Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-25@15:49:40 GMT

پاکستان آئین‌نامه آموزش قرآن ندارد

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۷۱۹۱۰

پاکستان آئین‌نامه آموزش قرآن ندارد

فاطمه شهاب، نویسنده و کارشناس قرآنی پاکستانی در گفت‌وگو با ایکنا؛ گفت: 20 سال پیش به ایران آمدم و در همین کشور درس خواندم و توانستم رویه جدیدی را برای آموزش قرآن در مدارس ایجاد کنم.

وی با بیان اینکه دولت پاکستان آئین‌نامه‌ای برای آموزش قرآن ندارد،‌ ادامه داد: با توجه به تحصیلات قرآنی که داشتم،‌ احساس وظیفه می‌کردم که در این راستا کاری انجام دهم؛ چرا که ما قرآن را کتاب آسمانی خود می‌دانیم،‌ ولی راه و روشی برای آموزش آن در نظر نگرفته‌ایم و حتی دانش‌آموزان دبیرستانی نیز از این کتاب بهره‌ای نمی‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهاب افزود: در کنار مدارسی که دانش‌آموزان در آنها به تحصیل علوم مختلف مشغول هستند،‌ برخی مدارس نیز در پاکستان وجود دارند که فقط به آموزش قرآن می‌پردازند. مدارس دیگر یا به موضوع قرآن کم‌توجه هستند یا مربی قرآنی ندارند.

وی با بیان اینکه روش تدریس قرآن را در ایران آموختیم و به تربیت مربی در این زمینه پرداختیم، گفت: دولت پاکستان کتابی را که در حوزه روخوانی قرآن نوشتم پذیرفت و آن را در مدارس غیرقرآنی ارائه کرد.

شهاب ادامه داد: علاوه بر روش تدریس قرآن، برنامه‌ریزی آموزشی، روش گرفتن امتحان و موضوعاتی مانند اینکه در چه ماهی از سال تحصیلی چه درسی از قرآن ارائه شود و این آموزش چقدر از زمان دانش‌آموز را پُر کند را نیز در کتاب ارائه کردم.

این نویسنده قرآنی با اظهار اینکه تفسیر علمی قرآن در مدارس نیز آموزش داده می‌شود، گفت: 3500 مربی قرآن را تربیت کردیم که آمادگی آن را دارند که به تدریس در مدارس بپردازند.

وی با اشاره به اینکه اثر یاد شده طی شش ماه پیش به چاپ رسیده است،‌ اظهار کرد: دانش‌آموزان مدارس پاکستان از سن دو سال و نیم تا هفده سال به یادگیری قرآن می‌پردازند تا از مبانی این کتاب در زندگی خود بهره بگیرند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری ایکنا بین الملل قرآن ایکنا پاکستان فاطمه شهاب آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۱۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمید حسینی، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش در یک گفت‌وگوی تلفنی با موضوع راه‌اندازی مدارس سمپاد در مناطق عشایری گفت: یكی از مهم‌ترین حوزه‌های تمركز وزارت آموزش‌وپرورش موضوع توسعه عدالت تربیتی و کیفیت‌بخشی به برنامه‌های آموزشی و پرورشی در مدارس است.

وی افزود: به‌خصوص در مدارس سمپاد كه بخشی از مدارس دولتی ما را تشكیل می‌دهند موضوع بسط عدالت تربیتی اهمیت دارد. توجه به همه دانش‌آموزان اهمیت دارد و دسترسی به مدارس با كیفیت برای همه دانش‌آموزان باید فراهم شود.

حسینی اظهار كرد: سازمانی به نام سازمان سمپاد داریم كه برای دانش‌آموزان تیزهوش كار برنامه‌ریزی درسی را به صورت اختصاصی انجام می‌دهد. ما با همكاری سازمان پرورش استعدادهای درخشان یا سمپاد شرایطی را فراهم كردیم كه برای مناطق عشایری به‌ویژه بتوانیم تلاش كنیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش اظهار كرد: راه‌اندازی مدارس سمپاد به این شكل است كه حداقل باید سه هزار دانش‌آموز در پایش وجود داشته باشد كه برای راه‌اندازی مدرسه سمپاد مجوز داده شود.

او افزود: ما در بیست‌وشش استان دانش‌آموزان عشایری داریم كه در دوازده استان ادارات مستقلی هستند كه حوزه عشایر را پیگیری می‌کنند. در بقیه استان‌ها نیز واحدی موضوع مربوط به دانش‌آموزان عشایری را پیگیری می‌کند.

معاون آموزش ابتدایی خاطر نشان کرد: آذربایجان غربی بیشترین جمعیت دانش‌آموزان در حوزه عشایر را دارد. سه استان بیشترین جمعیت دانش‌آموزان عشایری را دارند كه استان خوزستان و استان گلستان در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرند. معمولاً از هر هزار نفر بیست‌وسه نفر از دانش‌آموزان تیزهوش هستند.

حسینی گفت: ما باید جمعیت دانش‌آموزی حداقلی داشته باشیم تا شرایط را برای آنها فراهم كنیم. ما نیاز به واحد شبانه‌روزی آموزشی داریم. استان آذربایجان غربی امسال توانست این شرایط را فراهم كند. دو استان دیگر برای سال بعد می‌توانند آماده شده و از تجربه استان آذربایجان غربی استفاده كنند. هدف ما این است كه ظرفیت را برای رشد استعدادها فراهم كنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز بیست و نهمین کنگره قرآن کریم مدارس سمپاد چهارمحال و بختیاری
  • مسابقات قرآن، عترت و نماز مدارس بیضا
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • آئین نامه مدرسه تراز سند تحول نهایی شد
  • رونمایی از کتاب «آب، حیات‌بخش مقدس» در کاشان
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • ۲۲۴۱ دانش آموز قشمی به طرح مسطورا پیوستند
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟