Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- خسرو ساکی گفت: تأکید می‌کنم در این شرایط امکان سو استفاده و لو رفتن سؤالات وجود ندارد، زیرا زمانی رمز ارسال و سؤالات بازگشایی می‌شود که دانش آموزان از نیم ساعت قبل در جلسه امتحانی حضور دارند.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، با شروع امتحانات نهایی بازار کلاهبرداران برای فروش سوالات داغ شده است و کانال‌هایی در فضای مجازی گسترش پیدا کرده است که از دانش آموزان پول دریافت می‌کنند و سپس سوالات امتحان را در کانال قرار می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که امتحان ساعت ۸ شروع می‌شود برگه سوالات ساعت ۷:۲۸ دقیقه در کانال منتشر می‌شود، موضوعی که خسرو ساکی، رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی در گفت و گو با میزان تکذیب می کند.

«امکان لو رفتن سوالات امتحانی به هیچ وجه وجود ندارد» این پاسخی بود که خسرو ساکی، رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی به خبرنگار میزان گفت.

ساکی در ادامه در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان در این باره گفت: در راستای تأمین امنیت، سلامت و صحت هرچه بیشتر برگزاری امتحانات نهایی، فرایند ارسال سؤالات به‌صورت الکترونیکی انجام می‌شود.

وی افزود: در این فرایند سؤالات رمزگذاری و قبل از برگزاری امتحان به‌صورت مستقیم و بدون واسطه از مرکز سنجش وزارت آموزش‌وپرورش برای حوزه اجرا ارسال می‌شود.

ساکی تصریح کرد: رمز بازگشایی فایل‌ها، کمتر از نیم ساعت قبل از آغاز جلسه امتحان نهایی از طریق این مرکز برای مدیران حوزه‌های امتحانی ارسال می‌شود.

وی اضافه کرد: زمان بازگشایی رمز بیش از ۱۶ کاراکتری سؤالات امتحانی برای روسای حوزه‌های امتحانی، هنگامی است که دانش آموزان در حوزه‌های امتحانی مستقر و حدود نیم ساعت است که درب‌های حوزه امتحانی بسته‌شده است، به این صورت که امتحان که ساعت ۸ شروع می‌شود دانش آموزان ساعت ۷ و نیم در محل برگزاری امتحان حاضر می‌شود و درب‌ها بسته می‌شود بنابراین امکان اینکه قبل از برگزاری امتحان سؤالی در اختیار دانش آموزان قرار بگیرد وجود ندارد.

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی گفت: تأکید می‌کنم در این شرایط امکان سو استفاده و لو رفتن سؤالات وجود ندارد، زیرا زمانی رمز ارسال و سؤالات بازگشایی می‌شود که دانش آموزان از نیم ساعت قبل در جلسه امتحانی حضور دارند.

ساکی خاطرنشان کرد: این شایعات در حالی در کانال‌های تلگرامی مطرح می‌شود که به هیچ وجه امکان این امر وجود ندارد.

وی در ادامه در پاسخ به این سوال که شیوه برخورد با این کانال‌های فروش سوالات امتحانی که هم اکنون حدود ۸۰ هزار نفر در آن‌ها عضو هستند چیست؟ بیان کرد: در این خصوص نامه‌ای از وزارت آموزش‌وپرورش به پلیس فتا ارسال شد تا موضوع مورد پیگیری قرار گیرد. دانش آموزان و اولیای آن‌ها باید از دارندگان این کانال‌ها به پلیس فتا شکایت کند.

ساکی در پاسخ به این سوال که چه کسانی از برگه سوالات عکس می‌گیرند؟ گفت: دانش آموزان قبل از ورود به جلسه امتحان مورد بازرسی قرار می‌گیرند و امکان اینکه تلفن همراه با خود به جلسه ببرند وجود ندارد و حتی اگر بتوانند تلفن همراه با خود ببرند و اقدام به عکس گرفتن از برگه سوال کنند خیلی زود شناسایی می‌شوند.

وی در ادامه تاکید کرد: لذا از دانش آموزان و اولیا انتظار می‌رود فریب افراد سودجو و کلاهبرداری که به قصد اخاذی در فضای مجازی ادعای دسترسی به سوالات را دارند به هیچ وجه نخورند و در صورت مواجهه با چنین مواردی در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی آدرس آن‌ها را به پلیس فتا و مسئولین آموزش و پرورش محل ارائه دهند تا به دلیل کلاهبرداری مورد پیگیری قرار گیرند.

وی در ادامه تاکید کرد: حتی اگر این امر صحت داشته باشد وقتی دانش آموزان سر جلسه امتحان حاضر هستند فرستادن عکس برگه امتحانی و سوالات عملا هیچ فایده ای ندارد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سوالات امتحان نهایی برگه سوال کلاهبرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۸۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان ، در این مراسم خوشگوار معاون تربیت بدنی وسلامت آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه درمدارس کردستان ۴۴ هزار نفراز دانش آموزان به عنوان سفیران سلامت فعالیت میکنند گفت: دانش اموزان سفیر، در ۱۰ سرفصل، مباحث بهداشتی و سلامت را برای سبک زندگی سالم، پیشگیری از بیماری‌ها و خود مراقبتی به دیگردانش آموزان آموزش میدهند.

طیبی راد معاون پرورشی وفرهنگی آموزش وپرورش کردستان هم با بیان اینکه سلامت خانواده و مردمی سازی سلامت، شعار امسال سفیران سلامت است گفت: ارتقاء سلامت روحی، روانی و جسمی دانش آموزان با بکارگیری تغذیه سالم، تحرک و چابکی و نشاط از اهداف سند تحول بنیادین آموزش وپرورش است.

مفیدی رئیس آموزش و پرورش ناحیه ۲ سنندج هم با اشاره به اینکه ارتقاء سطح سواد دانش آموزان در ساحت تربیت زیستی وبدنی آموزش و پرورش از اهداف فعالیت‌های سفیران سلامت است گفت: این مهم از طرف دانش آموزان داوطلب در استان به صورت مطلوب انجام شده است.

دیگر خبرها

  • برگزاری امتحانات نهایی در ۵۰ حوزه امتحانی در سمنان
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتب درسی دانش‌آموزان
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • نیمی از دانش آموزان کشور راهی هنرستان می‌شوند
  • خبر‌های کوتاه از نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری
  • جذب ۳ هزار نیروی دبیری در خراسان رضوی در سال جاری
  • برخورد با عوامل خاطی در مدرسه شهرستان دلگان