Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-04-20@12:34:03 GMT

اشتباه مرگبار والدین جوان، جان کودک را گرفت

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۸۱۶۷۲

اشتباه مرگبار والدین جوان، جان کودک را گرفت

یک دختر ۲ ساله در اثر اشتباه والدین خود و تنها رها شدن در اتاق با حادثه‌ای دلخراش جان خود را از دست داد.

به گزارش شریان نیوز، اشتباه مرگبار والدین هندوستانی در تنها رها کردن یک کودک خردسال موجب شد تا او به طرز دلخراشی جان خود را از دست دهد. این دختر خردسال بر اثر وارد کردن سر شارژ تلفن همراه به دهانش در حالی که هنوز در داخل پریز برق بود دچار برق گرفتگی شد و جان باخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این حادثه هنگامی رخ داد که والدین کودک قربانی به همراه دختر خود در خانه مادربزرگ این دختر حضور داشتند. این حادثه روز جمعه و هنگامی رخ داد که "شهوار" توسط مادرش " راضیه" در حالی که در اتاق در حال بازی بود تنها رها شد. کنجکاوی، این دختر خردسال را به سمت کابل شارژر کشاند و او ناگهان سر شارژر را به داخل دهان خود انداخت. این دختر پس از وارد کردن سر شارژر به دهانش دچار برق گرفتگی شد و جانش را از دست داد.

ظاهراً یکی از اعضای خانواده پس از شارژ تلفن همراه خود در حالی که موبایلش را از شارژر کشیده بود، فراموش کرده بود شارژر را نیز از پریز برق خارج کند. این حادثه در روستای "جهانگیرآباد" در نزدیکی دهلی رخ داد.

"آکیلش پرادهان"، رئیس پلیس جهانگیرآباد در گفتگو با تایمز هندوستان با تایید وقوع این حادثه در این باره گفت: "هنوز کسی درباره این حادثه برای شکایت به اداره پلیس مراجعه نکرده‌ است. با این حال در صورت طرح شکایت، پلیس این حادثه را به دقت مورد بررسی قرار خواهد داد."

گفتنی است؛ این نخستین بار نیست که تنها رها کردن کودکان خردسال حوادث دلخراش را رقم می‌زند. چندی پیش نیز یک کودک خردسال اکراینی که توسط مادرش در داخل یک اتاق به همراه برادر بزرگش رها شده بود، در اثر افتادن به داخل دیگ آب جوش دچار سوختگی شدید شد.

برچسب هاهندوستانیکنجکاویشارژر

منبع: شریان

کلیدواژه: هندوستانی کنجکاوی شارژر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۱۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب یک دختر بدون ملیت چگونه جهانی شد؟

همشهری آنلاین- گروه فرهنگی: بعضی از کتاب ها هم مانند انسان ها سرگذشت پرفراز و نشیب و گاه پیچیده ای دارند که در مواردی بازخوانی سرگذشت یک کتاب از محتوای اصلی آن خواندنی تر است و کتاب«خاطرات یک دختر جوان» در ردیف این آثار قرار می‌گیرد. این کتاب که در ایران با عناوین مختلف«آن فرانک: خاطرات یک دختر جوان»، «خاطرات یک دختر جوان»، «خانه پشتی»و «دفترچه خاطرات آنا فرانک» ترجمه و منتشر شده، در اصل، خاطرات دختری پانزده ساله به نام «آنه فرانک» است که در خلال جنگ جهانی دوم، به همراه خانواده گرفتار نازی‌ها می‌شوند. خاطرات آنه فرانک در اتاقی کوچک در آمستردام نوشته شدند؛ در اتاقی که او و خانواده‌اش به مدت دو سال در آن زندگی کردند تا از چنگال بی‌رحم نازی‌ها در امان باشند. آنه خودش انتشار کتاب خاطراتش را ندیده است. چون هفت ماه پس از دستگیری، در سن ۱۵ سالگی بر اثر بیماری حصبه در اردوگاه کار اجباری برگن بلزن درگذشت.

آنه فرانک، نویسنده کتاب«خاطرات یک دختر جوان»

تنها بازمانده خانواده آن‌ها از دست نازی‌ها، «اتو فرانک» پدر آنه بود که پس از جنگ به آمستردام بازگشت و دفترچه خاطرات آنه را دست‌نخورده دریافت کرد و به یاد خانواده‌اش تصمیم به انتشار آن گرفت اما با مخالفت ۱۵ ناشر روبه‌رو شد. پدر آنه سرانجام با هزینه شخصی کتاب را در سال 1947چاپ کرد و خیلی زود این اثر به یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های عصر خود تبدیل شد. این کتاب که امروزه در لیست آثار حافظه‌ جهانی یونسکو به ثبت رسیده، خاطرات مستندی از تجربه پنهان شدن آنه و خانواده‌اش در طول اشغال هلند توسط آلمان نازی در جنگ جهانی دوم است و یکی از شناخته‌شده‌ترین کتاب‌های جهان است که چندین نمایشنامه و فیلم بر اساس آن ساخته شده‌است. این اثر از زبان اصلی، یعنی هلندی ترجمه و برای اولین‌بار در سال ۱۹۵۲ با عنوان خاطرات یک دختر جوان به زبان انگلیسی چاپ شد.

آن دفترچه خاطرات که در سال‌روز تولد ۱۳ سالگی‌اش به آنه هدیه شد، دربرگیرنده خاطرات زندگی وی از تاریخ ۱۲ ژوئن سال ۱۹۴۲ تا یکم اوت ۱۹۴۴ است. این اثر که به زبان‌های بسیاری ترجمه شده، یکی از پرخواننده‌ترین کتاب‌های جهان به‌شمار می‌آید. ساختمانی که خانواده فرانک و چهار نفر دیگر در حدود دو سال در اتاق‌های مخفی آن زندگی می‌کردند در ماه مه ۱۹۶۰ به موزه تبدیل شد و یکی از پربازدید کننده‌ترین موزه‌های آمستردام به‌شمار می‌آید. در حال حاضر کتاب«خاطرات یک دختر جوان» به بیش از 60 زبان زنده دنیا ترجمه و برگزیده چندین فهرست «بهترین کتاب های قرن بیستم» شده است.

کد خبر 845183 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کتاب خارجی و نمایشگاه خارجی جنگ جهاني دوم ادبیات کتاب - تاریخ کتاب - نویسندگان و پدید آورندگان آلمان کتابخانه، کتابخوانی، کتابداری کتاب - معرفی و نقد خشونت هلند

دیگر خبرها

  • سقوط مرگبار مرد جوان در چاه‌ عمیق تهرانسر
  • سقوط مرگبار مرد جوان در ارتفاعات دربند
  • عمل موفق خارج کردن تومور شکمی از بدن یک کودک ۱۰ ساله در رشت
  • واژگونی مرگبار پراید در محور هفتکل -اهواز
  • چرا باید به قول‌هایی که به فرزندتان می‌دهید عمل کنید؟
  • حادثه مرگبار در اسکله پتروشیمی رازی / ۲ نفر جان باختند
  • آتش سوزی مرگبار کارگاه ساختمانی در تهران/ ۶ کارگر جان باختند+ جزئیات
  • کتاب یک دختر بدون ملیت چگونه جهانی شد؟
  • غرق شدن دختر بچه‌ای در بخش توکهور و هشتبندی
  • ببینید | آتش سوزی مرگبار در شرق تهران