Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان جهاد کشاروزی فارس اعلام کرد: در حال حاضر ۷ شهرستان استان شدیدا با آفت ملخ‌های صحرایی درگیر هستند و تاکنون در بیش از ۵۵۰۰ هکتار از اراضی فارس با این آفت مبارزه شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سازمان جهاد کشاورزی استان فارس در اطلاعیه‌ای از تشکل‌های بخش کشاورزی درخواست کرد برای مبارزه با هجوم ملخ دریایی به استان فارس و کنترل کامل این آفت با تمام امکانات وارد عمل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در متن این اطلاعیه آمده است

همانگونه که مستحضرید هجوم ملخ دریایی به استان‌های جنوبی کشور و ۷ شهرستان همجوار استان فارس با استان‌های بوشهر و هرمزگان از نیمه اول بهمن سال ۹۷ آغاز و تاکنون ادامه داشته است.

عملیات مبارزه علیه آفت در بیش از ۵۵۰۰ هکتار از مناطق آلوده به آفت در شهرستان‌های جنوبی استان با همت و تلاش جهاد کشاورزی شهرستان‌ها، حمایت فرمانداران و دستگاه‌های مرتبط در هر شهرستان و حمایت فنی و اعتباری سازمان جهاد کشاورزی استان انجام شده است.

خوشبختانه تاکنون خسارتی به باغ‌ها و مزارع استان وارد نشده است، اما در چند روز اخیر ملخ بالدار با جمعیت فوق‌العاده زیاد به استان هجوم آورده و در مناطق صعب‌العبور و در حجم انبوه به ویژه در شهرستان‌های ممسنی، گراش و کازرون استقرار پیدا کرده است.

محدودیت منابع و امکانات دولتی و مبارزه با این آفت صرفا با تکیه بر امکانات و منابع دولتی سبب شده که نتیجه دلخواه کنترل کامل ملخ در مناطق آلوده و کانون‌کوبی (به منظور جلوگیری از استقرار آفت) حاصل نشود.

ممکن است آفت به مزارع و باغ‌های استان آسیب وارد کند لذا از تشکل‌های کشاورزی، نظام صنفی کشاورزی و خانه کشاورز استان انتظار می‌رود که در شرایط حاضر که اوج طغیان آفت است از تمام توان خود در تهیه امکانات مورد نیاز از جمله تهیه سمپاش، تراکتور، تانکر سمپاش و نیروی کارگر جهت مبارزه با آفت، این سازمان را یاری کنند.
انتهای پیام/م

درگیری ۷ شهرستان فارس با ملخ‌های صحرایی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۶۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برداشت چغندرقند از مزارع دزفول

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز قمرزاده عصر امروز چهارشنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای بیان کرد: برداشت محصول چغندرقند از سطح پنج هزار و ۱۸۵ هکتار از مزارع کشاورزی شهرستان دزفول آغاز شده است.

مدیر جهاد کشاورزی دزفول اظهار کرد: همچنین تعداد ۲۹ ماشین‌آلات کار برداشت چغندرقند را در شهرستان دزفول انجام می‌دهند.

وی عنوان کرد: پیش بینی شده حدود ۳۵۰ هزار تن محصول چغندرقند از مزارع شهرستان دزفول برداشت و به ۱۲ کارخانه قند از جمله کارخانه قند بنیاد اصفهان، نقش جهان اصفهان، همدان، قزوین، مرودشت، چهارمحال، اهواز، شوش، اسلام آباد، کوار، فسا و اقلید منتقل ‏شود.

مدیر جهاد کشاورزی دزفول اظهار کرد: کشت چغندرقند در شهرستان دزفول همه ساله به صورت پاییزه کشت می‌شود.

کد خبر 6088141

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت چغندرقند از مزارع دزفول
  • برداشت چغندر قند در دزفول
  • هشدار به کشاورزان، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم
  • عوامل خسارت‌زای زنگ زرد گندم و سن غلات مزارع فارس مدیریت می‌شوند
  • مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس
  • طرح ملی زراعت چوب در لالی اجرا شد
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزان گراشی
  • اجرای طرح ملی زراعت چوب با مشارکت بنیاد برکت در لالی +فیلم
  • برداشت ملون و جانا از مزارع جنوب فارس
  • نابودی آفت سن غلات مزارع رشتخوار