Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا-مديرکل شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي گفت: دشمن با استفاده از ماهواره‌ها و فضاي مجازي اخلاق، دين، اعتقادات ما را هدف قرار داده است.
به گزارش خبرگزاري آريا از قرچک، حجت الاسلام سيد محسن محمودي  در مراسم شب قدر که در جوار گلزار شهداي امام‌زاده ابراهيم ولي‌آباد برگزار شد، اظهار داشت: از منويات اين شب استفاده لازم و کافي را ببريم چراکه خداوند در اين شب‌ها سرنوشت همه ما انسان‌ها را رقم مي‌زند، قدر شب مهمي است و اميدوارم از منويات دعاي جوشن کبير استفاده کنيد، در اين شب‌ها بيدار بمانيد و به برکت اين شب در زندگي روزمره خود بيدار شويد و شب‌زنده‌داري کنيد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي گفت: قدر خود را بدانيد شما از طرف خدا به اين شب‌هاي عزيز دعوت‌شده‌ايد و به درگاه خدا توبه کنيد و به راه راست را در پيش بگيريد.
محمودي بيان کرد: از رحمت پروردگار نااميد نشويد، ما معصوم نيستيم و گهگاه دچار گناه مي‌شويم خدا در اين شب‌ها در توبه را به د همه مسلمان بازکرده است.
مديرکل شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي ادامه داد: شيعيان در اين روزها به‌واسطه حضرت علي (ع) به درگاه حضرت حق مي‌روند و از خدا مي‌خواهند که از گناهان آن‌ها بگذرد.
وي افزود: در شب‌هاي قدر خدا قرآن را نازل کرد تا انسان‌ها قرآن بخوانند، به قرآن عمل کنند و از قران درس بگيرند، مبدأ در منزل خود به قرآن بي‌اعتنايي کنيد قرآن را در رأس امور خود قرار دهيد .
محمودي تصريح کرد: علت بعضي از مشکلات خانوادگي اين است که از قران فاصله گرفتيم و دچار معضلات اجتماعي شديم بايد به قرآن نزديک بشويم، دشمن با استفاده از ماهواره‌ها و فضاي مجازي اخلاق، دين، اعتقادات ما را هدف قرار داده است بايد به قرآن پناه ببريم.
مديرکل شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي اضافه کرد: اي جوان ايراني دشمنان و استکبار با هزينه‌هاي ميلياردي سعي دارند اعتقادات ما را نسبت به خانواده و زن در خانه سست کند، اي جوانان بايد به سمت نور و روشنايي برويد و فرزندان خود را با قرآن آشنا کنيد و به دين اسلام و قرآن گره بزنيد که اگر به بي‌راهه برويد آن‌وقت ديگر دير مي‌شود چراکه نسبت به خانواده خود بايد احساس مسؤوليت داشته باشيد.
وي تأکيد کرد: اگر به قرآن عمل نکنيم و از روحانيت جدا بشويم حاصل آن مي‌شود دانش، شيعه انگليسي که بانام اسلام اقدام به کشتار مردم و نام مسلمان را تخريب مي‌کند.
محمودي يادآور شد: اگر به قرآن عمل کنيم و فرزندان آن خانواده مي‌شود شهداي مدافع حرم، شهداي دفاع مقدس و مي‌شود شهدايي مثل جهان‌آرا، شهيدان ستاري و اردستاني.
امام‌جمعه موقت ورامين به عوامل به شهادت رساندن حضرت علي اشاره کرد و گفت: چرا فردي مثل حضرت علي در محراب خدا با ضربه شمشير زخمي مي‌شود و کساني که حضرت علي(ع) را به شهادت رساند افرادي بودند که در لشکر حضرت علي(ع) بود و اين افراد به بيراه رفتند و از دين و اسلام و قرآن جدا شدند و حاصل آن شهادت حضرت علي(ع) است.
وي بيان کرد: اي جوانان مواظب خود باش که جزو خوارج زمان نباشيد، در مقابل ولايت قرار نگيريد بلکه بايد کاري کنيد که پشتيبان ولايت و امام عصر باشيد.
محمودي در ادامه اذعان داشت: مردم ولايت مدار ايران اسلامي در گوشه‌کنار ايران اسلامي در شب قدر به حضرت علي (ع) عزاداري مي‌کند و با سر گذاشتن قرآن دعا مي‌کنند که ظهور حضرت مهدي (عج) زودتر فرابرسد.
مديرکل شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي تأکيد کرد: شب‌هاي قدر شب حضرت مهدي است، شب نزول قرآن است مواظب باشيم خود و خانواده از قران فاصله نگيريم، در اين ماه دعا کنيم و به درگاه خدا برويم و از خدا بخواهيم که از گناهان ما بگذرد.
محمودي در پايان خاطرنشان کرد: اي جوان شيعه مواظب باش گمراه نشوي، به بيراهه نروي، شيطان و عوامل شيطاني باحجاب و چادرزن مسلمان مشکل‌دارند مي‌خواهند مرد مسلمان را بي‌غيرت کنند و زن شيعه را از زير چادر به بيرون بکشد و به بيراهه هدايت کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دشمن استفاده ماهواره فضاي مجازي دين اعتقادات هدف گرفته است

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۳۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا نباید نگران نسل Z بود؟

در جوامع غربی، بیشتر مردم معتقدند که کودکان امروزی نسبت به والدینشان در گذشته، شانس بهتری در زندگی نخواهند داشت. جوانان نیز از مسائلی مثل مشکلات در خرید مسکن و تغییرات آب و هوایی نگرانند.

به گزارش خبرآنلاین، یک نسل گسترده از جوانان در حال شکل گیری است. به طور جهانی، حدود ۲ میلیارد نفر بین سال‌های ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۲ متولد شده‌اند و جزء "نسل Z" هستند. در آمریکا و بریتانیا، این گروه یک پنجم از جمعیت را تشکیل می‌دهند که با جمعیت بومر‌ها رقابت می‌کنند؛ در حالی که در هند و نیجریه، جوانان به طور قابل توجهی بیشتر از سالخوردگان هستند.

برای هر نسل، یک روایت ساده وجود دارد: بومر‌ها مقارن با فراوانی پساجنگ و میلنیال‌ها همزمان با تجربه بحران مالی سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۹. برای نسل Z، دیدگاه متداول این است که گوشی‌های هوشمند آن‌ها را ناراحت کرده و آینده‌ی تلخ‌تری را پیش روی آن‌ها قرار داده است.

در جوامع غربی، بیشتر مردم معتقدند که کودکان امروزی نسبت به والدینشان در گذشته، شانس بهتری در زندگی نخواهند داشت. جوانان نیز از مسائلی مثل مشکلات در خرید مسکن و تغییرات آب و هوایی نگرانند. علمای اجتماع نگران هستند که نسل Z، که بیشترین زمان خود را در فضای مجازی سپری کرده‌اند، اکنون تحت تأثیر اضطراب و افسردگی قرار دارند. برخی سیاستمداران در آمریکا و بریتانیا به ممنوعیت استفاده از گوشی‌های هوشمند و محدودیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۶ سال فکر می‌کنند.

همه این موارد می‌توانند باعث شود که به نسبت به نسل Z احساس امیدواری کمتری داشته باشیم. اما وقتی به دنیا و به معیار‌های گسترده‌تری نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که جوانان زومر از سرنوشت تلخی رنج نمی‌برند. در بسیاری از جنبه‌ها، آن‌ها به خوبی عمل می‌کنند:

حدود چهار پنجم جمعیت ۱۲ تا ۲۷ ساله جهان در اقتصاد‌های نوظهور زندگی می‌کنند و به لطف رشد و گسترش فناوری، از وضعیت بهتری نسبت به والدین خود برخوردارند. اما در برخی مناطق، نگرانی وجود دارد که پیشرفت سریع دهه‌های گذشته ممکن است تکرار نشود. این اضطراب در چین مشهود است.

نسل Z به درستی مهارت‌هایی کسب می‌کنند که قابل بازاریابی هستند. بیشتر از آن‌ها به دنبال مطالعه رشته‌های علوم مهندسی و پزشکی هستند؛ در حالی که علوم انسانی از رواج خارج شده‌اند.

به طور واضح، نسل Z در حال تحول دادن جهان کاری است. آن‌ها قدرت مذاکره دارند - و این را می‌دانند. بسیاری از میلنیال‌ها در سایه بحران مالی جهانی بزرگ شدند و از درخواست افزایش حقوق اجتناب می‌کردند. به‌نظر می‌رسد که نسل Z کمتر نگرانی درباره ترک شغل برای فرصت بهتر یا زندگی لذت‌بخش دارند.

نسل Z، با توجه به علاقه بیشترشان به مسائل اجتماعی و محیط زیست، ممکن است تأثیرات مهمی در جوامع بگذارند. این جوانان کمتر به سرگرمی‌های شبانه‌روزی و مصرف مواد مخدر توجه می‌کنند و زندگی غیرمسئولانه‌ای ندارند. البته این تفاوت‌ها ممکن است باعث افزایش احساس تنهایی و کاهش ارتباطات حضوری و کاهش روابط جنسی شود. همچنین، نرخ‌های گزارش شده از اضطراب و افسردگی در برخی مناطق در حال افزایش است، اگرچه این افزایش ممکن است ناشی از افزایش آگاهی از مشکلات روانی باشد.

نسل Z به طور چشم‌گیری در جهان کاری و اجتماعی تأثیر گذاشته‌اند. آن‌ها دارای مهارت‌ها و قدرت‌هایی هستند که به آن‌ها امکان می‌دهد نقش مهمی در جوامع و بازار کار ایفا کنند. این جوانان دارای اراده‌ی قوی‌ای هستند و ترجیح می‌دهند از فرصت‌های بهتری در زندگی استفاده کنند.

از طرف دیگر، افراد میانسال ممکن است به دلیل تجربیات گذشته‌ی خود نگران شکل‌گیری جوانان Z و تأثیراتی که بر جوامع دارند، باشند. اما در آخر، اگر این تحولات به نفع جامعه باشد و فرصت‌های بهتری برای همه افراد ایجاد شود، آن‌ها هم می‌توانند از این فرصت‌ها بهره‌مند شوند.

نسل Z به طور گسترده‌تری به فضای مجازی و فناوری‌های روزمره وارد شده‌اند. سرعت فراگیری تلفن‌های هوشمند و برنامه‌های رسانه اجتماعی سبب شده تا این جوانان به دنبال راه‌هایی برای مدیریت بهتر و سازنده‌تر از فضای مجازی بگردند. اینکه آیا این فضای مجازی به نفع آن‌ها است یا ممکن است بر روی روانشان تأثیر منفی بگذارد، یک موضوع مورد بحث است. به هر حال، آن‌ها به تدریج به شکل‌گیری روش‌هایی برای استفاده بهینه از فضای مجازی می‌پردازند تا از مزایا و معایب آن به بهترین شکل ممکن استفاده کنند.

در گذشته، فناوری‌های نوین همیشه همراه با مشکلاتی مواجه بوده‌اند. به همین ترتیب، استفاده از فضای مجازی نیز نیازمند تعادل و مدیریت صحیح است.

با انجام اقداماتی مانند اطلاع‌رسانی به جوانان درباره مخاطرات موجود در فضای مجازی، ارائه آموزش‌های مرتبط با مدیریت زمان و تنظیم حدود استفاده از رسانه‌های اجتماعی، می‌توان از بروز مشکلات روانی و اجتماعی جلوگیری کرد و از مزایای این فناوری به بهترین نحو بهره برد.

دیگر خبرها

  • کدام برخورد گشت ارشاد با زنان تذکر رهبری را در پی داشت؟
  • معرفی متخلفان فضای مجازی در قم به مراجع قضایی
  • جزئیات تذکر رهبری درباره گشت ارشاد
  • تذکر رهبری درباره گشت ارشاد چه بود؟
  • ۲ شاخصه مهم «هیئت» از نگاه رهبر انقلاب/ جمعیت ملاک سنجش نیست
  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • ویژگی‌های حضرت حمزه(س) در بیان قرآن و روایات
  • اینفوگرافیک/ تو را است معجزه در کف / مواردی که در قرآن معجزه عصای حضرت موسی
  • بازتاب اجرای طرح نور در فضای مجازی
  • آیا معلم بلاگری از لحاظ حقوقی مجاز است؟