Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-24@22:18:52 GMT

کتاب «اسلام و آمریکای شمالی» برای مسیحیان

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۷۴۵۵۶

کتاب «اسلام و آمریکای شمالی» برای مسیحیان

کتاب «اسلام و آمریکای شمالی» برای از میان بردن این ترس نوشته شده و کتاب خوان ها را تشویق می کند تا مسلمانان را به عنوان تهدید ندانند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از « patheos»،اسلام دارای بیشترین سرعت رشد در میان مذاهب در سراسر جهان است و این حقیقت برای افرادی که شناخت دقیقی از اسلام ندارند و تحت تاثیر تلبغات منفی رسانه ای در غرب هستند نگران کننده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کتاب «اسلام و آمریکای شمالی» برای از میان بردن این ترس نوشته شده و کتاب خوان ها را تشویق می کند تا مسلمانان را نه به عنوان تهدید بلکه به عنوان زمینه ماموریت وعده داده شده در جهان،بدانند.

میکا فرایس و کیت ویتفلد نویسندگان این کتاب می گویند: «تلاش ما این است که با ارائه حقایق،اطلاعات و داستان های شخصی، ترسی که از مسلمانان در میان غیر مسلمانان وجود دارد را از بین ببریم.»

به عبارت دیگر، پیام اصلی این کتاب تشویق مسیحیان و غیر مسلمانان به تعامل بهتر ،درک و عشق به همسایگان مسلمانشان است.

نویسندگان این کتاب برای کمک به مسیحیان برای تعامل بهتر با مسلمانان گروهی از کارشناسان که شناخت خوبی نسبت به مسلمانان را دارند برای مشاوره در بخش هایی از این کتاب دعوت کردند.

درهم آمیختن صداهای مختلف قطعا یکی از مهمترین نقاط قوت این کتاب است. همه افرادی که در نوشتن این کتاب شرکت دارند این مسئله را از زوایای مختلف مورد بررسی قرار داده اند.

فصل اول این کتاب در مورد اسلام در جهان و جمعیت شناسی مسلمانان در آمریکای شمالی است.

فصل دوم به سوالاتی اختصاص دارد که در اذهان عمومی وجود دارد مانند اینکه آیا مسلمانان و مسیحیان مانند هم مانند هم خدا را عبادت می کنند؟

کتاب «اسلام و آمریکای شمالی» برای اولین بار در نوامبر سال ۲۰۱۸ میلادی منتشر شد.

 

پایان پیام/7

منبع: شبستان

کلیدواژه: جشن روزه اولی ها ماه رمضان مجلس کانون های فرهنگی هنری مساجد روزه اولی ها دختران روزه اولی خسارت سیل ماه مبارک رمضان مسجد اردبیل آمریکای شمالی مسیحیان اسلام کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۴۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش تهران و اسلام‌آباد برای تقویت روابط دو جانبه

به گزارش قدس آنلاین، روابط تاریخی و دیرینه ایران و پاکستان به‌عنوان دو همسایه با اشتراکات فرهنگی، تاریخی و جغرافیایی همواره محیط امنی برای هر دو کشور رقم زده است، در حال حاضر با توجه به شرایط حساس منطقه‌ای و جهانی قطعا سفر رئیس‌جمهور به اسلام آباد از اهمیت ویژه ژئوپلیتیکی و بین‌المللی برخوردار است. 

شاید بتوان این سفر را آغاز روابط راهبردی میان ایران و پاکستان عنوان کرد که منجر به تقویت مناسبات سیاسی، فرهنگی و اقتصادی بین دو کشور شود و توطئه‌های دشمنان را خنثی کند. 

مبارزه با تروریسم، امنیت مرزها، موضوعات اقتصادی به ویژه خط لوله گاز، مسائل دو جانبه و موضوعات مرتبط با همسایگان به ویژه افغانستان مهم‌ترین مسائلی است که مقامات دو کشور می‌توانند درباره آن‌ها رایزنی کرده و نتایج آن موجب تقویت مناسبات ایران و پاکستان شود. 

«نوذر شفیعی» کارشناس مسائل بین‌الملل در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به سفر رئیس‌جمهور به اسلام آباد اظهار داشت: تقریبا در میان همسایگان ایران هیچ کشوری به اندازه پاکستان روابطش با ایران امن و آرام نیست، این مساله نیز ریشه در تاریخ، جغرافیا و فرهنگ دارد. اساسا پاکستانی‌ها برای ایران ارزش و احترام بالایی قائل هستند و  پاکستان خود را بخشی از گهواره تمدنی ایران می‌داند، در واقع نگاه احترام‌آمیزی برای ایران قائل هستند. 

وی تصریح کرد: به لحاظ پیشینه تاریخی روابط دو کشور ایران اولین کشوری بود که در سال ۱۹۴۷ پاکستان را به رسمیت شناخت، حتی ایران در زمان جنگ‌های میان هند و پاکستان به نوعی جانب پاکستان را گرفت. همچنین پاکستان اولین کشوری بود که بعد از انقلاب، نظام جمهوری اسلامی ایران را به رسمیت شناخت. در جریان جنگ تحمیلی نیز اگر نگوییم از ایران جانبداری کرد اما عملکردش نوعی جانبداری از ایران بود. 

این استاد دانشگاه همچنین بیان کرد: در زمانی هم که پاکستان آزمایش اتمی خود را انجام داد، ایران اولین کشوری بود که به پاکستان تبریک گفت حال آن‌که کشورهای دیگر پاکستان را تحریم کردند. بنابراین این تحولات نقاط عطفی را در روابط دو کشور رقم زده است.

شفیعی در ادامه اظهار داشت:‌ لازم است در جریان سفر رئیس‌جمهور به پاکستان به این نکته توجه شود که اسلام آباد در شرایط فعلی با چه چالش‌هایی مواجه است. پاکستان چه ظرفیت‌هایی را به لحاظ قانون‌گذاری و سیاست‌گذاری دارد. بهبود شرایط اقتصادی پاکستان به عنوان بخشی از امنیت ملی این کشور در نظر گرفته شده است،‌ ایران با درک این واقعیت می‌تواند به پاکستان کمک کند و زمینه‌های لازم برای گسترش مناسبات اقتصادی فراهم شود. 

شفیعی همچنین گفت: پاکستان به شدت به انرژی نیاز دارد و برای صلح و ثبات در پاکستان مهم است بخشی از انرژی خود را از طریق قطر با هزینه بالا به صورت نامطمئن وارد می‌کند اما خط لوله زمینی می تواند منبع مطمئن‌تری باشد. البته پاکستان در این زمینه دو مشکل دارد یکی نیاز به گاز دارد دیگری فشار آمریکا به پاکستان است. بنابراین پاکستان باید بین این دو دست به انتخاب بزند و بهتر که آمریکا را وادار کند به دلیل نیاز مبرم پاکستان به گاز آن را از تحریم‌ها معاف کند.

این کارشناس مسائل بین‌الملل همچنین درباره روابط منطقه‌ای ایران و پاکستان نیز ابراز کرد: باید این مساله میان مقامات دو کشور ایران و پاکستان مطرح شود که این دو کشور رقیب نیستند پاکستان مسائل خودش را در افغانستان دارد، ایران نیز همین‌طور. بهترین گزینه تهران و اسلام‌آباد در مورد افغانستان همکاری است. در واقع کلید حل مساله افغانستان در دست سه کشور ایران، افغانستان و پاکستان است. اگر کشورها بخواهند انفرادی عمل کنند، ممکن است چنین تصور شود که در رقابت با یکدیگر عمل می‌کنند.

شفیعی درباره تاثیر نفوذ و دخالت‌های آمریکا در سیاست‌های پاکستان در ارتباط با همسایگان به ویژه ایران گفت: به نظر می‌رسد پاکستان هنوز مساله دوره جنگ سرد  روابطش را با قدرت‌های بزرگ تنظیم می‌کند و اکنون نیز دستور کار سیاست خارجی‌اش موازنه‌بخشی میان آذربایجان و چین، روسیه و چین و ... است درواقع روابط خود را به گونه‌ای تنظیم می‌کند که از همه استفاده کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • روند کاهشی نرخ بیکاری خراسان شمالی در دولت سیزدهم
  • نرخ بیکاری خراسان شمالی روند کاهشی دارد
  • تهران و اسلام آباد؛ فرصت‌های پیش رو برای همکاری
  • خشم مسلمانان و اپوزیسیون هند از اظهارات اسلام‌ستیزانه مودی
  • هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • امضای ۸ سند همکاری مشترک میان تهران و اسلام آباد
  • توسعه پایانه های مرزی و افزایش پروازها میان ایران و پاکستان
  • اسلام به زودی بزرگترین دین در فرانکفورت می‌شود
  • رای مثبت مردم اکوادور به همه‌پرسی تشدید سرکوب باندهای تبهکاری
  • تلاش تهران و اسلام‌آباد برای تقویت روابط دو جانبه