Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج، مراسم افتتاحیه نمایشگاه «سوم خرداد» که روز سه شنبه سی و یکم اردیبهشت در محل گالری هنرهای معاصر فلسطین برگزار شد، با حضور دکتر حبیب الله صادقی استاد دانشگاه و عضو پیوسته فرهنگستان هنر همراه بود. گفتگوی کوتاه خبرنگار تسنیم با این چهره برجسته نقاشی کشور را در ادامه می‌خوانید:

تحلیل شما درباره برپایی نمایشگاه نقاشی «سوم خرداد» چیست و برپایی آن چه نتایج و اهدافی را به همراه دارد؟

یکی از مهمترین و بزرگترین روزهای ملت شریف ایران ظرف چند صد سال گذشته سوم خرداد ماه است، از آنجا که در دوره های قبلی، ایران دائما در اثر تاخت و تاز و بعضا هوس‌رانی شاهان، شاهد تجزیه بخشهایی از خاک خود بوده است، این امر نستوه و ستودنیست که در سوم خرداد ملت ایران با دست خالی مقابل دشمن تا دندان مسلحی که از حمایت 36 کشور نیز بهره می‌برد، ایستادند و سرزمین مادری و مهد اقتصادی ما که همان خرمشهر عزیز است را با شجاعت و غروری مثال زدنی از دست رژیم منحوس بعث آزاد کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیار مهم است که این روایت غرورآفرین و این باور ملی و اسلامی را نسل به نسل منتقل کنیم و مهمترین ابزار این انتقال، زبان هنر است و همانطور که مستحضرید هنر تجسمی طلایه دار این روایت گری است. همچنین با عنایت به رذالتها و شیطنتهای اخیر ایادی استکبار در منطقه، برپایی چنین نمایشگاهی آن هم با این موضوع، جریانی روشنگرایانه، روایتگر، تعامل برانگیز و باورمندانه را رقم خواهد زد. انتظار من این است همانگونه که دشمن از طریق جنگ نرم سعی بر استیلای نسل جدید انقلاب دارد، ما نیز روزهای بزرگ و باشکوه تاریخ انقلابمان را با هوشمندی و با ابزار کاربردی چون هنر، به شکلی دقیق و باورمندانه به نسل های جدید انقلاب منتقل کنیم.

به عنوان یکی از اعضا شورای سیاست گذاری انجمن هنرهای تجسمی انقلاب و دفاع مقدس، کمی درباره چگونگی برگزاری کارگاههای هنری «خط خاطرات» که منتج به آثار حاضر در این نمایشگاه شده است، توضیح دهید.

انجمن هنرهای تجسمی انقلاب و دفاع مقدس با تجربیاتی که پیش از این به دست آورده بود، تصمیم به برگزاری کارگاه های هنری تحت عنوان «خط خاطرات» گرفت. منظور از خط، همان دیزاین و طراحی هنری و خاطرات نیز همان خاطرات هشت سال دفاع مقدس است. از جمله مزایای برگزاری چندین دوره این کارگاهها میتوان به حضور طراحان و هنرمندان جوانی که دغدغه فرهنگی و اشتیاق کار در حوزه دفاع مقدس و مقاومت را دارند اشاره کرد. حاصل حضور این هنرمندان جوان خلق آثاریست که بخشی از آن را در این نمایشگاه شاهد هستیم و واقعا حیف است که آثار خلق شده توسط این یاران هنرمند و باورمند انقلاب فقط سالی یک بار به نمایش گذاشته شود.

تحلیل شما درباره مداومت در برگزاری این کارگاهها چیست؟ آیا این اتفاق در تربیت نیروی جوان جبهه فرهنگی هنر انقلاب اسلامی تاثیری خواهد داشت؟

به نظر من ادامه این کارگاهها امری ضروری و اجتناب ناپذیر است؛ زیرا همانطور که استکبار و ایادی آن مدام در حال برنامه ریزی و انجام عملیاتهای جنگ نرم جهت پیروزی بر ارزشهای ملی و دینی ما هستند، ما نیز باید به منظور مقابله و خنثی سازی این حملات و نفوذهای سمی، پایگاهی جهت تقویت و تربیت سربازان جبهه فرهنگی هنر انقلاب داشته باشیم تا در فرصتهای مغتنم، نه تنها این توطئه های کثیف را خنثی بلکه در جهت اشاعه آرمانهای نجات دهنده انقلاب اسلامی ایران به جهان نیز نقشی موثر و کلیدی ایفا کنیم. این گردهمایی ها تحت عنوان کارگاههای هنری این امکان را ایجاد میکند تا نسل جدید انقلاب اسلامی و هنرمندان جوان با شناخت توانایی های خود و آموزش تخصصی، بتوانند ضمن آگاه سازی آحاد ملت از دستاوردها، جریانات و لحظات غرور آفرین انقلاب اسلامی ایران، مهیای دفع حملات و نفوذ دشمن در جنگ نرم باشند.

در پایان اگر سخنی دارید، بفرمایید.

امیدوارم در دوره های آینده با حمایت نهادهای فرهنگی هنری‌ای همچون بنیاد فرهنگی روایت فتح که پرچم دار جبهه فرهنگی هنری انقلاب اسلامی است، بتوانیم این کارگاه های هنری و رویکردهای آموزشی را ادامه داده و آثار ارزشمند حاصل از آن را به رویت نسل جدید انقلاب برسانیم.

نمایشگاه «سوم خرداد» با بیش از 40 اثر نقاشی حاصل از 6 دوره کارگاههای هنری «خط خاطرات»، همه روزه به جز ایام تعطیل از تاریخ 31 اردیبهشت لغایت 6 خرداد در گالری هنرهای معاصر فلسطین دایر است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۳۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی ۱۰ چهره برتر هنر انقلاب اسلامی استان بوشهر

در اختتامیه ششمین دوره هفته هنر انقلاب ضمن معرفی چهره سال هنر انقلاب استان بوشهر ۱۰ نفر از چهره‌های شاخص فرهنگ و هنر استان معرفی و تجلیل شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، مراسم تجلیل از هنرمندان و فعالان فرهنگ و هنر انقلاب اسلامی و معرفی چهره هنر انقلاب اسلامی شامگاه چهارشنبه با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر و جمعی از مسئولان استانی و فعالان فرهنگ ، هنر و رسانه در مجتمع فرهنگی هنری 9 دی برگزار شد.

بر اساس اعلام هیئت داوران هنرمندان شاخص بخش ویژه «فلسطین» فیلم‌ساز حسین سبحانی،  بخش ویژه «هنر مردمی»: هنرمند طنزپرداز صادق آزادفر، بخش ویژه مقاومت، هنرمند نقاش محمد علی نادری، رشته «ادبیات پایداری» نویسنده مونس عبدی‌زاده، رشته «پژوهش هنر»: پژوهشگر هنر علیرضا میرشکاری و  رشته «هنرهای تجسمی»: هنرمند خوشنویس عبدالرحیم شاه‌حسینی معرفی شدند.

همچنین در رشته «هنرهای تصویری»: هنرمند فیلم‌ساز حسن خمسه،  رشته «موسیقی و سرود»: هنرمند خواننده ساسان نوذری، رشته «هنرهای نمایشی» هنرمند بازیگر تئاتر احمدرضا قربانی و رشته «آفرینش‌های هنری» هنرمند شاعر حیدر منصوری معرفی شد.

همچنین پس از بررسی عملکرد هنرمندان مذکور در سال 1402 هیئت داوران انتخاب چهره برتر هنر انقلاب استان استان بوشهر متشکل از هنرمندان شاخص و چهره‌های برتر هنر انقلاب در ادوار گذشته و مدیران فرهنگی هنری استان ، « اکبر ابراهیمی » را به عنوان چهره سال هنر انقلاب اسلامی استان بوشهر انتخاب کردند و  از هنرمندان پیشکسوت «رضا شاه‌حسینی»، «حسین کشتکار» و «غلامرضا ابراهیمی» تقدیر شد.

نمایش «برخیز» به کارگردانی احمد قربانی ‌موضوع مظلومیت کودکان غزه با طرحی از زهرا ریشهری‌زاده و اجرا موسیقی «به سوی فلسطین» به خوانندگی حسین کشتکار بوشهری از دیگر برنامه‌ها بود.

عبدالله شاهینی در آیین اختتامیه هفته هنر انقلاب به  مأموریت‌های حوزه هنری انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: رشد و پرورش هنرمند انقلابی و نمونه آفرینی هنری در سپهر انقلاب از وظایف حوزه هنری انقلاب اسلامی است.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان بوشهر با اشاره به روش‌های معمول در سازمان‌های فرهنگی تصریح کرد: این مأموریت‌ها را با 2 روش برای رشد و پرورش با تشکیل واحد آموزش، استعدادیابی و  برگزاری کارگاه و کلاس‌های آموزشی، همچنین در خصوص تولید پیگیری می‌شود.

وی یک از مأموریت‌های کلان حوزه هنری را حمایت و تقویت هسته‌های هنری با مأموریت انقلاب اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: شکل‌گیری خانه طراحان گرافیک انقلاب اسلامی در سال گذشته تلاشی برای محقق شدن این ایده بوده است و حضور موثر این تشکل در موضوع فلسطین ، انتخابات، روز قدس و مواردی از این دست گویای چنین تاثیر و تحولی است .

دبیر هفته هنر انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد : در سال پیش رو نیز حوزه هنری انقلاب اسلامی استان بوشهر در رشته‌های ادبیات پایداری، هنرهای نمایشی آفرینش‌های ادبی و سایر رشته‌ها بر اساس توان و ظرفیت موجود، به دنبال تحقق همین معنا خواهد بود.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان بوشهر با اشاره به تغییر در آرایش سازمانی اعم از تقویت منابع انسانی و مالی یادآور شد: تلاش برای تدوین سند زیست بوم استان و همچنین طراحی نقشه تحول حوزه هنری از مقدمات این تحول بوده است که در سال گذشته به جد مورد پیگیری قرار گرفته است.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • هسته های هنری در استان بوشهر ایجاد می شود
  • معرفی ۱۰ چهره برتر هنر انقلاب اسلامی استان بوشهر
  • برگزاری رویداد بهار هنر انقلاب در آذرشهر
  • اعتبار حوزه هنری فقط نیم درصد بودجه فرهنگی است
  • رویداد هنری "بهار هنر انقلاب" در آذرشهر
  • گیلان خاستگاه متفکران و چهره‌های مهم هنر انقلاب اسلامی است
  • شهید آوینی با زبان هنر به نسل‌ آتی جامعه معرفی شود
  • عصر شعر آئینی وعده صادق در کرج برگزار شد
  • راز پویایی هنر انقلاب بارور شدن اندیشه انقلابی است
  • برگزاری نمایشگاه «روایت باران» خلاقیت است/ نشر قرآن با زبان هنر