Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، هادی زارع پور بعدازظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: امتحانات در روزهای نوزدهم وبیست و سوم رمضان در کهگیلویه وبویراحمد لغو شد.

وی بیان داشت: به مناسبت برخورداری معلمان ودانش آموزان از فیوضات شبهای قدر، امتحانات در روزهای شنبه چهارم خرداد وچهارشنبه هشتم خرداد لغو شد.

زارع پور افزود: دیگر امتحانات داخلی که در برنامه این روز گنجانده شده بود لغو شده وبرگزاری آنها از سوی مدیران مدارس تعیین واعلام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: در روز چهارشنبه هشتم خرداد نیز هیچگونه آزمونی برگزار نمی شود.

کد خبر 4625821

منبع: مهر

کلیدواژه: یاسوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۵۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز جهانی زبان انگلیسی ۱۴۰۳ + پوستر International English Language Day

روز جهانی زبان انگلیسی International English Language Day هر سال در ۲۳ آوریل (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) برگزار می‌شود. هدف این روز آگاه کردن مردم در مورد تاریخ، فرهنگ و دستاوردهای مرتبط با زبان انگلیسی است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، زبان انگلیسی پرکاربردترین زبان روی کره زمین است و برای تطبیق کلمات، مفاهیم و تأثیرات فرهنگی از سراسر جهان شهرت خوبی دارد.

روز جهانی زبان انگلیسی International English Language Day در سازمان ملل متحد در بیست‌وسوم آوریل برگزار می‌شود؛ تاریخی که به‌طور سنتی به‌عنوان روز تولد و تاریخ مرگ ویلیام شکسپیر شناخته می‌شود. شکسپیر علاوه بر این‌که مشهورترین نمایشنامه‌نویس انگلیسی‌زبان بود، تأثیر قابل‌توجهی بر زبان انگلیسی امروزی داشت. خلاقیت وی در زبان این بود که او صدها کلمه و عبارت جدید را به کار برد و ابداع کرد.

روز جهانی زبان انگلیسی

روز جهانی زبان انگلیسی به‌طور خاص به ایجاد آگاهی در مورد تاریخچه این زبان و افزایش مهارت برای سخنرانان در سراسر جهان اختصاص دارد. سازمان ملل این تعطیلات را برای ترویج تنوع فرهنگی و چندزبانگی در کنار عربی، چینی، فرانسوی، روسی و اسپانیایی ایجاد کرده است. برای جشن گرفتن این روز طیف گسترده‌ای از فعالیت‌ها مانند کتاب‌خوانی، تماشای فیلم و برگزاری آزمون‌ها توسط سازمان‌های مختلف در سراسر جهان برگزار می‌شود.

تاریخ روز جهانی زبان انگلیسی ۱۴۰۳

روز جهانی زبان انگلیسی هر سال در بیست‌وسوم آوریل (چهارم اردیبهشت ۱۴۰۳) برگزار می‌شود. این روز برای آموزش مردم در هر سنی در مورد زیبایی، پیچیدگی و جهانی بودن زبان است.

تعداد انگلیسی‌زبان‌ها

پیش‌بینی می‌شود که بیش از ۲ میلیارد انگلیسی‌زبان در سراسر جهان وجود داشته باشد که بیش از یک‌چهارم جمعیت جهان می‌شود. به طور تقریبی نیز ۴۰۰ میلیون نفر انگلیسی را به عنوان زبان مادری صحبت می‌کنند.

تاریخچه زبان انگلیسی

منشأ زبان انگلیسی به زمانی بازمی‌گردد که سه قبیله ژرمنی آنگل‌ها، ساکسون‌ها و جوت‌ها در طول قرن پنجم پس از میلاد از جایی که امروز به‌عنوان دانمارک مدرن و آلمان شمالی شناخته می‌شود از دریای شمال عبور و به بریتانیا حمله کردند. در آن زمان اکثر مردم بریتانیا به زبان سلتیک صحبت می‌کردند، اما مهاجمان آن‌ها را مجبور به مهاجرت به غرب و شمال کردند که اکنون به نام‌های ولز، ایرلند و اسکاتلند شناخته می‌شود.

از سال ۴۵۰ تا ۱۱۰۰ پس از میلاد، قبایل ژرمنی زبان انگلیسی باستان را توسعه دادند، یعنی همان نسخه قدیمی انگلیسی که امروزه به‌طور جهانی رایج است. منسوخ شدن انگلیسی قدیم در سال ۱۱۰۰ بعد از میلاد مشاهده شد که ویلیام فاتح (دوک نرماندی) به انگلستان حمله و تقسیم زبانی کشور را آغاز کرد. بعدها، طبقه پایین جامعه انگلیسی و طبقه بالا به زبان فرانسوی صحبت می‌کردند. این تقسیم‌بندی‌ها سپس به انگلیسی میانه منجر شد که شامل انگلیسی قدیمی با کلمات فرانسوی بود و در نهایت در قرن چهاردهم به زبان غالب بریتانیا تبدیل شد.

ظهور زبان انگلیسی مدرن در آغاز قرن شانزدهم اتفاق افتاد که این زبان شاهد تغییرات مشخصی در تلفظ‌ها بود و در آن حروف صدادار در زبان انگلیسی کوتاه‌تر و کوتاه‌تر تلفظ شدند. چاپ متون و کتب نیز در این دوران آغاز شد که انگلیسی مدرن را به‌عنوان یک اصل اساسی در بریتانیا استاندارد کرد. در سال ۱۶۰۴ نیز اولین فرهنگ لغت زبان انگلیسی منتشر شد.

تفاوت اصلی بین زبان انگلیسی امروزی و انگلیسی مدرن قرن شانزدهم در واژگان آن است که دو عامل انقلاب صنعتی و امپراتوری جهانی بریتانیا در این امر نقش داشتند. انقلاب صنعتی خواستار استفاده بیشتر از کلمات بود و اوج مستعمره امپراتوری بریتانیا در آن دوران که یک‌چهارم قلمروهای جهان را در بر می‌گرفت، آن‌ها را مجبور می‌کرد که به ناچار کلمات بیگانه را در واژگان خود به‌کار گیرند. امروزه ۱۶۰ گویش انگلیسی شناخته‌شده از سراسر جهان وجود دارد، ۹۵۲ میلیون نفر در سراسر جهان به زبان انگلیسی به‌عنوان زبان اول و ۶۰۳ میلیون نفر به‌عنوان زبان دوم صحبت می‌کنند.

زبان انگلیسی یکی از زبان‌های ارتباطی بین‌المللی است. مردم از کشورها و فرهنگ‌های مختلف به‌طور فزاینده‌ای می‌توانند با یکدیگر به زبان انگلیسی ارتباط برقرار کنند، حتی اگر زبان اصلی آن‌ها نباشد. این امر آن را به ابزاری ضروری برای همکاری و دیپلماسی جهانی تبدیل می‌کند.

تاریخچه روز جهانی زبان انگلیسی

زبان تنها یک وسیله ارتباطی نیست، بلکه یک میراث فرهنگی و فکری گسترده به‌شمار می‌رود. چندزبانگی نیز یکی از عوامل اساسی در برقراری ارتباطات هماهنگ میان مردمان گوناگون است و برای سازمان ملل متحد اهمیت ویژه‌ای دارد. چندزبانگی با ترویج مدارا مشارکت مؤثر و افزایش‌یافته را در تمام فعالیت‌های سازمانی، همچنین اثربخشی بیشتر، نتایج بهتر و مشارکت مؤثرتر را تضمین می‌کند.

توازن میان شش زبان رسمی یکی از دغدغه‌های دائمی سازمان ملل بوده است و از سال ۱۹۴۶ تا به امروز، فعالیت‌های متعددی برای ترویج استفاده از زبان‌های رسمی و اطمینان از این امر انجام شده است که سازمان ملل، اهداف و اقدامات آن برای عموم مردم قابل درک باشد.

روز زبان انگلیسی نتیجه یک ابتکار در سال ۲۰۱۰ توسط دپارتمان ارتباطات جهانی سازمان ملل متحد بود که روزهای زبان را برای هر یک از شش زبان رسمی سازمان تعیین کرد. هدف از روزهای زبان سازمان ملل، گرامی‌داشت چندزبانگی و تنوع فرهنگی، همچنین ترویج استفاده برابر از هر شش زبان رسمی در سراسر سازمان است.

دپارتمان یادشده بیستم مارس را روز زبان فرانسه، بیستم آوریل را روز زبان چینی، بیست‌وسوم آوریل را روز زبان انگلیسی همچنین روز زبان اسپانیایی، ششم ژوئن را روز زبان روسی و هجدهم دسامبر را روز زبان عربی نامید.

کد خبر 746928

دیگر خبرها

  • حرف آخر ، بهترین انتخاب برای موفقیت در کنکور 1403
  • بلژیک مغلوب دانش‌آموزان ایران شد/ هلند حریف یک‌هشتم نهایی
  • ضرورت توجه به افزایش معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان
  • شرایط مناسب برای برگزاری امتحانات‌نهایی در مهاباد مهیا شود
  • چرا زبان شکسپیر محو شد، اما سعدی نه؟ | زنجیره‌های پیوستگی زبان فارسی!
  • یاد گرفتن زبان انگلیسی باید در چه سنی انجام شود؟
  • روز جهانی زبان انگلیسی ۱۴۰۳ + پوستر International English Language Day
  • لزوم تلاش برای افزایش معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان
  • آمادگی مازندران برای برگزاری امتحانات نهایی
  • مکس ابرل: ناگلزمان از نحوه جدایی‌اش ناراحت بود؛ سرمربی جدید به زبان انگلیسی صحبت می‌کند