Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-24@07:40:45 GMT

چهره رمضانی شهر همدان؛ محجور در پاسکاری مسئولان

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۸۸۵۱۹

چهره رمضانی شهر همدان؛ محجور در پاسکاری مسئولان

به گزارش ایکنا از همدان، درگذشته همواره شاهد بودیم با فرارسیدن ماه مبارک رمضان چهره شهر نیز متحول می‌شد و همواره حال و هوای شهر گویای مقدس بودن این ماه بود.
با دیدن فضای دینی شهر حتی افراد غیر روزه‌دار نیز رفتارهای خود را محدود کرده و آشکارا روزه‌خواری نمی‌کردند.
برای پی بردن به علت این موضوع گفت‌وگویی با رئیس سازمان فضا و منظر شهری داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وحید علی ضمیر در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، تصریح کرد: مالکیت سازه‌های تبلیغاتی از آن شهرداری است اما محتوای این تبلیغات باید از سوی ارگان‌های دیگری همچون تبلیغات اسلامی، فرهنگ و ارشاد و...تأمین شود.
وی با اشاره به اینکه شهرداری نیز در زمینه آماده‌سازی فضای شهر در مناسبت‌های دینی وظیفه مند است، افزود : شهرداری بنرهایی را در زمینه تبریک به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان در سطح شهر نصب‌کرده است اما قبول داریم که باید بیش از این‌ها در این راستا تلاش کنیم.
وی با تأکید بر اینکه باید به این موضوع بیشتر بپردازیم، افزود: به مناسبت فرارسیدن عید فطر برنامه ویژه‌ای خواهیم داشت به‌طوری‌که چهره شهر کاملاً متحول خواهد شد.
علی ضمیر اضافه کرد: نور آرایی، ریسه بندی پارچه‌ای و نصب المان‌های مختلف به مناسبت ماه مبارک رمضان در دستور کار خواهد بود و شهر همدان کاملاً فضای معنوی عید فطر را به خود می‌گیرد.
رئیس سازمان فضا و منظر شهری با تأکید بر اینکه آماده‌سازی فضای شهر در عید فطر کاملاً با شهرداری است، افزود: شهرداری تپه مصلا را برای برگزاری نماز عید فطر کاملاً آماده کرده است.
وی بابیان اینکه آذین‌بندی شهر در مناسبت‌های مذهبی مشارکت همه دستگاه‌ها را می‌طلبد، یادآور شد: در مناسبت‌های مختلف دینی باید شهر کاملاً متحول شود تا زمینه حس و حال معنوی را برای مردم شهر فراهم شود.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی نیز در ادامه خاطرنشان کرد: تبلیغات محیطی شهر بر عهده شهرداری است و سازمان تبلیغات فقط تائیدیه این تبلیغات را صادر می‌کند.
علی دشتکی با تأکید بر اینکه متولی تبلیغات در مناسبت‌های مختلف شهرداری است افزود: سازمان تبلیغات محتوای این تبلیغات را از احادیث دریافت می‌کند و در اختیار شهرداری قرار می‌دهد و یا اینکه تأییدیه تبلیغات را صادر می‌کند که امسال نیز همچون سال‌های گذشته ارائه‌شده است.
وی ادامه داد: تشکل‌های مذهبی مختلف هرساله بنرهای زیادی را هم‌زمان با فرارسیدن ماه مبارک رمضان نصب می‌کردند اما امسال به دلیل گران شدن اجناس اقدامات خود را محدودتر کرده‌اند.
به گزارش ایکنا، امسال ایجاد حال و هوای معنوی شهر در ماه مبارک رمضان در حال پاس‌کاری بین مسئولان است اما امید داریم که برای مناسبت‌های آینده با تلنگر رسانه‌ها این موضوع حل شود.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا فضاسازی شهری همدان شهرداری سازمان تبلیغات فضای شهر ماه رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۸۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا سریال رمضانی حشاشین، جهان عرب را درنوردید؟

به گزارش مبلغ پایگاه مسلمنا در مورد سریال پرطرفدار حشاشین که این روزها در کشورهای عربی پرمخاطب شده است، نوشت:

با این که نیمه ماه مبارک رمضان است، خیابان‌های قاهره ناگهان خلوت شد. خدای من!!! انگار سریال حشاشین شروع شده است.

در هفته‌های گذشته توصیفاتی چنینی در کنار محتواهای شبکه‌های اجتماعی، خبر از فراگیری سریالی تاریخی- مذهبی در جهان عرب می‌دهد. فراتر از تحلیل‌های تکراری حول و حوش کیفیت بالای این سریال، از نگاهی دیگر اقبال به آن را باید در پدیده‌ «اسطوره‌طلبی دیرینه عربی» جست. بسیاری از افرادی که تجربه سفر اربعین را داشته‌اند، از حجم انبوه تصاویر شخصیت‌ها بر در و دیوار و خصوصاً سر درب موکب‌ها شگفت‌زده شده‌اند. از وفور شمایل حضرت عباس (ع) تا آیت‌الله صدر و فریبرز عرب‌نیا در نقش مختار در راهپیمایی اربعین.

این پدیده البته نه محدود به عراق و شیعیان است، نه محدود به این سال‌ها. پژوهش‌های مختلفی نشان داده‌اند که سه تمدن‌ کهن عربی (مصر، عراق و شامات) میل بیشتری به داشتن اسطوره و پیوند با آن را دارند و سریع‌تر از دیگران، یک شخصیت را در موضع اسطوره ای قرار می‌دهند. فراوانند نظریاتی که این اسطوره‌طلبی را به عنوان بخشی از فرهنگ عربی پذیرفته‌اند. این نظریات البته بیان می‌کنند که میل به داشتن/ساختن اسطوره در ادواری که ملت‌ها تحت ظلم و ناپایداری قرار می‌گیرند، بیشتر شده است.حالا به خیابان‌های خلوت قاهره برمی‌گردیم و مردمانی که سفره افطار را جمع نکرده اند، که شبکه المتحده آنها را پای سریال رمضانی حشاشین میخکوب کرده است. (گمشده مصر و جهان عرب)

در چهار دگرگونی سیاسی مصر در پانزده سال اخیر، هیچ یک از منتخبین سیاسی، آرای اکثریت را به همراه نداشته‌اند. در این بی‌ثباتی سیاسی و ناامیدی از منجی‌های حکمرانی، تماشای مردی که مقتدرانه تصمیم می‌گیرد، مخالفان را با هوشمندی شکست می‌دهد و با سپاهی نه چندان پرتعداد، هویتی شکست‌ناپذیر و البته کاریزماتیک برای خود می‌سازد؛ شاید سیمای همان اسطوره‌ای باشد که ملت مصر این روزها آن را کم دارند و از تماشای آن در دل تاریخ لذت می‌برند. (گمشده مصر و جهان عرب)

این سریال، حتی با وجود خطاهای فاحش تاریخی بسیار، با چنین رویکردی در کنار خلق شخصیت‌های باورپذیر خاکستری، پرداخت عجیب به جزئیات و البته ارائه داستانی گیرا، پر رمز و راز و احساسی، توانسته‌ کاری کند که دگربار همگان متوجه قدرت رسانه در ساختن روایت‌های تاریخی در قاب تلویزیون شوند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898389

دیگر خبرها

  • مسئولان فرصت خدمت به مردم را قدر بدانند
  • چرا سریال رمضانی حشاشین، جهان عرب را درنوردید؟
  • اجرای ۲۸۰ عنوان به مناسبت هفته کارگر در استان همدان
  • «زیر چتر اصفهان» در منطقه ۹ اصفهان اجرا می‌شود
  • برگزاری ۴۰ ویژه‌برنامه به مناسبت هفته فرهنگی اصفهان در منطقه ۱۲
  • مسوولان قضایی ملارد با برپایی میز خدمت پاسخگوی مطالبات مردم شدند
  • افتتاح چند طرح به مناسبت هفته سلامت در استان همدان
  • لزوم حرکت به سمت سرمایه‌گذاری تخصصی/ قوانین سرمایه‌گذاری در حوزه شهری تسهیل شود
  • اهمیت نقش حمایتی مسئولان در جذب و ماندگاری سرمایه‌گذاران در همدان
  • نسخه شهرداری برای کاهش تنش آبی درختان تهران