Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی  عملکرد راهداری در دو ماه آغازین سال جاری جزئیات فعالیت‌های راهداران استان را تا پایان اردیبهشت اعلام کرد.

به گزارش مشهد عمران، جواد نصری با اعلام این خبر افزود: مرمت فرونشست های سطح رویه آسفالت ، ترمیم فرونشست های در حریم محورهای مواصلاتی استان، مرمت دریواسیون و دستکهای هدایت آب، ایمن سازی و نصب تابلو های هشدار دهنده در محل های آسیب دیده از سیل و عملیات مرمت سیل بردگی ها در راستای تأمین ایمنی عبور و مرور وسایل نقیله عبوری، تخیله آب های سطحی ، تیغ زنی و مرمت راههای شوسه ، جمع آوری ماسه های روان را بعنوان عملیات راهداری فروردین و اردیبهشت ماه سال جاری در سطح استان برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان رفع معارضین از بستر رودخانه ها و بازگشائی مسیل ها و هدایت و کنترل سیلاب توسط این اداره کل و سازمان های ذیربط با محوریت استانداری و فرمانداری های محترم استان را از اقدامات پیشگیرانه اعلام نمود که در نتیجه آن ، علیرغم بارش های شدید بحمدالله در سال جاری کمترین آبگرفتگی و خسارت به راه و تأ سیسات زیربنائی استان در حوزه راهداری را شاهد بودیم.

 نصری همچنین بیش از 75 دستگاه رادیه ، برید و ارتقاء دهانه آبروها با باکس های بتنی پیش ساخته در محورهای مواصلاتی استان و نیز نگهداری و مرمت ابنیه فنی راه ها شامل عملیات نگهداری از پل‌ها نظیر تعمیرات اساسی و جزئی ، تنقیه و بازگشائی دهانه پل ها با تنظیم بستر رودخانه ها و مسیل ها در بالا و پائین دست پل ها، دریواسیون و هدایت آبهای سطحی بیش از 1000 دستگاه از آبروها و پل ها ، تهیه باکس های بتنی پیش ساخته و اجرای آنها در مقاطعی از راه ها بمنظور هدایت روان آب ها از محورها ، احداث پل باکسی در تعدادی از آبنماها ، تقویت ماشین آلات وتجهیزات و نیروها در نقاط مختلف استان را با توجه به شدت بحران از دیگر اقدامات پیشگیرانه اعلام کرد و افزود : در زمینه مدیریت بحران سیل، این اداره کل از ابتدای سیلاب های اخیر با  همه  نیروها، ماشین آلات و تجهیزات آماده بکار خود بصورت شبانه روزی در جهت خدمت رسانی به هموطنان عزیز با رفع انسداد محورهای مسدود شده استان در اثر سیل، بصورت شبانه روزی مشغول فعالیت بوده است  و  بازگشائی 121 مسیر مسدود شده در اثر سیل در سریع ترین زمان ممکن انجام شد.

وی به منظور کنترل سیلاب و کاهش آسیب ها و خسارات ناشی از آن به افزایش و ارتقاء توان ماشین آلات و تجهیزات راهداری و امدادرسانی با توجه به فرسودگی ناوگان ماشین آلات این اداره کل اجرای آبروها و پل های مناسب در محل آبنماهای اجراء شده در محورها خصوصا راه های روستائی-تعمیرات ابنیه فنی- اجرای رادیه و برید دیوار ساحلی در مقاطعی از راه ها که در مجاورت مسیل ها و رودخانه ها قرار دارند اشاره نمودکه اعتبار مورد نیاز آن بالغ بر 6400 میلیارد ریال برآورد می گردد. بدیهی است تحقق این امر مستلزم ابلاغ و تخصیص اعتباراتی افزون بر اعتبارات ابلاغی کنونی است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی در پایان استهلاک و مضمحل بودن ماشین آلات راهداری ، کمبود اعتبارات و جزیره ای عمل کردن دستگاههای اجرایی مرتبط را از مهمترین نقاط ضعف در زمانهای بحران برشمرد که باید مد نظر قرار گیرد.

وی گفت: متاسفانه درکشور ما رویکرد اصلی ، نوسازی و احداث می باشد تا حفظ و نگهداری زیرساخت ها که امید است با تغییررویکر دشاهد شکوفائی هرچه بیشتر در عرصه های اقتصادی و خدماتی باشیم.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: خراسان رضوی راهداری و حمل و نقل جاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۹۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱ روستای چابهار در محاصره سیل و گرگروها

به گزارش قدس آنلاین، دادکریم بلوچ  اظهار کرد: بارندگی شدید هم اینک مسیر روستایی چابهار به بخش های پلان و پیرسهراب مشهور به محور دمبدف - صفرزهی و مسیر پارک پیرسهراب را مسدود کرده است.

وی بیان کرد: تعداد ۱۰ روستا و اراضی کشاورزی و خانه های مسکونی اطراف آنها در معرض تهدید گرگروها (فرسایش خندقی خاک) هستند.

وی با اشاره به اینکه سد زیردان ۴۰ درصد قبل از بارندگی تخلیه شده و لیکن بدلیل آورد آب و بارندگی بالادست فقط ۱۰ درصد خالی است، افزود: امیدوارم بارندگی اخیر باران رحمت و برای مردم باعث رحمت و آسایش باشد و شاهد کمترین خسارت باشیم.

جانشین ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران و معاون عمرانی فرمانداری شهرستان ویژه چابهار گفت: ۵۷ نفر نیروی انسانی به همراه ۱۷ دستگاه ماشین‌آلات بخش دولتی و خصوصی و همچنین نیروهای بسیج و سپاه در ۲ بخش پلان ‌پیرسهراب مستقر شده اند.

بلوچ بیان کرد: بهره برداران حوزه کشاورزی چابهار اخطاریه‌های هواشناسی را همیشه جدی گرفته و توصیه‌های ایمنی را تا پایان سامانه بارشی رعایت کنند تا شاهد کمترین خسارت‌ها باشیم.

وی با اشاره به اینکه در زمان باران همراه با رگبار و رعد و برق و وزش باد مردم در خانه بمانند و از تردد غیرضروری در اطراف مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی پرهیز و احتیاط در ترددهای دریایی کنند، افزود: ماشین آلات و ادوات کشاورزی را در جای مطمئن پارک کرده و پیش‌بینی سوخت آنان برای مواقع بحرانی اندیشیده شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری شهرستان ویژه چابهار افزود: روستاییان گرفتار در سیل همیشه نیازمند امدادرسانی هوایی و ارسال کمک‌های غذایی و درمانی هستند باید پیش از اتفاقی دیگر راه‌های ارتباطی را استاندارد و آسفالت و پل‌ها و آبنماها را ساخت تا مشکلات به حداقل برسد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بازگشایی محورهای مسدود شده بر اثر سیل در نقاط سیل زده کشور
  • ماشین آلات راهسازی سایر استان‌ها برای بازگشایی مسیرهای سیستان و بلوچستان بکارگیری شدند
  • ۴۲ دستور کار برای حفاظت و مرمت از میراث فرهنگی خراسان رضوی
  • ۴۲ دستورکار برای حفاظت و مرمت از میراث خراسان رضوی
  • ساخت شهرک صنفی کارگاهی در رزن
  • شهرک صنفی کارگاهی در رزن احداث می‌شود
  • لغزندگی جاده‌های جنوبی خراسان رضوی به علت بارش باران
  • انسداد ۳۲ محور شریانی و غیرشریانی به دلیل سیل اخیر
  • پلاک گذاری ۵۴۵ دستگاه تراکتور در محمودآباد
  • ۲۱ روستای چابهار در محاصره سیل و گرگروها