایان کار تیم ایران با ۲ نشان نقره و یک برنز
  • فرمول یک چین ۲۰۲۴؛ پیروزی ورستپن و افتخار برای نوریس
  • تیم لیگ برتری به دنبال جذب سامان قدوس
  • پیشی گرفتن ردبول از مرسدس در تعداد پیروزی‌های قرن ۲۱
  • ۶ قدم تا آرامش؛ ترفندهای طلایی برای پایان دادن به اختلافات و درگیری های زناشویی