Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@05:17:28 GMT

درخواست آمریکا برای قطع تجارت سوخت جت با ونزوئلا

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۷۵۰۸۵

درخواست آمریکا برای قطع تجارت سوخت جت با ونزوئلا

آمریکا با هدف تشدید فشار برای براندازی دولت مادورو، از برخی شرکت‌های خارجی بزرگ خواست تجارت سوخت جت با ونزوئلا را متوقف کنند؛ در غیر این صورت با تحریم مواجه خواهند شد.

به گزارش ایسنا، منابع آگاه به رویترز گفتند مقامات وزارت خارجه آمریکا با هدف محدود کردن پروازهای تجاری و نظامی به ونزوئلا، با شرکت‌های بازرگانی سوئیسی و انگلیسی متعددی تماس گرفته‌اند و از آنها خواسته‌اند معامله با شرکت نفتی دولتی PDVSA را محدود کنند یا با تحریم‌های آمریکا مواجه شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اقدامات در راستای تلاش‌های واشنگتن برای براندازی دولت نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا و حمایت از خوان گوایدو رهبر مخالفان این کشور انجام می‌شود. مقامات آمریکایی به شرکت‌های بازرگانی و پالایشگاه‌های نفت گفته‌اند معامله با ونزوئلا را کمتر کنند یا خود را برای تحریم‌های آمریکا آماده کنند؛ حتی اگر تجارتی که انجام می‌دهند شامل تحریم‌ها نمی‌شود.

به گفته منابع آگاه، مقامات آمریکایی تلاش کرده‌اند به تحویل بنزین و فرآورده‌های نفتی به ونزوئلا که برای رقیق کردن نفت فوق سنگین این کشور و آماده کردن آن برای صادرات مورد استفاده قرار می‌گیرد پایان دهند. با این حال مقامات آمریکایی به دلیل انسان دوستانه تجارت دیزل با ونزوئلا را قانونی حساب می‌کنند.

بر اساس گزارش رویترز، همچنان که تولید نفت و گاز طبیعی آمریکا افزایش پیدا می‌کند، این کشور به میزان فزاینده‌ای از نفوذ انرژی خود در سیاست خارجی بهره می‌گیرد. مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا در کنفرانس انرژی که در هیوستون برگزار شده بود از شرکت‌های انرژی خواسته بود برای منزوی کردن ایران و ونزوئلا همکاری کنند.

اقتصاد ونزوئلا به نفت وابسته است و درآمد حاصل از صادرات نفت بیش از ۹۰ درصد درآمد این کشور را پیش از وضع تحریم‌های آمریکا تشکیل می‌داد. ونزوئلا صاحب بزرگترین ذخایر نفت جهان است اما تولید این کشور در نتیجه بحران اقتصادی، تا آوریل به کمتر از ۸۰۰ هزار بشکه در روز سقوط کرد. صادرات نفت و سوخت شرکت PDVSA نیز در ماه مه به ۸۰۰ هزار بشکه در روز رسید که کمتر از ۱.۴ میلیون بشکه در روز پیش از تحریم‌های آمریکا بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تحریم نفتی ونزوئلا صادرات نفت ونزوئلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۵۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم‌ناپذیری در فروش نفت‌خام و تجارت انرژی کشور با اجرای سیاست پالایشگاه‌داری فراسرزمینی

رشد اقتصادی در کشورها بر اثر احتساب شاخص های مختلف برآورد می شود. صندوق بین المللی پول در آخرین گزارش خود اعلام کرد که کشورمان طی سال گذشته میلادی 5.4 درصد رشد داشته است.

به گواهی شواهد، این رشد اقتصادی بیشتر مرهون صنایع نفت و گاز است. به زعم کارشناسان، به کار گرفتن سیاست اتکا به توان داخلی و دانش بنیانی در این صنایع و به نمایش گذاشتن دیپلماسی فعال در راستای فروش نفت و گاز بسترساز این رشد اقتصادی شد.

کارشناسان اصرار دارند که این رشد اقتصادی را باید از صنایع نفت و گاز به دیگر بخش های اقتصادی و صنعتی کشور سرایت دهیم. در این صورت است که می توانیم شاهد یک رشد یکپارچه اقتصادی در کشور باشیم و از مزیت هایش بهره مند.

به هر حال، بسیاری بر این عقیده اند که به کارگیری سیاست هایی در راستای خنثی سازی تحریم ها و فروش نفت و گاز کشور به میزان تقریبی قبل از تحریم ها یک موفقیت برای وزارت نفت و دولت سیزدهم محسوب می شود.

نظرات عطا بهرامی، کارشناس اقتصادی را در ادامه در خصوص رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشورمان که اخیراً صندوق بین  المللی پول آن را اعلام کرد، می خوانید.

بهرامی با اشاره به این موضوع که ما در حال حاضر هر چقدر نفت و گاز تولید می کنیم، به فروش می رسانیم، تصریح کرد: تحریم ها فقط روی کاغذ هستند و واقعی نیستند. به نحوی که الان ما در حال فروش تمامی تولید نفت و گاز کشور هستیم.

وی ادامه داد: وزارت نفت و دولت سیزدهم به شدت در زمینه فروش نفت و گاز موفق عمل کرده اند. به طوری که تحریم ها واقعاً خنثی شده است. سیاست گذاری های صحیح در زمینه فروش نفت در نهایت ما را به اینجا رساند که امروز با وجود تحریم ها، نفت و گاز را به فروش می رسانیم.

این کارشناس اقتصادی توضیح داد: سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی در ازای صدور خدمات فنی و مهندسی به کشورهای هدف را مثبت ارزیابی می کنم. این اقدام بسیار درستی است که دولت به اجرا گذاشت و نتایج مثبتی برایمان داشت.

بهرامی گفت: سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی، سیاست بسیار صحیحی است و عملاً ما را تحریم ناپذیر کرده است. فروش نفت به پالایشگاه های کوچک در شرق آسیا نیز ادامه همین سیاست است که برایمان مفید بود.

این کارشناس اقتصادی توضیح داد: تلاش کردیم از هر فرصتی برای فروش نفت خود در شرایط تحریمی استفاده کنیم. فروش نفت به پالایشگاه های کوچک در شرق آسیا نیز در همین راستا قابل تعریف است.

وی ادامه داد: فروش نفت به پالایشگاه ها در کل سیاست مثبتی ارزیابی می شود. چه پالایشگاه های هدف کوچک باشند و چه بزرگ، به تأمین نفت موردنیازشان می پردازیم و نوعی بازارسازی برای فروش نفت کشور داریم. این سیاست قابل دفاع است و ما را تحریم ناپذیر می کند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • آمریکا معافیت ونزوئلا از تحریم‌های نفت و گاز را تمدید نخواهد کرد
  • چرا دولت میخواهد کارت‌های سوخت را حذف کند؟
  • آمریکا به بهانه حمایت از مخالفان مادورو تحریم‌های نفتی ونزوئلا را تمدید می‌کند
  • چرا استفاده از کارت سوخت شخصی برای دولت به یکباره مهم شد؟
  • اسرائیل به ایران حمله کند جنگ جهانی سوم به راه می‌افتد
  • تل آویو حمله کند جنگ جهانی سوم به راه می افتد
  • درخواست کوبا از واشنگتن برای کاهش تحریم‌ها
  • تحریم‌ناپذیری در فروش نفت‌خام و تجارت انرژی کشور با اجرای سیاست پالایشگاه‌داری فراسرزمینی
  • حدود ۳۱ میلیون کارت سوخت فعال در کشور وجود دارد
  • هشدار مادورو درباره جنگ افروزی رژیم صهیونیستی در منطقه