Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@01:05:21 GMT

شانزدهمین همایش علمی مهندسی معدن برگزار شد

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۸۱۲۲۵

شانزدهمین همایش علمی مهندسی معدن برگزار شد

شانزدهمین همایش مهندسی معدن به همت انجمن علمی دانشجویی مهندسی معدن با همکاری سازمان توسعه و نوسازی معادن وصنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، دانشکده مهندسی معدن و متالورژی دانشگاه و برخی شرکتهای فعال معدنی برگزار شد.

به گزارش ایسنا، دکتر سیداحمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در شانزدهمین همایش علمی مهندسی معدن با اشاره به همکاری ایمیدرو در زمینه همکاری با مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی، افزود: در این راستا تفاهم نامه‌ای میان ایمیدرو و دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضا رسیده است و امیدواریم این تفاهم نامه زمینه‌ای برای همکاری‌های بیشتر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سابقه دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه‌های آموزشی و پژوهشی اظهار کرد: این دانشگاه دارای بیش از ۱۴ هزار دانشجو، ۱۸ دانشکده و ۴ واحد استانی است و به عنوان قدیمی‌ترین دانشگاه فنی کشور به شمار می‌رود.

معتمدی با بیان اینکه این دانشگاه جز معدود دانشگاه‌های کشور است که رشته مهندسی معدن را راه اندازی کرده است، ادامه داد: این دانشکده پیشنهاد کرد که برای توسعه حوزه‌های مرتبط با معدن از دانشکده متالورژی جدا باشد که در آخرین جلسه هیأت امنای دانشگاه، با این پیشنهاد موافقت و مجوز تفکیک این دو دانشکده صادر شد.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در عین حال با تاکید بر اینکه جدایی رشته‌های مرتبط اقدام مطلوبی نیست، یادآور شد: از چند سال قبل اصلاحات ساختاری را در دستور کار قرار دادیم و دانشگاه را به سمت دانشگاه‌های نسل سوم هدایت کردیم.

به گفته وی، بر اساس برنامه‌های اصلاح ساختاری دانشگاه، هر دانشکده‌ای که حوزه مطالعاتی آنها نزدیک به یکدیگر بوده است، در قالب یک پردیس فعالیت خواهند کرد.
معتمدی با بیان اینکه در خارج از کشور به این روش School یا پردیس گفته می‌شود، که شامل چندین دانشکده است و خاطر نشان کرد: این برنامه از یک سال گذشته در دستور کار دانشگاه قرار دارد و پیاده سازی کامل این برنامه زمان بر است و امیدواریم تا ترم آینده این برنامه به طور کامل پیاده سازی شود.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اضافه کرد: در قالب این برنامه دانشکده‌های معدن، نفت و عمران به همراه یک پژوهشکده در چارچوب یک پردیس فعالیت خواهند کرد. این دانشکده‌ها به لحاظ آموزشی مستقل هستند ولی همکاری‌های علمی آنها با یکدیگر بیشتر خواهد شد.

معتمدی به جایگاه این دانشگاه در حوزه‌های علمی و پژوهشی در سطح ملی و بین‌المللی اشاره کرد و گفت: دانشکده معدن این دانشگاه یکی از دانشکده‌های موفق دانشگاه محسوب می‌شود.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه دانشگاه در ۴ رتبه بندی که مورد قبول وزارت علوم است، فعالیت دارد، گفت: از این ۴ رتبه بندی در ۳ رتبه بندی در میان دانشگاه‌های صنعتی کشور رتبه نخست و در یک رتبه بندی در جایگاه دوم قرار گرفته ایم.

دکتر معتمدی اضافه کرد: همچنین دانشگاه در رتبه بندی کیو اس در بخش ارجاعات جایگاه ۲۸ دنیا دارد و در حوزه تولید مقالات از وضعیت خوبی برخوردار است به نحوی که به صورت میانگین ۴.۲ مقاله به ازای هر استاد در دانشگاه تولید می‌شود که این آمار بسیار خوبی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در این همایش همچنین دکتر همایون کتیبه رئیس دانشکده مهندسی معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر هدف از برگزاری این همایش را بزرگداشت معدن و معدنکاران دانست و گفت: این همایش با حضور دست اندرکاران بخش‌های معدنی کشور، اساتید و دانشجویان برگزار شده تا از کسانی که چرخ اقتصاد کشور در بخش معدن را به گردش در آورده‌اند، تقدیر کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه اميركبير

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۱۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری پیش نشست همایش بین المللی ۷۵ سال اشغالگری در فلسطین

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم؛ دبیر علمی این همایش بین المللی امروز در حاشیه پانزدهمین پیش نشست همایش بین المللی ۷۵ سال اشغالگری در فلسطین که با حضور طلاب ایرانی و خارجی و سخنرانی شیخ حسن البغدادی عضو شورای مرکزی حزب الله لبنان برگزار شد گفت: این پیش نشست‌ها تا کنون در ۳۰ کشور جهان با همراهی جامعه المصطفی و علوم ارتباطات برگزار شده است.

آقای سید محمد طاهری با بیان اینکه این همایش با پوشش ۱۰ رشته علمی در شاخه‌های مختلف علوم انسانی با ۳۳ محور برگزار می‌شود افزود: محققان و پژوهشگران تا ۲۱ اردیبهشت فرصت دارند مقالات خود را به ۶ زبان فارسی، عربی، انگلیسی، فرانسه، ترکی استانبولی و اردو به دبیرخانه همایش آدرس Palestine.hamayesh.miu.ac.ir ارسال نمایند.

وی افزود: مجتمع آموزش عالی علوم انسانی اسلامی جامعه المصطفی العالمیه برای برگزاری این همایش، مجوز استنادی و پایش علوم و فناوری جهان اسلام را دریافت نمود.

همایش بین المللی ۷۵ سال اشغالگری در فلسطین ۱۰ خردادماه در قم برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • با یک آپارتاید علمی از سوی کشور‌های غربی مواجه هستیم
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی در تجهیزات مخابراتی
  • تحویل واحد‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر در هشتگر طی دومرحله تا پایان شهریور
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی
  • سرپرست دانشگاه علم و صنعت ایران منصوب شد | داود یونسیان کیست؟
  • تحویل واحدهای مسکونی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تا شهریور سال جاری
  • دانشگاه آزاد همدان میزبان ۲۵ شرکت صنعتی و خدماتی در رویداد صدرا
  • حمایت ۴ میلیارد تومانی بخش صنعتی از پژوهشگران امیرکبیر
  • برگزاری پیش نشست همایش بین المللی ۷۵ سال اشغالگری در فلسطین
  • دوره سراسری «انسان مدیر؛ انسان سعادتمند» برگزار می شود