Web Analytics Made Easy - Statcounter

  به اطلاع کلیه فعالان محترم بازار سرمایه می‌رساند در روز یکشنبه مورخ ۱۳۹۸/۰۳/۰۵ تعداد ۴۰.۰۰۰۰.۰۰۰ سهم معادل ۲۰ درصد از سهام شرکت تولید ژلاتین کپسول ایران به عنوانیکصد و نود و دومین نماد معاملاتی (یکصدو دهمین شرکت در بازار دوم) پذیرفته شده برای اولین بار پس از پذیرش و درج نام شرکت در فهرست شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در گروه و طبقه ” مواد و محصولات دارویی ” در فهرست نرخ‌های بازار دوم و در نماد “ دکپسول” به شیوه ثبت سفارش جهت کشف قیمت عرضه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شرکت تولید ژلاتین کپسول ایران با نماد دکپسول و تعداد کل سهام ۲۰۰.۰۰۰.۰۰۰ میلیون سهم و تعداد کل سهام قابل عرضه در عرضه اولیه دکپسول

به مقدار ۴۰.۰۰۰.۰۰۰ (۲۰ درصد کل سهام) با قیمت هر سهم ۵۶۰۰ تا ۵۷۰۰ ریال در روز در روز یکشنبه مورخ ۱۳۹۸/۰۳/۰۵ عرضه اولیه خواهد شد.

مدیر عرضه شرکت کارگزاری صبا تامین و سقف تعهد خرید حداکثر تا ۵۰ درصد سهام قابل عرضه می‌باشد. همچنین متعهد‌های خرید خرید شرکت سرمایه گذاری هامون شمال (سهامی عام) و شرکت کارگزاری صبا تامین (سهامی خاص) خواهد بود.

براساس اطلاعیه مندرجه، حداکثر سهام قابل خرید برای هر شخص حقیقی و حقوقی ۲۰۰ سهم خواهد بود که با فرض سقف قیمتی برای این عرضه و تعلق ۲۰۰ سهم به هر کد مبلغ ۱.۱۴۰.۰۰۰ هزار ریال برای شرکت در عرضه اولیه مورد نیاز خواهد بود.       مبلغ مورد نیاز برای مشارکت در عرضه اولیه دکپسول
با فرض مشارکت ۳۵۰ هزار کد مقدار سهام تخصیص یافته به هر کد به تعداد ۱۱۴ سهم خواهد بود که در سقف قیمتی مبلغ ۶۴۹۸۰۰ ریال نیاز خواهد بود.

با فرض مشارکت ۴۲۰ هزار کد مقدار سهام تخصیص یافته به هر کد به تعداد ۹۵ سهم خواهد بود که در سقف قیمتی مبلغ ۵۴۱۵۰۰ ریال نیاز خواهد بود.

معرفی مختصر دکپسول
شرکت تولید ژلاتین کپسول ایران از شرکت‌های تحت پوشش شرکت داروسازی فارابی میباشد و به طوز مستقیم وابسته به شرکت سرمایه گذاری دارویی تامین (TPICO) است.   این شرکت در سال ۱۳۷۶ و با بهره گیری از شش خط تولید پوکه کپسول دارویی آغاز به کار نمود و به جهت نیاز بازار، خطوط تولید خویش را در سال ۱۳۸۲ , و ۱۳۸۸ و ۱۳۹۴ از نظر کیفی و کمی توسعه داده است و هم اکنون با بهره گیری از ۲۶۲ نفر پرسنل و ۱۴ خط تولید کاملا مدرن و اتوماتیک و نیز تجهیزات کنترلی بسیار مجهز با ظرفیت عملی سالانه معادل ۶.۳ میلیارد پوکه کپسول به صورت انحصاری مسئولیت تولید انواع پوکه سخت ژلاتینی کپسول دارویی را به صورت چاپ شده و نیز چاپ نشده بعهده دارد.   شرکت علاوه بر تامین نیاز مشتریان داخلی کشور، بخشی از تولیدات فعلی خود را به صادرات اختصاص داده است و به کشور‌های خاورمیانه و CIS صادر مینماید.   تعهد اصلی شرکت در مرحله اول تامین پوکه کپسول داخلی بوده و ظرفیت لازم در این خصوص ایجاد نموده است. در مرحله دوم بازار‌های منطقه و جهان فرصت‌هایی است که در بخش صادرات برای مازاد ظرفیت هدف گذاری شده است. شرکت در حال حاضر رقیب داخلی ندارد.   سهامداران عمده دکپسول
گزارش عملکرد ۱۲ ماهه دکپسول
بر اساس گزارش حسابرسی شده شرکت تولید ژلاتین کپسول ایران بر اساس گزارش حسابرسی نشده در دوره ۱۲ ماهه منتهی به ۱۳۹۷/۱۲/۲۹ به ازای هر سهم ۷۵۵ ریال سود محقق کرده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۲ ٪ رشد داشته که عمدتا بدلیل رشد ۹۸ ٪ سود (زیان) عملیاتی میباشد. این شرکت براساس عملکرد ۱۲ ماهه برای سال مالی منتهی به ۱۳۹۷/۱۲/۲۹ مبلغ ۱۵۱.۰۲۴ میلیون ریال سود خالص محقق کرده است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: بورس عرضه اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۲۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰۰۰ میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی تزریق شد

مدیرعامل شرکت توانیر از تزریق دوباره ۵۰۰۰ میلیارد تومان به بورس انرژی خبر داد و گفت: براساس قولی که داده شده بود ۵ هزار میلیارد تومان در روز اول اردیبهشت به بورس انرژی تزریق شده بود و اکنون در هفته دوم اردیبهشت نیز ۵۰۰۰ میلیارد تومان دوم نیز تزریق شد.

به گزارش ایسنا، مصطفی رجبی مشهدی بابیان که این  اقدام یکی از گام های تعریف شده برای توقف موتور بدهی در صنعت برق است، گفت: پیش بینی می شود با تزریق این مبلغ و اعتبار باقی مانده در حساب های وکالتی شرکت های توزیع در هفته گذشته، شاهد افزایش حجم معاملات در بورس انرژی برای هفته آتی باشیم.

به گفته سخنگوی صنعت برق در هفته گذشته ارزش معاملات برق در بورس انرژی به ۱۲۱ میلیارد تومان رسید.

رجبی مشهدی ادامه داد: در همین راستا ۳۲ شرکت توزیع برق مورد نیاز خود را از بورس خریداری کردند.

وی گفت: همچنین در هفته گذشته سهم نیروگاه های خصوصی از برق عرصه شده در بورس انرژی ۴۶ درصد و سهم نیروگاه های دولتی ۵۴ درصد بوده است.

مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به عزم وزارت نیرو و شرکت توانیر از اجرای این طرح گفت: بر اساس رویه جدید مالی صنعت برق کشور، تمامی مبالغ واریزی به حساب مدیریت منابع صنعت برق به صورت منظم و به حساب شرکت‌های توزیع و همچنین حساب خرید برق شرکتهای توزیع واریز خواهد شد و خوشبختانه شاهد رونق و افزایش حجم معاملات در بورس انرژی هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تزریق ۵ هزار میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی
  • برای دومین بار؛ تزریق ۵ هزار میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی
  • ۵۰۰۰ میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی تزریق شد
  • اعلام برنامه‌های بانک مرکزی برای ‎تامین مالی ‎تولید/ حمایت ۳۵۰ همتی با ابزارهای نوین
  • ۱۶۱ میلیارد تومان نقدینگی به بازار سهام تزریق شد
  • مدیران نگران چه هستند؟
  • چه تعداد عرضه اولیه در سال ۱۴۰۳ انجام میگیرد؟
  • گرانترین خودروی برقی آفرود چینی در راه است
  • چه تعداد عرضه اولیه، امسال در دستور کار سازمان بورس است؟
  • چه تعداد عرضه اولیه امسال در دستور کار سازمان بورس است؟