Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ،  خلیل حیدریدر خصوص علت توقف صادرات از مرز سومار به عراق اظهار داشت: واقعیت این است که طرف عراقی می‌گوید چون ما خریدار کالا هستیم باید کارگران عراقی نسبت به ترخیص کالا در نقطه صفر مرزی اقدام کنند.

وی افزود: ما میراث دار یک روش قدیمی بسیار غیر علمی برای تخلیه و بارگیری در نقطه صفر مرزی هستیم و طرف عراقی معتقد است که چون عراق خریدار کالا بوده، باید از کارگر عراقی برای این عملیات تخلیه و بارگیری استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل گمرکات استان کرمانشاه ادامه داد: در سنوات گذشته تعدادی از کارگران گیلان غربی نیز در مرز سومار کار می‌کردند و عملیات تخلیه و بارگیری توسط آنها انجام می‌شد که با این درخواست طرف عراقی این کارگران از کار بیکار خواهند شد.

وی گفت: با توجه به این موضوع کارگران گیلانغربی نیز خواستار توقف صادرات از این مرز هستند و میگویند اجازه این کار را نمی‌دهیم لذا ما در حال رایزنی برای حل این مشکل هستیم و مجموعه استان به این نتیجه نرسیده است که تا زمانی که رایزنی‌ها به نتیجه برسد صادرات از این مرز صورت نگیرد.

حیدری هدف از این اقدام را پیشگیری از حواشی احتمالی در مرز سومار عنوان و تصریح کرد: مجموعه مدیریتی استان در حال رایزنی است که بتواند اشتغال کارگران ایرانی را در این بخش را حفظ کند.

وی افزود: قرار است طی هفته آینده و روزهای شنبه و یکشنبه نشستی با محوریت استانداری و فرمانداری گیلانغرب با طرفین عراقی برگزار شود و این موضوع مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

مدیرکل گمرکات استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: خوشبختانه مرزهای ما در استان کرمانشاه چون گذشته در حال فعالیت هستند و صادرات کالاهای غیرنفتی از مرزهای استان طی مدت سپری شده از امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۱۰ درصد نیز رشد داشته است.

وی با بیان اینکه صادرات فوق تنها در بخش کالا بوده گفت: حدود ۶۸۵ میلیون دلار نیز صادرات گاز صورت گرفته است.

این مسئول ابراز امیدواری کرد با رایزنی‌های صورت گرفته این مشکل نیز حل شود و کارگران گیلان غربی نیز بتوانند به کار خود ادامه دهند.

منبع: مهر

انتهای پیام/س

توقف در صادرات از مرز سومار

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گمرک صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۲۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخلیه و بارگیری کالاهای کانتینری در بوشهر ۹۲.۵ درصد افزایش یافت

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شکیبی نسب صبح یکشنبه در بازدید از روند تخلیه و بارگیری کالا در بندر بوشهر اظهار کرد: طرح‌ها و پروژه‌های بسیار مهمی در بنادر استان بوشهر در دست اجرا است.

وی ادامه داد: توسعه موج شکن بندر کنگان، ساخت چهار پست اسکله رمپ در بندر دیر، طرح جامع بندر گناوه و لایروبی کانال دسترسی بندر ریگ از مهمترین پروژه‌ها است که با تکمیل آنها ضرب آهنگ توسعه دریامحور در استان بوشهر شتاب و سرعت بیشتری خواهد گرفت.

افزایش عملکرد بنادر بوشهر

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر افزود: در فروردین امسال میزان تخلیه و بارگیری کالاهای کانتینری در بندر بوشهر با افزایش ۹۲.۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ۶ هزار و ۳۳۸ تی. ای.یو کانتینر رسید.

شکیبی نسب خاطرنشان کرد: پارسال همزمان با ابلاغ سیاست‌های کلی توسعه دریامحور اقدام‌های گسترده‌ای برای افزایش عملکرد بنادر بوشهر اجرایی شد که این مهم در عملکرد فروردین ماه بندر بوشهر به خوبی نمایان شده است.

وی افزود: بازاریابی ملی منطقه‌ای، نشست با شرکت‌های کشتیرانی و همچنین برگزاری نشست‌های مستمر هم اندیشی با تجار و بازرگانان از جمله دلایل افزایش رشد عملکرد بندر بوشهر است.

رونق ترانزیت مشتقات نفتی

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد: بعد از رونق ترانزیت مشتقات نفتی از بندر بوشهر اکنون افزایش چشمگیر حجم تخلیه و بارگیری ارمغان آور بازگشت رونق به این بندر تاریخی است.

شکیبی نسب یادآور شد: با زیرساخت‌های در دست احداث مجتمع بندری نگین بدون تردید میزان عملکرد بندر بوشهر در آینده نزدیک بسیار فراتر از وضعیت کنونی خواهد بود.

وی افزود: در بنادر تابعه استان بوشهر نیز طرح‌های مهمی در دست ساخت است که از شاخص ترین آنها، توسعه موج شکن بندر کنگان، ساخت چهار پست اسکله رمپ در بندر دیر، طرح جامع بندر گناوه و لایروبی کانال دسترسی بندر ریگ است.

کد خبر 6084058

دیگر خبرها

  • رشد ۹ درصدی عملیات کانتینری تخلیه و بارگیری کالا در بنادر کشور
  • رشد ۸.۶ درصدی تخلیه و بارگیری کالای کانتینری
  • تخلیه‌ و بارگیری ۱۷.۵ میلیون تن کالا در بنادر کشور
  • ظرفیت تخلیه و بارگیری در بندر دیلم ۲ برابر شد
  • ۱۰۰ کامیونت زباله دپو شده در یک منزل مسکونی در بجنورد بارگیری شد
  • تخلیه و بارگیری ۴۸۵ هزار و ۳۵۲ تن کالا در امیرآباد
  • آغاز رکورد شکنی بندر امیرآباد در سال ۱۴۰۳
  • تخلیه و بارگیری کالاهای کانتینری در بوشهر ۹۲.۵ درصد افزایش یافت
  • رشد ۹۲.۵ درصدی تخلیه و بارگیری کانتینر در بندر بوشهر
  • صادرات یک میلیارد و ۵۴۲ میلیون دلار کالا از آذربایجان شرقی