Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگاه "جستجوی علمی در پایگاه‌های استنادی و نرم‌افزارهای مدیریت منابع" از سوی انجمن علمی مهندسی علوم‌دامی دانشگاه تربیت‌مدرس با همکاری انجمن علمی صنایع‌غذایی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، دبیر انجمن علمی علوم‌دامی در این کارگاه گفت: استفاده از نرم‌افزارهای سازماندهی و مدیریت منابع علمی در مقاطع تحصیلات تکمیلی برای دانشجو از نان شب واجب‌تر است اما استقبلال بیش از بیست نفر هرگز مورد انتظار ما نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رامین نجفی اظهار کرد: ابتدا ایده‌ی برگزاری چنین کارگاهی از طرف انجمن علمی صنایع غذایی مطرح شد و درخواست داشتند کار را بصورت مشترک اجرا کنیم. هرچند مواردی مشابه از برگزاری کارگاه‌های نرم‌افزار در رزومه انجمن‌های علمی مختلف دیده می‌شود اما اینکه چند نرم‌افزار پرکاربرد به‌همراه آموزش استفاده از پایگاه‌های اطلاعاتی مطرح بصورت همزمان برگزار شود کم سابقه بوده است.

وی افزود: متأسفانه یا خوشبختانه سیستم پژوهش امروز کشورمان به این شکل است که علم را از کشورهای پیشرفته‌تر می‌گیریم، تمام تلاشمان را می‌کنیم تا چیزی بر آن بیفزاییم و در نهایت اگر موفق بودیم پیشرفت حاصل را مجدداً به آن‌ها تحویل می‌دهیم. اساس تحصیلات تکمیلی بر مقاله بنا شده، یعنی شما تعداد بالایی مقاله در زمینه‌ی مورد پژوهشتان مطالعه می‌کنید تا در انجام تحقیق خویش دچار اشتباه یا تکرار کار پیشینیان نشوید؛ حال برای طبقه‌بندی و بازیابی سریع منابع مدنظر از بین این حجم از مقاله که قطعاً امروزه فقط بشکل فایل در رایانه‌های شخصی نگهداری می‌شود نیاز به عاملی برای جلوگیری از هدر رفتن وقت محقق حس می‌شود.

عضو اتحادیه انجمن‌های علمی علوم‌دامی و صنایع‌غذایی کشور با تاکید بر اینکه دانشگاه تربیت مدرس باتوجه به عدم پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی و همچنین دور بودن دانشکده کشاورزی از پردیس اصلی دانشگاه تعداد دانشجوی بسیار کمی در قیاس با هم‌صنفان خویش دارد، تصریح کرد: انتظار ما استقبالی حدود ۱۰ الی ۱۵ نفره از کارگاهی اینچنین بود اما ثبت‌نام ۲۴ دانشجو که اتفاقاً ۸ نفر در مقطع دکتری مشغول تحصیل‌اند بسیار خوشایند و کمی دور از انتظار بود.

نجفی افزود: تلاش‌های اعضای انجمن‌های علمی‌دانشجویی صنایع‌غذایی و علوم‌دامی برای برگزاری هرچه موفق‌تر این کارگاه شایسته‌ی تقدیر بسیار است، اما از زحمات دکتر احمدی‌گاولیقی-عضو هیئت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی که تدریس این کارگاه ۴ ساعته را برعهده داشتند، باید به صورت ویژه قدردانی کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۰۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری سه کارگاه علمی تخصصی همایش جهانی «بقیع؛ مدفن امامان و اصحاب»

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، درکارگاه «مطالعات دینی» چهارمقاله با عناوین «المعصومون و البقیع فی کتب الفریقین» از خانم سوسن حسن فضلی، «بازخوانی، نقد و تحلیل مبانی وهابیت در تخریب بارگاه‌های موجود در بقیع از دیدگاه مذاهب اسلامی» از حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی ساجدی، «نقد و بررسی مبانی فقهی ممانعت از حضور بانوان در بقیع» از حجت‌الاسلام و المسلمین مهدی درگاهی و «بازخوانی تحلیلی انتقادی فتوای شیخ بلیهد در مساله تخریب بقیع با تکیه بر منابع اهل سنت» از خانم نجیب السادات حسینی ارائه شد.

در این کارگاه به ترتیب حجج اسلام داوود حسینی، محمدباقرپورامینی، مهدی ساجدی و غلامرضا رضایی از استادان و پژوهشگران حوزوی مقالات ارائه شده را از زوایای گوناگون نقد کردند.

در کارگروه علمی- تخصصی «مطالعات دینی» که یکی از سه کارگاه تخصصی نوبت صبح این همایش به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین حسن ترکاشوند بود در ابتدا با بیان توضیح مختصری در خصوص چهارمقاله قابل طرح، عنوان شد که بقیع میراث گرانبهای دنیای اسلام که در ۸ شوال آسیب دید هم اکنون هرساله پذیرای میلیون‌ها مسلمان است که برای زیارت قبور و پاسداشت مقام اهل قبوربقیع به این مکان مقدس می‌روند.

همچنین کارگاه دیگر با عنوان «مطالعات معاصر بقیع» با ارائه چهار مقاله برگزار شد که می‌توان به مقاله «بازپژوهی انعکاس تخریب بقیع در عراق و ایران» از حجت الاسلام علی اکبر ذاکری، «نقش جنبش خلافت هندوستان در تحولات حجاز و تخریب دوم بقیع» از خانم لیلا عبدی خجسته، «انتقال و نصب ضریح فولادی حرم ائمه بقیع در دوران قاجار به روایت اسناد» از حجت الاسلام علی احمدی و «درآمدی بر دیدگاه مردم اندونزی در مورد جایگاه شریف بقیع در اندیشه اسلامی» از خانم رچماواتی رچمن از اندونزی اشاره کرد.

در این کارگاه به ترتیب حجت اسلام محمدرضا باقری‌زادگان، سیدحسین فلاح‌زاده، محمد ملک‌زاده و حجت الاسلام سید قاسم رزاقی از پژوهشگران دینی به نقد مقالات فوق پرداختند.

این کارگاه به ریاست حجت الاسلام حمید رضا مطهری رئیس پژوهشکده تاریخ و سیره پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد و شخصیت‌های دینی حاضر در آن قبرستان بقیع را از نشانه‌های تمدنی اسلام و محلی برای ارتباط با عالم معنا توصیف کردند.

سومین کارگاه نوبت صبح این همایش به «مطالعات سیاسی و اجتماعی بقیع» تعلق داشت که در آن پنج مقاله «مراقد ائمه البقیع فی شعرحسن کاظم الفتال» از آقایان حیدر عبدالحسین زوین و میرزامهدی عباس حمدان الربیعی از کشور عراق، «نگاهی به ابعاد دینی روان‌شناختی زیارت بقیع» از مجتبی حیدری، «زیارت بقیع؛ مطالعه‌ی عملکرد کشور عربستان در پرتو نظام بین‌المللی حقوق بشر» از سیدمحسن قائمی، «اهتمام صوفیه به زیارت بقیع و دفن صوفیان در آن» از رضا تقی‌زاده و «البقیع بین ماساه الهدم و همهٔ اعادهٔ بنائه» از محمد بن بردی از کشور مراکش ارائه شد.

در این کارگاه منتقدان به ترتیب میرزا علیزاده، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی اخویان، مصطفی فضائلی، حجت‌الاسلام والمسلمین حامد قرائتی و محمد سعید نجاتی بودند.
حجت‌الاسلام و المسلمین منصور میراحمدی معاون امور بین‌الملل بعثه مقام معظم رهبری و استاد دانشگاه شهید بهشتی مقالات ارائه شده در کارگاه «مطالعات سیاسی و اجتماعی بقیع» را از سه جنبه «نوآوری در موضوع»، «پرداختن به موضوعات کاربردی در مورد بقیع» و «رعایت چارچوب‌های علمی در مقالات» مطلوب ارزیابی کرد.

در نوبت عصر این همایش نیز سه کارگروه علمی-تخصصی «مطالعات بین‌الملل بقیع»، «شخصیت‌شناسی مدفونان بقیع» و «مطالعات تاریخی تمدنی بقیع» برگزار می‌شود.

شش کارگاه علمی ـ تخصصی این همایش به همت پژوهشکده حج و زیارت و با همکاری پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی برگزار شده است.

دیگر خبرها

  • آزمون مرحله دوم المپیاد‌های علمی دانش آموزان در تبریز
  • برگزاری کارگاه روایت دختر ایرانی درارومیه
  • آموزش مدیریت چرای دام در خاتم
  • مرحله غیرمتمرکز بیست و نهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور ۳۱ فروردین ماه برگزار می‌شود
  • المپیاد علمی دانشجویی غیرمتمرکز ۳۱ فروردین برگزار می‌شود
  • ترافیک هوایی دبی احتمالاً امشب از سر گرفته می‌شود
  • برگزاری سه کارگاه علمی تخصصی همایش جهانی «بقیع؛ مدفن امامان و اصحاب»
  • مرحله غیرمتمرکز المپیاد علمی دانشجویی ۳۱ فروردین برگزار می شود
  • نرم‌افزار حسابداری بازرگانی چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟
  • برگزاری آزمون المپیاد‌های علمی کشور در خراسان رضوی