Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-24@12:50:26 GMT

درمان‌های جایگزینِ جراحی زانو

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۸۸۳۸۵

درمان‌های جایگزینِ جراحی زانو

التهاب مفصل زانو از جمله عارضه‌هایی است که حتی در افراد جوان هم مشاهده می‌شود.

علائم این عارضه به اندازه‌ای شدید است که فعالیت‌های فرد را محدود کرده و کیفیت زندگی بیمار را تحت تاثیر قرار می‌دهد. هرچند، این پرسش مطرح است که برای مقابله با التهاب مفصل زانو چه کاری می‌توان انجام داد؟

کارشناسان به عنوان اولین نکته تاکید دارند که بی‌تحرکی پاسخی برای چگونگی رفع این عارضه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افراد مبتلا به التهاب مفصل زانو باید تمرینات کم برخورد (low-impact exercises) همچون پیاده‌روی و شنا انجام دهند.

همچنین تحقیقات نشان می‌دهد در صورتیکه بیمار دچار اضافه وزن باشد رعایت رژیم غذایی در کنار حرکات ورزشی می‌تواند از میزان درد بکاهد و عملکرد فرد را بهبود دهد.

در عین حال طی سال‌های اخیر مطالعات انجام شده در مورد مکمل شناخته شده‌ گلوکزامین نتایج متضادی به همراه داشته‌ است. در اروپا و دیگر کشورهای جهان مصرف روزانه ۱۵۰۰ میلی‌گرم از این دارو توصیه می‌شود.

طب سوزنی نیز در برخی از افراد خاصیت تسکین‌بخشی دارد.

به گزارش مدیکال اکسپرس، برخی از روش‌های تهاجمی‌تر همچون تزریق کورتیکواستروئید یا اسید هیالورونیک اثربخشی محدودی دارند و با عوارض جانبی همراه هستند.

همچنین پزشکان تاکید دارند که جراحی زانو در تسکین درد و عملکرد بهتر بیمار بیش از راهکارهایی همچون ورزش‌درمانی موثر نیست.

یک پیشنهاد مفید که از تجزیه و تحلیل مطالعات حاصل شده بر مزیت ورزش کردن برای افراد مبتلا به زانو درد و سایر دردهای مفصلی تاکید دارد.

برای درک اینکه چگونه ورزش می‌تواند به شما کمک کند و نیز شناسایی انواع فعالیت‌هایی که از آنها لذت می‌برید با تیم مراقبت‌های بهداشتی خود کار کنید که این تیم می تواند شامل پزشک مراقبت‌های اولیه، یک ارتوپد و متخصص طب فیزیکی باشد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: جراحی زانو مفصل زانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۸۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاشت الکترود عمقی مغز برای درمان «سندروم لی» یک زن ۲۳ ساله

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، برای نخستین بار در کشور زنی ۲۳ ساله که از بدو تولد مبتلا به سندرم لی (اختلالی نورولوژیکی) بود برای کاشت الکترود عمقی مغز در بیمارستان شهدای تجریش جراحی شد.

علیرضا زالی جراح مغز و اعصاب و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره وضعیت کلی بیمار، اظهار کرد: بیمار زنی ۲۳ ساله است که به دلیل ابتلا به "سندرم لی" و مشخصا عوارضی مانند اختلالات حرکتی در اندام‌ها که با درمان‌های متعارف هم بهبود پیدا نکرده بود، به بیمارستان شهدای تجریش مراجعه کرد و بعد از بررسی کاندیدای جراحی شد.

وی با اشاره به بررسی وضعیت این بیمار توسط همکاران بخش اختلالات حرکتی بیمارستان شهدای تجریش، افزود: بعد از بررسی‌های تیم پزشکی تصمیم بر این شد که الکترود در بخش‌های عمقی مغز این بیمار کار گذاشته شود.

به گفته زالی در این جراحی الکترود تحریک مغز در هسته‌های تالاموس قرار داده شد، با کمک این روش اختلالات و مشکلات مقاوم به دارو درمانی در این بیمار به میزان قابل توجهی کنترل می‌شود.

استاد تمام و رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره سندرم لی توضیحاتی داد و گفت: این سندرم نوع بیماری نادر ژنتیکی است که فرد از همان بدو تولد به آن مبتلاست، عمده مشکلات در این بیماران مربوط به بخش میتوکندری یعنی بخش کارخانه درون سلول مغز است.

وی افزود: انواع بیماری‌ها شامل اختلالات عصبی، کاهش شنوایی، مشکلاتی در قوای عقلانی و ضریب هوشی، اختلالات چشمی و مشکلات قلبی، عروقی و تنفسی از جمله عوارض مبتلایان به سندرم لی است.

زالی با اشاره به اینکه نخستین جراحی سندرم لی در کشور توسط متخصصان بیمارستان شهدای تجریش انجام شده است، اظهار کرد: خوشبختانه بیماری که تحت عمل جراحی درمان سندرم لی قرار گرفت، از طول عمر بالاتری در بین مبتلایان برخوردار است.

وی یادآور شد: اولین جراحی سندرم لی در دنیا توسط متخصصان جراحی اعصاب دانشگاه اکلاهما در ایالت اکلاهما آمریکا در بیماری ۱۸ ساله انجام شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می‌گیرند؟/ شایع‌ ترین بیماری های اورولوژی در کشور
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می گیرند؟
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود
  • کاشت الکترود عمقی مغز برای درمان «سندروم لی» یک زن ۲۳ ساله
  • انجام ۱۸۰ هزار عمل جراحی در تعطیلات نوروز
  • ایمپلنت یک روزه جایگزین سریع بی دندانی
  • این گیاه یک جایگزین سالم برای قند مصنوعی
  • افزایش آمار این عمل زیبایی ۳۰۰ میلیونی!