Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، فناوری پلاسما برای حل مشکلات چسبندگی، درزبندی و تمیزکاری در صنعت بسیار کاربرد دارد. مرکز صنعتی سازی نانوفناوری کاربردی (ICAN) با همکاری شرکت پلاسما ایده آزما، اقدام به استقرار دستگاه پلاسمای سرد در فضای اختصاصی ICAN کرده و از محققان و صنعت‌گران برای استفاده از این فناوری دعوت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از معضلات کنونی جهان وجود آلاینده‌هایی مانند اکسیدها، مواد آلی و گردوغبار در هوای طبیعی است که باعث ایجاد لایه‌ای روی سطح اشیاء تمیز می‌شوند. اگرچه این سطوح ممکن است برای چشم انسان تمیز به نظر بیایند اما حاوی ذراتی است که در بسیاری از صنایع باعث تخریب زیرلایه‌ها می‌شوند.

این نوع آلاینده‌های سطحی (مواد آلی، گردوغبار و آلاینده‌های میکروبی) به‌علت پوششی که روی سطح ایجاد می‌کنند، باعث کاهش خاصیت ترشوندگی و در نهایت عدم چسبندگی آن می‌شوند که مهندسان شرکت پلاسما ایده آزما برای غلبه بر این معضل از فناوری پلاسمای سرد جهت افزایش ترشوندگی و چسبندگی سطوح کمک گرفته‌اند. شرکت پلاسما ایده آزما از شرکت‌های داخلی فعال در حوزه پلاسمای سرد، که از شرکت‌های مستقر در پلفرم فناوری پلاسمای سرد ICAN است، همگام با شرکت‌های خارجی فعال در حوزه پلاسمای سرد موفق به توسعه کاربرد فناوری پلاسما در تمیزسازی سطوح و افزایش چسبندگی شده است.

در این کاربرد از فناوری پلاسما، الکترون‌ها و یون‌های پرانرژی موجود در پلاسما با سطح مواد برخورد می‌کنند و در نتیجه سطوح ضدعفونی و تمیز می‌شوند که این اثر باعث افزایش خاصیت چسبندگی و رنگ‌پذیری خواهد شد و سطح موردنظر را برای اعمال چسب و انجام فرآیند چاپ آماده می نماید. در این فرآیند گاز پلاسما باعث شکسته شدن پیوندهای شیمیایی مولکول‌های سنگین مواد آلی شده که در نتیجه مواد سبک و فرار ایجاد می‌شود که با تبخیر شدن از روی سطح باعث تمیزی فوق‌العاده آن می‌شوند.

از مزایای این روش (پلاسمای سرد) ارزان، بهینه و ایمن بودن آن است که نیازی به فرآیندهای گران‌قیمتی همچون محفظه‌های خلاء ندارد و با سرعت بالا از ایجاد اثرات زیست‌محیطی جلوگیری می‌کند. از آنجا که فشار اتمسفری پلاسمای سرد بسیار موثر است، سطح را بیش از حد گرم نمی‌کند و تغییر قابل مشاهده‌ای روی سطح ایجاد نمی‌شود. همچنین از این کاربرد توسعه یافته فناوری پلاسما می‌توان جهت تمیز کردن سطوح اشیا در یک بعد و یا دو بعد، محصولات استوانه‌ای، ساختارهای پیچیده و نیز گرانول‌ها و پودرها استفاده کرد. این کاربرد جدید از فناوری پلاسمای سرد، قابلیت ارائه به صنایع مختلفی مانند خودروسازی، کشاورزی و صنایع غذایی و لوازم آرایشی و بهداشتی را دارا است.

علاقه‌مندان به استفاده از این فناوری و بررسی کارایی آن در صنایع مختلف می‌توانند از خدمات این شرکت در مرکز صنعتی‌سازی نانوفناوری کاربردی در حوزه تمیزسازی سطوح و افزایش چسبندگی استفاده کنند و پس از اثبات کارایی این فناوری اقدام به خرید این دستگاه نمایند. جهت ثبت درخواست خدمات در این حوزه می‌توانید به قسمت خدمات ساخت و تولید پایگاه اینترنتی مرکز صنعتی‌سازی نانوفناوری کاربردی (ICAN) مراجعه کنید.

انتهای پیام/

169 / 156 فناوری پلاسمای سرد صنعتگران آلاینده ها مواد آلی زیست‌محیطی لوازم آرایشی و بهداشتی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فناوری پلاسمای سرد صنعتگران آلاینده ها مواد آلی زیست محیطی لوازم آرایشی و بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۹۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاز اول «شهرک فناوری» کرمانشاه امسال کلید می‌خورد

به گزارش قدس آنلاین، دکتر سیامک آزادی در جلسه مشاوران پارک علم و فناوری با اشاره به حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه از ۷۷۰ واحد دانش بنیان و فناور استان در سالهای فعالیت این مجموعه، گفت: ۷۴ درصد این واحدها خروج موفق داشته اند و این افتخار بزرگی برای مجموعه پارک محسوب می شود.

به گفته آزادی در حال حاضر ۳۳۰ واحد فناور و دانش بنیان همچنان تحت حمایت های پارک قرار دارند.

باید روی ۶ حوزه اولویت‌دار فناوری استان متمرکز شویم

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه با اشاره به فعالیت ۹۳ شرکت دانش بنیان در سطح استان گفت: از این تعداد ۵۵ شرکت تحت حمایت پارک قرار دارند و بصورت مستمر به تعداد این شرکت ها اضافه می شود.

آزادی گفت: در حال حاضر بیش از ۱۰ پرونده در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال بررسی است و هر هفته یک یا دو پرونده درخواست دانش بنیانی از سوی استان به این معاونت ارسال می شود.

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه شش حوزه اولویت دار فناوری استان را نرم افزار، ماشین آلات کشاورزی و صنعتی، برق و الکترونیک، صنایع شیمیایی، پزشکی و تجهیزات پزشکی و نهاده های کشاورزی اعلام و تصریح کرد: عمده واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان تحت حمایت پارک در این شش حوزه فعالیت دارند و بر همین اساس این حوزه ها در اولویت پارک جهت توسعه شبکه های فناوری قرارگرفته اند.

آزادی با اشاره به فعالیت بیش از ۲۷۰۰ نفر در شرکت های فناور و دانش بنیان تحت حمایت پارک گفت: سال ۱۴۰۱ رقم صادرات این شرکت ها حدود ۱۷.۲ میلیون دلار بود که پیش بینی می شود در سال 1402 با رشد ۲۰ درصدی همراه بوده باشد.

وی با  اشاره به فعالیت چشمگیر این شرکت ها در تولید محصولات خاص فناورانه گفت: در حال حاضر ۲۰ محصول تولیدی شرکت های تحت حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه بصورت انحصاری در کشور تولید شده و شرکت های کرمانشاهی تنها تولید کننده آن در سطح کیفی بالا در کشور هستند.

فاز اول شهرک فناوری کرمانشاه امسال کلید می خورد

آزادی در ادامه اشاره ای به زیرساخت های فناوری استان داشت و افزود: در حال حاضر بزرگترین برج فناوری کشور در کرمانشاه استقرار دارد و بیش از ۷۱ واحد فناور هم اکنون در آن مستقر هستند و روند استقرار شرکت ها تا رسیدن به ۱۱۰ شرکت که ظرفیت برج را تکمیل می کند ادامه خواهد داشت.

وی افزود: طبق برنامه ریزی صورت گرفته با تکمیل این برج طی دو سال آینده و راه اندازی بخش ها و اجزای مختلف آن مانند شتاب دهنده و فضاهای اشتراکی و... این برج به بزرگترین مرکز توسعه فناوری در غرب و شمال غرب کشور تبدیل خواهد شد.

آزادی با بیان اینکه این برج جوابگوی نیاز شرکت ها و واحدهای تحت حمایت پارک نیست گفت: خوشبختانه با حمایت های رییس سازمان جهاد دانشگاهی ۱۵۰۰ متر فضای جدید در اختیار پارک قرار گرفته تا بتوانیم فضای جدیدی برای استقرار شرکت های نوپا فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه ۷۲ درصد شرکت ها و واحدهای پارک، وارد فاز صنعتی و نیمه صنعتی شده اند، گفت: این شرایط اگرچه افتخار بزرگی محسوب می شود، اما پارک را با چالش جدی برای تامین فضای تولیدی این واحدها مواجه کرده است.

وی افزود: استانداری کرمانشاه سوله هایی را در اختیار پارک قرار داده و توانستیم «مجتمع نوآوری» را راه اندازی کرده و ۱۷ فضای کارگاهی ایجاد کنیم که در حال حاضر ۲۸ محصول فناورانه در آنها تولید می شود، اما این فضا قطعا پاسخگوی نیاز شرکت ها نیست.

آزادی گفت: در همین راستا  با حمایت های سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه و اختصاص ۱۲۰ هکتار از اراضی، فضای لازم برای راه اندازی شهرک فناوری فراهم شده و امیدواریم بتوانیم ساخت فاز اول این شهرک را امسال شروع کنیم.

مرکز منطقه ای توسعه اقتصاد دیجیتال در کرمانشاه راه اندازی می شود

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه در ادامه در تشریح برنامه های آینده پارک، از برنامه ریزی جهت جذب حمایت ۱۰۰ میلیارد تومانی پارک برای راه اندازی ۲۰۰ کسب و کار نوپا خبر داد و افزود: این اعتبار در قالب تسهیلات اشتغالزایی به این کسب و کارها اختصاص می یابد.

وی همچنین از برنامه ریزی برای مرکز منطقه ای توسعه اقتصاد دیجیتال خبر داد و افزود: این مرکز طی تفاهم نامه ای با پارک فاوا راه اندازی می شود.

آزادی از راه اندازی دو مرکز هم آفرینی با مشارکت صنایع پیشرو و مرکز تجاری سازی فناوری با همکاری معاونت پژوهشی سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه خبر داد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • قول وزیر صنعت برای کمک به صنعتگران
  • رفع ناترازی انرژی از مطالبات جدی صنعتگران است
  • ۶ محصول پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان رونمایی شد
  • کرمانشاه صاحب شهرک فناوری می‌شود
  • افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان
  • رفع ناترازی برق یکی از مطالبات جدی صنعتگران
  • رشد 28 درصدی واحدهای صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • تراکنش بانکی با تلفن همراه بدون نیاز به کارت‌ فعال شد
  • تراکنش بانکی با تلفن همراه بدون نیاز به کارت‌های بانکی فعال شد
  • فاز اول «شهرک فناوری» کرمانشاه امسال کلید می‌خورد