Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار سید کمال هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به ویژگی‌های دوران جوانی بیان داشت: یکی از ویژگی‌های سنین جوانی، ابراز وجود است این مساله به شکل و رفتار‌های مختلف نشان داده می‌شود، اما یکی از موضوعاتی که در چند سال اخیر مطرح شده، دور دورکردن با ماشین‌های لوکس و به اصطلاح لاکچری است که تبدیل به یک ناهنجاری اجتماعی شده است و با ارتکاب تخلفات رانندگی، تردد را مختل نموده و بعضا سد معبر ایجاد می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: بسیاری از روانشناسان چنین افرادی را دچار اختلال روانی "دیده شدن" می‌دانند و در حقیقت با این حرکت‌ها سعی در جلب توجه دیگران می‌کنند.

رییس پلیس راهور ناجا به سخنرانی رهبر معظم انقلاب در جمع فرماندهان ناجا، اشاره نمود که ” جولان دادن برخی جوان‌های سرمستِ غرورِ ثروت با خودرو‌های گران قیمت در خیابان‌ها را یکی دیگر از مظاهر ایجاد ناامنی روانی در جامعه برشمردند و تأکید کردند: نیروی انتظامی باید برای ابعاد مختلف ناامنی برنامه داشته باشد و با آن‌ها مقابله کند.

سردار هادیانفر با اشاره به فرمایشات معظم له و ضوابط قانونی برخورد با رانندگان حادثه ساز بیان داشت: قانونگذار برای برخورد با چنین مواردی پیش بینی‌هایی نیز داشته است. بر این اساس برابر ماده ۶۱۸ قانون مجازات اسلامی هر کسی با هیاهو و جنجال یا حرکات غیر متعارف یا تعرض به افراد موجب اخلال نظم و آسایش و آرامش عمومی شود یا مردم را از کسب و کار باز دارد به حبس از سه ماه تا یک سال و تا (۷۴) ضربه شلاق محکوم خواهد شد.

وی در ادامه تصریح کرد: برابر این قانون، پلیس در برخورد با چنین پدیده هایی، برای برقراری نظم در عبور و مرور و ایجاد امنیت روانی در جامعه، با اقتدار با این گونه رفتار‌ها برخورد قانونی انجام می‌دهد و در برابر قانون شکنان هیچ گونه اغماضی نخواهد داشت و بر همین مبنا پلیس راهور در سراسر کشور با چنین مواردی برخورد می‌کند و از منظر پلیس، همه در برابر قانون یکسانند.

از طرف دیگر، در مواردی خاص برای متخلفین از مقررات تشدید مجازات پیش بینی شده است که یکی از نمونه‌های ان ماده ۷۱۸ ق. م. ا می‌باشد.

رییس پلیس راهور ناجا با اشاره به امار عملکرد سال ۹۷ در زمینه برخورد با دور دور‌های غیر متعارف و تخلفات رانندگی عنوان کرد: همکارانش در سطح شهر‌های بزرگ، ۲۰ هزار و ۶۶۹ نفر را اعمال قانون کرده اند، گواهی نامه یک هزار و ۲۷۹ را ضبط، ۱۲ هزار و ۸۴ دستگاه خودرو را توقیف، یک هزار و ۶۴۱ نفر به مراجع انتظامی و یک هزار و ۲۲۸ نفر به مراجع قضائی ارجاع کرده اند.

وی در ادامه به نقش فرهنگ سازی در کاهش رفتار‌های حادثه ساز برخی رانندگان اشاره و اعلام داشت: پلیس به عنوان مجری قانون، اعتقاد دارد برخورد درست با چنین پدیده هایی، نیازمند توجه به ابعاد فرهنگی آن است براین اساس ضمن اجرا و اعمال قانون، باید دستگاه‌های فرهنگی در این زمینه به آموزش‌های مؤثر بپردازند و خانواده‌ها نیز از نقش تربیتی خود غافل نشوند و نوجوانان و جوانان را با فرهنگ صحیح شهرنشینی و ترافیکی آشنا کنند، تا در آینده شاهد چنین رفتار‌هایی از سوی برخی رانندگان جوان قانون شکن نباشیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حوادث ناجا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۹۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اداره کل آموزش و پرورش گیلان برای تبیین افکار عمومی پاسخ داد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ محمد حسین رمضانی گفت: در پی انتشار خبری در یکی از پایگاه‌های خبری گیلان در تاریخ ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳، با عنوان «تنبیه فیزیکی دانش آموز در یکی از مدارس سنگر» و رو تیتر «با معلم خاطی برخورد می‌شود؟»، اذعان می‌شود که این موضوع مربوط به سال گذشته است و با فرد خاطی هم برخورد شد.

وی افزود: پس از شکایت خانواده یک دانش آموز اهل سنگر از تنبیه بدنی فرزندشان در مدرسه، آبان سال گذشته، پس از بررسی‌های انجام شده و معرفی این معلم به هیئت تخلفات اداری، تخلف معلم مدرسه مشخص شده و رای محکومیت وی صادر شد.

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان گفت: بر اساس مواد ۸۱ و ۸۲ آیین نامه اجرایی مدارس، هرگونه تنبیه بدنی دانش‌آموز و بدرفتاری ممنوع است.

دیگر خبرها

  • اصلاح رفتار و پوشش ۹۰ درصد تذکر گیرندگان در طرح نور
  • طرح ارتقاء امنیت اجتماعی وپاکسازی نقاط جرم خیزدر کهگیلویه اجرا شد
  • برخورد پلیس راهور اصفهان با تغییر وضعیت ظاهری خودرو‌ها
  • برخورد قضایی با خاطیان مجتمع ورزشی مختلط لواسان/ متصدی برکنار شد
  • برخورد قانونی پلیس کرمانشاه با اندک افراد هنجارشکن حوزه حجاب
  • اجرای طرح نور در مراکز درمانی کهگیلویه و بویراحمد
  • هنوز فلسطینی‌ها حق ورود به مسجدالاقصی را ندارند + ویدئو | رفتار خشونت‌آمیز صهیونیستها با فلسطینی‌ها ببینید
  • پلیس تراز به بازار نشر آمد
  • اداره کل آموزش و پرورش گیلان برای تبیین افکار عمومی پاسخ داد
  • حمله نژاد پرستان انگلیسی به زنان محجبه