Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان؛ مصطفی سالاری با حضور در مرکز آسایشگاه معلولین شهرستان صومعه سرا با همراهی وحید قبادی دانا معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان بهزیستی کشور، نماینده مردم صومعه سرا در مجلس و جمعی از خیرین استان در جمع با نشاط کارکنان این مجموعه افطار کرد.

استاندار گیلان در جریان بازدید از آسایشگاه غرب گیلان با بیان اینکه وظیفه داریم از هر دو بخش خیرین و سازمان‌های متولی در حوزه خدمات مددکاری حمایت و پشتیبانی کنیم تصریح کرد: با کارهای مشاوره و آزمایش های ژنتیکی می‌توان تعداد افرادی که نیازمند خدمات خاص هستند را کاهش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سالاری تصریح کرد: با پیشگیری و کاهش تعداد افراد نیازمند و درگیر مشکلات ژنتیکی کیفیت خدمات رسانی بهتر و اثربخش خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی اقدامات خوبی در این حوزه شروع کرده است، اظهار داشت: ما در گیلان آمادگی داریم مراحل پیشرفته تر را انجام دهیم و به عنوان پایلوت از طریق دانشگاه علوم پزشکی و مجموعه بهزیستی این سیاست‌ را اجرا کنیم.

سالاری اظهار داشت: با حمایت های لازم کیفیت خدمت‌رسانی به نیازمندان و مددجویان سازمان بهزیستی در استان ارتقا پیدا می‌کند.

استاندار گیلان با اشاره به مشکلات برخی واحدهای خدمات رسان به معلولان تاکید کرد: بخشی از مشکلات موجود سخت افزاری و مربوط به منابع است و بخش دیگری هم به شیوه مدیریت مربوط می شود اما حتما با همکاری سازمان بهزیستی کشور مباحث ارتقا کیفیت خدمات رسانی واحدها را پیگیری خواهیم کرد.

گفتنی است استاندار گیلان مراسم احیای نخستین شب از لیالی قدر همزمان با ضربت خوردن مولای متقیان علی(ع) را در سالن فرشتگان آسایشگاه غرب گیلان سپری کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بهزیستی خدمت رسانی دانشگاه علوم پزشکی مشکلات برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۸۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقا سامانه، علت وقفه در ارائه خدمات نسخه نویسی الکترونیکی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، فاطمه حاج علی عسگری گفت: ارتقاء سامانه نسخه نویسی الکترونیکی منجر به پاسخگویی سریعتر فرآیند‌ها می‌شود.

رئیس مرکز فن آوری اطلاعات، امنیت و هوشمند سازی سازمان بیمه سلامت ایران افزود: سامانه نسخه نویسی الکترونیکی بیمه سلامت ایران به عنوان یکی از بزرگترین زیرساخت‌های حوزه سلامت کشور، از دی ماه ۹۸ ، به توسعه جدی ارائه سرویس به مردم و جامعه پزشکی و سلامت پرداخته است.

فاطمه حاج علی عسگری گفت: این سامانه تا قبل از دی ماه ۹۸ ماهانه حدود ۷۰ تا ۸۰ هزار نسخه الکترونیک را ثبت و به پایگاه داده منتقل می‌کرد که با اجرایی شدن فرآیند توسعه ارائه سرویس، به ماهانه حدود ۱۲ میلیون نسخه افزایش یافته است. همچنین رشد حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ برابری ورودی این سامانه در کنار لزوم ارائه خدمات جدید بیمه ای، ضرورت تقویت در زیرساخت و نحوه ارائه خدمت این سامانه را ایجاب کرده است.

رئیس مرکز فن آوری اطلاعات، امنیت و هوشمند سازی سازمان بیمه سلامت ایران افزود: در روز‌های اخیر و پس از بررسی‌های متعدد گروه های فنی، تصمیم به جابجایی بستر سامانه و ارتقاء و بروز رسانی سیستم نسخه نویسی الکترونیکی گرفته شده است.

حاج علی عسگری گفت: از جمله اهداف این ارتقاء بهبود امنیت اطلاعات سلامت مندرج در پایگاه‌های داده، بهبود فرآیند پشتیبانی از نسخه نویسی الکترونیکی (نظیر سرعت بالاتر، کاهش اشکالات فرآیندی و توسعه زیرساختی) بوده است بنابراین با اجرایی شدن این تغییرات، سرعت پاسخگویی در انجام فرآیند‌ها افزایش می یابد. 

وی گفت: برای ارتقاء زیرساخت سیستم نسخه نویسی الکترونیک، از دیروز فرآیند جابجایی به زیرساخت جدید آغاز شده است که این موضوع مستلزم ایجاد توقف در برخی سرویس‌های نسخه نویسی الکترونیک است. این وقفه طی ۷۲ ساعت و با بروز رسانی سیستم از بین می‌رود.

رئیس مرکز فن آوری اطلاعات، امنیت و هوشمند سازی سازمان بیمه سلامت ایران افزود: روند جاری نسخه نویسی کاغذی که از زمان شروع نسخه نویسی الکترونیکی بعنوان یک مسیر جایگزین حفظ شده است، ادامه  خواهد یافت تا مشکلی در روند دریافت خدمات بیماران ایجاد نشود، همچنین همکاران سازمان بیمه سلامت در همه ی استان‌ها در مراکز بیمه و همچنین مراکز ارائه خدمت حضور خواهند یافت تا از تداوم  روند نسخه نویسی و نسخه پیچی و انجام تعهدات بیمه‌ای اطمینان یابند.

حاج علی عسگری گفت: بعلاوه پایگاه اینترنتی سازمان به نشانی ihio.gov.ir و شماره تلفن ۱۶۶۶ مرکز ارتباط با مرکز امور مشتریان و اطلاع رسانی برای ارائه هر توضیح و پیگیری هر مسئله احتمالی به بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت و ارائه دهندگان خدمت بصورت ۲۴ ساعته به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

دیگر خبرها

  • تکلیف مددجویان کمیته امداد و بهزیستی با افزایش تعرفه‌های درمانی چه می شود؟
  • خدمات رسانی قرارگاه خدمات به زائر در حوزه‌های اقامت و مباحث رفاهی
  • برگزاری مراسم شکرانه خدمت قرارگاه عملیاتی زائران نوروزی مشهد
  • شهرداری‌ها به ۵۹ میلیون نفر از جمعیت کشور خدمت‌رسانی می‌کنند
  • بررسی روند ساخت مسکن مددجویی در شاهیندژ
  • برگزاری میز خدمت فرماندار چالدران با جامعه هدف بهزیستی
  • خدمت رسانی به گردشگران و مسافران بهاباد به نحو احسن
  • واگذاری ۶۴۵ اشتراک رایگان گاز در استان چهارمحال‌ و بختیاری
  • ارتقا سامانه، علت وقفه در ارائه خدمات نسخه نویسی الکترونیکی
  • تغییرات نوآوری و خدمت‌رسانی با ایده‌های جدید را به دنبال دارد