Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده سابق تهران در مجلس گفت:‌ لازم است که در شرایط کنونی مسئولان بین اشرافیگری و زندگی مرفهانه و خدمت به مردم یکی را انتخاب کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سی و دومین جلسه شورای مرکزی جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی در روز ۳۱ اردیبهشت ماه مصادف با میلاد کریم اهل بیت امام حسن مجتبی (ع) با حضور اکثریت اعضا برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این نشست رو نمایی از پایگاه اطلاع رسانی جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی با نشانی www.janbaz.net صورت پذیرفت.همچنین گزارش سفر تنی چند از جانبازان نابینا به نمایشگاه تخصصی در آلمان ارائه شد و نکات راهبردی بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با کارگزاران و رهنمود های ایشان در مسائل اقتصادی و عدم مذاکره با دولت کنونی آمریکا مورد تاکید قرار گرفت.

اعضای جلسه با تاکید بر شعار مقاومت به عنوان راه حل ایستادگی در مقابل آمریکا، کارگزاران نظام و متولیان دیپلماسی کشور را به حرکت در این چهار چوب و عدم تخطی از این خطوط قرمز توجه ویژه دادند.

مهرداد بذرپاش نماینده سابق تهران در مجلس که به دعوت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی در جلسه شورای مرکزی این جمعیت حضور داشت، به تشریح بایدها و نبایدهای صحنه انتخابات پیش‌رو و دستورکار تشکل‌های انقلابی در این ایام پرداخت.

وی گفت: ‌جریانی که این روزها قدرت را در دست دارد، قائل به هم‌آمدی مسائل است و بسیاری از آنها را غیرقابل‌حل می‌داند و به نوعی کشور را در بن‌بستی تصور می‌کند که از قضا محصول تفکراتی است که از سالهای قبل، کارها را در دست گرفته و ناکارآمدی‌های واضح این روزها را در همان الگو و مدل تعریف می‌کند. هم‌آمدی مسائل یعنی آنقدر مسئله‌ها روی هم آمده و انباشته شود که قابل حل نباشد

بذرباش ادامه داد: در مقابل این تفکر، قطب قابل‌حل‌بودن مسائل به شرط خواستن و همت است که قهرمانان خاص خود را می‌خواهد. کسانی که از عمق وجود به مردم و مرامشان ایمان دارند، طلایه‌داران این جبهه هستند. البته این دوقطبی سابقه‌ای به عمق تاریخ دارد.

در جبهه‌ی نخست، در مقام حرف از مردم می‌گویند اما توانایی‌های آنها را نمی‌بینند، از مطالبات اصلی جوانان بی‌خبرند و فقط هورا کشیدن آنان را در انتخابات می‌خواهند. در این جبهه، که وزیری که فقط ۶ سال کشور را معطل می‌کرد، رفت و وزیری که ۳۰ سال است وزیر است، نمی رود، وجود دارد.

نماینده سابق تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اجتماعی‌کردن و نهادینه‌سازی سیاست‌ها و تصمیمات از نیازهای امروز است، گفت: بیش از ۴۰ سیاست کلان ابلاغ شده ولی حتی مجلس ما هم که رای به قانون می‌دهد، آن سیاست‌ها را مدنظر قرار نمی‌دهد؛ این یعنی سیاست‌ها در مسیر تقنین و اجرا، جاری نمی‌شود.

وی افزود: کارآمدسازی نهادها و تصمیمات یعنی ساختارها باید تلاششان حل مسائل کشور باشد. این میزان مشکل یعنی ساختارها و تصمیمات هنوز کارآمدی لازم را ندارند که باید مطالبه کارآمدترشدن جزو اولویت‌های اصلی تشکل‌های انقلابی باشد. باید دوقطبی‌های ریاکارانه‌ی مردم نشناسان را به دوقطبی‌های مومنانه و به نفع مردم تغییر دهیم به این معنا که مسائل مردم قابل حل است به شرط عُرضه و همت

بذرباش تاکید کرد: در گام دوم انقلاب جوانان باید جنبش حل مساله راه بیاندازند؛ نشستن و خرده گرفتن چاره‌ی کار نیست. باید نظام مسائل را به درستی شناخت و نهضت اجتماعی برای حل کردن مسائلِ مردم ایجاد و همه را پای کار آورد.

وی در پایان یادآور شد: این میزان رهاشدگی بازار اسمش بی‌دولتی است و لازم است که در شرایط کنونی مسئولین بین اشرافیگری و زندگی مرفهانه و خدمت به مردم یکی را انتخاب کنند.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۷۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زاهدان میزبان گردهمایی مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، گردهمایی ۳ روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور صبح امروز در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد.

ابراهیم نعیمی مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان در آئین افتتاحیه این همایش اظهار کرد: مدیران مراکز مشاوره و مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های کشور گرد هم جمع شده‌اند تا نظام مسائل جسمانی و روانی و اجتماعی جامعه دانشجویی را بحث و بررسی کنند زیرا جنس مسائل هر دانشگاه متفاوت و در حال تغییر است.

وی گفت: لازم است مدیران هم اندیشی داشته باشند و این تغییرات را در نظام مسائل بررسی و چالش‌ها را در جلسات و کمیسیون‌ها مطرح کنند و برای برون رفت از این چالش‌ها به راهکارهای اجرایی و محکم برسند.

وی بیان کرد: قطعاً دانشجویانی که وارد دانشگاه می‌شوند متولدین دهه ۸۰ هستند که سن نوجوانی را به تازگی پشت سر گذاشته‌اند و چالش‌هایی را پیش رو دارند که همکاران مشاوره دانشگاه‌ها هم نوع برخوردشان و هم تلاششان برای حل نظام مسائل دانشجویان متفاوت است که امیدواریم در این جلسات با استفاده از تجربیات و آخرین پژوهش‌ها و یافته‌هایی که به اشتراک می‌گذارند به شرایط بهتر دست پیدا کنیم.

رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز در این همایش ضمن بیان ظرفیت‌های دانشگاه سیستان و بلوچستان، دستاوردهای انقلاب اسلامی در دانشگاه‌ها را تشریح کرد.

غلامرضا رضایی افزود: قبل از انقلاب سیستان و بلوچستان کمترین بهره را از مراکز آموزش عالی داشت اما به برکت انقلاب اسلامی اکنون بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی این استان در حال تحصیل هستند و سرانه مراکز آموزش عالی در این منطقه افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه دانشگاه سیستان و بلوچستان ۱۱ هزار دانشجو دارد، گفت: این دانشگاه در تمام شاخص‌های وزارت علوم در طول عمر انقلاب اسلامی رشد داشته است.

رضایی با اشاره به عملکرد مرکز مشاوره دانشگاه سیستان و بلوچستان افزود: مرکز بهداشت و مشاوره این دانشگاه نسبت به سال‌های قبل بسیار متحول شده است.

حجت الاسلام عبدالواحد بامری مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز در این همایش اظهار کرد: این استان در میان افکار عمومی به عنوان رنگین کمان فرق و مذاهب به شمار می‌آید، شهدای شاخصی همچون شهید میرحسینی دارد و کوچک‌ترین شهید کشور شهید سبیل اخلاقی در نیکشهر است.

وی بیان کرد: یکی از رویش‌های ارزشمند انقلاب اسلامی در استان، وجود این دانشگاه است که ۴۲۰ نفر هیأت علمی و ۵۰ استاد تمام دارد و در سال گذشته در میان رتبه بندی کشور رتبه ۱۲ را از لحاظ علمی و آموزشی کسب کرد.

مدیر مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه سیستان و بلوچستان، نیز در این همایش اظهار کرد: رویکرد دفتر مشاوره در ابتدا پیشگیرانه است که با استفاده از مشاوران و کارشناسان مربوطه در این راستا اقدام می‌کنیم.

زهرا نیکبخت افزود: ۱۲ مشاور و روانشناس در دانشگاه سیستان و بلوچستان راستای کمک به دانشجویان تلاش می‌کنند تا در ارائه خدمات به دانشجویان اقدامات ارزنده‌ای انجام شود.

کد خبر 6087577

دیگر خبرها

  • دیدار با خانواده شهدا و جانبازان منطقه ۹ در هفته بزرگداشت اصفهان
  • نظر و رضایت مردم در انجام ماموریت مسئولان مهم است
  • خواسته‌های خانواده‌های شهدای تنگستان با جدیت دنبال می‌شود
  • زاهدان میزبان گردهمایی مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌ها
  • تمدن اسلامی به همه مردم دنیا خدمت خواهد کرد
  • مسئولان فرصت خدمت به مردم را قدر بدانند
  • نقش مهم سپاه در امنیت منطقه مهم است/ میدان‎داری برای خدمت به مردم
  • نقش مهم سپاه در امنیت منطقه مهم است/ میدانداری برای خدمت به مردم
  • عقلانیت انقلابی راه حل مواجهه با معادله و حل مسائل کشور است
  • مسوولان قضایی ملارد با برپایی میز خدمت پاسخگوی مطالبات مردم شدند