Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج یک نظر سنجی نشان می‌دهد که بیش از ۴۰ درصد شهروندان آلمانی در صورت ریزش شدید آراء احزاب متحد مسیحی در انتخابات پارلمانی اروپا خواهان کناره گیری زودهنگام مرکل از صدر اعظمی کشورشان هستند. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از روزنامه "دی ولت" آلمان، انتخابات پارلمانی اروپا از روز پنجشنبه آغاز شده و امروز وارد سومین روز خود شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انگلیسی‌ها و هلندی‌ها به عنوان اولین رای دهندگان اروپایی روز پنج شنبه برای شرکت در این انتخابات به پای صندوق‌های رای رفتند. روز جمعه نیز مردم ایرلند و چک برای شرکت در انتخابات پارلمانی اروپا به پای صندوق‌های رای رفتند. امروز (شنبه) هم شهروندان کشور‌های لتونی، مالت و اسلواکی به پای صندوق‌های رای رفتند. نتیجه رسمی این انتخابات تازه روز یکشنبه و بعد از بسته شدن همه ماخذ رای گیری در اتحادیه اروپا مشخص می‌شود.

در بسیاری کشور‌های اروپایی انتظار موفقیت چشمگیری برای احزاب راست پوپولیستی در انتخابات اروپایی می‌رود.

نتایج یک نظر سنجی نشان می‌دهد که در آلمان بیش از ۴۰ درصد شهروندان در صورت ریزش آراء قابل توجه احزاب متحد مسیحی در انتخابات اروپایی خواهان کناره گیری آنگلا مرکل از صدر اعظمی آلمان هستند. نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که اتحادیه احزاب متحد مسیحی در معرض خطر کسب یکی از بدترین نتایج انتخاباتی در سراسر آلمان قرار دارد.

تا روز یکشنبه شهروندان در ۲۸ عضو اتحادیه اروپا یک پارلمان اروپایی جدید را انتخاب می‌کنند. این انتخابات می‌تواند به نقطه عطفی در این اتحادیه تبدیل شود.

از پنجشنبه تا روز یکشنبه در یک سوپر انتخابات حدود ۴۱۸ میلیون نفر در ۲۸ کشور عضو اتحادیه اروپا ۷۵۱ نماینده جدید اروپایی برای پارلمان را انتخاب خواهند کرد. آلمان هم مانند اکثر دیگر کشور‌های عضو اتحادیه اروپا در روز یکشنبه در این انتخابات شرکت می‌کند.

"مارگاریتیس شیناس"، سخنگوی کمیسیون اتحادیه اروپا گفت که انتخابات اروپا بزرگترین انتخابات فرا مرزی در این سیاره و فرصتی برای تصمیم گیری درباره آینده ما است.

نتیجه این انتخابات نه تنها برای چگونگی تقسیم کرسی‌ها بین احزاب در پارلمان اروپا و انتخاب ریاست کمیسون اروپایی آینده این اتحادیه سرنوشت ساز است بلکه در اینجا همچنین این مسئله مطرح است که ائتلاف بزرگ در برلین چگونه به همکاری خود ادامه خواهد داد.

انتظار می‌رود که در این دور انتخابات پارلمانی احزاب مشکوک به اروپا شانس بالایی برای دریافت آراء شهروندان داشته باشند. این مسئله می‌تواند نحوه قانونگذاری و چگونگی اشغال پست‌های مهم اروپایی را با پیچیدگی‌هایی همراه کند. خانواده بزرگ دموکرات مسیحی‌ها و سوسیال دموکرات‌ها باید در مقایسه با انتخابات سال ۲۰۱۴ انتظار شکست سنگینی را داشته و احتمالا دیگر اکثریتی را کسب نخواهند کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آلمان مرکل آلمانی اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۶۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمی‌توانیم سپاه را «تروریستی» اعلام کنیم

به گزارش همشهری آنلاین، «جوزپ بورل» رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در گفت‌وگو با روزنامه لوموند در این باره گفت: «ما بارها درباره افزودن سپاه پاسداران به فهرست سازمان‌های تروریستی صحبت کرده‌ایم و این کاری بود که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا انجام داد، با این وجود مقام قضایی اتحادیه اروپا باید تشخیص دهد که سپاه مرتکب اقدام تروریستی شده است و در حال حاضر چنین نیست.»

وی درباره تحریم‌های جدید علیه تهران نیز گفت: این اقدام ابتدا مستلزم وجود چیزهایی است که قابل تحریم باشد.

بورل همچنین تاکید کرد: در پی پاسخ احتمالی اسرائیل به حمله‌ای که ایران با پهپاد و موشک انجام داده است، به نفع همه است که شاهد رویارویی منطقه‌ای نباشیم.

وی تاکید کرد: اتحادیه اروپا قدرت دیپلماتیک دارد و هدفش کاهش تنش در منطقه از طریق روابط خود با تل‌آویو و کشورهای عضو، به ویژه آلمان، و متحدان بین‌المللی آن مانند واشنگتن است.

این اظهارات پس از آن مطرح شد که «یسرائیل کاتس» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی درپی پاسخ تنبیهی جمهوری اسلامی ایران خواستار تحریم کشورمان و قرار گرفتن سپاه پاسداران در فهرست به اصطلاح «تروریسم» اتحادیه اروپا شد.

روابط عمومی کل سپاه بامداد روز یکشنبه در اطلاعیه‌ای از پاسخ نیروی هوا فضای سپاه به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در حمله به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق و شهادت جمعی از مستشاران کشورمان در سوریه، از حمله و اصابت موفق ده‌ها فروند موشک و پهپاد به اهدافی درون سرزمین‌های اشغالی خبر داد.

این حملات علاوه بر تخریب مواضع نظامی ارتش رژیم صهیونیستی از جمله پایگاه اطلاعاتی در منطقه «جبل الشیخ» و پایگاه هوایی «نواتیم»، هزینه‌های هنگفتی نیز برای رژیم صهیونیستی و سامانه‌های پدافند هوایی آن به همراه داشته است.

کد خبر 844955 منبع: ایسنا برچسب‌ها جوزف بورل - اتحادیه اروپا دفاع - سپاه پاسداران تروریسم در جهان خبر ویژه ایران و اتحادیه اروپا

دیگر خبرها

  • نمی‌توانیم سپاه را «تروریستی» اعلام کنیم
  • تمام اروپا دنبال یک ستاره ۲۰ ساله آلمانی
  • تمام اروپا دنبال یک ستاره 20 ساله آلمانی
  • اتحادیه اروپا نقض تحریم توسط کشورهای عضو را جرم‌انگاری کرد
  • هشدار کمیسیون اروپایی درباره اعمال نفوذ روسیه بر انتخابات
  • اتحادیه اروپا تحریم ها علیه ایران را گسترش می دهد
  • بورل : پیام اروپا را به امیرعبداللهیان منتقل کردم؛ از ایران می‌خواهم که تنش تشدید نشود
  • رایزنی «بورل» با «امیرعبداللهیان»
  • پوچتینو: فرض کنید با این وضع مصدومان به رقابت‌های اروپایی برویم!
  • نشست فوق‌العاده وزاری خارجه کشور‌های اروپایی سه‌شنبه برگزار می‌شود