Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-25@12:51:18 GMT

خطر هجوم ملخ به شهرستان‌های مرزی فارس

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۸۵۸۷۹

خطر هجوم ملخ به شهرستان‌های مرزی فارس

روابط عمومی جهادکشاورزی استان فارس در اطلاعیه‌هایی از تشکل‌های کشاورزی، نظام صنفی و خانه کشاورز این استان برای مبارزه با آفت ملخ صحرایی استمداد خواسته است.

به گزارش ایسنا، جهاد کشاورزی فارس با انتشار اطلاعیه‌ای خطاب به تشکل‌های کشاورزی، نظام صنفی و خانه کشاورز این استان، اعلام کرد: هجوم ملخ دریایی به استان‌های جنوبی کشور و ۷ شهرستان همجوار استان فارس با استان‌های بوشهر و هرمزگان از نیمه اول بهمن سال ۹۷ آغاز و تاکنون ادامه داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این اطلاعیه تاکید شده است: عملیات مبارزه علیه آفت در بیش از ۵۵۰۰ هکتار از مناطق آلوده در شهرستان‌های جنوبی استان فارس با همت و تلاش همکاران جهاد کشاورزی، حمایت فرمانداران و دستگاه‌های مرتبط در هر شهرستان‌ها و حمایت فنی و اعتباری سازمان جهاد کشاورزی استان فارس انجام شده است.

خوشبختانه تاکنون خسارتی به باغ‌ها و مزارع استان فارس وارد نشده است، اما گزارش‌ها حاکی از از افزایش فوق‌العاده جمعیت ملخ بالدار در روزهای اخیر است. در چند روز اخیر ملخ بالدار با جمعیت فوق العاده زیاد به استان فارس هجوم آورده و در مناطق صعب العبور و در حجم انبوه به ویژه در شهرستان‌های ممسنی، گراش و کازرون استقرار پیدا کرده است.

این اطلاعیه می‌افزاید: محدودیت منابع و امکانات دولتی سبب شده که مبارزه صرفاً با تکیه بر امکانات و منابع دولتی، نتیجه دلخواه کنترل کامل ملخ در مناطق آلوده و کانون کوبی به منظور جلوگیری از استقرار آفت در استان فارس و کشور و در زمان مناسب حاصل نشود.

روابط عمومی جهاد کشاورزی فارس در این اطلاعیه، با یادآوری امکان وارد شدن آسیب ناشی از آفت ملخ به مزارع و باغ‌ها، آورده است: از تشکل‌های کشاورزی، نظام صنفی کشاورزی و خانه کشاورز استان فارس انتظار است که در شرایط حاضر و اوج طغیان آفت، از تمام توان خود در تهیه امکانات مورد نیاز نظیر سمپاش، تراکتور، تانکر سمپاش و نیروی کارگر برای مبارزه با ملخ، جهاد کشاورزی را یاری کنند.

در این اطلاعیه اضافه شده است که مدیریت حفظ نباتات استان فارس، دستگاه مرجع برای هماهنگی و همکاری‌ها لازم با تشکل‌های کشاورزی در این موضوع است.

به گزارش ایسنا، روابط عمومی جهاد کشاورزی استان فارس همچنین در اطلاعیه شماره بیست خود، به کشاورزان و باغداران شهرستان‌های ممسنی، کازرون، گراش و لار، در خصوص هجوم ملخ هشدار داده است.

در این اطلاعیه، آمده است: با توجه به هجوم ملخ از استان‌های همجوار به شهرستان‌های فوق الذکر، گستردگی عرصه‌ها، محدودیت منابع، امکانات و تجهیزات بخش دولتی برای پایش و مبارزه با این آفت در شرایط حاد و بحرانی و پیش بینی اوج فعالیت و جابجایی این آفت در مناطق ذکر شده طی روزهای آتی، احتمال وارد آمدن خسارت به باغ‌ها و مزارع وجود دارد.

جهاد کشاورزی فارس در این اطلاعیه بار دیگر از کشاورزان، باغداران و تشکل‌های کشاورزی درخواست کرده که نهایت مساعدت را با مدیریت‌های جهاد کشاورزی شهرستان‌های یاد شده برای در اختیار قرار دادن امکانات و تجهیزات لازم از قبیل تراکتور، سمپاش، تانکر آب و نیروی کارگری داشته باشند.

روابط عمومی جهاد کشاورزی فارس تاکید کرده است که سم مورد نیاز برای مبارزه با آفت ملخ از سوی این سازمان تأمین شده و در اختیار بهره‌برداران قرار خواهد گرفت.

در اطلاعیه جهاد کشاورزی فارس، شماره تلفن‌های ۳۲۳۰۷۴۳۶ مربوط به مدیریت حفظ نباتات فارس و ۵۲۲۴۱۱۰۲ مربوط به مدیریت شهرستان لار اعلام شده است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: فارس هجوم ملخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۵۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت نوبرانه گوجه سبز در سرپل ذهاب

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرپل ذهاب با اشاره به اینکه  اولین برداشت نوبرانه گوجه سبز کشور در روستای گردشگری پیران در شهرستان سرپل ذهاب انجام می‌شود افزود: شرایط آب و هوایی، استفاده از ارقام مناسب و جایگزینی کود بیولوژیک به جای شیمیایی از عواملی است که موجب شده است محصول گوجه سبز این شهرستان از کیفیت و مرغوبیت بالایی برخوردار باشد.
بهرامی با اشاره به اینکه سطح باغات گوجه سبز این شهرستان ۲۰۰ هکتار است گفت: پیش بینی می‌شود امسال یک هزار تن گوجه سبز روانه بازار شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرپل ذهاب گفت: برداشت نوبرانه گوجه سبز در فصل بهار باعث اشتغال زایی خوبی در شهرستان سرپل ذهاب شده است.

وی اظهار داشت: امسال به علت بارش تگرگ و باران محصول گوجه سبز غداران دچار خسارت‌های زیادی شد که از دست‌اندرکاران انتظار داریم در این زمینه تمهیدات لازم اندیشیده و باغداران را یاری کنند.

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره پخت نان محلی در شهرستان اهر
  • برداشت کلزا در بهبهان
  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود
  • با کشت هر گونه محصولات زراعی با آب غیرسالم برخورد می‌شود
  • عوامل خسارت‌زای زنگ زرد گندم و سن غلات مزارع فارس مدیریت می‌شوند
  • مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس
  • طرح ملی زراعت چوب در لالی اجرا شد
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزان گراشی
  • برداشت ملون و جانا از مزارع جنوب فارس
  • برداشت نوبرانه گوجه سبز در سرپل ذهاب