Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهوری مستعفی یمن پیامی به دبیرکل سازمان ملل فرستاد و در آن اعلام کرد که نمی‌پذیرد مارتین گریفیث در پست خود بماند. انصارالله یمن نیز به این اقدام رئیس جمهوری یمن واکنش نشان داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از الیوم السابع، یک منبع دولت مستعفی یمن اعلام کرد که عبد ربه منصور هادی، رئیس جمهوری مستعفی یمن در نامه به آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل مخالفت خود را با "تخطی‌های مارتین گریفیث، فرستاده سازمان ملل و در رأس آن موضع منفی‌اش نسبت به قطعنامه ۲۲۱۶" اعلام کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهوری مستعفی یمن در پیام خود تاکید کرد که گریفیث طی مقطع گذشته تلاش کرد تا با حوثی‌ها برای توافق در مورد مدیریت بین المللی در الحدیده به توافقی دست یابد.

عبد ربه منصور هادی در پیام خود تاکید کرد که اقدامات گریفیث نقض آشکار حاکمیت یمن است.

این اقدام رئیس جمهوری دولت مستعفی پس از آن صورت گرفت که گریفیث عقب نشینی انصارالله از بنادر الحدیده را ستود.

روز سه شنبه پارلمان وابسته به دولت مستعفی یمن از این دولت خواست تا با فرستاده سازمان ملل تعامل و تماس نداشته باشد.

در همین حال، محمد علی الحوثی، امروز (جمعه) نسبت به مخالفت عبد ربه منصور هادی برای ادامه ماموریت مارتین گریفیث واکنش نشان داد.

الحوثی که پست رئیس کمیته عالی انقلابی یمن را برعهده دارد، در توییتی نوشت: پیام هادی مزدور بر گفتگو با طرف‌های دیگر مخالفت کرده است و این پاسخی به بیانیه نشست عدن در چند روز قبل است.

وی تاکید کرد: این پیام تلاشی ناکام برای سنگ اندازی در مسیر صلح بوده و مخالفتی آشکار با توافق سوئد است. این پیام تاکیدی بر گفته ما است که آنها هیچ گامی برای صلح برنداشته و به دنبال فشار برای منحرف کردن توافق سوئد هستند.

عبد ربه منصور هادی در نامه‌ای به آنتونیو گوترش اعلام کرد که نمی‌پذیرد مارتین گریفیث، فرستاده سازمان ملل به یمن به فعالیت خود ادامه دهد.

هادی در نامه خود به گوترش نوشت: من نمی‌توانم با ادامه فعالیت فرستاده ویژه شما به یمن موافقت کنم مگر آنکه تضمین‌های کافی از سوی شخص شما برای بازنگری در تخطی‌ها و اجتناب از تکرار آنها فراهم شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: یمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۳۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلسم صادرات گاز به پاکستان شکسته خواهد شد؟

احیای قرارداد صادرات گاز ایران به پاکستان، پس از سال‌ها توقف می‌تواند یکی از مهمترین دستاوردهای دو کشور در سفر امروز رئیس جمهوری ایران به پاکستان باشد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهوری صبح امروز وارد فرودگاه اسلام‌آباد پایتخت پاکستان شد تا در این سفر با مسئولان کشور پاکستان دیدار و مذاکراتی داشته باشد.

نخست‌وزیر پاکستان امروز در مصاحبه ای "سرمایه‌گذاری و توسعه همکاری در بخش انرژی" را از برنامه‌های پاکستان برای توسعه همکاری‌ها با ایران اعلام کرد اما در خصوص جزئیات همکاری در بخش انرژی سخنی به میان نیاورد.

احیای قرارداد صادرات گاز ایران به پاکستان، پس از سال‌ها توقف می‌تواند یکی از مهمترین دستاوردهای دو کشور در این سفر باشد. این قرارداد  با نام خط لوله IP در قالب خط لوله صلح بین شرکت ملی صادرات گاز ایران و شرکت ISGS پاکستان در تاریخ 5 ژوئن 2009 (15 خرداد 88) به‌مدت 25 سال منعقد شده بود و تاریخ آغاز تحویل گاز طبیعی به پاکستان 31 دسامبر 2014 و میزان حجم گاز طبیعی صادراتی 8 میلیارد مترمکعب در سال تعیین شده بود.

اما به‌دلیل عدم اجرای خط لوله در کشور پاکستان با بهانه تراشی مسئولان وقت این کشور در مواجهه با تحریم‌های امریکا، این قرارداد هیچ‌گاه اجرایی نشد.

احمد امیرآبادی فراهانی، رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و پاکستان به اهمیت سفر رئیس‌جمهوری به پاکستان اشاره و اظهار کرد: تعیین تکلیف خط لوله انتقال گاز به پاکستان در این سفر حائز اهمیت است، زیرا ایران به تعهدهای خود در این زمینه عمل کرده و خط لوله انتقال گاز تا مرز پاکستان برده شده است.

وی افزود: اگر پاکستان گاز طبیعی را از طریق ایران به مصرف‌کنندگان کشورش برساند، بی‌شک رضایتمندی مطلوبی در داخل و به نفع دولت این کشور شکل خواهد گرفت؛ زیرا تأمین گاز آن‌ها از طریق گازمایع (ال‌پی‌جی) است که بسیار گران تمام می‌شود و این خط لوله می‌تواند در اقتصاد، رشد صنعت و آسایش مردم پاکستان مفید واقع شود.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و پاکستان تصریح کرد: پیشنهادهایی برای عملیاتی‌کردن این خط لوله وجود دارد، اما بعضی از کشورهای ثالث خارج از منطقه با ایجاد موانع، دخالت‌هایی در این زمینه دارند که دولت پاکستان باید بدون توجه به آن‌ها منافع مشترک دو ملت را مدنظر قرار دهد.

امیرآبادی فراهانی با بیان اینکه دولت سیزدهم در توسعه همکاری با همسایگان موفق عمل کرده است، بیان کرد: یکی از کارهای سازنده دولت در حوزه سیاست خارجی، تقویت همکاری‌ها با کشورهای همسایه و منطقه ازجمله پاکستان، ترکمنستان، تاجیکستان، عراق و... بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیام مهم سفر رئیسی به پاکستان و سریلانکا در این مقطع
  • پیام مهم سفر رئیسی به پاکستان و سریلانکا در این مقطع | به‌دنبال گسترش روابط کشورهای همسو و مستقل است
  • رئیس‌جمهور: سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی داشت
  • آلمان حمایت از آنروا را از سرگرفت
  • واکنش سخنگوی دولت به افتتاح ابرپروژه سد و نیروگاه ایرانی‎ساز در سریلانکا
  • پیام رئیس سازمان بهزیستی کشور به مناسبت روز روانشناس
  • زمین‌های کشاورزی به طرح‌ هادی روستایی اختصاص نیابد
  • زمین‌های مرغوب کشاورزی به طرح هادی روستایی اختصاص نیابد
  • پیام ابراهیم رئیسی به بشار اسد +جزئیات
  • طلسم صادرات گاز به پاکستان شکسته خواهد شد؟