Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود ردایی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با خبرنگار مهر درباره زمان اکران فیلم سینمایی «سال دوم دانشکده من» به کارگردانی رسول صدرعاملی گفت: با توجه به اینکه تعدادی از فیلم‌ها در نوبت اکران هستند در حال حاضر ما هم در انتظار نوبت نمایش هستیم با این وجود به نظرم تابستان زمان مناسبی برای اکران «سال دوم دانشکده من» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما باز هم این موضوع به تعداد فیلم‌ها و افرادی که برای نمایش آثارشان به شورای صنفی نمایش مراجعه می‌کنند، بستگی دارد و باید ببینیم این فیلم در کدام زمان به نمایش گذاشته می‌شود.

ردایی در بخش دیگر از صحبت‌هایش با اشاره به دیگر فیلمش با نام «فیگور» به کارگردانی پویا پارسا مقام عنوان کرد: برای این فیلم درخواست پروانه نمایش داده‌ایم ضمن اینکه یک شرکت فرانسوی پخش بین‌الملل آن را به عهده گرفته است. «فیگور» درباره پسری است که دچار بیماری می‌شود و در پی همین موضوع خانواده او دچار مشکلاتی می‌شوند و برای رفع بیماری او تلاش می‌کنند. در این فیلم علی مصفا، نازنین فراهانی، محمود حقیقی و… به ایفای نقش می‌پردازند.

وی در ادامه با اشاره به شرایط اکران عنوان کرد: در حال حاضر چیدمان اکران وضعیت مناسبی ندارد. برای مثال در ایام نوروز شاهد نمایش فیلم‌هایی بودیم که اصلاً برای بازه زمانی نوروز مناسب نبودند چه بسا که می‌توانستند در یک موقعیت و زمان دیگر به فروش بهتری دست پیدا کنند و یا فیلمی به نمایش به درآمد که دچار مشکل اساسی در مجوزهای نمایش بود.

گاهی شرایطی که دوستان ایجاد می‌کنند تا فیلم را در موقعیت بهتری به نمایش بگذارند، جواب معکوس می‌دهد که نمونه آن را ما در اکران نوروز امسال دیدیم؛ به نظر می‌رسد همین اتفاقات قرار است برای اکران عید فطر هم رخ بدهد ردایی تأکید کرد: گاهی شرایطی که دوستان ایجاد می‌کنند تا فیلم را در موقعیت بهتری به نمایش بگذارند، جواب معکوسی می‌دهد که نمونه آن را ما در اکران نوروز امسال دیدیم. به نظر می‌رسد همین اتفاقات قرار است برای اکران عید فطر هم رخ بدهد چراکه باز هم صاحبان تعدادی از فیلم‌ها متقاضی اکران شده‌اند در حالی که شاید این برهه زمانی برای آن فیلم‌ها مناسب نباشد اما آن‌ها فکر می‌کنند اگر در چنین زمانی اکران نشود، دیگر موقعیت دیگری برای اکران آثارشان به دست نمی‌آورند و شرایط بهتری در انتظارشان نخواهد بود.

این تهیه‌کننده سینما ادامه داد: در هر صورت خیلی از تهیه‌کنندگان با شرایط سخت فیلم تهیه می‌کنند و اگر چنین فیلمی در مرحله اکران هدر شود، دچار مشکل می‌شوند. برای مثال همین اتفاق در اکران ماه رمضان امسال رخ داده و خیلی از تهیه‌کنندگان دچار ضرردهی شده‌اند زیرا چیدمان نادرستی داشته‌ایم. ضمن اینکه باید بدانیم افرادی که برای تهیه فیلم زحمت می‌کشند دوست دارند نتیجه زحماتشان توسط مردم دیده شود. همین موضوع باعث می‌شود که ما فکر کنیم هر فرصتی که گیرمان می‌آید مغتنم است در صورتی که اینها فرصت سوزی است.

ردایی افزود: از سوی دیگر شورای صنفی نمایش هم در این چیدمان دقیق عمل نمی‌کند وگرنه می‌تواند بررسی کند و یک چیدمان درست داشته باشد و یک شرایط مناسب را به وجود بیاورد. ولی این اتفاق کمتر رخ داده است.

وی تأکید کرد: عده‌ای که در شورای صنفی نمایش فعالیت دارند، حتماً باید آثار را به دور از شرایط شخصی و فیلمسازی خود موردبررسی قرار دهند و به این فکر کنند که چه زمان‌هایی مناسب اکران فیلم هاست. برای مثال من فکر می‌کنم فیلم «سال دوم دانشکده من» در تابستان بهتر دیده می‌شود ولی اگر فیلمم به درد زمستان می‌خورد آنها باید با شرایط معقولی دفتر پخش را متقاعد کنند. زمانی که پخش‌کننده عنوان می‌کند بهترین زمان است، آن‌ها می‌توانند ما را توجیه کنند تا این سرمایه‌های انسانی، مالی و معنوی از بین نرود.

کد خبر 4619666 زهرا منصوری

منبع: مهر

کلیدواژه: مسعود ردایی رسول صدرعاملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۰۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه کرامت، فرصت مناسبی برای نمایش الگوی شادی حلال

امام‌جمعه کرمانشاه گفت: برنامه‌های دهه کرامت باید به گونه‌ای باشد که الگوی مناسبی برای ایجاد فضای شاد و نشاط به دور از خلاف شرع و حلال به یادگار بگذارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری امروز _ دوشنبه سوم اردیبهشت _ در نشست شورای سیاست‌گذاری جشن‌های زیر سایه خورشید استان کرمانشاه پر سالن جلسات دفتر امام‌جمعه کرمانشاه ضمن قدردانی از زحمات کانون‌های خدمت رضوی استان کرمانشاه برای ایجاد فضای شادی و نشاط در دهه کرامت، اظهار کرد: برخلاف تصوری غلطی که عده‌ای قصد دارند از شیعیان نشان دهند این است که ما را متهم می‌کنند که فقط به عزاداری بها می‌دهیم، درصورتی‌که به‌مثابه حدیث شریف مؤمنان همیشه «یحزنون من الحزننا وهم یفرحون من الفرحنا، به همان میزانی که برای حزن ما محزون هستند به همان اندازه برای شادی ما هم شاد هستند»

وی خطاب به مسؤولین حاضر در جلسه گفت: واقعاً باید در یک دوره‌ای که زمان شادی است و در یک عرصه‌های و زمان‌های آن وجهه‌ای شادی یفرحون باید به‌خوبی به نمایش گذاشته می‌شد چراکه اسلام اصلاوابدا برای شادی کردن حلال هیچ منعی و معذوری قائل نشده است اما رعایت حدود شرعی حتماً لحاظ شود بالأخص در برنامه‌هایی که نسل جوان مخاطب ما هست.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه کرمانشاه ضمن اشاره به بابرکت بودن دهه‌ی کرامت و لزوم شاد بودن و ایجاد فضای نشاط در این دهه، تصریح کرد: واقعاً من مخالف برنامه‌های زیاد و تنوع در برنامه‌ها اصلاً نیستم و به نظر هرچه ظرفیت باشد که برنامه‌های متنوع در مکان‌های مختلف اجرا شود بسیار خوب هست ولی باید یک یا دو برنامه اصلی را مدنظر قرار داده و در همه روستاها و شهرهای استان تسری داد.

افراد جامعه اعم از شیعه و سنی و اهل سنت به‌شدت علاقه‌مند به اهل‌بیت (ع) هستند

وی با اشاره به این‌که مردم نشان دادند در مراسم‌های مذهبی اگر به خودشان واگذار شود حضور فعال و چشمگیر دارند، ادامه داد: برگزاری برنامه‌های شاد و متنوع در این دهه کرامت اگر به‌خوبی برگزاری شود، می‌تواند الگوی خوبی برای برگزاری مراسم شادی به دور از خلاف شرع باشد در عین حالی که جمعیت زیادی استقبال خواهند کرد و مشارکت می‌کنند.

حجت‌الاسلام غفوری ضمن حرام مطلق دانستن برخی از مراسم‌ها به اسم جشن نوروزی، خاطرنشان کرد: ادارات باید بودجه‌های فرهنگی خود را هدفمند هزینه کنند و با انجام کارهای تخصصی و جذاب، کارهای ماندگار با اثر ماندگار را خلق کنند که شکر خدا در استان کرمانشاه الگوهای خوب بسیاری برای ایجاد فضای شادی حلال با الگوی بومی وجود دارد که اگر به این امر صورت گیرد به طور حتم خیلی از کسانی که در عرصه‌های دینی دغدغه دارند، پای‌کار می‌آیند.

وی برنامه‌های فعال و مؤثر در عرصه اجتماعی را بسیار تأثیرگذار دانست و گفت: برنامه‌های دهه کرامت کانون‌های خدمت رضوی قابل‌تحسین و تقدیر است و چنین برنامه‌هایی نیاز به استمرار و تقویت دارد زیرا کل افراد جامعه اعم از شیعه و سنی و اهل سنت به‌شدت علاقه‌مند به اهل‌بیت (ع) هستند.

کد خبر 747050

دیگر خبرها

  • «مست عشق» و رکورد تازه در سینمای ایران / یک فیلم غیرکمدی به صدر جدول فروش روزانه رسید
  • «مست عشق» و یک رکورد تازه در سینمای ایران / یک فیلم غیرکمدی به صدر جدول فروش روزانه رسید
  • «مست عشق» رکورد مخاطب روز نخست اکران را شکست
  • پاکستان؛ فرصتی طلایی برای اکران و تولیدات مشترک سینمایی
  • «پرویز خان» در بخش نمایش خانگی اکران خواهد شد
  • نگاهی به «مست عشق» از تعطیلی تا اکران/ حواشی بی‌پایان یک اثر فاخر
  • نگاهی به «مست عشق» از تعطیلی تا اکران/حواشی بی‌پایان یک اثر فاخر
  • این فیلم مستند پرونده خون‌های آلوده را دوباره باز کرد
  • بازیگران شبکه نمایش خانگی را ستاره‌باران کردند
  • دهه کرامت، فرصت مناسبی برای نمایش الگوی شادی حلال