Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-20@01:46:05 GMT

تأمین اعتبار برای «ریسک‌های بزرگ» آلفابت

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۸۳۷۸۷

تأمین اعتبار برای «ریسک‌های بزرگ» آلفابت

ایتنا - «لون»، یکی از شرکت‌های زیرمجموعه آلفابت توانست از سافت‌بانک ۱۲۵ میلیون دلار پول جذب کند و بدین‌ترتیب به دومین واحد این مادرشرکت در سال جاری میلادی تبدیل شد که توانست از بیرون آلفابت، به‌سوی خود سرمایه روانه کند.
واحد اینترنت بالنی مربوط به شرکت آلفابت که با نام «لون» (Loon) نیز شناخته می‌شود، توانسته است ۱۲۵ میلیون دلار از یکی از شرکت‌های تابعه سافت‌بانک جمع‌آوری کند و توانست دومین «ریسک بزرگ» این غول فناوری باشد که از خارج آلفابت جذب پول می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از فوربز، «لون» و واحد HAPSMobile از سافت‌بانک هر دو در نظر دارند اتصال اینترنتی را به افراد در نواحی دوردست برسانند و این سرمایه‌گذاری به‌عنوان بخشی از یک شراکت جدید و بلندمدت قلمداد می‌شود که شامل همکاری در زمینه فناوری و نیز تجاری‌سازی خواهد بود.
 
گفتنی است این بخش‌های مستقل که آلفابت آنها را دیگر «ریسک‌های بزرگ» می‌نامد، عاری از تبلیغات هستند و این شرکت با هدف کاهش هزینه‌ها و افزایش درآمد این کسب و کارها، در پی جمع‌آوری پول از منابع خارجی بوده است.
شایان ذکر است که این کسب‌وکارها طیف وسیعی را در بر می‌گیرند؛ از مؤسسه امنیتی Chronicle گرفته تا واحد اتومبیل‌های خودران Waymo.
   
برای مثال، یکی از همین شرکت‌ها با نام Verily که در حوزه بهداشت و درمان فعالیت می‌کند، در ماه ژانویه توانست با کمک مؤسسه خصوصی سرمایه‌گذاری سیلور لِیک، یک میلیارد دلار وجه جمع‌آوری نماید. این شرکت پیش‌تر نیز با کمک مادرشرکت تِماسِک در سنگاپور، مبلغ ۸۰۰ میلیون دلار جمع‌آوری کرده بود.
به همین ترتیب، کسب و کار توربین بادی آلفابت با نام ماکانی نیز موفق به جذب پول از سوی شرکت بین‌المللی شِل شده و از سوی دیگر، وِیمو نیز در پی جلب پول از منابع خارجی است.

هرچند که خود آلفابت هم می‌توانست برای این شرکت‌ها، وجه تأمین کند (چرا که بیش از یکصد میلیارد دلار پول نقد دارد)؛ اما این راهبرد موجب خواهد شد تا سایر «ریسک‌های بزرگ» آن نیز از مسئولیت‌پذیری مالی بیشتری برخوردار باشند؛ آن هم زمانی که وال‌استریت هشدار می‌دهد بازار تبلیغات رو به اشباع است؛ یعنی همان بازاری که در حال حاضر منبع اصلی سودآوری گوگل است.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: آلفابت سافت بانک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۳۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمار تامین ارز کالاهای اساسی صنایع و واردات در برابر صادرات

به گزارش خبرگزاری مهر، طی ۲۸ روز ابتدایی سال جاری، ۵۳۳ میلیون دلار ارز جهت واردات کالاهای اساسی و دارو با نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان تأمین شد.

کالاهای تجاری و بازرگانی نیز ۱۳۷۸ میلیون دلار را با میانگین قیمت ۴۱ هزار تومان طی این مدت به خود اختصاص داد و این رقم برای واردات در مقابل صادرات عدد ۴۸۵ میلیون دلار را با نرخ توافقی نشان می‌دهد.تامین ارز گروه خدمات نیز ۸۸ میلیون دلار بوده است.

شایان ذکر است، در مجموع یک میلیارد و ۸۶۳ میلیون دلار ارز صنایع تأمین شده است. تأمین ارز صنایع به دو صورت نیمایی و توافقی بوده است. صنایع حمل و نقل و خودرو به ترتیب ۳۰۵ و ۱۵۸ میلیون دلار ارز نیمایی و توافقی دریافت کردند.

همچنین، تأمین ارز نیمایی «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک»، «صنایع معدنی»، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» و «منسوجات» به ترتیب معادل ۱۰۶، ۸۸، ۵۹ و ۱۲۶ میلیون دلار صورت گرفته است؛ این گروه‌های صنایع همچنین به ترتیب، ۲۶، ۱۱۱، ۷۳ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات دریافت کرده اند.

علاوه بر این گروه‌ها، ۶۹۴ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۱۶ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

این گزارش حاکی است، تاکنون طی ۱۸ حراج شمش طلای استاندارد در مرکز مبادله ایران، ۲۴۶۱ قطعه شمش یک کیلوگرمی با عیار ۹۹۵ در هزار در تالار معاملات طلا مورد معامله قرار گرفت.

کد خبر 6081206 وحید بلالی

دیگر خبرها

  • جوانان بیش تری به سرطان مبتلا می‌شوند آیا می‌توانم ریسک خود را کاهش دهم؟
  • تاثیر دلار تلگرامی روی کالاهای وارداتی چه قدر است؟
  • دلیل توقف واحدهای تولیدی و نیمه‌تمام لرستان کمبود اعتبار است
  • بزرگ‌ترین ریسک اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۳؛ تورم‌های بزرگتر در راه است؟
  •  سیگنال بازارهای جهانی به دلار تهران
  • بزرگ‌ترین ریسک اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۳/ تورم‌های سهمگین در راه است؟
  • ایمن‌سازی کامل کانال آب ری - ورامین در گرو تأمین اعتبار
  • آمار تأمین ارز واردات تا ۲۸ فروردین+جدول
  • اعلام آمار تامین ارز کالاهای اساسی صنایع و واردات در برابر صادرات
  • ضرورت تأمین اعتبار بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی تبریز