Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-25@19:03:27 GMT

دلیل مضحک پس گرفتن طلای کشتی گیر ایرانی روی سکو

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۸۸۱۱۳

اتفاقی عجیب و نادر باعث شد که مدال طلای کشتی گیر ایرانی را پای سکوی قهرمانی در ایتالیا بگیرند! 

به گزارش تابناک ورزشی، به نقل از فدراسیون کشتی رقابت های کشتی آزاد جام ساساری ایتالیا که جزء سیستم رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی نیز محسوب می شود امروز برگزار شد که در پایان محمدباقر یخکشی در وزن 61 کیلوگرم، احمد بذری در وزن 86 کیلوگرم، علیرضا کریمی در وزن 92 کیلوگرم و حامد طالبی زرین کمر در وزن 97 کیلوگرم به مدال طلا، عباس فروتن در وزن 97 کیلوگرم به مدال نقره و نادر حاج آقا نیا در وزن 57 کیلوگرم، یونس امامی در وزن 70 کیلوگرم و ارشک محبی در وزن 92 کیلوگرم به مدال برنز رسیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در رده بندی تیمی نیز تیم قزاقستان با 162 امتیاز اول شد، روسیه با 147 امتیاز عنوان دوم را از آن خود کرد و تیم ایران نیز با 111 امتیاز در جایگاه سوم ایستاد.

نتایج کشتی گیران کشورمان در این مسابقات به شرح زیر است:

در وزن 57 کیلوگرم علیرضا سرلک و نادر حاج آقا نیا پس از استراحت در دور نخست در دور دوم به مصاف هم رفتند که حاج آقا نیا با نتیجه 5 بر 4 سرلک را مغلوب کرد (سرلک از دور رقابت ها کنار رفت) و راهی مرحله نیمه نهایی شد. وی در این مرحله مقابل دارت کاپیلان از کانادا با نتیجه 8 بر 6 شکست خورد و به دیدار رده بندی رفت. حاج آقا نیا در این دیدار در مصاف با چانگ گیون پارک از کره جنوبی با نتیجه 6 بر صفر به پیروزی دست یافت و صاحب مدال برنز شد.

در وزن 61 کیلوگرم مسابقات در دو گروه به صورت دوره ای برگزار شد و محمدباقر یخکشی در دور اول مقابل محمد لاکل از الجزایر با نتیجه 10 بر صفر به پیروزی رسید وی در دور دوم با نتیجه 10 بر صفر از سد الک هوور از آمریکا گذشت و در دور سوم با نتیجه 10 بر 7 مغلوب راهول آواره از هند شد و بعنوان نفر دوم گروه راهی مرحله نیمه نهایی شد. یخکشی در این مرحله اولدزیسلاو آندریف از بلاروس را با نتیجه 3 بر یک از پیش رو برداشت و راهی دیدار فینال شد. وی در دیدار فینال مقابل رسول کالیف دارنده مدال نقره بازی های آسیایی 2014 از قزاقستان با نتیجه 7 بر 2 پیروز شد و به مدال طلا رسید، اما به دلیل اینکه در هنگام توزیع مدال با تی شرت بر روی سکو حاضر شد، مسئولان برگزار کننده وی را دیسکالیفه کردند.

در وزن 65 کیلوگرم امیرمحمد یزدانی پس از استراحت در دور اول در دور دوم مقابل سایاتبک اوکاسوف دارنده مدال نقره آسیا از قزاقستان با نتیجه 7 بر 6 شکست خورد و با توجه به شکست این کشتی گیر قزاق مقابل کشتی گیر روس در دور بعد، یزدانی از دور رقابت ها کنار رفت.

در وزن 70 کیلوگرم یونس امامی در دور نخست رمضان رمضان اف از روسیه را با نتیجه 14 بر 8 مغلوب کرد وی در دور بعد مقابل گئورگی کولی اف از بلاروس با نتیجه 9 بر 2 مغلوب شد و با توجه به حضور این کشتی گیر در دیدار فینال، امامی به دیدار رده بندی راه یافت. وی در این دیدار با نتیجه 10 بر صفر از سد میهایل گئورگیف از بلغارستان گذشت و صاحب مدال برنز شد.

در وزن 74 کیلوگرم محمد نخودی در دور اول با نتیجه 10 بر صفر از سد سلیمان اوماروف از ترکمنستان گذشت وی در دور دوم مقابل ختیگ سابولوف قهرمان جهان از روسیه با نتیجه 6 بر صفر مغلوب شد و با توجه به شکست سابولوف مقابل فرانک چامیزو قهرمان جهان و دارنده مدال برنز المپیک از ایتالیا، نخودی از دور رقابت ها کنار رفت.

در وزن 86 کیلوگرم احمد بذری در دور نخست با نتیجه 10 بر صفر دامیان ویلیا از اسپانیا را مغلوب کرد و در دور دوم مقابل دولت میرات اورازگیلیوف از ترکمنستان با نتیجه 10 بر صفر پیروز و راهی مرحله نیمه نهایی شد. بذری در این مرحله احمد آیبویف از فرانسه را با نتیجه 12 بر 2 از پیش رو برداشت و راهی دیدار فینال شد. وی در دیدار فینال با نتیجه 19 بر 10 عظمت دولت بیکوف دارنده مدال نقره آسیا و نقره زیر 23 سال جهان از قزاقستان را مغلوب کرد و به مدال طلا رسید.

در وزن 92 کیلوگرم رقابت ها با حضور 7 کشتی گیر در دو گروه برگزار شد که علیرضا کریمی در دور اول با نتیجه 11 بر صفر ویکی از هند را مغلوب کرد وی در دور دوم با نتیجه 7 بر صفر ارشک محبی دیگر نماینده کشورمان را مغلوب کرد و بعنوان سرگروه به مرحله نیمه نهایی رفت. ارشک محبی نیز مقابل ویکی از هند با نتیجه 6 بر صفر پیروز شد و بعنوان نفر دوم گروه راهی دیدار نیمه نهایی شد. علیرضا کریمی در مرحله نیمه نهایی مقابل نورگالی نورگایپولی از قزاقستان با نتیجه 11 بر صفر پیروز و راهی دیدار فینال شد. ارشک محبی نیز در دیدار نیمه نهایی مقابل باتیربک چاکولوف قهرمان زیر 23 سال اروپا از روسیه با نتیجه 6 بر 4 مغلوب و راهی دیدار رده بندی شد. کریمی در دیدار فینال چاکولوف از روسیه را با نتیجه 8 بر 4 از پیش رو برداشت و صاحب مدال طلا شد. محبی نیز در دیدار رده بندی با نتیجه 7 بر 3 از سد نورگالی نورگایپولی از قزاقستان گذشت و به مدال برنز رسید.

در وزن 97 کیلوگرم عباس فروتن در دور نخست با نتیجه 8 بر صفر سیمونه یاناتونی از ایتالیا را مغلوب کرد و در دور دوم مقابل باتزول اولزیسایخان دارنده مدال نقره آسیا از مغولستان با نتیجه 7 بر 4 پیروز و راهی مرحله نیمه نهایی شد. وی در این مرحله مقابل ایگور اووسیانیکوف دارنده مدال برنز زیر 23 سال جهان از روسیه با نتیجه 2 بر 2 به پیروزی رسید و به دیدار فینال راه یافت. در همین وزن حامد طالبی زرین کمر پس از استراحت در دور اول در دور دوم مقابل آبراهام کونیدو روانو از ایتالیا با نتیجه 9 بر یک به برتری دست یافت و به مرحله نیمه نهایی رفت. وی در این مرحله در مصاف با بک دولت آلمنتای از قزاقستان با نتیجه 8 بر 5 پیروز و راهی دیدار فینال شد. دیدار فینال این وزن بین حامد طالبی زرین کمر و عباس فروتن برگزار شد و در پایان طالبی زرین کمر با نتیجه 8 بر یک مقابل فروتن پیروز شد و به مدال طلا دست یافت. فروتن نیز صاحب مدال نقره شد. تیم ایران در اوزان 79 و 125 کیلوگرم نماینده ای نداشت.

رده بندی انفرادی این مسابقات به شرح زیر است:

57 کیلوگرم: 1- عظمت توسکایف (روسیه) 2- دارت کاپیلان (کانادا) 3- نادر حاج آقانیا (ایران) و گیوی داویدووی (ایتالیا) ... 7- علیرضا سرلک (ایران)
61 کیلوگرم: 1- رسول کالیف (قزاقستان) 2- اولادزیسلاو آندریف (بلاروس) 3- راحول آواره (هند) باقر یخکشی (دیسکالیفه)
65 کیلوگرم: 1- سونبا گونگان (هند) 2- ماگومدرسول ادریسوف (روسیه) 3- سایاتبک اوکاسوف (قزاقستان) و جونسیک یون (کره جنوبی) ... 10- امیرمحمد یزدانی (ایران)
70 کیلوگرم: 1- نورکوجا کایپانوف (قزاقستان) 2- گئورگی کولیف (بلاروس) 3- یونس امامی (ایران) و باتیر بورجاکوف (ترکمنستان)
74 کیلوگرم: 1- فرانک چامیزو (ایتالیا) 2- دانیر کایسانوف (قزاقستان) 3- میروسلاو کایروف (بلغارستان) و ختیک سابولوف (روسیه) ... 9- محمد نخودی (ایران)
79 کیلوگرم: 1- خلیل امین اف (روسیه) 2- گلیمجان یوزربایف (قزاقستان) 3- فاتح بنفر داج اله (الجزایر) و دمیتری تکاچینکو (اوکراین)
86 کیلوگرم: 1- احمد بذری (ایران) 2- عظمت دولتبیکوف (قزاقستان) 3- احمد ایبویف (فرانسه) و دیپاک پونیا (هند)
92 کیلوگرم: 1- علیرضا کریمی (ایران) 2- باتیربک چاکولوف (روسیه) 3- ارشک محبی (ایران)
97 کیلوگرم: 1- حامد طالبی زرین کمر (ایران) 2- عباس فروتن (ایران) 3- ابراهام کونیدو روانو (ایتالیا) و ایگور اوسیانیکوف (روسیه)
125 کیلوگرم: 1- پاور کریوتسوف (روسیه) 2- دانیل لیگتی (مجارستان) 3- اولگ بولتاین (قزاقستان) و فردریک شوکت (کانادا)

توضیح اینکه در وزن 61 کیلوگرم محمدباقر یخکشی از کشورمان صاحب مدال طلا شد اما مسئولان برگزاری به دلیل اینکه وی با تی شرت ورزشی بروی سکوی قهرمانی حاضر شد از دادن مدال به وی امتناع و وی را دیسکالیفه کردند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: یخ کشی دیسکالیفه کشتی جام ساساری ایتالیا فتح خرمشهر جوشن کبیر شب قدر ترزامی هوآوی انصارالله یمن برگزیت زیبا حالت منفرد علی ربیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۸۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رنگرز: نباید برای مدال المپیک فشاری روی کشتی باشد/ کسب یک طلا نتیجه خوبی است

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی تاکید کرد: نباید با انتظارهای بالا باعث ایجاد فشار روانی به کشتی‌گیران در المپیک شویم.

به گزارش ایسنا، حسن رنگرز در حاشیه برگزاری رقابت‌های کشتی فرنگی جام تختی در اهواز درباره کامل‌شدن سهمیه‌های کشتی فرنگی ایران در المپیک پاریس گفت: خوشحالم که کشتی فرنگی با شایستگی توانست شش سهمیه باقیمانده المپیک را کسب کند و با یک انسجام تیمی و بدون دغدغه موفق شد مسیر ناهموار و سخت آماده‌سازی را پشت سر بگذارد. البته الان هم حرف چند ماه گذشته را تکرار می‌کنم. از ابتدا هم اولویت و هدفگذاری ما صرفاً کسب شش سهمیه نبود؛ کمااینکه در المپیک هم شما با ۱۰۰ ورزشکار شرکت کنید، خیلی به تعداد و کمیت امتیاز نمی‌دهند و کیفیت نتیجه‌ها و به طور مشخص به رنگ مدال‌ها نگاه ویژه‌ای می‌شود. امیدوارم بتوانیم بهترین نتایج را در المپیک رقم بزنیم.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی درباره رقابت کشتی‌گیران ۶۰ و ۶۷ کیلوگرم برای المپیک پاریس گفت: چرخه انتخابی تیم ملی کاملاً مشخص است. در ۶۰ و ۶۷ کیلوگرم مسیرهایی برای ارزیابی فنی کشتی‌گیران تعریف و مشخص شد که چهار کشتی‌گیر باید در وزن‌های ۶۰ و ۶۷ کیلو در تورنمنت رنکینگ مجارستان شرکت کنند تا ارزیابی نهایی برای حضور در المپیک انجام شود.

رنگرز درباره رقابت حساس میان سعید اسماعیلی و محمدرضا گرایی در وزن ۶۷ کیلوگرم برای رسیدن به دوبنده تیم ملی در المپیک گفت: قطعاً رقابت‌ها بسیار حساس خواهد بود. ما دو ارزیابی در چرخه انتخابی تیم ملی تعریف کردیم. بخشی از ارزیابی‌ها، نه فقط در خصوص این دو وزن، ارزیابی‌های داخلی است که رقابت‌های قهرمانی کشور را شامل می‌شود. صرفاً قهرمانی در مسابقات کشوری به منزله پوشیدن پیراهن تیم ملی نیست. کشتی‌گیر باید در رقابت‌های بین‌المللی نیز نشان بدهد می‌تواند کسب افتخار کند. بنابراین ارزیابی‌های داخلی و کلی مکمل همدیگرند.

او درباره صحبت‌های علیرضا دبیر مبنی بر اینکه نباید انتظارها از کشتی در المپیک بالا باشد، خاطرنشان کرد: منهای رقابت‌های ۲۰۱۲ لندن، در همه ادوار المپیک اگر یک مقایسه تطبیقی انجام دهیم، کاروان کشتی ایران سهم خود را با یک نشان طلا ادا کرده است. اگر به هر دلیلی بخواهیم فشار را روی کشتی بیش از فضای متعارف خودش تحمیل کنیم و بار اضافه روی دوش کشتی‌گیران بگذاریم نه‌تنها کمک‌کننده نخواهد بود بلکه بازدارنده است.

رنگرز گفت: صحبت‌های دبیر را ۱۰۰درصد درست می‌دانم. توقع از کشتی‌گیران ما باید یک مدال طلا باشد. این به معنای این نیست که قهرمانان ایران تلاش برای مدال‌های بیشتر نداشته باشند ولی آن چیزی که باید مورد مطالبه قرار گیرد کسب یک مدال طلاست.

رنگرز درباره انتخاب امین میرزازاده به عنوان برترین ورزشکار سال ایران گفت: از دوستان تشکر می‌کنم زیرا برنامه خوبی تدارک دیدند. فدراسیون کشتی نیز با توجه به عملکردش در حوزه مدال‌آوری و ساخت‌وساز به عنوان فدراسیون برتر شناخته شد. درباره امین میرزازاده هم توقع غیر از این نبود. دو نشان طلا در آسیا، یک نشان طلا در بازی‌های آسیایی و یک نشان طلا در مسابقات قهرمانی جهان‌، آقایی ورزش کشور برازنده امین میرزازاده است. قطعاً یک نشان زیبا در المپیک در کارنامه‌اش خالی است که قطعا به دست خواهد آمد.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی در پایان درباره سطح کیفی مسابقات جام تختی گفت: یکی از تورنمنت‌های ریشه‌دار و باسابقه ما جام تختی است و تلاش ما باید معطوف به این باشد که در بهترین سطح برگزار شود. این رقابت‌ها امسال تحت تاثیر مسابقات کسب سهمیه قرار گرفته و خیلی از تورنمنت‌های دنیا نیز با کیفیت و مشابه رقابت‌های جام تختی برگزار می‌شود. این رویداد برای ما یک میدان جدید است. داشته‌هایمان را برای چهار وزن غیر المپیکی ارزیابی فنی می‌کنیم و هم برای تیم ملی امید از درون این مسابقات نفرات برتر را انتخاب خواهیم کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قهرمانی دانیال سهرابی در کشتی فرنگی جام ‌تختی/ شکست سنگین بداغی مقابل سعادتی‌فر
  • ۴ مدال طلا دستاورد ووشوکاران مرد در چین
  • ۴ مدال طلا دستاورد ووشوکاران مرد کشورمان در چین
  • انتخابی جام جهانی چین/ درخشش مدال طلا بر گردن علی خورشیدی
  • رنگرز: نباید برای مدال المپیک فشاری روی کشتی باشد/ کسب یک طلا نتیجه خوبی است
  • ووشو انتخابی جام جهانی؛ نشان طلا بر گردن ریگی و سیفی
  • گرایی کشتی‌گیر قدرتمندی است/هرکس بیشتر زحمت بکشد به المپیک می‌رود
  • نبرد بزرگ دو کشتی‌گیر ایرانی با هم در خارج از کشور | جنگ برای سهمیه المپیک
  • دیوید تیلور، عددی نبود!/ پیش‌بینی پارسال محقق شد
  • دیوید تیلور عددی نبود!