Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایکنا؛ با اشاره به سوء‌استفاده برخی افراد از طب ایرانی برای کسب منافع مالی اظهار کرد: در حال حاضر هیچ خلأ قانونی برای برخورد با این سوء‌استفاده‌ها وجود ندارد و با آن‌ها برخورد می‌شود.
وی افزود: متأسفانه آنچه وجود دارد این است که این افراد از یک‌سری ارتباطات و رانت‌هایی برخوردار هستند که به محض دستگیری با استفاده از ارتباطات خود از مجازات مصون می‌مانند؛ این امر صدمه زیادی به چهره طب ایرانی و سلامت مردم می‌زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شهریاری تأکید کرد: دخالت در امر پزشکی جرم است و این افراد تحت هر نامی در این کار دخالت کنند مجرم هستند و باید دستگیر و مجازات شوند، تنها کافیست که چند نمونه تجویز و درمان اشتباه انجام شود تا رویکرد جامعه نسبت به این میراث ملی تغییر پیدا کند و این بزرگترین صدمه به طب ایرانی است.   رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آینده طب ایرانی بسیار روشن است، گفت: امروز درمان بیشترین هزینه را بر دوش دولت‌ها می گذارد. بسیاری از عهده این هزینه‌ها برنیامده و به پیشگیری روی آورده‌اند؛ طب ایرانی نیز یک رویکرد پیشگیرانه دارد و بسیاری از کشور‌های اروپایی از آن استفاده و به آن افتخار می‌کنند.   وی ادامه داد: وقتی کشور‌های اروپایی از چیزی که متعلق به ما بوده است، استفاده و بدان افتخار می‌کنند؛ چرا خود ما نباید استفاده کرده و از منافع آن برای سلامت جامعه و کاهش هزینه‌های درمانی بهره ببریم.   دبیرکل مجمع خیرین سلامت با بیان اینکه هزینه‌های کنونی طب نوین تنها منافع مالی شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی خارجی را تأمین می‌کند، گفت: ما اینجا نشسته‌ایم تا آنها هر شش ماه یک‌بار، تغییری کوچک در دستگاه‌های پزشکی اعمال کنند و ما نیز آن‌ها را خریداری و دستگاه‌های قبلی را به انبار منتقل کنیم؛ اگر به انبار دانشگاه‌های علوم پزشکی مراجعه کنیم، مملو از تجهیزاتی است که هزاران دلار قیمت داشته، اما دیگر استفاده‌ای برای ما ندارند، این نوعی هزینه‌تراشی برای دولت و ملت است.   وی یادآور شد: هیچ دولتی از پس هزینه‌های درمان برنیامده مگر اینکه به دنبال پیشگیری رفته باشد، ایران نیز این طور است، ما باید بتوانیم پیشگیری را ترویج و فرهنگ آن را توسعه دهیم، از طریق راهکار‌ها و تدابیر طب ایرانی می‌توان بسیاری از این اقدامات را انجام و هزینه‌های سلامت را کاهش داد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا اجتماعی سلامت قرآن کمیسیون بهداشت و درمان طب ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۰۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشت هزار پرونده ناباروری در خراسان رضوی تشکیل شد

دکتر علی رضازاده گفت:در این راستا طی یک سال گذشته از هشت هزار پرونده تقاضا که در این زمینه تشکیل شده است که سه هزار و ۷۰۰ پرونده به مرحله پرداخت هزینه رسیده است.

وی اضافه کرد:برای درمان این شمار، افزون بر ۲۲۱ میلیارد ریال بابت هزینه های خدمات به بیمه شدگان تامین اجتماعی استان پرداخت شده است.

مدیر درمان اداره‌ کل تامین اجتماعی خراسان رضوی گفت:برای ارائه خدمات به زوج های نابارور طی سال گذشته با هفت مرکز دانشگاهی و خصوصی در استان عقد قرارداد و به بیش از هشت هزار پرونده رسیدگی شده است.

تصویب‌نامه هیات وزیران درباره «قرار گرفتن خدمات نازایی و ناباروری تحت پوشش بیمه‌های پایه» دوم شهریور ۱۴۰۰ ابلاغ شد. براساس این مصوبه، ٩٠ درصد از هزینه‌های درمان ناباروری در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی دولتی براساس تعرفه عمومی غیردولتی پرداخت می‌شود و همه زنان کمتر از ۴۵ سال که یک سال پس از تصمیم به فرزندآوری، نتوانسته باشند باردار شوند می‌توانند از خدمات این حوزه استفاده کنند.

خدمات این حوزه هر ۲ تا سه سال قابل تمدید است و دولت مکلف به پوشش ۹۰ درصدی کل هزینه‌های سه دوره کامل یکی از روش‌های کمک باروری (آی. سی. اِس. آی) و (آی. وی. اِف) برای هر زوج نابارور و پوشش هزینه‌های دارویی و پاراکلینیک و سایر روش‌های درمان ناباروری است.

در استان خراسان رضوی و در حوزه درمان مستقیم، سه بیمارستان فارابی و ۱۷ شهریور در مشهد و بیمارستان رازی در تربت حیدریه دایر است و همچنین ۱۸ مرکز درمانی سرپایی در استان شامل ۶ مرکز در مشهد و ۱۲ مرکز در شهرهای دیگر فعالیت دارند.

هم اکنون بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در خراسان رضوی زیر پوشش تامین اجتماعی استان قرار دارند که خدمات درمانی ارائه شده به آنان در قالب درمان مستقیم از طریق مراکز درمانی ملکی به صورت رایگان و درمان غیر مستقیم از طریق مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه ارائه می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • نشان‌دار شدن بیش از ۲ هزار زوج نابارور در استان کرمانشاه
  • نبود هتل، مانع مجازات بازیکنان ناپولی شد!
  • گفت‌وگو با چهره ماندگار معماری ایران به بهانه روز معماری/ حیاط‌های خالی از حیات
  • چهره‌های ایرانی که کابوس نتانیاهو شده‌اند + عکس
  • برخورد با پلاک مخدوش موتورسیکلت ها
  • تشکیل هشت هزار پرونده ناباروری در خراسان رضوی
  • استوارت میل و شادی
  • هشت هزار پرونده ناباروری در خراسان رضوی تشکیل شد
  • وقتی که فقرای ایرانی هم خارج را دیدند!
  • ۸ هزار پرونده ناباروری در خراسان رضوی تشکیل شد