Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری برنا؛ در میان هزاران نفر زندانی در سراسر کشور، زنانی به دلیل جرایم غیر عمد و عمدتا مالی در پشت میله های زندان به سر می برند. بسیاری از آنان هیچ نقشی در جرم رخ داده ندارند و تنها به دلیل اعتماد به نزدیکان خود امروز در بند هستند. بیشترین علت حبس زندانیان زن جرایم غیرعمد مربوط به صدور چک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«معصومه ابتکار»، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده، در گفت و گو با خبرنگار سیاسی برنا در خصوص "مرحله چهارم طرح پویش ارمغان" گفت: طرح پویش ارمغان در سه مرحله با موفقیت انجام شد، مرحله اول آن در زمان خواهر عزیزم خانم مولاوردی انجام شده بود و دو مرحله آن در زمان من صورت گرفت.

او ادامه داد: در هر  مرحله گزارش شفاف و کامل حساب ها و میزان دریافت ها با همکاری ستاد دیه ارایه شده است. مرحله چهارم طرح پویش ارمغان هنوز اجرایی نشده است زیرا این مرحله به موضوع سیل برخورد کرد و چون کمک های مردمی بیشتر به سمت سیل رفت، مقداری این مسئله متفاوت شد.

ابتکار توضیح داد: منتظر فرصت هستیم تا در موقعیت مناسب مرحله چهارم طرح پویش ارمغان را اعلام کنیم و ممکن است دوباره فرخوان دهیم. شروع این مرحله نیازمند به کمک مردم است.

خبرنگار: رستمی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خانواده زنان زندان کمک های مردمی معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۱۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسروپناه: نیازمند جهش فرهنگی با مشارکت مردم هستیم

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سند برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی خوزستان در نشست شورای فرهنگ عمومی خوزستان در سه‌شنبه ۷ فروردین ۱۴۰۳ که در سالن جلسات استانداری برگزار شد؛ با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و مسئولان استان خوزستان رونمایی شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در این نشست از افرادی که برای تدوین سند مهندسی فرهنگی خوزستان تلاش کردند قدردانی کرد و گفت: این سند فرهنگی هدف‌مند با توجه به چالش‌های موجود تدوین شده که اقدامی ارزنده است.

وی با بیان اینکه فعالیت‌هایی که اجرا شده نیز در قالب برنامه‌های سند نقشه مهندسی فرهنگی بوده تصریح کرد: برنامه‌های این سند باید به طرح تبدیل شود تا قابلیت ارزیابی و اثرسنجی داشته باشد؛ و تعریف عامل زمان در نشان دادن میزان اثربخشی این مهم است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین بر ضرورت تبدیل شورای فرهنگ عمومی به یک قرارگاه تأکید کرد و ادامه داد: باید هماهنگی لازم برای اجرای طرح بین دستگاه‌های مختلف وجود داشته باشد و بودجه‌ای نیز تعیین شود.

خسروپناه به معرفی امسال به نام سال «جهش تولید با مشارکت مردمی» اشاره و بیان کرد: طبق بررسی‌های انجام شده حدود ۸۰ درصد فعالیت‌های اقتصادی کشور دولتی، ۱۳ درصد توسط بخش خصوصی و فقط هفت درصد با مشارکت مردمی اجرا می‌شود و باید به جایی برسیم که مشارکت مردمی در فعالیت‌های اقتصادی کشور به بالای ۴۰ درصد برسد.

وی با تأکید بر اینکه در حوزه فرهنگ نیز نیازمند جهش فرهنگی با مشارکت مردمی هستیم گفت: باید به فعالان مردمی میدان دهیم و خوزستان نیز استان زرخیزی در حوزه مشارکت‌های مردمی است.

حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه به سرمایه‌گذاری ده‌ها مجموعه امنیتی خارج از کشور روی خوزستان اشاره و ابراز امیدواری کرد: فعالان مردمی در جبهه فرهنگی اجتماعی به خوبی فعالیت کنند و از تجربه آنها برای کل کشور استفاده شود؛ باید طرح‌های موفق خوزستان مدون شوند تا با کمک شورای عالی انقلاب فرهنگی در تمام کشور به اجرا برسند.

احصای چالش‌های فرهنگی خوزستان ناشی از حاشیه‌نشینی

عبدالله افرازه شهاوند، معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان نیز در این نشست بیان کرد: دغدغه‌های زیادی در خصوص تدوین برش استانی سند مهندسی فرهنگی خوزستان وجود داشت، زیرا اقدامات فرهنگی جزیره‌ای توسط دستگاه‌های مختلف انجام می‌شد ولی فقدان سند بالادستی احساس می‌شد.

افرازه شهاوند ادامه داد: شورای عالی انقلاب فرهنگی تدبیر خوبی برای برش سند مهندسی فرهنگی کشور اتخاذ کرد که در چند استان انجام و در شهریور ۱۴۰۲ پس از بررسی‌های صورت گرفته نهایی شد.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان تصریح کرد: شورای فرهنگ عمومی کشور از منابع و از ظرفیت‌های مختلف دانشگاهی، میدانی و پژوهشگاه‌ها برای تدوین این سند استفاده کرد تا به چالش‌های فرهنگی پرداخته شود.

شهاوند اظهارکرد: چالش‌های فرهنگی شهرستان‌ها مطالبه، نمونه کار‌های ۱۲ استان بررسی و از تمام دستگاه‌های فرهنگی دخیل نیز نظرخواهی شد تا هشت مسئله در سه نوبت در شورای فرهنگ عمومی استان مطرح شد.

وی ادامه داد: تغییر سبک زندگی ایرانی اسلامی، تضعیف فرهنگی عفاف و حجاب، تضعیف باور‌های دینی، تضعیف جایگاه و تاثیرگذاری مراجع فرهنگی، چالش‌های فرهنگی ناشی از حاشیه‌نشینی از جمله مسائلی هستند که در این سند متناسب با چالش‌های خوزستان احصا شدند.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان با بیان اینکه ۲۴ اقدام ملی در این راستا مناسب تشخیص داده شده و ۱۹۷ برنامه در راستای این اقدامات تعریف شدند و ۳۴۱ همکار برنامه نیز برای این موضوع در سند تعیین شدند که امیدواریم خروجی خوبی داشته باشند.

رفع خلأهای کلان فرهنگی کشور با سند مهندسی فرهنگی

مجید منادی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان نیز گفت: امروز توانستیم برش استانی سند مهندسی فرهنگی کشور را در خوزستان رونمایی کنیم تا یکی از خلأهای کلان فرهنگی کشور و استان که نبود یک نقشه راه جامع برای فعالیت‌های فرهنگی بود مرتفع شود.

منادی بیان کرد: ۱۲ استان در کشور توانستند سند فرهنگی خود را پس از پایش‌های مختلف تدوین کنند که خوزستان یکی از استان‌هاست.

وی ادامه داد: این سند یک مبنا برای فعالیت‌های فرهنگی است تا از فعالیت‌های موازی و بدون برنامه جلوگیری شود و نگاه کلان و با برنامه بلندمدت برای خوزستان اجرا شود و مسیر حرکت را ریل‌گذاری کند.

وی ابراز امیدواری کرد: همه مسوولان با اتحاد برنامه‌های این سند را اجرا کنند تا موثر واقع شوند.

محمدرضا باقری، معاون فرهنگی ستاد فرهنگی اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهارکرد: ورود به عرصه‌های اجتماعی که به فرهنگ مرتبط هستند با حفظ تمام اعضای حقوقی ثابت شورای فرهنگ عمومی و با تأکید بر مشارکت فعالان مردمی استان در دستور کار قرار گرفت تا بتواند ضمن استقلال با قرارگاه هسته فرهنگی هماهنگ باشد.

وی ادامه داد: از دولت قبل تاکنون درگیر حل و فصل اختلافات تغییر این آیین‌نامه بودیم که در نهایت انجام و دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی استان تقویت شد. آیین‌نامه سند شورای فرهنگی استان‌ها مربوط به سال ۸۵ بود که چهار حوزه ماموریتی به این آیین‌نامه اضافه شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحقق شعار سال نیازمند استفاده از تجارب مردمی‌سازی است
  • صعود مدودف و سینر به نیمه‌نهایی مسترز میامی
  • تحقق شعار سال نیازمند ارائه راهکارهایی برای مردمی‌سازی تولید
  • صعود آلکاراس، سینر و مدودف به یک چهارم نهایی مسترز میامی
  • نتایج کامل دیدارهای دور چهارم مرحله دوم انتخابی جام جهانی در آسیا؛ ۸ تیم صعود کردند
  • تحقق شعار سال نیازمند تعامل بیشتر دستگاهای اجرایی
  • مشارکت مردمی در نوسازی بافت‌های فرسوده پررنگ می‌شود
  • خسروپناه: نیازمند جهش فرهنگی با مشارکت مردم هستیم
  • در حوزه فرهنگ نیز نیازمند جهش فرهنگی با مشارکت مردمی هستیم
  • توزیع ۱۵۰۰ بسته معیشتی کمک‌های مومنانه مردمی در کرمان