Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، حجت الاسلام مختاری، امام جمعه موقت بیرجند در نماز جمعه این هفته با اشاره به ۷ خرداد؛ سالروز افتتاح اولین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: تفکر غالب بر مجلس باید تفکر انقلابی توحیدی باشد و به سازشکاری کشانده نشود.

وی با بیان این که ریشه همه اتفاقات در تاریخ ایران اسلامی به دو نوع از مبانی اخلاقی و فکری افراد برمی گردد، افزود: تفکر اول ریشه در وحی، فطرت و توحید دارد و تفکر دیگر ریشه در وسوسه‌های شیطانی و مستکبرین عالم دارد که این تفکر نتیجه‌ای جز ظلم و ستم و فسق و فجور نخواهد داشت که امروز در دنیا شاهد آن هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حجت الاسلام مختاری با اشاره به اینکه امام علی (ع) پرورش یافته تفکر توحیدی و اسوه‌ای برای مومنان است، گفت: باید برای در مسیر علوی بودن تلاش کنیم.


وی با اشاره به حماسه فتح خرمشهر که نتیجه تفکر توحیدی است گفت: این پیروزی بدست افرادی رقم خورد که معارف قرآن و اهل بیت و توحید را باور داشتند که عزت و پیروزی را رقم زد.


امام جمعه موقت بیرجند با گرامیداشت اولین شب قدر، آن را بهترین فرصت برای تقویت تفکر توحیدی دانست و افزود: ما در شب‌های قدر با قرآن و امام علی (ع) و ائمه پیمان می‌بندیم تا پای جان پیرو اسلام، انقلاب و راه شهدا باشیم و تسلیم نشویم و برتری اراده خود را به رخ دشمنان بکشیم.


حجت الاسلام مختاری گفت: تلاش دشمن بر اینست با هجوم فرهنگی و تحریم اقتصادی و تهدید و تطمیع، ما را از مبانی دینی جدا کنند، چون می‌دانند ریشه ۴۰ سال مقاومت ما، مبانی فکری و توحیدی ماست که عزت و اقتدار ما را تضمین می‌کند.
انتهای پیام/ب


عزت و اقتدار ایران اسلامی نتیجه تفکر توحیدی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار مجلس نمازجمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۵۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رنه دکارت و شک کردن

خبرگزاری علم و فناوری آنا، آزاده پورحسینی؛ بچه‌ها بیایید در مورد رنه دکارت و عقیده‌اش درباره شک و تردید صحبت کنیم. رنه دکارت مرد بسیار باهوشی بود که مدت‌ها پیش زندگی می‌کرد. لو دوست داشت در مورد مسائل مختلف فکر کند و سوال بپرسد. یک روز شروع به فکر کردن به چیزهایی کرد که می‌تواند واقعاً در مورد آنها مطمئن باشد و متوجه شد که تقریباً به همه چیز می‌تواند شک کند.

دکارت فکر می‌کرد شاید همه چیز در اطراف او فقط یک رویا باشد. این مسئله باعث شد که او نسبت به همه چیزهایی که می‌دانست، شک و تردید به دلش راه دهد. رنه دکارت گمان می‌کرد که اگر به چیزی شک کند، به این معنی است که کاملاً در مورد آن مطمئن نیست. این موضوع باعث شد که او از خود بپرسد که آیا چیزی وجود دارد که قطعی باشد یا خیر. بعد متوجه شد از آنجایی که می‌توانست به همه چیز شک کند، پس حتماً چیزی وجود دارد که این شک را به وجود آورده است.

و آن چیز این بود که حتی اگر من به همه چیز شک کنم، به عنوان کسی که شک دارد به این مسئله تردیدی وارد نیست که وجود دارد. شاید درک این جمله کمی برایتان سخت باشد، اما با کمی فکر کردن آن رابه خوبی درک می‌کنید.

بنابراین رنه دکارت گفت: «من شک دارم، پس هستم.» این جمله به این معناست که چون می‌توانست فکر کند و سؤال کند، مطمئناً می‌دانست که باید وجود داشته باشد. این نکته برای دکارت بسیار مهم بود زیرا نشان می‌داد که حداقل یک چیز قطعی است . وجود خودش!

و این همان چیزی است که رنه دکارت در مورد شک و وجود گفت.

حالا بیایید ببینیم دکارت چطور همه چیز را مورد شک قرار می‌داد؟

به این سوالات فکر کنید.

1-آیا دیوار روبه‌روی من واقعا وجود دارد؟

2-ممکن است من الان در خواب و رویا باشم؟

3-ممکن است 2+2=5 باشد؟

اگر به نظر شما سوالاتی که پرسیده شد درست باشد. پس شما یکی از طرفداران دکارت هستید.

ایستگاه تفکر

به نظر شما اگر از دکارت می‌پرسیدند «ذهن همان مغز است؟» چه پاسخی می‌داد؟

روزی روزگاری در دهکده ای کوچک، پسری کنجکاو به نام تامی بود.

او عاشق خواندن و یادگیری در مورد جهان، به ویژه فلسفه بود.

تامی در حال خواندن یک کتاب بود که در آن جمله‌ای از «رنه دکارت » نوشته شده بود. جمله این بود: «من فکر می‌کنم. پس هستم.»

تامی شروع به زیر سوال بردن این ایده کرد و به این فکر کرد که آیا این جمله واقعاً درست است یا خیر؟

او بعد ازصحبت با دوستانش و مشاهده دنیای اطرافش به دنبال پاسخ بود.

همانطور که رشد می‌کرد، همچنان به تفکر در دیدگاه دکارت می‌پرداخت و آن را از زوایای مختلف بررسی می‌کرد.

تامی متوجه شد که شک کردن طبیعی است و زیر سوال بردن چیزها بخش مهمی از درک جهان است.

او توانایی خود در تفکر را پذیرفت و به این نتیجه رسید که دیدگاه دکارت، با اینکه  تفکر برانگیزاست. تنها یک دیدگاه در میان بسیاری از دیدگاه‌ها است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نتایج تلخ حکومت ۵۰۰ ساله بنی عباس
  • مردم پیشوا در حمایت از عملیات سپاه علیه اسراییل راهپیمایی کردند
  • مردم پیشوا در حمایت از عملیات سپاه علیه اسرائیل راهپیمایی کردند
  • ویزیت رایگان ارتش در شهرستان مراغه
  • افزایش ابر و رگبار پراکنده پدیده غالب استان قزوین
  • افزایش ابر و رگبار پراکنده پدیده غالب جوی استان
  • انجام عملیات وعده صادق در سایه ولایت مداری
  • کارگاه آموزشی مبانی محیط زیست درمدارس رشت
  • اقتدار ارتش حاصل تفکر و اندیشه انقلابی و جهادی است
  • رنه دکارت و شک کردن