Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سیدیاسر رایگانی اظهار کرد: مجموعه شهروند ۲۳۰ تن برنج تقلبی موجود داشت که پیش از ورود تعزیرات ۲۰ تن از آن را با همان قیمت بالا عرضه کرده بود و وقتی تعزیرات ورود کرد با همراهی اتحادیه و بازرسان صنعت، معدن و تجارت ۸۰ تن از این برنج با قیمت مصوب (هر کیلوگرم ۱۰ هزار تومان) به فروش رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: ۱۳۰ تن از این برنج توقیف شده است و قطعاً پرونده مجموعه شهروند در تعزیرات در حال رسیدگی است و حکم آن صادر خواهد شد.

رایگانی در پاسخ به سوالی درباره اظهار نظر اخیر مدیر عامل مجموعه شهروند که گفته بود ما خودمان پیش از تعزیرات به این تخلف رسیده بودیم، افزود: این اظهار نظر کارشناسی و پذیرفته شدنی نیست و طبق قانون صنفی هر شرکتی که کالایی ارائه می‌کند مسئول تضمین کیفیتی است که ادعا کرده است و فروشگاه شهروند مسئول عرضه کالا است و اینکه قبل از ورود تعزیرات ۲۰ تن از این برنج را با آن قیمت بالا به فروش رسانده است نشان می‌دهد که به صحت برنج اعتقاد داشته است.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی همچنین به پرونده‌ای دیگر درباره کشف ۴ محموله قاچاق لوازم یدکی خودرو به ارزش ۶۰ میلیارد ریال اشاره کرد و گفت: این پرونده در اداره کل تعزیرات حکومتی استان لرستان در حال رسیدگی است.

رایگانی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا اظهار نظر مردم مبنی بر اینکه سازمان تعزیرات منبع درآمدی برای دولت شده و احکامش دردی را از مردم دوا نمی‌کند چه پاسخی دارید؟ گفت: سازمان تعزیرات، حکم محور است و بر اساس قانون حکم صادر می‌کند و ما در برخورد با گران فروشان و در صورت مشاهده تخلف در نوبت اول، دوم یا سوم حکم متفاوت صادر می‌کنیم و اگر روند صدور حکم، رسیدگی و استعلام در یک سال اتفاق بیفتد منجر به پلمپ و اتفاقات بعدی می‌شود، اما زمان وقوع تخلف و رسیدگی و رسیدگی مجدد در شعب تجدید نظر روند کار را کند می‌کند.

وی گفت: ما هم قبول داریم که قوانین صنفی بازدارنده نیست و متخلف باید پس از اینکه در تعزیرات و مراجع قضائی و شبه قضائی محکوم شد دیگر مرتکب تخلف نشود، اما قوانین موجود کشور این نتیجه را برای ما ندارد.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از وصول جریمه ۸۲ میلیارد و ۵۹۴ میلیون ریالی شرکت پتروشیمی قائد بصیر به دلیل قاچاق یک هزار و ۹۰۵ تن محصولات پتروشیمی خبر داد.

سیدیاسر رایگانی افزود: شعبه ۸ تجدیدنظر تعزیرات حکومتی شهرستان ماهشهر این شرکت را به دلیل قاچاق یک هزار و ۹۰۵ تن محصولات پتروشیمی به پرداخت ۲ برابر بهای مال و ۱ برابر بهای مال از دست رفته و در مجموع به پرداخت ۸۲ میلیارد و ۵۹۴ میلیون ریال جریمه نقدی در حق صندوق دولت محکوم کرد.

وی گفت: سازمان تعزیرات با وجود فشار‌های سنگینی که بود این حکم را صادر کرد و جریمه هم وصول شده است.

وی افزود: در استان خوزستان همچنین مقادیر زیادی سرویس لوازم خانگی کشف شد که پس از احراز تخلف، حکم به ضبط کالا و پرداخت ۵ میلیارد و ۷۱۵ میلیون ریال جزای نقدی صادر شد که حکم صادره قطعی شده است.

رایگانی گفت: در استان زنجان نیز ۵۳ تن برنج ایرانی و خارجی به ارزش ۷ میلیارد و ۳۹۰ میلیون ریال احتکار شده بود که کشف و حکم به الزام عرضه صادر شد.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا افزایش قیمت روغن خودرو مورد تأیید سازمان تعزیرات است یا نه؟ افزود: هم اکنون میزان روغن در بازار کمی کاهش پیدا کرده است و متأسفانه اینگونه رویه شده که اگر می‌خواهند کالایی را افزایش قیمت دهند ابتدا توزیع آن در سطح بازار به صورت کم و قطره چکانی می‌شود و سپس کالا به میزان فراوان با قیمت جدید وارد بازار می‌شود.

رایگانی گفت: هنوز هیچ مجوزی برای افزایش قیمت روغن از سوی سازمان حمایت از مصرف کنندگان به تعزیرات ارسال نشده و هرگونه افزایش قیمتی از نظر ما غیرقانونی است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قوه قضائیه تعزیرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۶۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه نظام‌مند توزیع کالا‌های اساسی با شناسایی ۲۵۰ کاسب امین در قم اجرایی شد

محمدرضا حاجی رضا گفت: با استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی، شاهد شتاب بهتری در توزیع کالا‌های اساسی با قیمت مصوب در بین مردم هستیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم  افزود: در همین راستا شبکه تامین و توزیع کالا‌های اساسی و محصولات کشاورزی با شناسایی ۲۵۰ کاسب امین در شهر قم و شهر‌های تابعه استان، راه اندازی شده‌است.

حاجی رضا، گفت: با استفاده از این شبکه، کالا‌های اساسی به سهولت و در بستر یک مجموعه نظام‌مند در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم  افزود: ما در سطح استان قم به سبب تراکم جمعیت و اجرای برنامه‌های مناسبتی بسیار در طول سال، از حیث تامین کالا‌های اساسی و تنظیم بازار بایستی همواره پاسخگوی مردم باشیم و برنامه‌ریزی این است که بگونه‌ای مدیریت کنیم که در کل مناطق شهرداری و شهر‌های اطراف این نیاز‌ها به صورت منطقی برطرف شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم  در ادامه عنوان کرد: فعالیت ستاد تنظیم بازار با موضوع ماه مبارک رمضان و سال جدید پس از نیمه شعبان در سه بخش تامین، توزیع و نظارت آغاز شده و تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه دارد.

حاجی رضا ادامه داد: همچنین ۱۵۰ تن گوشت منجمد تنظیم بازاری و ۴۰۰ تن شکر خانوار و شکر صنف و صنعت و شکر اتحادیه شیرینی و زولبیا و بامیه توزیع شده‌است و بازار مرغ هم به سبب قرارداد‌های خوبی که در این زمینه منعقد گردید، از وضعیت مناسبی برخوردار است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم در این خصوص توضیح داد: تاکنون یک‌هزار و ۱۰۰ تن برنج در استان بین مباشرین، اتحادیه بنکدار و خواروبار و مواکب، گروه‌های جهادی، تکایا و هیات‌های مذهبی به منظور اجرای آیین‌های افطاری و تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی توزیع شده‌است.

حاجی رضا بیان کرد: علیرغم اینکه در استان قم اتاق اصناف و اتحادیه‌های خواروبار، بنکدار و پروتئین در حوزه گوشت و مرغ به وظایف خود بخوبی عمل می‌کنند، اما همیشه دغدغه این بوده که این اقلام اساسی، با کمترین قیمت در اختیار مردم قرار گیرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم در خصوص نظارت بر توزیع کالا‌های اساسی گفت: تیم‌های نظارت و بازرسی جهاد کشاورزی از اول اسفند در قالب ۱۰ اکیپ به صورت مشترک با اداره کل تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف و سازمان صمت در حال بازدید‌های دوره‌ای و نظارت بر چرخه توزیع و قیمت کالا‌های اساسی بخصوص در حوزه میوه شب عید و نانوایی‌ها هستند.

حاجی رضا افزود: ۲۰۰ تن پرتقال درجه یک تامسون با قیمت هر کیلو ۱۸ هزار تومان، ۱۳۰ تن سیب سمیرم با قیمت هر کیلو ۳۴ هزار تومان و ۱۵ تن خرما از قرار هر کیلو ۱۲۰ هزار تومان در اختیار جایگاه‌های توزیع میوه قرار گرفت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: میوه‌های مورد نظر تا پایان فروردین توزیع می‌شود، از نظر کیفیت نیز ماندگاری بیشتری نسبت به میوه‌های بازار دارد، از لحاظ قیمت نیز مکلف هستیم ۱۵ درصد زیر قیمت در اختیار متقاضیان قرار دهیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم در خصوص نان و آرد با اشاره به فعالیت ۹۰۰ واحد نانوایی لواش، تافتون، سنگکی و بربری در سطح استان عنوان کرد: مدیریت توزیع آرد نانوایی‌ها بوسیله سامانه هوشمند و بر اساس میزان پخت نان و خروجی کارت‌های بانکی مردم صورت می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • جریمه یک شرکت به دلیل عدم عمل به تعهد ارزی
  • جریمه هفت واحد صنفی متخلف در اهواز
  • کالاهای اساسی مورد نیاز هیات های استان تهران درلیالی قدر توزیع شد
  • تامین اقلام اساسی هیات‌های مذهبی برای شب قدر
  • تأمین مایحتاج هیئات‌ مذهبی استان تهران در شب‌های قدر
  • شبکه نظام‌مند توزیع کالا‌های اساسی با شناسایی ۲۵۰ کاسب امین در قم اجرایی شد
  • قاچاقچی پیاز در خرمشهر جریمه شد
  • تحقق حدود ۱۰۰ درصدی برنامه تولید پتروشیمی بندر امام
  • صنعت پتروشیمی بر مدار مهار تورم و رشد تولید در یک‌هزاروچهارصدودو
  • جریمه ۶ میلیارد و ۱۵۶ میلیون ریالی یک برنج فروشی در بندرانزلی