Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-23@22:06:36 GMT

بررسی ۱۱۰۸طرح در کارگروه رفع موانع گیلان

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۸۶۵۳۰

بررسی ۱۱۰۸طرح در کارگروه رفع موانع گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد دلق پوش عصر شنبه در جلسه کارگروه تسهیلات و رفع موانع تولید در سالن جلسات استانداری گیلان برگزار شد، اظهار کرد: تاکنون هزار و ۱۰۸ طرح در جلسات کارگروه مورد بررسی قرار گرفته است که این طرح‌ها از تسهیلات به صورت مستقیم، انتقالی استفاده کرده اند.

وی با اشاره به مشکلات و تنگناهای استان گیلان در رفع موانع تولید، گفت: سرمایه ثابت و سرمایه در گردش واحدهای صنعتی با نرخ بهره مناسب جهت خرید مواد اولیه و مشوق‌هایی مالیاتی و اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده به گونه‌ای که اخذ مالیات است باید مورد بررسی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دلق پوش با تاکید بر اعمال تخفیف در حق بیمه سهم کارفرما در مورد واحدهای صنعتی، افزود: وجود عزم جدی از سوی شرکت‌های سرمایه گذاری شبه دولتی همانند شستا، چوکا و سایر به منظور احیا، بازسازی و ارتقای توان تولید و اشتغال در واحدهای زیرمجموعه و توجه به محدودیت زیست محیطی ناشی از شرایط خاص اقلیمی استان گیلان از دیگر موارد حائز اهمیت است.

مدیر کل سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با بیان اینکه بیش از ۱۰ بانک خصوصی در این استان فعالیت دارند، گفت: بانک‌های خصوصی در رونق تولید صنعت و معدن استان گیلان نقشی نداشته‌اند.

بالا بودن نرخ تسهیلات مانعی جهت ورود سرمایه گذاران به بخش کشاورزی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان در ادامه این جلسه با اشاره به ظرفیت‌های استان گیلان در بخش کشاورزی، اظهار کرد: ۲۷ درصد از اشتغال، پیشرفت و توسعه استان گیلان تحت تأثیر بخش کشاورزی است و ۳۰۳ هزار خانوار در بخش کشاورزی فعالیت مستقیم دارند.

وی با بیان اینکه در بخش نوغانداری ۷ هزار و ۳۱۰ نفر با تولید میزان ۶۰۰ تن پیله در سال در حال فعالیت هستند، گفت: احیا و توسعه نوغانداری در استان گیلان، نوسازی و توسعه توتستان‌ها، احداث و بازسازی جایگاه پرورش کرم ابریشم، استفاده از توانمندی زنان روستایی از جمله اقدامات ضروری در نوغانداری استان گیلان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به صنایع تبدیلی و غذایی استان گیلان، گفت: گیلان دارای بیش از ۸۰ هزار دستگاه انواع ماشین آلات کشاورزی است.

وی افزود: گیلان در این بخش دارای ۲۰۸۵ واحد با ظرفیت عملی ۱/۷ میلیون تن دارای رتبه ۷ کشوری است.

درجانی بالا بودن نرخ تسهیلات را مانعی برای ورود سرمایه گذاران به این بخش دانست و درباره موانع و مشکلات در بخش کشاورزی گیلان بیان کرد: بالا بودن نرخ سود تسهیلات بانکی و اعتبارات رونق تولید و عدم تخصیص یارانه به اعتبارات رونق تولید است.

وی درباره سایر برنامه‌های بخش کشاورزی در سرمایه گذاری سال ۹۸ گفت: برنامه ریزی برای جذب حداقل ۷۵۰ میلیارد ریال تسهیلات، برنامه ریزی برای اجرای مصوبات سفر اخیر هیئت دولت و تقویت صندوق حمایت توسعه بخش استان گیلان از جمله برنامه‌های لازم الاجرا در حوزه کشاورزی است.

کد خبر 4625914

منبع: مهر

کلیدواژه: استان گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۶۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت فراسرزمینی منجر به تقویت تولید داخلی و تامین امنیت غذایی می‌شود

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، رضا فتوحی درباره شعار سال و اهمیت آن در بخش کشاورزی افزود: امنیت غذایی مهمترین مبحث بخش کشاورزی بوده و باید تلاش کنیم تا با مشارکت مردم محقق شود.

مجری طرح کشت فراسرزمینی وزارت جهادکشاورزی با تاکید بر این که کشت فراسرزمینی نوعی مشارکت سرمایه‌گذاران ایرانی در طرح‌های برون‌مرزی است، اظهار داشت: این کشت توسط دولت دنبال می‌شود؛ در این زمینه دولت بنا دارد تا به کمک سرمایه‌گذاران ایرانی در کشور‌های دارای تفاهم‌نامه، کشاورزی فراسرزمینی انجام دهد.

به گفته فتوحی، شرکت‌های داخلی و بین‌المللی نیز می‌توانند کشاورزی فراسرزمینی در بخش عظیمی از کشور‌ها مانند روسیه، قزاقستان، ارمنستان، آذربایجان، عراق، پاکستان، بخشی از کشور‌هایی آفریقایی مانند تانزانیا و ونزویلا در قاره آمریکا انجام دهند.

مجری طرح کشت فراسرزمینی وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر اهمیت کشت فراسرزمینی و تحقق شعار سال در این بخش با افزایش تولید، یادآور شد: در سالی که با نام جهش تولید نامگذاری شده، سرمایه‌گذاری در خارج از کشور برای تقویت امنیت غذایی را عملیاتی کنیم؛ البته فعالیت‌های مهمی در این زمینه انجام شده و در دست اقدام است.

وی افزود: با تحقق کشت فراسرزمینی می‌توانیم نیاز کشور به برخی محصولات را تامین کرده و با قیمت مناسب‌تری به دست مردم برسانیم.

فتوحی ضمن دعوت از سرمایه‌گذاران، افزود: کشت محصولات اساسی مانند گندم، جو، ذرت، دانه‌های روغنی دام و دامپروری در کشت فراسرزمینی مورد حمایت دولت سیزدهم و از برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی به شمار می‌رود.

به گفته وی، ایران در کمربند خشک و نیمه‌خشک جهان قرار دارد و بر این اساس باید به دنبال حفظ منابع پایه و افزایش بهره‌وری آب و خاک باشیم، بنابراین افزایش تولید باید خارج از کشور و در راستای بهره‌مندی از منابع آب و خاک سایر کشور‌ها باشد تا امنیت غذایی را ارتقا دهیم.

مجری طرح کشت فراسرزمینی تصریح کرد: در حال حاضر بالغ بر ۸۰ میلیون هکتار کشت فراسرزمینی توسط کشور‌های پیشرفته در حال انجام است.

وی با بیان اینکه باید بخشی از نیاز کشور که از طریق واردات تامین می‌شود را از طریق کشت فراسرزمینی تولید کنیم، گفت: براساس برنامه‌ریزی انجام شده تا پایان برنامه هفتم ۲ میلیون هکتار سطح زیر کشت کشاورزی فراسرزمینی در کشور‌های مختلف برنامه‌ریزی شده است.

فتوحی ادامه داد: پیش‌بینی کشت فراسرزمینی برای امسال تا ۴۰۰ هزار هکتار است که براساس ضوابط خرید تضمینی، این محصولات توسط شرکت بازرگانی دولتی و پشتیبانی امور دام کشور از سرمایه‌گذاران انجام خواهد شد.

مجری طرح کشت فراسرزمینی گفت: باید بیشترین بهره‌برداری از منابع سایر کشور‌ها را داشته باشیم؛ البته در حال حاضر در کشور‌هایی مانند غنا، ارمنستان، پاکستان، برزیل، تاجیکستان و قزاقستان، کشاورزی فراسرزمینی در حال انجام است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی مشکلات ۶ طرح نیمه تمام در جلسه رفع موانع تولید
  • علل عدم جذب تسهیلات طرح‌ها در بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی از این پس پایش می‌شود
  • بررسی مشکلات یک هزار و ۱۶۳ واحد تولیدی استان همدان
  • بازدید‌های میدانی کارگروه رفع موانع تولید استان کرمان از پروژه‌های مهم
  • تحقق ۱۵۰ درصدی تعهد اشتغال در شهرستان خوروبیابانک
  • تامین امنیت غذایی با منابع پایه فراسرزمینی
  • کشت فراسرزمینی منجر به تقویت تولید داخلی و تامین امنیت غذایی می‌شود
  • کارگروه گیاهان دارویی و محصولات کم‌آب‌بر در دشتستان تشکیل می‌شود
  • کارگروه مشترک همکاری اتاق بازرگانی و وزارت کار تشکیل می‌شود
  • رفع موانع در فرایند مشارکت راهی برای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»