Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، مهدی جمالی نژاد که در آیین متمرکز کلنگ زنی ساخت و بازسازی ۲۰ هزار واحد مسکونی مناطق سیل زده کشوردر روستای تازه آباد آق قلا سخن می گفت، افزود: ۲۵هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه با کارمزد ۴ درصد و همچنین مبلغ ۷هزار و ۴۶۰ میلیارد ریال برای مرمت زیرساخت های آسیب دیده از سیل از طریق تملک دارایی پرداخت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: بر اساس ارزیابی های انجام شده در ۲۱ استان کشور، بیش از ۱۶۹ هزار و ۳۷۷ واحد مسکونی شهری و روستایی در سیل های اخیر در کشور آسیب دیده اند که از این تعداد ۱۱هزار و ۸۶۴ واحد در شهرها و ۵۶هزار و ۴۶۹ واحد در روستاها باید دوباره احداث شوند.

جمالی نژاد اضافه کرد: ۱۰۱هزار و ۶۲ واحد شهری و روستایی نیازمند تعمیرات هستند.

وی افزود: در اثر سیل به ۱۰۹هزار و ۸۳۲ واحد مسکونی نیز خسارت معیشتی وارد شده است.

دبیر کمیته نوسازی و بازسازی قرارگاه بازسازی مناطق سیل زده در ادامه گفت: بنیاد مسکن به عنوان مجری بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده، تاکنون پرونده ۵۶هزار و ۵۵۰ متقاضی را برای دریافت تسهیلات تکمیل کرده است که از این تعداد ۲۵ هزار و ۶۲۹ متقاضی به بانک معرفی تا تسهیلات برای ۷ هزار و ۴۰۳ واحد احداثی و ۱۸ هزارو ۲۳۶ واحد تعمیری دریافت نمایند.

جمالی نژاد افزود: بانک های عامل در چارچوب مصوبه دولت تاکنون با مالکان ۲ هزار و ۴۸۲ واحد مسکونی برای دریافت وام، قرارداد بسته اند.

وی همچنین گفت: با توجه به وقوع سیل گسترده در ۲۱ استان کشور برای نخستین بار قرارگاه سازندگی در وزارت کشور به ریاست وزیر کشور راه‌اندازی شده و کمیته های مختلفی ذیل آن تشکیل شده که یکی از آنها کمیته بازسازی و نوسازی است، که هر هفته شرایط را ارزیابی و اطلاع رسانی خواهند کرد.متناظر این قرارگاه در استانها هم قرارگاه هایی تشکی شده است.

وی با بیان اینکه تمامی دستگاه‌ها و نهادها طبق تعهدی که کرده اند در حال فعالیت جدی در زمینه بازسازی و نوسازی مناطق سیلزده می باشند، گفت: تلاش دست اندرکاران امر اینست که طبق برنامه زمان بندی که رییس جمهوری محترم اعلام نمودند کار تعمیرات تا دو سه ماه آینده و کار نوسازی تا پایان سال انجام شود.

وی اضافه کرد: گار ساخت ۲۰ هزار دستگاه واحد مسکونی از سوی بسیج سازندگی امروز در آق قلا شروع شد و بنباد مسکن و ستاداجرایی حضرت امام هم در حال انجام امور محوله هستند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مهدی جمالی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۳۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد قرارداد تسهیلات ۴۵۰ هزار واحد مسکونی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،عباس حسینی از ساخت ۱۴۰ هزار و ۴۴۲ واحد مسکونی به مبلغ ۸۳۷ هزار و ۸۳۲ میلیارد ریال با تسهیلات بانک مسکن در سال گذشته خبر داد و گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون،  قرارداد تسهیلاتی نزدیک به ۴۵٠ هزار واحد مسکونی با صرف یک میلیون و ٨٠۶ هزار و ٢٢٨ میلیارد ریال توسط بانک مسکن منعقد شده است.
مدیرعامل بانک مسکن گفت: پارسال سقف تسهیلات ساخت مسکن بانک برای هر واحد در شهرهای تهران، اصفهان، شیراز، مشهد، تبریز، کرج، اهواز، بندرعباس، بوشهر، قم، ساری و رشت ٧۵٠ میلیون تومان، سایر مراکز استان‌ها و شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ۶۵٠ میلیون تومان و سایر شهرها ۶٠٠ میلیون تومان بوده است.
وی، سیاست‌های اعتباری بانک را در حمایت از به‌کارگیری فناوری‌های نوین ساخت‌وساز و حمایت از سازندگان حرفه‌ای برای ساخت مسکن باکیفیت و استاندارد با تاکید بر معماری اصیل ایرانی اسلامی عنوان کرد و گفت: سقف تسهیلات در سال جاری به سازندگانی که از روش‌های نوین ساخت و فناوری استفاده می‌کنند در شهرهای تهران، اصفهان، شیراز، مشهد، تبریز، کرج، اهواز، بندرعباس، بوشهر، قم، ساری و رشت، مراکز استان‌ها و سایر شهرها به ترتیب یک میلیارد تومان، ٩٠٠ و ٨٠٠ میلیون تومان تعیین شده است که به مرور و متناسب با پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها پرداخت می‌شود.
حسینی ادامه داد: حمایت از دانش‌بنیان‌ها برای ساخت‌وساز بر پایه روش‌های نوین باعث شده است که در سال ١۴٠٣، پرداخت تسهیلات به واحدهای مسکونی احداثی در قالب صنعتی سازی، ساختمان‌های سبز و واحدهای احداثی با استفاده از مصادیق کاهش مصرف انرژی در اولویت قرار گیرند و مشوق‌هایی در این زمینه در نظر گرفته شده است.
برای حمایت از معماری ایرانی- اسلامی، واحدهای مسکونی احداثی در چارچوب معماری ایرانی –اسلامی همانند واحدهای احداثی بر پایه روش‌های نوین دارای مشوق‌های تسهیلاتی هستند.

دیگر خبرها

  • نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور
  • ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور نوسازی شد
  • احداث ۴۰۰ واحد مسکن برای مددجویان بهزیستی استان اردبیل
  • سیلاب به بیش از ۲ هزار و ۱۵۰ واحد مسکونی سیستان و بلوچستان خسارت زد
  • سیل به ۲ هزار واحد مسکونی سیستان و بلوچستان خسارت زد
  • سیلاب به بیش از ۲ هزار واحد مسکونی سیستان و بلوچستان خسارت زد
  • انعقاد قرارداد تسهیلات ۴۵۰ هزار واحد مسکونی
  • ۵۹ درصد واحد‌های مسکونی روستایی در دشتستان مقاوم سازی شد
  • بازسازی بیش ۸۰ درصد واحد‌های مسکونی در مناطق زلزله زده خوی
  • از ابتدای جنگ غزه حدود ۱۲ هزار کودک آسیب دیده‌اند