Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@05:40:46 GMT

۷ مطالبه راهگشای رهبری از تشکل‌های دانشجویی

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۸۰۹۹۵

۷ مطالبه راهگشای رهبری از تشکل‌های دانشجویی

دیدارهای دانشجویی رهبر انقلاب به‌واسطه مخاطب خاص و عدم‌تکرارش در طول سال، فرصتی برای محک فعالیت‌های دانشجویان و طرح دستور کارهای جدیدی برای جنبش دانشجویی است. ۰۴ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۷ رسانه ها خواندنی نظرات - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، دویست‌وچهل‌وهفتمین دیدار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با دانشجویان چهارشنبه‌گذشته در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد، دیداری که مخاطب اصلی آن اعضای تشکل‌های فعال دانشجویی بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمایندگان همین تشکل‌ها معمولا دقایق کوتاهی فرصت دارند تا جمع‌بندی فعالیت‌های یک سال گذشته خود را در قالب نکات مختصر و مفیدی به سمع و نظر شخص اول مملکت برسانند و دیدگاه‌های مثبت و منفی‌شان را درخصوص مسائل ریز و درشت کشور ارائه دهند.

دیدارهای دانشجویی رهبر انقلاب به‌واسطه مخاطب خاص و عدم‌تکرارش در طول سال، فرصتی برای محک فعالیت‌های دانشجویان و طرح دستور کارهای جدیدی برای جنبش دانشجویی است. در همین دیدار اخیر اشاره مستقیم رهبری به چند مورد از فعالیت‌های دانشجویی نشان از اطلاع و پیگیری مستمر ایشان نسبت به اوضاع و احوال دانشجویان دارد. براساس همین نگاه موشکافانه، قسمتی از بیانات رهبر انقلاب در دیدارهای دانشجویی به بیان توصیه‌ها و البته مطالبات رهبری از فرزندان خود اختصاص می‌یابد.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در آخرین دیدار خود با دانشجویان به سه مورد از اقدامات تشکل‌های دانشجویی در طول سال گذشته اشاره داشته و ضمن تایید آن خواستار تداوم چنین فعالیت‌هایی در مجموعه‌های دانشجویی شدند. از سوی دیگر، هفت توصیه و دستور کار جدید به دانشجویان یادآوری کردند که در این نوشتار به اختصار به بیان این 10 نکته می‌پردازیم.

مهر تایید رهبری بر 3 مدل از فعالیت‌های دانشجویان

1 رهبری در دیدار اخیر خود با دانشجویان به اقدامات خوب تشکل‌ها و مجموعه‌های دانشجویی در سال گذشته اشاره داشته و از پیگیری دانشجویان در زمینه‌ خصوصی‌سازی تقدیر کردند. اعضای تشکل‌های دانشجویی مختلف مانند بسیج دانشجویی دانشگاه شهیدچمران اهواز و بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سهند در برهه‌های زمانی مختلف در حمایت از کارگران نیشکر هفت‌تپه و ماشین‌سازی تبریز وارد عمل شدند و به اشکال مختلف خصوصی‌سازی این دو مجموعه بزرگ اقتصادی را پیگیری کردند. دانشجویان ابعاد موضوع را به‌وسیله بیانیه‌ها و موضع‌گیری‌های خود تبیین و مساله را به صورت قانونی از طریق مسئولان و نهاد ذی‌ربط پیگیری کردند و در مواقعی حتی در جمع‌های کارگران هم حاضر شدند. البته همین اتفاقات موضوع خصوصی‌سازی را در کشور به یکی از محورهای اصلی مطالبات دانشجویان تشکل‌های مختلف تبدیل کرد تا جایی که در دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب چند تن از نمایندگان مثل نماینده جنبش عدالتخواه دانشجویی به این موضوع پرداختند. رهبر انقلاب درخصوص اقدامات دانشجویان در این زمینه فرمودند: «آنچه اینجا این برادرمان راجع‌به ‌خصوصی‌سازی گفتند که بچه‌های دانشجو در زمینه‌ خصوصی‌سازی وارد کار شدند، در همین مساله‌ نیشکر هفت‌تپه و ماشین‌سازی تبریز، دانشجوها رفتند و یک مشکلی را واقعا حل کردند؛ یعنی نه پول دارند، نه قدرت قانونی دارند، اما در عین حال حضورشان می‌تواند یک کار بزرگ را، یک مشکل بزرگ را حل کند.»

2 موضوع دیگری که تحسین رهبر انقلاب را درپی داشت، مطالبه‌گری‌های دانشجویان از قوه مجریه و قوه قضائیه بود. البته این مساله همیشه در فعالیت‌های اتحادیه‌ها و مجموعه‌های بزرگ دانشجویی دیده می‌شود، اما در سال‌های گذشته شکل تخصصی‌تری به خود گرفته است. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این‌باره فرمودند: «اینکه مجموعه‌ دانشجویی از قوه‌ قضائیه یا قوه‌ مقننه یا مجمع تشخیص یک چیزی را مطالبه بکند، تاثیرگذار است؛ این اثر داشته و این کاری بوده که شما کرده‌اید و بسیار خوب است. این مال همین یکی دو سال اخیر است که این تحرکات را انسان در مجموعه‌های دانشجویی مشاهده می‌کند.»

3 اتفاقات بین‌المللی در سال‌های اخیر بیش از پیش موردتوجه دانشجویان قرار گرفته است که شاید یکی از دلایل اصلی آن را باید مطالبات مختلف رهبری نسبت به این موضوع دانست. مجموعه‌های مختلف دانشجویی نظیر اتحادیه‌‌ انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل و اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در یک سال گذشته فعالیت‌های مختلفی از برگزاری اردوهای آموزشی و نشست‌های مشترک تا صدور بیانیه و اعلام مواضع در عرصه بین‌المللی داشته‌اند. رهبر انقلاب در این زمینه ضمن تایید حرکت دانشجویان خواستار استمرار آن شدند و فرمودند: «در زمینه‌ فعالیت‌های بین‌المللی و فعالیت‌های منطقه، [به‌طور مثال] در زمینه‌ یمن، در زمینه‌ این مساله‌ اخیر نیوزیلند، در زمینه‌ نیجریه که دانشجوها اعلام حضور کردند؛ و در مسائل متعدد دیگر [هم] همین‌جور؛ این اعلام حضورها خوب است.» همچنین در بخش دیگری از سخنان خود از فعالیت‌های دانشجویی در زمینه بین‌المللی این‌گونه یاد کردند: «دعوت کردند از دانشجوهای فعال کشورهای مقاومت که در تهران یا در بعضی شهرستان‌های دیگر آمدند، جمع شدند، جلسات خوبی هم بوده، به ما هم خبرش رسید.»

توصیه‌های هفت‌گانه رهبری به دانشجویان

1 بخش اعظم صحبت‌های رهبر انقلاب درمورد پیشنهادها و توصیه‌هایی برای فعالیت‌های بهتر دانشجویان در ماه‌های آینده بود که می‌توان در هفت حوزه اصلی دسته‌بندی کرد. رهبری در اولین نکته‌ای که مطرح کردند دست روی انتقادات تند و تیز دانشجویان گذاشتند و با لحنی پدرانه دو نکته را درخصوص نقدهای دانشجویی یادآور شدند: «بعضی دوستان انتقادهایی کردند که خب خوب است، بسیاری از انتقادها هم بجاست، منتها لحن انتقاد را خیلی تند نکنید، یعنی دو چیز را توجه داشته باشید: یکی اینکه در انتقادها سعی کنید نقطه‌ضعف به طرف مقابل‌تان ندهید؛ یعنی جوری حرف نزنید که بتوانند شما را در مرجع قضایی محکوم کنند... و دوم اینکه از افراط و تفریط در بیان بپرهیزید.»

2 مساله کتابخوانی سال‌های متمادی است که بین توصیه‌های رهبری جا خوش کرده است. این‌بار اما، رهبر انقلاب از کم‌توجهی دانشجویان به این مساله گلایه کردند و فرمودند: «مساله‌ کتابخوانی و نهضت کتابخوانی خیلی بین مجموعه‌های دانشجویی رواج مطلوب را نداشته. من این را باز هم تاکید می‌کنم: شما احتیاج دارید بخوانید، احتیاج دارید بدانید. شما نهضت کتابخوانی باید راه‌ بیندازید، واقعا کتاب بخوانید، مطالعه کنید. من البته در جلسات قبلی‌ای که با دانشجوها داشته‌ام، مکرر صحبت کتاب‌های شهید مطهری را کرده‌ام اما نمی‌خواهم بگویم صرفا آن؛ نه، شماها خودتان، هیات‌های اندیشه‌ورزتان، بچه‌های پیشکسوت‌ترتان، بنشینند فهرست مطالعاتی و برنامه‌ مطالعاتی برای جاهای مختلف و قشرهای مختلف برنامه‌ریزی کنند، طراحی کنند و تعریف کنند و مانند این کارها. این خیلی چیز لازمی است.»

3 تاکید رهبری بر حضور قوی علمی دانشجویان هم یکی دیگر از توصیه‌های همیشگی ایشان به فعالان تشکل‌های دانشجویی است. این نکته در دیدار اخیر به این شکل توسط رهبری مورد تذکر قرار گرفت: «البته این تحرکات نباید به کار علمی مجموعه‌ دانشجوی جوان لطمه بزند؛ با هم منافات هم ندارد... می‌توان در رشته‌های مختلف، دانشجوی برجسته‌ صاحب رتبه‌های بالا بود و در عین حال در گروه جهادی حضور داشت، در هیات دانشجویی حضور داشت، در مجموعه‌های خدماتی حضور داشت و در کار نشریاتی حضور داشت.»

4 نماینده نشریات دانشجویی در دیدار دانشجویان با رهبری به آینده فضای رسانه کشور اشاره کرد و نویسندگان امروز نشریات دانشجویی را فعالان حوزه رسانه و روزنامه‌نگاران سال‌های آینده کشور معرفی کرد. رهبر انقلاب نیز این نگاه را تایید کردند و ضمن ارائه پیشنهاد تشکیل شبکه‌ای از نویسندگان دانشجوی فعال در نشریات دانشجویی، برای تداوم فعالیت‌ها در حوزه‌ نشر، فرمودند: «اعتقاد من این است این کسانی که در نشریات دانشجویی قلم می‌زنند و کار می‌کنند، باید مجموعه‌هایی را تشکیل بدهند برای استمرار حرکت‌شان برای بعد از دوره‌ دانشجویی. همان‌طور که اشاره کردند درست است؛ همین‌هایی که الان در نشریات قلم می‌زنند یک روزی دانشجو بودند... .»

5 خودجوش عمل کردن دانشجویان هم نکته دیگری بود که رهبر انقلاب به‌عنوان انتظاری از جوانان دانشجو در این دیدار مطرح و خاطرنشان کردند: «آنچه ما از بچه‌های دانشجو، از شما جوان‌های عزیز که من خیلی به شما واقعا علاقه‌مندم، انتظار داریم این است که شما باید خودجوش باشید، باید خودکار باشید، باید منتظر این نباشید که شما را به کار وادار کنند؛ به‌خصوص جوان‌هایی که مثلا مربوط به تشکل‌های گوناگون دانشجویی هستند، باید خودکار حرکت کنید.»

6 امید اگر پرتکرارترین کلیدواژه دیدارهای رهبر انقلاب با اقشار مختلف نباشد، بدون‌شک یکی از کلیدواژه‌های پرتکرار ایشان بوده است. رهبری در بیانیه گام دوم نیز در اولین نکته به جوانان لزوم حفظ و گسترش روحیه امیدواری را یادآور می‌شوند. در دیدار اخیر نیز امید را به‌عنوان توصیه اصلی خود مجددا مطرح کردند و افزودند: «چیزهایی ممکن است شما مشاهده کنید که برای شما ناپسند باشد؛ فرض کنید گرایش سیاسی فلان شخصیت یا اشکال در کار فلان مسئول در فلان قوه برای شما ناخوشایند است. اگر صد مورد از این حوادث را هم مشاهده می‌کنید، ناامید نشوید؛ این، آن توصیه‌ قطعی و اصلی من است؛ ناامید نشوید!»

7  ورود جوانان به حرکت عمومی کشور هم یکی دیگر از مطالبات رهبری در این دیدار بود. ایشان شناخت از صحنه، جهت‌گیری درست، عنصر امیدبخشی و داشتن راهکارهای عملی را به‌عنوان لازمه‌های ورود به حرکت عمومی کشور بیان کردند و تشکیل کارگروه‌های فرهنگی، گروه‌های فعالیت سیاسی، کرسی‌های آزاداندیشی، گروه‌های نهضتی جهان اسلام، گروه‌های علمی، تشکیل گروه‌های دانش‌بنیان اقتصادی، گروه‌های خدماتی و جهادی، گروه‌های اطلاعاتی مردمی و گروه‌های اجتماعی را به‌عنوان پیشنهادهایی برای راهکارهای ورود عملی به حرکت عمومی کشور بیان داشتند.

منبع:فرهیختگان

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

R41383/P/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۰۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی بررسی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، نشست پرسش و پاسخ دانشجویان و نمایندگان تشکل‌های دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبائی با حضور محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و به دعوت بسیج دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبائی عصر دیروز (دوشنبه) در سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری پردیس مرکزی این دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای نشست نمایندگان انجمن‌های علمی دانشجویی، انجمن اسلامی دانشجویان مستقل و بسیج دانشجویی ضمن بیان درخواست‌های خود در حوزه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، مطالبی را بیان کردند.

وزیر علوم در این نشست با یادآوری تعطیلی دانشگاه‌ها دردوران کرونا گفت: یک سال نخست مسئولیت من در وزارت علوم، همه‌گیری کرونا بود و خوابگاه‌های خودگردان و سلف سرویس دانشگاه‌های مختلف شرایط مناسبی نداشت و مجبور به بازسازی زیرساخت‌ها شدیم. در این شرایط فعال کردن مجدد تشکل‌های دانشجویی دشوار و زمان‌بر بود. دانشگاه‌ها در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ از نظر نشاط سیاسی، فعال بودند و حضور مسئولان در دهه فجر و ایام انتخابات این موضوع را تایید می‌کند.

وی در ادامه به راه‌اندازی سامانه فرنما برای ثبت فعالیت‌های فرهنگی اشاره و اظهار کرد: برای اطلاع دقیق از فعالیت‌های فرهنگی این سامانه را تاسیس کردیم که بر اساس آن امروز دقیق می‌توانیم بگوییم، دانشگاه علامه‌طباطبائی در سال ۱۴۰۲ در مجموع هزار و ۳۰۰ فعالیت فرهنگی داشته است. همچنین در ارزیابی روسای دانشگاه‌ها فعالیت‌های فرهنگی ثبت شده بر اساس سامانه فرنما معیار مهمی است و از روی همین سامانه کارنامه فرهنگی برای دانشجویان صادر می‌شود.

تولید علم باید برونداد داشته باشد

زلفی‌گل با اشاره به اهمیت انجمن‌های علمی، خاطرنشان کرد: برگزیدگان جشنواره بین‌المللی حرکت و جشنواره رویش به عضویت بنیاد ملی نخبگان در می‌آیند و از مزایای آن بهره‌مند می‌شوند. روند جذب افراد نخبه و مستعد در دولت و دستگاه‌های اجرایی نیز تسهیل شده است. تولید علم باید برونداد داشته باشد. تولید مقاله، کتاب، اختراع و دستاوردهای علمی یا هنری یکی از این بروندادها است و استادان باید برخی از این بروندادها را داشته باشند.

وی ادامه داد: این موضوع در آیین‌نامه ارتقای جدید استادان و اعضای هیات علمی که در حال تدوین است، قید شده است که استاد می‌تواند به هر شکلی دستاورد علمی خود را نشان دهد و فقط مقاله مد نظر نیست. کاربردی بودن مقالات را نیز در نظر داریم؛ به همین دلیل مقالات بنیادین ۷ امتیاز، مقالاتی که نیازی از جامعه رفع کنند، ۱۴ امتیاز برای ارتقای استادان خواهد داشت.

وی افزود: فردی که رساله‌های بنیادی داشته باشد به اندازه حقوق استاد پایه یک پژوهانه دریافت می‌کند، فردی که رساله‌های کاربردی دارد دو برابر و فردی که رساله فناوری داشته باشد، سه برابر حقوق استاد پایه یک پژوهانه می‌گیرد. استادان ارتباط با صنعت نیز به صورت ویژه تشویق می‌شوند. همچنین از علوم نوظهور و نوپدید مانند هوش مصنوعی در حد توان حمایت مالی می‌کنیم.

وزیر علوم درباره مطالبه دانشجویان در خصوص قانون حمایت از خانواده و ایجاد خوابگاه‌های متاهلی گفت: در همه دوران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی هزار واحد خوابگاه متاهلی داشتیم ولی ما در مدت مسئولیت، ۳۵۰ واحد اضافه کردیم، ۳۲۰۰ واحد تا آخر سال نیز اضافه می‌شود که احداث ۲۶۰۰ آن شروع شده است. ساخت خوابگاه بودجه می‌خواهد. یکی از این کارها طرح تهاتر و مولدسازی است. به دانشگاه‌ها اجازه داده شده است املاکی که دارند را تغییر کاربری دهند و از آن‌ها برای ساخت خوابگاه‌های متاهلی استفاده کنند. ما پول نداریم و سازمان برنامه به ما اعتبار نمی‌دهد ولی سرمایه و امکانات بدون استفاده‌ای که داریم را می‌توانیم به گونه‌ای دیگر مورد استفاده قرار دادیم.

بر اساس قانون ما را مواخذه کنید

وی در ادامه نشست به دانشجویان پیشنهاد کرد انتقادهای خود را از وزارت علوم در چارچوب قانون بیان کنید. بر اساس قانون ما را مورد ارزیابی قرار دهید. به طور مثال بگویید چرا رتبه علمی کشور کاهش پیدا کرده است.

۷۵ اقدام جدید در وزارت علوم انجام شد

وی در ادامه نشست به بیان اقدامات انجام شده در وزارت علوم و ایجاد ۷۵ اقدام جدید، پرداخت و خاطرنشان کرد: افزایش پایه‌های تشویقی استادان به ۶۰ پایه، بورسیه رتبه‌های برتر کنکور هر سال و المپیادی‌ها، تعیین کارانه (جهش علمی) بر مبنای عملکرد، اختصاص پژوهانه به استادانی نو استخدام، اختصاص پژوهانه برای دانشمندان یک‌درصد و دودرصد، قید شدن پژوهانه جامع در برنامه توسعه هفتم، تخصیص ۱۵ درصد بودجه کل دانشگاه برای فعالیت‌های پژوهشی و پنج درصد برای فعالیت‌های فرهنگی، راه‌اندازی بورسیه صنعت با همکاری صنایع، حمایت از مجلات تحت نمایه‌های بین‌المللی، تاسیس صندوق عالی عتف از جمله این فعالیت‌ها است.

وزیر علوم به راه‌اندازی سامانه نظام ایده‌ها و نیازها (نان) اشاره کرد و گفت: تا امروز بیش از ۱۵ هزار نیاز در این سامانه ثبت شده و استادانی که روی رفع نیازهای ثبت شده در این سامانه کار کنند، پژوهانه دریافت می‌کنند. برای حمایت از پژوهشگران نیز سامانه پژوهشگران مستقل را راه‌اندازی کردیم که بتوانند از مزایای بیمه و حقوق بهره‌مند شوند. سامانه دانا (درگاه آشنایی با نخبگان و آینده‌سازان) نیز تاسیس شد تا همه دانشمندان در این سامانه صفحه خانگی داشته باشند و دستاوردهای علمی و مقالات خود را در این صفحه ثبت ‌کنند. پژوهانه بر این اساس و روزآمد بودن صفحه به آن‌ها تعلق می‌گیرد.

عملیات وعده صادق دستاورد دانش‌آموخته‌های دانشگاه‌ها بود

وی همچنین با تجلیل از اقدامات عالمان و مدیران پیشین وزارت علوم گفت: عملیات وعده صادق دستاورد دانش‌آموخته‌های دانشگاه‌ها بود و شهید طهرانی مقدم‌ها، شهید شهریاری‌ها و شهید احمدی روشن‌ها در همین دانشگاه‌ها آموزش دیده‌اند، باید قدردان وزیران و دانشمندان پیشین باشیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، دانشگاه را نهاد انسان ساز دانست و گفت: در این راستا فعالیت فرهنگی را توسعه دادیم. از دانشجویان برای برگزاری برنامه‌های مختلف استفاده می‌کنیم، اعتبارات فرهنگی را برای تشکل‌های دانشجویی افزایش می‌دهیم. برای نخستین بار مرکز علوم انسانی را در وزارت علوم تاسیس کردیم و بخشی از ماموریت تحول در علوم انسانی به این مرکز محول شده است.

وی با تاکید بر اهمیت سلامت جسمی و روحی انسان‌ها گفت: سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی بررسی می‌شود و اگر به این رشته‌ها بی توجهی شود، در راستای سلامت روحی و روانی جامعه به خوبی گام برنداشته‌ایم. باید نخبگان را به سمت علوم انسانی هدایت کنیم. در بسیاری از کشورها نخبگان داخلی به رشته‌های علوم انسانی هدایت می‌شوند و برای رشته‌های علوم پایه از نخبگان خارجی کمک گرفته می شود.

وزیر علوم در پایان این نشست از دانشجویان خواست راهکارهای جدید خود را برای اداره بهتر آموزش عالی ارائه دهند.

کد خبر 6086339

دیگر خبرها

  • لزوم همکاری بیشتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با تشکل‌های دانشجویی
  • وزیر علوم: باید نخبگان را به سمت علوم انسانی هدایت کنیم
  • سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی بررسی می‌شود
  • وزیر علوم: تشکل‌ها باید برای محیط دانشگاه برنامه داشته باشند / انتظارات رهبری از تشکل‌های دانشجویی چیست؟ +فیلم
  • وزیر علوم: تشکل‌ها باید برای محیط دانشگاه برنامه داشته باشند / انتظارات رهبری از تشکل‌های دانشجویی+فیلم
  • وزیر علوم: انتظارات رهبر انقلاب از تشکل‌های دانشجویی / تشکل‌ها باید برای محیط دانشگاه برنامه داشته باشند+فیلم
  • شورای عالی انقلاب فرهنگی مسئول راهبری تشکل های مردمی
  • «خاستگاه خود» و «آرمان‌های نظام اسلامی» را نباید فراموش کنیم
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی با کمیته تحقیقات دانشجویی
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی علوم پزشکی و کمیته تحقیقات دانشجویی