Web Analytics Made Easy - Statcounter

«حماسه خرمشهر»، «انسان معاصر»، «مطالعه در سطح»، «خودبس»، «ب»، «در ستایش طبیعت» و «واریته» نمایشگاه‌های جدیدی هستند که امروز در پایتخت افتتاح می‌شوند.به گزارش بلاغ، آخر هفته فرصت خوبی برای گالری‌گردی در پایتخت است و هر جمعه به طور متوسط بیش از ۲۰ نمایشگاه هنری در گالری‌ها و نگارخانه‌های تهران افتتاح می‌شود، اما در ماه مبارک رمضان این افتتاحیه‌ها کاهش چشمگیری داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«نقاشی» معمولاً بیشترین سهم را در این نمایشگاه‌ها به خود اختصاص می‌دهد اما مدیاهای دیگر نظیر حجم، چیدمان و عکس هم در این میان سهم مخصوص به خود را دارند.

در آخر هفته‌ای که پیش رویمان است، فرصت حضور در افتتاحیه از  ۸ نمایشگاه مهیاست که در ادامه معرفی می‌شوند.

 

۷ ثمر: نمایشگاه گروهی نقاشی «خودبس» به کوشش سحر سلخی ۳ تا ۱۳ خرداد در گالری ۷ ثمر واقع در خیابان مطهری، خیابان کوه نور، کوچه پنجم، شماره ۸ برپاست.

 

اُ: نمایشگاه آثار چیدمان مونا آقابابایی با نام «مطالعه در سطح» عصر روز جمعه ۳ خرداد افتتاح می‌شود و تا ۲۰ خرداد در خیابان سنایی، خیابان شاهین (خدری)، پلاک ۱۸، طبقه اول پذیرای هنردوستان است. 

ساعات بازدید این نمایشگاه در ماه مبارک رمضان، یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۱۸ تا ۲۲ و جمعه‌ها ۱۶ تا ۲۱ اعلام شده است. گالری روزهای شنبه تعطیل است.

 

ایده: نمایشگاه گروهی «انسان معاصر» ۳ تا ۸ خرداد در گالری ایده به نشانی کریم‌خان زند، خیابان سنایی، خیابان هجدهم، پلاک ٢٦ میزبان علاقمندان به هنر است. آثار ۲۱ هنرمند در این نمایشگاه عرضه شده است.

 

برج آزادی: در سالروز آزادسازی خرمشهر، نمایشگاه گروهی «حماسه خرمشهر» از ۳ تا ۱۰ خرداد در نگارخانه‌های برج آزادی برپا می‌شود و علاقمندان می‌توانند همه روزه (جز شنبه) از ساعت ۹ تا ۱۸ از این آثار بازدید کنند. این نمایشگاه آثار عکس، نقاشیخط، تذهیب، خوشنویسی، پوستر و صنایع دستی را شامل می‌شود. 

 

دانشگاه هنر تهران: نمایشگاه عکس «ب» با آثاری از محمد آشیانی، حنانه حیدری و مرتضی صدیقی‌فرد ۳ تا ۹ خرداد در نگارخانه دانشگاه هنر تهران به نشانی خیابان انقلاب، روبه روی تئاتر شهر، کوچه بالاور برپاست.

 

شلمان: نمایشگاه گروهی نقاشی «در ستایش طبیعت» با گردآوری اکرم پیله‌چیان از ۳ تا ۸ خرداد در این گالری به نشانی میرداماد، نرسیده به شریعتی، رودبارغربی (جنوبی)، کوچه کاووسی، پلاک ۲۷ برپاست.

 

یاسمین: نمایشگاه گروهی نقاشی، نقاشی‌خط و مجسمه «واریته» با گردآوری رضا شاه حسینی و مهسا قاسمی از ۳ تا ۸ خرداد در این نگارخانه به نشانی خیابان خردمند جنوبی، نرسیده به بلوار کریمخان زند، ساختمان افسر، پلاک ٧٠، طبقه اول برپاست.

 

 

 

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۲۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از بزرگ‌ترین مسئله ایران و جهان که از فقر هم وحشتناک تر است

فیلسوف معاصر کشورمان معتقد است: بی معنایی بزرگ‌ترین مسئله امروز جهان است، مسئله‌ای وحشتناک‌تر از فقر، توسعه نیافتگی، آلودگی هوا و... و تمام این‌ها ناشی از آن است که رابطه انسان با معنا گم شده است.    به گزارش عصر ایران، بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه درباره کشف معنا و مفهوم در روزگار معاصر گفت: من با حفظ کردن اشعار حافظ به حافظ نزدیک نمی‌شوم، با حفظ کردم قرآن، قرآنی نمی‌شوم، زمانی می‌توانم به یک پاسخ نزدیک شوم که بتوانم آن پاسخ را در جان خودم تجربه کرده باشم، یعنی بتوانم پا در عالمی بگذارم که متنی مثل دیوان حافظ ایجاد می‌کند.    وی افزود: ما صرف اینکه پدر یا مادرمان مسلمان است، مسلمان نیستیم، ما باید مسلمان بودن را انتخاب کنیم و در واقع من باید به آن برسم. زمانی من می‌توانم مسلمان باشم که آن پاسخ‌هایی که پیامبر(ص) و قرآن به رازهای بزرگ داده‌اند را در جانم زیسته باشم. اگر در جانم به آن نرسیده باشم، تنها شناسنامه‌ام مسلمان است، جریانی که در فرهنگ‌های دیگر نیز چنین است.    عبدالکریمی در برنامه «سپنج» و در گفتگو با علی درستکار اضافه کرد: نیروهای زیادی وجود دارند که بودن من را تهدید می‌کنند، مثلاً رسانه‌ها، رسانه‌ها بودن من را تهدید می‌کنند، آن‌ها می‌خواهند نحوه بودن من را تعیین کنند و من در برابر رسانه طغیان می‌کنم و اجازه نمی‌دهم رسانه، بودن من را شکل دهد. رسانه حقیرتر از آن است که بخواهد به بودن من شکل دهد. من با سیاست درگیر هستم، چون سیاست باید بر اساس نحوه زیست من شکل بگیرد. (در معنای اگزیستانسیال و متافیزیکی) من اجازه نمی‌دهم قدرت‌های سیاسی یا کانون‌های بزرگ قدرت چه در جهان و چه در داخل من و بودن من را شکل دهند.     این فیلسوف معاصر در بخش دیگری از صحبت‌هایش بی معنایی را بزرگ‌ترین مسئله امروز جهان دانست و افزود: این معضل، مسئله‌ای وحشتناک‌تر از فقر، توسعه نیافتگی، آلودگی هوا و... است؛ تمام این‌ها نیز ناشی از آن است که رابطه انسان با معنا گم شده است، وقتی رابطه انسان با معنا گم می‎شود، رابطه انسان با خودش هم گم می‌شود. انسانی که بی خود و بی خویشتن است، کارهای احمقانه هم زیاد می‌کند و ما در چنین جهانی زندگی می‌کنیم.    عبدالکریمی با اشاره به گستردگی بی معنایی در سراسر جهان و حتی در دنیای اسلام، اضافه کرد: متأسفانه با جهانی شدن عقلانیت جدید، این مسئله هم جهانی شده و فقط مربوط به غرب نیست. به اعتقاد من برخلاف شعار‌های سیاسی ایدئولوژیکی که داده می‌شود، جهان اسلام و از جمله ایران هم در همین زمره قرار دارد. سال 87 بود که من کتاب «ما و جهان نیچه‌ای» را نوشتم، جهانی که در آن معنا و حقیقت مرده، در چنین جهانی آنچه که امروز شاهد آن هستیم، مرگ انسان هم هست. مرگ انسان تنها مرگ فیزیکی نیست و حقیقت انسان هم امروز در خطر افتاده است. آنچه امروز روی کره زمین راه می‌رود به انسان در معانی که در معاصر گذشته می‌شناسیم، شباهت کمی دارد. در واقع با این انسان بی‌‎معنا ما وجه انسانی کم‌تری را در زمین می‌بینیم. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • راهنما برای گالری‌گردی در پایانِ هفته پیش‌ِ رو
  • سومین پالت از تریلوژی رنگ افتتاح می‌شود
  • رونمایی از بزرگ‌ترین مسئله ایران و جهان که از فقر هم وحشتناک تر است
  • رویت یک پژو ۲۰۶ با نقاشی عجیب در خیابان‌های ایران | تصویـر
  • افتتاح نمایشگاه نقاشی در دامغان
  • برپایی نمایشگاه نقاشی «در شکوه هفتمین اقرار» در یزد
  • «امروزِ دیروز» به آرتیبشن رسید/ پرسش از نقاشی یا عکاسی؟
  • «قصه‌هایی از دری‌کنده» نمایش آثار مکرمه قنبری در گالری سهراب
  • «نویزآف» در گالری بام
  • افتتاح نمایشگاه گروهی نقاشی «بهار رنگ ها» در برج آزادی